RSS

Ashtar Sheran – Galactic Federation, 11 mei 2020

30 mei

Hint *: deze boodschap is alleen bedoeld voor diegenen bij wie de inhoud positief resoneert en het overeenkomt met de eigen innerlijke waarheid. Laat alle andere informatie die niet resoneert gewoon buiten beschouwing. In dit opzicht kun je ook ‘Richtlijnen voor het lezen van verschillende artikelen van Lichtkrachten’ lezen.

Let op: Het artikel kan en zal natuurlijk vaak gedeeld worden. Maar verwijs altijd naar de bron (auteur) en geef een * hint hoe om te gaan met deze informatie (kosmische wet).

Bron: Galactic Federation – SaVi (website in oprichting)


Ashtar Sheran – Update Lichtkrachten 2020/05

Shan (Aarde) / ascentiegolven / ondersteuning / bewustzijn en activiteit

Geliefden op Shan (Aarde),

We zien wat turbulentie op jullie planeet. Het zijn energievelden die vrijkomen in de vorm van loskoppelingen als gevolg van het zuiveringsproces. Hierbij is verschillende, onafhankelijk lopende dynamica betrokken. Om je te kalmeren probeer ik je deze dynamiek uit te leggen zodat je de situatie beter kunt inschatten.

Shan (Aarde)

De bevrijding van Shan (Aarde) ontwikkelt zich op de gewenste positieve manier. Dit betekent ook een zuivering van Shan (Aarde) van alle negatieve structuren, energieën en wezens, maar ook in al haar lichaamssystemen, die vergelijkbaar zijn met die van jou en op dezelfde manier zijn opgebouwd als die van jou. Ze zuivert zichzelf van binnenuit naar buiten toe en wordt daarbij constant begeleid door een speciale vloot. Deze reiniging vindt plaats in golven vanuit de kern van de Aarde, alles naar buiten duwend, dit omvat ook naar de oppervlakte – dingen die ze wil loslaten, ze wil transformeren.

Zoals je in de laatste boodschap al werd meegedeeld heeft de bevrijding van de planeet zelf prioriteit, maar omdat je ermee verbonden bent is het dus ook je eigen bevrijding. Maar alleen voor wie het kan en wil accepteren, met alle gevolgen van dien. We nemen de vrije wil waar – zoals je weet. Onthoud dat je planeet je alleen jouw lichaam heeft geleend. Daarom heeft deze reiniging in golven ook effecten op je eigen fysieke systemen.

Allen die diep verbonden zijn met Shan (Aarde) voelen wat ze willen en nodig hebben om los te laten. Ze zien de schaduwen op hun lichaam en veranderen ze in licht. Daarom helpen steeds meer geïncarneerde sterbroeders en -zusters Shan (Aarde) bij deze zuivering, vormen ze steeds meer wervelende lichtkolommen (vortexen), die zichzelf steeds meer verankeren, versterken en geleidelijk uitbreiden. Vanuit ons perspectief zijn ze zo krachtig, lichtgevend en sterk zoals we ze lange tijd niet op jullie prachtige planeet hebben gezien.

En deze ontwikkeling treft ook de oppervlaktebevolking. De oppervlaktebevolking is ook in staat om het licht steeds meer te accepteren en de oude structuren van de 3D-matrix los te laten, en steeds meer te observeren, te bevragen en actief te worden. Help ze, mijn geliefden, terwijl ze de ruimte van hun eigen innerlijke werk betreden en de verleidingen van jullie in verval rakende kunstmatige wereld verlaten.

In deze fase hebben ze de kennis nodig die we je geven met onze berichten. Ze hebben de steun nodig die je hen kunt geven en de veiligheid en vooruitzichten voor de toekomstige vreedzame, harmonieuze, liefdevolle, stralende wereld. Dat is iets waar ze op dit moment aan vast kunnen houden.

Ascentiegolven

Dit proces van ontwaken is als een golf rond jullie planeet en het veroorzaakt ook enorme energiegolven die alle oude emoties laten zien die gezuiverd en getransformeerd willen worden. Deze energiegolven maken je gaandeweg steeds meer los van de oude matrix. Het resultaat is de opdeling van de hele samenlevingsstructuur. We kunnen vanuit ons perspectief zien hoe deze afscheiding zich steeds meer over verschillende niveaus ontvouwt.

Het gebeurt – zelfs als degenen die het Licht zijn vergeten het met hun acties proberen te stoppen. Maar weet dat deze onthechting en transformatie de wil is van de Schepper, die we dienen, en daarom voor iedereen onvermijdelijk is – en onmogelijk te stoppen.

We zien vanuit ons perspectief hoe de Aarde scheidt van de oude vibratie. Deze nieuwe Aarde en alle wezens die zich er diep mee verbonden hebben, beweegt mee met de verder stijgende vibratie, steeds meer weg van de oude structuren – als een cel die zich deelt … waarbij één cel vuil blijft en de nieuwe cel die schoon naar buiten komt gaat verder. Jullie prachtige planeet met de nieuwe vibratie neemt daarom op hetzelfde moment al die wezens mee – hetgeen jullie Ascentiegolven noemen. Het toont zijn liefde voor jou, die je aan de Aarde zelf geeft. Zij (Shan) geeft haar lichaam aan iedereen die ervoor heeft gekozen om op te stijgen, en actief aan zichzelf en hun duistere kanten te werken, om zich naar licht te transformeren. Dit betekent dat de Aarde zelf alle wezens van de drie ascentiegolven ondersteunt en ze weg beweegt van de oude structuren op haar nieuwe lichaam – allemaal tegelijk. Als een liefhebbende moeder die haar kind uit de gevarenzone naar een ander, veilig gebied brengt.

Deze ontwikkeling kun je zelf waarnemen. Je omgeving verandert. Degenen die met jou het pad bewandelen, die begrijpen of willen begrijpen waar je het over hebt en deze verandering kunnen accepteren, blijven in jouw omgeving.

Allen die het niet kunnen of willen accepteren, gaan steeds verder van je af totdat ze je omgeving helemaal ontwijken.

Het maakt niet uit of het vrienden, familie, partners of collega’s zijn. Het is een natuurlijk proces waarbij elk wezen zijn eigen kans krijgt om vrijelijk zijn eigen ascentie te maken in de huidige tijd of later. Maar maak je geen zorgen. Er wordt voor iedereen gezorgd en de waargenomen scheiding is slechts een illusie. Ieder geascendeerd wezen kan al zijn dierbaren weer zien.

Dit betekent natuurlijk ook dat de wezens die het licht zijn vergeten steeds minder ruimte tot hun beschikking hebben en daarom proberen ze hun acties te intensiveren. Ze weten nu dat ze niet kunnen ontsnappen. Onze vloten en bondgenoten zorgen voor iedereen, maar we zorgen ervoor dat alle anderen gespaard blijven.

Ondersteuning

Vergeet niet dat Shan (Aarde) in deze periode ook veel steun krijgt. Om haar stabiel uit de schaduw te houden wordt ze door een andere speciale vloot naar een andere tijdlijn verplaatst, die via de zon met de ster Alcyone en de ster Sirius A is verbonden.

Dit heeft ook een effect op de fysieke lichaamssystemen en kan op korte termijn tot duizeligheid leiden – of je hebt het gevoel dat je lichaam verschuift, je plotseling uitgeput raakt, je behoefte hebt aan slaap, of dat de omgeving om je heen voor een korte tijd onstabiel voelt.

Op dit moment ben je op het kruispunt van twee verschillende dimensies, of tijdlijnen, of je bent in beide of meer tegelijkertijd. De Aarde wordt in dit proces ondersteund en gestabiliseerd door de ster Alcyone van het Pleiaden-sterrenstelsel en de ster Sirius A, en wordt steeds meer aangepast aan de trillingen van de twee planetaire zustersystemen.

De wezens die het licht zijn vergeten, kunnen niet in deze trillingsgebieden blijven. Dit omvat ook alle sterk negatief beïnvloedde wezens op het oppervlak van de planeet, of wezens die volledig weigeren het licht te accepteren, of die hun innerlijke problemen niet kunnen of willen oplossen, fysiek of niet-fysiek, het maakt niet uit. Ze worden langzaam door dit proces naar buiten getrokken, van de Aarde verwijderd – ze blijven als schaduwen op de ‘oude Aarde’, terwijl de ‘nieuwe Aarde’ blijft bewegen. Hiermee is het gemakkelijker voor ons om de structuren van het donker te verwijderen, Laag vibrerende energieën, maar ook donkere entiteiten, zelfs in diepere gebieden.

Blijf attent en actief

De tijd is nu, zoals je al is verteld.
De tijd is gekomen om volledig en ‘permanent actief’ te zijn. Om te blijven ‘verenigen’, om te blijven netwerken, en om contact te maken met ons, je zusters en broeders. Om de Galactische Codex nu actief te verankeren op Shan (Aarde). Er zal geen andere tijd zijn. De zuivering blijft aan kracht winnen.

Degenen die het Licht zijn vergeten, hebben zelf weer een grote golf van ontwaken losgelaten, die ze op eigen kracht proberen tegen te houden. We zijn gepositioneerd en hebben ons hierop voorbereid met onze bondgenoten.

Dus maak je geen zorgen – blijf ‘vredig’ en ‘ontspannen’, maar wees ‘alert’ en ‘actief’ in netwerken op de achtergrond – want dit is het moment.

Hiermee beëindig ik nu mijn bericht

Mijn diepe liefde voor jou kent geen grenzen.

Jouw broeder

Ashtar Sheran

Adonai

Vertaald door Veronica

 
2 reacties

Geplaatst door op 30 mei 2020 in Galactic Federation of Light

 

Tags: , , ,

2 Reacties op “Ashtar Sheran – Galactic Federation, 11 mei 2020

 1. Hildegarde Meganck

  30 mei 2020 at 21:16

  Dank voor al het werk dat jullie doen: het vertalen, bundelen van info, enz…
  Deze voorbije weken is zoveel naar mij toe gekomen en ik ben dankbaar en blij.

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: