RSS

Wat ziet deze monteur op het circuit board van de kit die hij in de mast moet monteren, mei 2020

27 mei

Ik kreeg het volgende toegestuurd van vrienden in Duitsland. Het is een kort filmpje dat op locatie bij een 5G mast (volgens het onderstaande bericht in Nederland) is opgenomen door een 5G-mast monteur en waarin hij laat zien dat op het circuit board dat in de 5G kit zit COV-19 staat. Hij spreekt Engels. Dit is het filmpje: Https://streamable.com/k5cxkbTOEVOEGING 28 mei 2020, zie onderaan dit bericht

Dit is een zo goed mogelijke weergave van de gesproken tekst (Engels) door de 5G monteur:

“Het is het beste om dit te filmen. De afgelopen weken hebben wij gewerkt aan het oprichten van 5G-masten zoals deze achter mij terwijl ieder ander in de lockdown zat. Ons is expliciet gevraagd om deze kits niet te openen, maar ik heb hem geopend. En hier is datgene dat ik u moet laten zien: het is het beste om het te tonen, dit stuk fu…ing 5G kit heeft COV-19 erop staan. Ik weet van geen bedrijven die dit soort circuits produceren met code COV-19, zoals hier staat op het circuit board. Wat een fu..ing conspiracy theory. Ik heb hierover online gelezen, over het coronavirus en COVID-19, maar … Waarom stoppen ze dit soort circuits in zulke torens (wijst achter zich). Ik begrijp dit fu..ing gewoon niet.”

De begeleidende tekst bij dit filmpje (vertaald uit het Duits – bron onbekend) is de volgende:

“Het gaat om totale controle over de mensheid met behulp van een kwantumcomputer met de CoVID-19, dwz het’ Certificate of Vaccination ID ‘(analoog certificaat van de vaccinatiecode), waarmee elke persoon volledig en volautomatisch moet worden gecontroleerd!’
De afkorting ‘CoVID-19’ staat voor:
Certificaat van vaccinatie-identificatie – (A) rtificial (I) ntelligence
A = 1
I = 9
(Let op de positie van de letters [A en I] in het alfabet!) [= dus 19]

Voordat een elektronische module op een 5G mobiele telefoonmast werd geïnstalleerd, opende een Nederlandse technicus de behuizing van deze module en ontdekte dat de afkorting ‘COV-19’ op het [circuit board] bord stond. De video van de ontdekking van deze technicus is: Https://streamable.com/k5cxkb

Deze module is daarom een ​​besturingseenheid voor het zogenaamde ‘Certificaat van Vaccinatie’ (project: ID2020). In combinatie met een geïmplanteerde microchip is dit certificaat bedoeld om een ​​uitgebreide controle van de gevaccineerde persoon mogelijk te maken (sociaal kredietsysteem, digitale valuta, enz.)! De gezondheids- en financiële situatie van het gevaccineerde slachtoffer wordt vervolgens gekoppeld aan sociaal gedrag dat de (wereld) overheid behaagt!

De controlemechanismen worden bestuurd via een besturingssysteem genaamd ‘Cerberus’ ontwikkeld door ‘Bill Gates’. Dit besturingssysteem draait op kwantumcomputer technologie!
Het getal 19 (AI – Artificial Intelligence) symboliseert dus ‘kunstmatige intelligentie’, gekenmerkt door neurale, dwz ‘zelflerende vaardigheden’, bestuurd en gecontroleerd door een kwantumcomputer.

Verduidelijking:
Er is geen ziekte die CoVID-19 wordt genoemd. In werkelijkheid duidt de afkorting ‘CoVID-19’ het vaccinatieprogramma aan, dat aan de hele wereldbevolking moet worden opgedrongen.
Een veronderstelde ziekte wordt aan mensen gesuggereerd! En jij, als publieke media, circuleert SINDS WEKEN – mogelijk onwetend.

Mensen moeten volledig worden gecontroleerd door nanotechnologie en geïmplanteerde microchips – door een zelflerende kwantumcomputer.
De Cabal / Illuminatie hebben dit plan (Gates, Soros, Rockefeller etc.) – onder leiding van William Henry Gates III (ook bekend als ‘Bill Gates’ als alias) en de farmaceutische producten.
De controle van mensen, hun activiteiten en de talloze andere factoren moet worden gerealiseerd via een besturingssysteem genaamd ‘Cerberus’, waaraan ‘Bill Gates’ al vele jaren werkt.

Herhaalde vereenvoudigde verduidelijking:
GEEN ZIEKTE BESTAAT DOOR DE NAAM ‘CoVID-19’. Dit alles is om een ​​wereldregering in de zin van de Deep State te installeren en om van onze hele planeet een concentratiekamp te maken.
MENSEN ZIJN IN LEVENSGEVAAR, NIET DOOR EEN VIRUS, MAAR DOOR HET ORGANISCHE WAPEN IN HET VACCIN.
We moeten openlijk dit thema bespreken.

Want op een gegeven moment kan niemand een zelflerend computersysteem onder de knie krijgen dat is gebaseerd op kwantumcomputertechnologie! Behalve diegenen – NIET GEVACCINEERD – die dit systeem besturen en laden! “

Vertaald door Veronica

TOEVOEGING 28 mei 2020: Benjamin Fulford 25-5-2020 hierover:

We vernemen van meerdere inlichtingendienst-bronnen inclusief MI6, P3 vrijmetselaars en de NSA wat het werkelijke plan was met het ID vaccinatie-certificaat (COVID). De bronnen zeggen dat het plan was om de bevolking te injecteren met microchips die ontworpen waren om in wisselwerking te staan met 5G elektromagnetische golven om zo de mensen onder controle te houden. Dit klinkt vergezocht maar het bewijs is overweldigend. Houd in gedachten dat Bill Gates zijn fortuin afkomstig was van de IBM Watson familie die berucht was voor het gebruik van tatoeages om holocaust slachtoffers te traceren.

Volgens P3 vrijmetselaars zijn naar alle 700 leden van het Duitse Parlement bewijzen gestuurd van dit geheime plan voor deze meer dan Orwelliaanse bevolkingscontrole. Onze lezers kunnen iets ervan zien zoals dit patent voor een cryptovaluta die werkt door gebruik te maken van netwerk-verbonden sensoren gekoppeld aan “de waargenomen lichaamsactiviteit van de gebruiker”.

https://patentscope2.wipo.int/search/en/detail.jsf?docId=WO2020060606&fbclid=IwAR01AjQNs5ow5WWY9577Takel84VOo90aAX0vJpVu47KD7yn5bi71FBOewE

Eerder vertelden Chinese vrijmetselaars ons dat de Chinese overheid hun hele bevolking wilde live-monitoren en ze een “sociale kredietstand” geven om hun controle te maximaliseren. De poging in Wuhan om dit naar het volgende niveau te brengen met behulp van 5G was overduidelijke een Chernobyl-achtige ramp. NSA-bronnen zeggen nu dat wel 20 miljoen mensen gestorven kunnen zijn als gevolg ervan.

De Duitse Parlementsleden werd ook bewijs getoond dat 5G transmissie-knooppunten waren bedoeld om de sensoren te controleren die in mensen waren geïnjecteerd. Hieronder kun je een video zien van een technicus van British telecom die ontdekte dat de 5G-apparatuur die hij aan het installeren was, was gemerkt met COVID-19.

https://streamable.com/k5cxkb?fbclid=IwAR1waPVEFGY52fys_KlmE_ZlhCRpW6wXOLpSi_xEiw90u-i_xFKyjIkgf2s

 
5 reacties

Geplaatst door op 27 mei 2020 in Geen categorie

 

5 Reacties op “Wat ziet deze monteur op het circuit board van de kit die hij in de mast moet monteren, mei 2020

 1. Loes Panken

  27 mei 2020 at 18:41

  Hallo lieve mensen.
  Hebben jullie dit gezien? https://intothelight.news/files/2020-05-23-ascension-report.php#unique-entry-id-1667
  Kijk vooral naar punt 6.6. De Tesla tech transmissie.
  Deze zeer belangrijke meditatie wordt uitgezonden via Face-book.
  Ik zit bewust niet op face-book en met wij wel meerdere mensen denk ik.
  Zouden jullie een geleide meditatie op deze site kunnen plaatsen? Elke ziel telt.
  Dank jullie wel voor jullie geweldige werk.
  Groeten Loes Panken.
  ________________________________

  Like

   
 2. David Verswijver

  27 mei 2020 at 19:12

  inderdaad ,we nemen de leugens niet aan ;iedereen daarvan bewust laat nu bewust zn eigen licht schijnen

  Like

   
 3. Colin W

  28 mei 2020 at 15:23

  Hulde aan deze monteur!

  Als de overheid of ‘machthebber’ zegt; NIET doen NIET open maken… het eerste wat we moeten doen is juist er tegen in gaan en onderzoeken en delen.

  Like

   
 4. JohanWoolderink

  28 mei 2020 at 17:50

  Het is al heel lang duidelijk ook Marcel Messing sprak in de jaren 90 al over chippen dat de duistere kant een niets ontziend machtsblok is dat het besturen en of elimineren van mensen als oplossing ziet om de macht te behouden. We mogen blij zijn dat het aan het licht komt en wij kunnen het verder in het licht zetten Groet Johan Woolderink

  Like

   
 5. Joachim

  4 juni 2020 at 12:01

  Dat was dus gewoon een TV Set-top box. Niks met 5G te maken. In de video zie je duidelijk de COAX + SCART… Waar ben jij in godsnaam mee bezig? https://apnews.com/afs:Content:8970130129

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: