RSS

FM144, GRID INFIGHT, 31 mei 2020

02 jun

Hoewel meer en meer mensen momenteel wakker worden, heeft de hele corona-paniek veel mensen bang gemaakt, wat momenteel de algehele vibratie op het oppervlak naar beneden duwt (dat was het plan van de duisteren erachter). Daarom is het mogelijk dat Sterrenzaden zich op dit moment een beetje afgescheiden voelen van de Lichtkrachten (LF’s), omdat deze niet zo goed door kunnen komen wanneer de energieën laag zijn. Tegelijkertijd zijn er door deze lage trillingen toegenomen energetische aanvallen (dus nogmaals: energetische bescherming is belangrijk).

Maar omdat de corona-maatregelen nu steeds meer worden versoepeld gebruikt een deel van de cabal de (geënsceneerde [*] ) gebeurtenissen in Minneapolis om een ​​rassen/burgeroorlog in de VS te beginnen. Elke vorm van hulp (meditaties / energetische operaties) van Starseeds hier op de oppervlakte om de situatie onschadelijk te maken, wordt zeer op prijs gesteld:

Https://www.welovemassmeditation.com/2020/05/urgent-meditation-for-maintaining-peace-in-the-USA-every-4-hours.html

Wees je ervan bewust dat er weer leden zijn in bepaalde Lichtwerkergroepen die andere leden oproepen om niet te mediteren voor deze situatie en de rellen gewoon te laten gaan, want het zou deel uitmaken van het Ascentieproces … net zoals er ook mensen waren die opriepen om niet te mediteren voor de vangst [door de Lichtkrachten] van jezuïet sleutelfiguur Adolfo Nicolás om hem een ​​week geleden naar de Centrale Zon te brengen (die toch werd gepakt door de LF’s, wat op zijn beurt de deur opent voor verdere operaties van de LF’s met betrekking tot de bevrijding van de Godin in Oost-Azië):

Https://www.welovemassmeditation.com/2020/05/meditation-to-send-aldolfo-nicholas-into-galactic-central-sun-update.html

Passiviteit en wegkijken is niet de sleutel tot een harmonieuze ascentie, passiviteit leidt maar tot één ding, namelijk dat de duisteren HUN ding nog steeds kunnen doen, wat tot de Event tot veel meer onnodige chaos en lijden leidt. Let dus goed op wat er in bepaalde Lichtwerkergroepen / gemeenschappen geschreven wordt, aangezien het kaf, wat betreft infiltratie en misleiding, hier ook steeds meer van het koren scheidt.

Wat de situatie in de VS betreft hebben de Archons steden als Minneapolis (maar ook andere) bedekt met Anomalie, wat de ideale speeltuin is voor negatieve entiteiten, die zich natuurlijk onmiddellijk hechten aan demonstranten en politie. Bovendien wordt de elektrische vloeistof (ook wel vuurelement genoemd) op subtiele niveaus zo gemanipuleerd dat het de geest virtueel doet koken, wat leidt tot meer woede en agressie bij de burgers / politie, en wat de stad zelf fysiek een bron van hitte maakt, wat zich ook weerspiegelt in de vele brandende auto’s en gebouwen:

Https://www.youtube.com/watch?v=N5FOBePmTg4

Https://twitter.com/TheWood47173669/status/1266880676176908288
Https://twitter.com/FarukFirat1987/status/1266881346510770176?s=20
Https://twitter.com/FarukFirat1987/status/1266862757116358656?s=20
Https://twitter.com/Breaking911/status/1266846176407629824?s=20

Https://www.rt.com/uk/490291-new-york-police-rams-protesters/

Om dit tegen te gaan kan men de magnetische vloeistof (element water, vrouwelijke energie) gebruiken om letterlijk ‘het hoofd te koelen’. Zelfs wanneer een extremistische groep onder leiding van de cabal de situatie wil verhitten:

Https://www.zerohedge.com/political/its-setup-mysteriously-staged-bricks-appear-throughout-major-protest-cities?fbclid=IwAR3p22XDyYuYDbw9-KkBw_RJqtFAy3iFu95FwPwlTlA5rXr1

… de meerderheid wil geen rellen:

Https://twitter.com/MattFinnFNC/status/1266780532681199622

Ook kunnen Lichtkolommen worden gebruikt om de Anomalie en alle etherische Chimera-spinnen boven de stad te extraheren, die zich natuurlijk ook hebben gevestigd om zich te voeden met de negatieve energieën.

Wat etherische spinnen betreft, zijn er momenteel ook geïntensiveerde aanvallen op individuele Lichtwerkers, wat je vaak fysiek waarnemen door ontmoetingen met fysieke spinnen.

Haal fysieke spinnen altijd direct uit je huis. Kijk waar ze binnen kunnen komen (bv. open ramen). Ze gaan altijd mee met etherische spinwezens die fysieke spinnen kunnen gebruiken als een soort infiltratie-anker, maar ook als aftap. Reinig het huis energetisch, verwijder etherische spinnen, bescherm het huis energetisch. Roken met wierookstokjes helpt ook. Herhaal dit tot het is afgezwakt.

De Chimera vechten momenteel om te overleven, omdat hun Matrix in verval raakt. Ze bereiden zich voor op de laatste positie.

Ze werken eraan om het oppervlak te transformeren in een koude, technologische dystopie die wordt beheerst door kunstmatige intelligentie, sociale afstand, robots, virtual reality en nanotechnologie, waarin de mensheid wordt gehouden als omheinde boerderijdieren of industriële arbeiders in afgesloten werkzones:

Https://metro.co.uk/2020/05/14/heartbreaking-pictures-show-french-children-social-distancing-playground-12704240/

Https://www.youtube.com/watch?v=P4YCObYX_xU

Gedwongen vaccinaties zouden de fysieke manifestatie zijn van een etherische Chimera-beet, waardoor het slachtoffer fysiek en energetisch verlamd zou raken. Ook veroorzaken vaccinaties gaten in het aura waardoor negatieve entiteiten kunnen binnendringen / zich hechten … vandaar de druk van de duistere wezens daarnaartoe.

En dit zou slechts het topje van de ijsberg zijn; onder het oppervlak hebben ze hele boerderijen gecreëerd met miljoenen kamers waar zielen vastzitten in elektromagnetische velden, in feite een gigantisch astraal concentratiekamp, ​​waarbij verschillende faciliteiten al door de LF’s zijn vrijgemaakt doordat met het verwijderen van de rasterlagen deze voorzieningen steeds zichtbaarder worden.

Op de oppervlakte hebben ze, om deze technologische dystopie te bevorderen en het raster temidden van de huidige chaos te versterken, mensen als Elon Musk (vergelijkbaar met Bill Gates) naar voren geplaatst, die absoluut NIET voor de LF’s werkt:

https://www.irishtimes.com/business/innovation/elon-musk-s-starlink-could-take-wonders-of-night-sky-away-from-us-1.4247431

Vooral als je de kunst van zijn huidige vrouw van dichterbij bekijkt:

Https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-8367341/Grimes-selling-soul-highest-bidder-conceptual-art-piece.html

Ook Donald Trump of Melania niet (nee, ze is geen geïncarneerde Pleiadiër), maar wat waar is, is dat er rond de Q-groep positieve elementen zijn waarin echte Starseeds zijn geïncarneerd die betrokken zijn bij het Bevrijdingsproces (zelfs wanneer ze zich nog niet bewust zijn van het grote kosmische spel, omdat ze erg gefocust zijn op hun menselijk bestaan ​​en missie).

De strijd om de Matrix woedt momenteel, en er ligt nog een zeer hete zomer en vooral herfst in het verschiet.

Zoals altijd is het belangrijk kalm te blijven, de situatie te observeren, en ernaar te handelen. We zijn op de goede weg en er zijn steeds meer tekenen die dit aangeven, niet de chaos op de grond, maar in de lucht:

http://beyondborders-medievalblog.blogspot.com/2013/09/unity-wholeness-and-continuity-in.html

Vertaald door Veronica

N.B. [*] t.a.v. geënsceneerd: zie bijvoorbeeld de uitleg in deze video (vanaf 19:20, je ziet eerst de clip en daarna bij 25:15 haar uitleg) over wat je op de beelden ziet: symboliek, politieagent zonder geldige badge, gedurende een absurd lange tijd knie op nek die geen ademnood zou kunnen veroorzaken terwijl het slachtoffer meer dan 10 keer roept dat hij niet kan ademen, mogelijk acteurs – ook onder de toeschouwers die commentaar leveren -, de ambulance aan het eind terwijl de hulpverleners geen ambulancemedewerkers zouden zijn maar politieagenten met oortjes in. Kijk en oordeel zelf. 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 2 juni 2020 in FM144

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: