RSS

Indringende speech in het Italiaanse huis van afgevaardigden over de huidige situatie, mei 2020

17 mei

De spreker is de afgevaardigde Sara Cunial. Zij geeft een emotionele speech over de huidige situatie m.b.t. het afnemen van onze vrijheid, soevereiniteit en misdaden tegen de mensheid. Het geeft een beeld van Bill Gates als zogenaamde “filantroop”, die echter daarmee zijn eigen agenda van depopulatie en machtsovername dient. In haar slotbetoog vraagt zij de kamervoorzitter om de president van Italië, Conte, te adviseren om – zodra Gates weer contact met hem opneemt – dit rechtstreeks door te verwijzen naar de International Criminal Court voor Misdaden tegen de Mensheid.

De speech is uiteraard in het Italiaans, hij is Engels ondertiteld en hier en daar zijn toevoegingen door de vertaler gedaan waar het minder bekende zaken betreft. Deze zijn tussen haakjes en sterretjes opgenomen. Waar ik (Veronica) iets toevoeg is het cursief.

De Voorzitter geeft het woord aan afgevaardigde (van het parlement) Sara Cunial.

Cunial: “Hobbes zei dat absolute macht niet komt van een oplegging van bovenaf, maar door de keuze van individuen die zich meer beschermd voelen door het afzien van hun eigen vrijheid en deze aan een derde partij te geven.

Hiermee ben je de minds van de corrupte massa media aan het verdoven met Amuchina (*een merk van desinfecteren gepromoot door de massa media*) en NLP, met woorden als ‘regime’, ‘mogelijk maken’ en ‘toestaan’, tot het punt waar het mogelijk is om onze emotionele banden en gevoelens te reguleren en ‘certify our affects’. (V: begrijp dit laatste niet helemaal)

Dus op deze manier is fase 2 niets anders dan de opvolging van fase 1; u veranderde gewoon de naam zoals u deed met het Europese Stabiliteits Mechanisme (ESM).

Wij hebben begrepen dat mensen, zeker, niet alleen sterven door het virus. Dus het wordt goedgekeurd dat mensen zullen sterven en lijden, dankzij u en uw wetten, in misère en armoede.

En zoals in de ‘beste regimes’, zal de blaam op de burgers worden gelegd.

U neemt onze vrijheid weg en zegt dat wij ernaar uitkeken. Verdeel en heers.

Het zijn onze kinderen die meer zullen kwijtraken, wij zijn misbruikte zielen met de hulp van de zogenaamde “quarantor of their rights” en van CISMAI (*Italiaanse Coördinatie van Services tegen Kindermisbruik*)

Op deze manier zal het recht om naar school te gaan alleen met een armband worden gegeven om ze gewend te laten raken aan een proeftijd, om ze gewend te laten raken aan slavernij onvrijwillige behandeling, en aan virtuele omgeving.

Dit alles in ruil voor een push scooter en een tablet.

Ook om de dorst te bevredigen van een financieel kapitalisme waarvan de aandrijfkracht is het belangenconflict, conflict goed gepresenteerd door de WHO, wiens hoofdfinancier is de welbekende ‘filantroop en redder van de wereld’ Bill Gates.

We weten het nu allemaal.

Bill Gates heeft al in 2019 een pandemie voorspeld, simuleerde in oktober 2019 ‘Event 201’, samen met Davos (Zwitserland)

Gedurende decennia is Gates aan het werken aan ontvolking en dictatoriale controleplannen op wereldpolitiek, met het doel om het belang te verkrijgen van agricultuur, technologie en energie.

Gates zei, ik zeg zijn exacte woorden uit zijn speech: ‘Als wij ons werk goed doen met vaccins, gezondheid en voortplanting, kunnen wij de wereldbevolking reduceren met 10-15%. Alleen een genocide kan de wereld redden.’ (V: ben er niet zeker van of dit goed is vertaald – Italiaans/Engels – aangezien de doelstelling was de wereldbevolking te reduceren met 90%)

Met zijn vaccins heeft Gates miljoenen vrouwen in Afrika gesteriliseerd. Gates veroorzaakte een polio-epidemie in India die 500.000 kinderen verlamd heeft gemaakt, en nu nog steeds veroorzaakt Gates met DTP meer doden dan de ziekte zelf. En doet hetzelfde met zijn steriliserende GMO’s, ontwikkeld door Monsanto, en ‘genereus’ gedoneerd’ aan arme bevolkingen.

Al die tijd denkt hij al over het distribueren van de kwantum tattoo voor herkenning van vaccinaties, en mRNA vaccins als middelen voor het reprogrammeren van ons immuunsysteem.

Daarbij doet Gates ook zaken met verschillende multinationals die de 5g faciliteiten in de USA bezitten.

Hier aan tafel is de gehele Deep state in Italiaanse saus: SANOFI, samen met GLAXO (*pharma*), zijn vrienden van Ranieri Guerra, Ricciardi, en van de welbekende viroloog waaraan wij 2000 euro betalen voor elke 10 minuten voor de presentaties op Rai (*Italiaanse tv, ze heeft het waarschijnlijk over Burioni*)

SANOFI en GLAXO ondertekenen overeenkomsten met medische genootschappen om toekomstige artsen te indoctrineren, plezier hebben over hun autonomie van oordeel en hun eed.

HI-Tech multinationals, zoals de Romaanse ENGINEERING, die bevriend is met de edele Mantoan, of BENDING SPOONS, of Pisano, die er zijn voor controle en het managen van onze persoonlijke gezondheidsdata, overeenkomstig de Europese agenda ID2020 van elektronische identificatie, die ernaar streeft om massa vaccinatie te gebruiken om een digitaal platform van digitale ID te verkrijgen.

Dit is de voortzetting van de transfer van data begonnen door Renzi aan IBM. Renzi, in 2016, gaf meer dan 30% aan Gates Global Fund.

(*op de Deep State tafel*) zijn er de mensen van Aspen, zoals de Sacon Colao, die met zijn 4 pagina’s rapporten, (daarvoor) betaald met 800 euro per uur, zonder wetenschappelijke review, zijn politics dicteert als een Bilderberg generaal die hij is, wegblijvend van het slagveld.

De lijst is lang, heel lang.

In de lijst is ook MEDIATRONIC, door Arcuri, en vele andere. De Italiaanse bijdrage aan de Internationale Alliantie tegen coronavirus zal zijn 140 miljoen euro, waarvan 120 miljoen zal worden gegeven aan GAVI Alliantie, de non-profit gecreëerd door Gates Foundation. Dit is maar een deel van de 7,4 miljard die door de EU wordt besteed om een vaccin te vinden tegen coronavirus. Vaccins die zullen worden gebruikt, zoals ik eerder vertelde.

Geen geld uiteraard voor serotherapie, die het bijkomend effect heeft dat het super goedkoop is. Geen geld voor preventie, een echte preventie, die onze lifestyle omvat, ons eten en onze relatie met het environment.

Het werkelijke doel van dit alles is totale controle, absolute dominante van menselijke wezens die worden getransformeerd tot proefdieren en slaven, soevereiniteit en vrije wil schendend. Dit alles dankzij uw trucs / hoax vermomd als politieke compromissen.

Terwijl u de Neurenberg code in stukken scheurt met onvrijwillige behandeling, boetes en deportatie, gezichtsherkenning en intimidatie, ondersteund door dogmatische wetenschap, beschermd door onze ‘multi President’ van de republiek (*heeft het waarschijnlijk over Napolitano*) die de echte culturele epidemie is van dit land, zullen wij, de mensen, onze vuren van weerstand verdubbelen op een manier dat u niet in staat zult zijn om ons allen te onderdrukken.

Op dit moment ontstaat veel tumult en de kamervoorzitter vraagt de gedeputeerden om stilte “Mede leden, dit is een vrij parlement waarin iedereen het recht heeft om zijn opinie te geven. En iedereen moet ze respecteren. Wie het er niet mee eens is zal later de vrijheid hebben om te spreken. Ophouden met dit gedrag. Nu graag naar het einde.”

Cunial: dank u voorzitter.

Om dit te eindigen; ik vraag u voorzitter, om de woordvoerder te zijn en het advies te geven aan onze president Conte:

Geachte president Conte, de volgende keer dat u een telefoongesprek krijgt van filantroop Bill Gates, stuur deze dan rechtstreeks naar de International Criminal Court voor Misdaden tegen de Mensheid. Als u dit niet zult doen, vertel ons hoe wij u zouden moeten definiëren, de ‘vriend advocaat’ die opdrachten aanneemt van een crimineel. Dank u.

Vertaald door Veronica

 
4 reacties

Geplaatst door op 17 mei 2020 in Geen categorie

 

4 Reacties op “Indringende speech in het Italiaanse huis van afgevaardigden over de huidige situatie, mei 2020

 1. Jan Julius

  17 mei 2020 at 17:11

  Verstuurd vanaf mijn iPad hoi Veronica ik kan geen Engels bedankt voor de vertalingen gr jan Julius .

  >

  Like

   
  • eventnl

   18 mei 2020 at 11:48

   Graag gedaan! Het is belangrijk dat zoveel mogelijk mensen informatie kunnen verzamelen en het lezen/luisteren in het Engels is best heel lastig. Dus, met Liefde! Veronica

   Like

    
 2. yvja

  17 mei 2020 at 17:19

  WIJ DIENEN NU ONS WERKELIJKE HART TE OPEN en VAN DAARUIT DAN OOK WEER WERKELIJKE LIEFDE TE ZIJN!

  Van daaruit immers vervallen al het nare nu dat immers wel door ONS weer werd verwerkelijkt.
  Zij hebben die macht niet eens…maar WIJ DUS WEL VAN UIT ONZE SPIRITUELE HARTEN !

  Like

   
 3. Maria Brukx

  17 mei 2020 at 22:08

  Heel veel dank voor deze blog

  Dat scheelt me enorm veel werk om het zelf te typen.

  Geweldig dat deze vrouw zoveel LEF heeft

  IK ben heel benieuwd wat hier nu verder mee gedaan word, er zijn behandelingen voor het virus

  maar word tegengehouden door de industrie

  Met vriendelijke groeten Maria Brukx

  >

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: