RSS

Loren Trlin interview met Sacha Stone over persoonlijke vrijheid, soevereiniteit en het creëren van een nieuwe Aarde, 24 mei 2020

05 jun

Ik heb hieronder de boodschap van Sacha Stone in de video zo goed mogelijk in het Nederlands weergegeven. Het is in principe de letterlijke tekst maar sommige woorden of uitdrukkingen waren of moeilijk te verstaan of moeilijk te omschrijven. Het lezen van de tekst geeft al een goed beeld van de power van Sacha Stone, maar als je de video bekijkt krijg je pas een goed beeld van hoe geëngageerd hij is, hoe betrokken. Wat mij betreft een ‘must see’, deze video. En lees hieronder zijn belangrijke boodschap voor ons!

Loren Trlin in gesprek met Sacha Stone over persoonlijke vrijheid, soevereiniteit en het creëren van een nieuwe aarde, dit is ‘The Modern Alchemist’ Seizoen 2, aflevering 3.

Introductie bij de Youtube video: In deze video heb ik een gesprek met Sacha Stone, hij is een voormalig rockmuzikant en artiest die tijdens de onafhankelijkheidsoorlog opgroeide in Rhodesië-Zimbabwe. Sacha richtte New Earth Project op (New Earth Nation), ’s werelds meest geïntegreerde beweging die duurzame, soevereine en zelfbepalende gemeenschappen promoot. Het werkt als een universeel vertrouwen dat micro-naties bij verdrag bindt en bestaat buiten fictieve omhullingen die zijn bedacht door zelfbediende corporatieregeringen en instellingen.

In dit interview met Sacha Stone praten we over verschillende onderwerpen waaronder zaken als de Great Awakening en over het New Earth Project en praten we over zijn New Earth Nation.

Het interview: Welkom bij de Modern Alchemy podcast waar we strategie combineren met menselijk bewustzijn om je te helpen om jouw meest ongelooflijke leven te ontwerpen als de schepper van jouw eigen realiteit.

Ik ben Loren Trlin en mijn gast bij de episode van vandaag, wat een bijzonder krachtige episode is, is Sacha Stone. Sacha is een activist, een publieke spreker, een Publisher, een schrijver en een filmmaker. Hij is ook de oprichter van de New Earth project, de meest geïntegreerde beweging van duurzame, soevereine en zelf definiërende gemeenschappen. Hij heeft ook de International Tribunal for Natural Justice opgericht, wat een nieuw planetair hof is toegewijd aan de dispensatie van natuurlijke rechtvaardigheid en naleving van de rechtsstaat. [red: klik hier voor een interview met Sacha Stone door Irma Schiffers – Nederlands ondertiteld – ter gelegenheid van de oprichting van dit tribunaal]

Ik vind het absoluut fantastisch om met Sacha te praten voor deze episode want hij duikt er echt heel diep in, over de duistere krachten die al voor een hele lang tijd over deze planeet regeren, over welke rol wij spelen in onze eigen bewuste evolutie als menselijke wezens in een tijd als nu, en hoe wij dat kunnen doen.

Dus, zoals altijd, duik diep in deze episode, houdt een open mind want Sacha zal je werkelijk verbijsteren met wat hij deelt met jou in deze episode. En weet gewoon dat, simpelweg omdat iets wat ongemakkelijk voelt op een moment, wat zo zal zijn, er veel is wat wij uit de woorden die hij spreekt kunnen pakken en ontrafelen. Enjoy, deel dit met de mensen om je heen.

L: Sacha, welkom.

S: goed om erbij te zijn.

L: dank je wel voor jouw tijd. Dus laten we er meteen in duiken. Een ding waar ik vandaag met jou echt in wil duiken is over waar we op dit moment in zitten en de luisteraar wat inzichten geven over wat ons in de toekomst te wachten staat.

1:58

S: laten we gewoon kijken naar een totem dat nu letterlijk in onze gezichten is geduwd, en dat is het masker. Dus we hebben zo’n 7 miljard mensen op Aarde, waarvan zo’n vier tot vijf miljard mensen in de ontwikkelende en ontwikkelde wereld, die geregistreerd zijn bij de staat, bij de kroon, bij de regeringsfictie, die op de een of andere manier instructies aannemen van hun lokale en federale autoriteiten. Deze regeringen krijgen hun instructies van de United Nations, wat je noemt de multilaterale associaties die alle zijn samengebracht door verdrag.

Dus je hebt een soort van gevaarlijk Babylonisch dominospel, dat begint bij de top met een kleine overbetaalde Mandarijn moron sociopaat, hoofd van de WHO waar ik het over heb, die het is toegestaan om een mandaat of een instructie uit te vaardigen, door zijn onzichtbare meesters, die bankiers zijn, gangsters, zogenoemde illuminatie, we gaan het daar nog over hebben – ik ben nogal een expert op dit onderwerp. [red: Sacha gebruikt regelmatig het woord ‘moron’ dat ik niet vertaal maar wat staat voor bijvoorbeeld idioot, zwakhoofd, eikel, debiel, dwaas – vul maar in]

Het punt is dat deze bureaucraat, technocraat, overbetaalde technocraat, dienaar, dit onsuccesvolle menselijke wezen, want zij allen – geloof mij, want ik ben een voormalig director-generaal van de VN, ik weet waar ik het over heb, deze dienaren doen wat ze wordt verteld, ze zijn goede kleine morons. Deze man vaardigt een instructie uit die naar 195 ministers van gezondheid over de hele wereld gaat die dit mandaat ontvangen, wat is ‘laat de mensen hun mouwen maar oprollen, klaar voor vaccinatie, dwing iedereen om maskers op te zetten, en … bla bla bla’.

En dan zijn deze volksgezondheidsministers natuurlijk gemandateerd om al de public health op te dragen om de instructies op te volgen, ze instrueren alle artsen, al het verplegend personeel, al de ziekenhuis administrators, de directeuren van klinieken, enz. enz.

Dus je hebt een heel simpel 4-stappen bang-bang-bang-bang protocol van de top, de onzichtbare heerschappij, die het spel controleert en elke arts en verpleger vertelt wat te doen, zelfs als het tegen de Eed van Hippocrates in gaat, zelfs als het tegen alle redelijkheid ingaat, ze doen het.

Waarom. Omdat ze salarissen krijgen, ze zijn slaven van hun loon, iedereen langs de lijn is een loonslaaf, en mensen moeten hun rekeningen betalen, en om belasting te krijgen opgelegd en zo zelfs nog verder gestraft te worden. Dus, dat is in basis wat ik in 3 minuten beschrijf, de wijze waarop een waanzin als dit kan worden uitgerold.

Het is niet alleen de WHO, ook de World Trade Org. En het is de Bank of International Settlements, en de Wereldbank, en de IMF. Dus zij zijn ook, multilateraal, zij zijn ook verbonden aan het VN Compact, zij zijn allen verbonden in hetzelfde gebouw, met dezelfde gevaarlijke of moronic sociopatische technocraten die de show opvoeren voor de onzichtbare heerschappij. Het is echt zo simpel.

5:02

Dat is hoe je komt tot het punt waar in de jungle hier, in Zuidoost Azië … ik ben zojuist naar het dorp gereden, een prachtig jungle dorp, en ik wordt aangehouden door een paar lokale dorps politiestrijders die een wegblokkade hadden aangelegd, en ze waren allen heel serieus, en ze hadden allemaal die idiote maskers op hun gezicht, en ze drongen mij op om een masker op te zetten, zittend op mijn motor om naar het jungle dorp te kunnen doorrijden.

Dus ik was gestopt, liet ze mijn badge zien, ik legde uit dat ik op dit moment een gerechtelijk onderzoek doe naar deze corona hoax, deze gecreëerde collaps van hun eigen economie, en ik vraag aan deze krijgers, lokale politie, wat denken jullie jongens. Denk wat je aan het doen bent, denk erover na, je draagt maskers op je gezicht in de jungle. Denk eens na, hoe ter wereld ga je hier iets oplopen. Suggereer je dat het bestaat in het hele universum, overal in de wereld op hetzelfde moment. En dat wij er gewoon slachtoffers van worden.

Kom op mensen, je hebt 1+1=2 opgegeven en als je stopt met het tellen van 1+1=2 dan betekent dit dat je zojuist jouw soevereiniteit hebt overgedragen. Nu, als jij jouw soevereiniteit hebt overgedragen betekent dit dat je jouw bewustzijn vermorzelt. Als je jouw bewustzijn vermorzelt dan heb je jouw eigen zielovereenkomst geschonden.

Nu, dit mijn vrienden, is wat er gaande is. Wij worden uitgenodigd, alle vijf miljard mensen in de ontwikkelende en ontwikkelde wereld die allen zijn geregistreerd door hun moron staats kroon nationale banken, wij zijn allemaal slachtoffer van een toverspreuk, die van zelfopgelegd ballingschap tegen rede en realiteit in. Om een masker te dragen, en onszelf te maskeren voor elkaar, om onszelf te isoleren en te ont identificeren.

Het enige ding dat ertoe doet in deze wereld is onze capaciteit om lief te hebben en geliefd te worden. Dus dat is genius. Want deze toverspreuk 2.0, wij zijn net uit toverspreuk 1.0 aan het komen en we zijn 2.0 in aan het gaan. Tenminste, die idioten onder ons die ervoor hebben gekozen om maskers op hun gezichten te dragen en zo de straat op te gaan. SCHAAM JE, wie je ook bent!

Het maakt mij niet uit wat jouw rationale is, jij weet in jouw hart van harten, jij weet in jouw ziel, in jouw diepste instinct, dat dit BS is. BS! Dat jou niet wordt toegestaan om jouw huis te verlaten is illegaal, immoreel, onethisch, onwettig, in elke uitdrukking van wet is het onwettig om jou onder huisarrest te plaatsen. Geen autoriteit in jouw lokale overheid of federale regering heeft het recht – hoe dan ook – om jou onder huisarrest te plaatsen. Tenzij je een misdaad hebt gepleegd.

Buiten lopen in het park met een hond is geen misdaad en het zal nooit een misdaad zijn, tenminste zolang de wereld wordt geregeerd door mensen. Als wij echter toestaan dat de wereld wordt geregeerd door sub mensen, wat demonisch bezeten wezens zijn, luciferians, bloed drinkende satanisten, cabalisten, occultisten, in elke vorm en maat, als we toestaan dat dit gebeurt middels deze corona pantomime, dan zal de wereld inderdaad gaan in een vortex van absolute waanzin.

8:02

Wij zijn op die prachtige onzichtbare lijn op dit moment, tussen ontwaken uit een grote cyclus van deceptie, dat heeft voortgeduurd voor tenminste 6,5 duizend jaar, wij staan op het punt door te breken in deze galactische dag cyclus, deze prachtige ascentie spiraal, en dat is waarom wij belegerd zijn en worden aangevallen. Op dit perfecte moment in de tijd. Want dit is de laatste kans die deze onzichtbare heerschappij heeft, de georkestreerde Babylonische priesterschap, heeft alleen maar deze kans om een andere toverspreuk te doen. En iedereen van jullie die een masker draagt, kiest ervoor om deel te nemen aan dit onzichtbare contract. Nogmaals, SCHAAM JE!

Geef niet over jouw geweten of jouw bewustzijn, of jouw soevereiniteit of jouw zielovereenkomst, ok, wordt hier geen slachtoffer van. Ik ga een heel schokkend statement maken. Het dragen van een masker op jouw gezicht is maar één graad verwijderd van het accepteren van het ‘mark of the beast’. En de mark of the beast komt eraan, geloof mij.

Geloof mij, het komt eraan, in de vorm van een RFID nano chip vaccin programma wat aan jou wordt aangeboden, en aan jullie allemaal morons en idioten die ervoor kiezen om een masker te dragen wanneer je niet in een ziekenhuis bent of in een ic-unit. Daar is het absoluut acceptabel om een masker te dragen, absoluut acceptabel als je op een plek bent waar veel infectie is, of wat dan ook. Dus in een ziekenhuis, prima, een kliniek, prima, een tandarts, prima, een ic-unit, prima. Alles daarbuiten maakt van jou een moron, maakt van jou een idioot, maakt van jou de ‘useless eater’ [nutteloze eter] waar zij de mensen nu al generaties lang van beschuldigen, ik heb het hier over de illuminatie.

Dus dit is nu de keus, het komt recht langs de lijn naar beneden, naar waar wij voor kiezen, kiezen wij ervoor om bewustzijn, soevereiniteit, zielovereenkomsten over te dragen, of kiezen wij ervoor om achterover te leunen en dit monster, deze Leviathan, op te pakken en het te vertellen op te rotten.

10:46

L: prachtig!  Dank je. Je omschrijft het met woorden op een manier dat ik niet kan. Kunnen we praten over de onzichtbare meesters?

S: Natuurlijk. Het is een lang bestaande cultuur waar wij in het algemeen aan refereren als de sabatians – zoals in saboteurs, dit gaat terug naar allerlei vormen van quasi mythologische maar zeker bewezen historische verhalen waar wij uit kunnen putten. Van de Khazarians, de opkomst van de Khazarians en zo, de jezuïeten binnen de Romeinse Katholieke Kerk en zo. De leopard cults van Afrika, en zo.

Maar om het eenvoudig te houden, als ik het heb over de onzichtbare meesters heb ik het simpelweg over deze creaturen die niet geheel menselijk zijn, die houden … zij zijn op een manier de axiomatische individuen tussen de onderwereld en de 3D voorbijgaande wereld. En het zijn wezens die deels mens zijn in hun genen uitdrukking, maar in essentie zijn zij demonisch bezeten, of walk-ins in een mens. Dit zijn mensen die toenemend en generaties lang betrokken zijn geweest in een cultuur van… een soort van logica die is verbonden met meer hoe je de mensheid bespot en menselijke waardigheid en integriteit vernietigt van liefde, en empathie en compassie. Hoe neem je dit weefsel en vernietig dit weefsel, en dat stuff dat het mensen maakt, hoe misbruik je dat, hoe ontheilig je het.

Dat is waarom ritueel satanisch misbruik zo smerig is. Als je in dit onderwerp duikt en het bestudeert, of erover hoort, de getuigenissen van honderden mensen die het hebben overleefd, en slachtoffers, en zelfs mensen die zichzelf hebben hervormd van daar te zijn geweest met hun rituele ziekte. De verhalen die je hoort zijn ongelooflijk smerig, en walgelijk, en je denkt, wel wat voor soort mind droomt over deze rituelen. Het is simpel. De ‘brownie points’ [iets als bonuspunten] gaan naar de satanist die in staat is om de grootste offerande te bedenken. Die zijn verbeelding op zo’n perverse manier kan gebruiken dat zij inderdaad een drie maanden oude foetus forceren uit teenager meisjes, levend, gehuld in een zwart masker en de foetus uit het meisje forceren en dan de foetus ophouden voor jou. En dat gebeurt constant, of het is zeker gebeurd in zwarte masker rituelen.

Wij kunnen zo niet denken, mensen kunnen zo niet denken, maar sub mensen kunnen dat en doen dat, en zij doen dat omdat zij levenskracht voor henzelf moeten binnenhalen om te kunnen blijven bestaan in deze laag van bestaan. Zij kunnen dat niet tenzij ze bloed nemen, getraumatiseerd bloed wat een psychoactieve molecule creëert, op dezelfde manier dat de kat met de muis speelt en het terroriseert voordat hij het eet, het is adrenaline van het bloed om te komen tot een hogere fix van levenskracht, of prana, via de psychoactieve moleculen.

14:02

Dus dit is allemaal de wetenschap van bloedrituelen die ik al vaak heb beschreven, en ik vind het prima om dit uitgebreider uit te leggen op een ander moment. Maar de bottom line is, om jouw vraag te beantwoorden, achter deze onzichtbare heerschappij … je moet begrijpen dat we een multi generatie hybride species hebben van sub mensen die zich tussen ons in bewegen, opereren tussen ons in, tussen ons leven, met ons kruisen, ons manipuleren. En in essentie creëren deze een firewall van slechtheid waarachter zij opereren en de corporate sector aansturen, de georkestreerde media, de academica, de verhalen van oprichting van universiteiten in deze wereld zijn hiervan ook absoluut doordrongen.

De reden waarom wij niet enige remedies en behandelingen hebben voor kanker en voor al die ziektes, is omdat ons niet wordt toegestaan om erover te praten, en wij mogen ze niet produceren of maken, en ze distribueren. Zelfs ook al hebben we ze al voor meer dan honderd jaar, honderden jaren in feite. Het feit dat zelfs nu je kunt genezen dat biowapen influenza, je kunt het genezen met zink en Hydroxychloroquine. Dat is gewoon bekend, ik groeide ermee op in Afrika, om te voorkomen dat je malaria kreeg, en wat dan ook.

Dus je kunt hele eenvoudige scheikunde nemen en je kunt jezelf genezen van alle bedreigingen die er zijn voor enkele centen, niet eens dollars. Maar we mogen dat niet doen omdat deze onzichtbare meesters erin geslaagd zijn om volledig in te kapselen en te controleren alle wetgeving, alle uitvoeringswetten, en zelfs het juridisch framework dat het ons mogelijk maakt om een echte realiteit of niet te gebruiken.

En wij mogen niet, als een species onder die onzichtbare meesters, mogen wij niet onze eigen gezondheid controleren, en onze welvaart en overvloed, wat is waarom je banksters hebt en banken, en geldleners. Wij mogen niet onze eigen flow van informatie controleren, want de gewapende media is het tussengebied en liegt door al zijn tanden 24 uur per dag, om propaganda te maken voor de toverspreuk en de betovering, al die dingen zijn rolbezettingen, geloof me, ze zijn niet willekeurig, het zijn in feite rolbezettingen, ze zijn gecreëerd, en maken ook gebruik van zeer geavanceerde neuro linguïstisch programmering methodologie, en nu wordt het nog erger met stem naar hersenen technologie die plaats vindt verbonden met de 5G frequentie set.

16:47

Dus we hebben ook bewapende academica die elke echte golf van leren tegenhouden. Dus uitwisselen is tegengehouden, leren en flow van informatie is tegengehouden, en wij zijn niet toegestaan om onszelf te behandelen, om onszelf te genezen met thuis geteelde medicinale gewassen, nee, we moeten chemische vergiften nemen die zijn ontworpen om ons te doden. Dat is de farmaceutische industrie. Het wordt erger want de onzichtbare heerschappij controleert ook de agrochemische industrie die op een ding stoelt, wat is om uiteindelijk het gehele ecosysteem en biosfeer te schenden en te vergiftigen. En dat is wat ze doen.

En ze gebruiken regeringen, dus weet dit, ze rekenen op regeringen in de wereld om de co-codes, de beschikkingen, de statuten op te leggen, de zogenaamde wetten. Maar het zijn geen wetten, het zijn codes, beschikkingen, voorschriften en statuten en dat maakt ze geen wet. Een wet is iets heel anders en dit is wat wij nu aan het ontdekken zijn als een species. Je hoeft niet een statuut of een code of beschikking of voorziening op te volgen, maar wij hebben het gevoel dat wij dat moeten doen want wij zijn gehersenspoeld om te geloven dat wij moeten doen wat ons wordt gezegd, want anders komen de slechte mannen die ons uit onze huizen sleuren, in de gevangenis zetten, en ons uiteindelijk doden.

Dus wij leven in een soort van planetaire Stockholmsyndroom waar wij belastingen aan de regering betalen en munten aan caesar want we zijn veel te bang om het niet te doen. Ook al is dit het creatuur dat ons echt kwaad doet.

Het vergiftigen van lucht, aarde en water, het vergiftigen van onze lichamen en onze baby’s, ons hersenspoelen in een volledig analfabetisme en in een zombie species, en het creëren van een kunstmatigheid van de menselijke genen expressie middels de fosfaten, en het glyfosaat, het fluor, het aluminium. Alle vergiften en de chemicaliën hebben zeer aberrante maar gecreëerde chemische en neuro chemische responses in het menselijk lichaam, dus wat je vindt is dat in mensen een nieuw soort van neuraal synapsen en een nieuw soort van arterial snelwegen in het lichaam aan het groeien is, die zijn in feite in veel mensen aan het groeien. Ze heten zelf replicerende nano diodes. Kijk naar Morgellon syndroom, je ziet dingen uit de lichamen en gezichten van mensen groeien en ze groeien letterlijk, ze verslinden het silicone en de carbonaten structuren in het lichaam, en voeden zich van het lichaam en repliceren dan zichzelf. En ze groeien, ze voeren opdrachten uit.

19:19

Dit is zo bizar als het wordt. En ik weet dat ik als een gek klink ook al is alles wat ik zeg wetenschappelijk bewezen. Jij bent degene die mij de vraag stelt, ga het zelf nazoeken mensen, het is echt angstaanjagend. Maar het is omdat, nogmaals, de onzichtbare heerschappij dit scenario heeft ontwikkeld, wat de mensen uitnodigt om zichzelf over te geven en op zielsniveau op te offeren, en dan hun lichamen converteert naar biotechnologie in een opnieuw geformatteerde expressie die het voor deze lager elementale cloud intelligenties mogelijk maakt om in de mensen familie te komen en te beginnen plaatsvervangend door ons te leven.

Waarom. Omdat deze elementale cloud … die antennes zijn voor sub dimensionale intelligenties in dit kwadrant van het universum, zij willen al gedurende honderden miljoenen jaren een menselijke ziel verdienen, het is heel moeilijk omdat voor elkaar te krijgen. Je kunt dat niet. Je moet het alfa omega punt gebruiken, wat een punt is van pure absolutie en pure waarheid. Als je wilt deelnemen in het genesis punt van een ziel. Zij hebben het niet verdiend. Dus wat ze doen is, ze werken nog steeds als parasieten zoekend naar het infiltreren van rijken van expressie, zoals deze wereld.

En dat is deel van de compact van waarom wij hier ook zijn, waarom wij ervoor kozen om ziel te migreren en incarneren in deze wereld gedurende mogelijk miljoenen jaren, zeker honderdduizenden jaren, in multiple expressies en incarnaties. Waarom, wij deden dit omdat wij de Messiah zijn, wij zijn de Christusvlam, wij zijn de Bodhisattva. Ieder van ons die in mensenvlees is – zelfs de slechtsten onder ons – heeft deze sprank van Atman, ok, de alfa omega, en je kunt jezelf min of meer herstellen, maar niet als je volledig jouw ziel hebt overgegeven, en dan het mogelijk hebt gemaakt om jouw lichaam volledig te laten overnemen en overschrijven en te walk-in.

21:24

En dat is echt waar wij nu zijn, wij zijn op deze fantastische historische overgang, grenspunt, waar niemand van ons zich langer kan verbergen achter mam en pap, of man en vrouw, of achter onze kinderen, of achter onze familie, onze gemeenschap onze society, onze cultuur, onze religie, wij kunnen ons nergens achter verschuilen. Dat is de waarheid. Dat is waarom de Babylonische priesterschap probeert ertussen te komen en ons uitnodigt om onszelf te maskeren. Want als wij allemaal beginnen onszelf te maskeren [maskers dragen] creëert dit een andere meme in de vorm, wat volledig het framework van realiteit zal re-engineeren.

Dus het feit is dat wij onszelf volledig zouden moeten ontmaskeren, want wij zijn ontmaskerd door de echte realiteit. De ascentie spiraal nodigt nu elk menselijk wezen op het gezicht van de Aarde uit om hun eigen beproevingen aan te pakken, hun eigen openbaring, hun eigen erkenning, om zo de super natuur te kunnen gebruiken, en deel te nemen aan de fantastische reis die wij op het punt staan te maken – van genieten als een species. En dat is de echte waarheid van wat er gaande is, dat wij op het keerpunt staan van emancipatie, planetaire verlichting, en de meest extatische gelukzalige orgastische expressie als een species waar wij ooit van hadden kunnen dromen.

Maar eerst, voordat wij die prachtige orgastische expressie verdienen, moeten wij individueel en collectief de schaduwen onder ogen zien, om het zo te zeggen, wat nu is gemanifesteerd als deze apocalyptische lijkwade die alles op hetzelfde moment bedreigt. Het is allemaal BS, het bestaat niet. Wuif het weg.

Laat de wereld nog steeds spelen in dit maskeren en deze apocalyptische scenario’s, maar

JIJ MOET jouw zielovereenkomst volgen,

JIJ MOET de verwikkeling terugtrekken,

JIJ MOET je de-identificeren van dit apocalyptische zombie regime, ok.

Het is een keuze, loop ervan weg. Maak je los, zweer af, geen contract, dank u. Ik dank u voor het mij leren. Geen contract. Dat is nu het klaroengeschal, wie ben jij. Homo sapiens rijst op. Homo sapiens versus univers. Galactische freighter. Er is zoveel waarvan wij op het punt staan dat te worden en te belichamen en uit te drukken.

En het laatste ding dat ons verhindert is dit hoofdstuk waar wij doorheen gaan, wat bijna zeker zal plaatsvinden tussen nu en de jaren 20-30. Je kunt echt zeggen dat het min of meer een 10 jaar traject is, ook al zou ik niet willen praten in termen van jaren, want in waarheid zijn de jaren voorbij, het julian kalendersysteem en de 12-60 time signatuur en zelfs de astrologische huizen zijn nu omstreden, zij hebben geen draagvlak hoe dan ook op het kwantum traject waar wij nu al op zijn.

Dus nogmaals, hoe meer ieder van ons individueel de soevereine vlam van Atman binnenin ons kan toepassen, hoe meer wij in staat zullen zijn om de volledige valsheid van de geconstrueerde tijd te herkennen. En natuurlijk van geld en van angst, waar ik het al zoveel jaren over heb, want tijd staat gelijk aan geld, staat gelijk aan angst, staat gelijk aan geld, staat gelijk aan angst. Er is geen verschil daartussen.

25:02

En wanneer je dat begrijpt, dat het allemaal deel uitmaakt van de materiële manifest egoïstische vals licht projectie in deze wereld waar wij verschillend in deelnamen, toegestaan in het veld, en dan voeden wij dat met onze levenskracht, we gaan naar de stadions, we juichen met de voetbalteams, we gaan naar de rockconcerten en gillen, wij spelen ons vuur in dit valse licht. Wij betalen de belastingen, wij kijken naar de porno, soap opera’s. En wij projecteren ons plasma in deze idiote verhalen en memes en ideeën. Of het nu de Kardashians zijn, of het is de tiger king, of wat dan ook, dat is het probleem, wij zijn degenen die constant onze levenskracht van vuur, ons prana, ons chi, in het veld weggeven, wat dan het recht heeft om deze levenskracht tegen ons te organiseren.

Dus nogmaals, de demon, de duivel, de agregore, yaldabaoth, en al zijn handlangers, is alleen daar in de directe proportie van waar wij individueel en collectief geen gebruik hebben gemaakt van onze eigen levenskracht in het traject van onze ziel.

Dus wanneer wij dat begrijpen, en ons realiseren dat vanaf dit moment, dit perfecte moment in tijd, “ik ga mijzelf de-identificeren en elke zielovereenkomst met het lucifer rijk loskoppelen. Ik ga niet langer toestaan dat enig aspect van mijn levenskracht wordt geoogst. Buiten dit veld van expressie, deze atma, deze levende vlam. Dat is mijn keuze. Ik firewall mijzelf tegen elke tussenkomst, elke negatieve invloed, elke psychic aanval, elke demonische bezetenheid, elke zilveren kogel, niets daarvan heeft nog langer te maken met degenen die zijn gekroond in soevereiniteit en zelf op de troon zitten”.

27:05

L: prachtig, dank je, dank je. Met het oog op wat er nu gebeurt, hoe kan iemand beginnen dat te doen. In zijn simpele vormen, waar sijpelt het in, waar zij zich wellicht niet van bewust zijn.

S: er is maar een manier om iets te doen en dat is het te doen. En dat is echt mijn antwoord. Het antwoord is, maak geen excuses, en zoek niet naar excuses, doe het gewoon. Laat het gebeuren. Iedereen heeft een andere reis, een ander pad, een ander traject in de wereld. Het probleem is steevast dat mensen worden betoverd tot hun eigen reis, hun pad dat een idioom wordt, het idioom wordt een karakter, en het karakter wordt een persoon, en wordt deel van hun projectie, en dan wordt het hun hoo-ha. En het trekt ze in feite weg van de atma, van de essentie.

Dus ik beveel aan dat iemand het vuur ontsteekt in alle paden, alle wegen, alle objectieven, alle missies. Steek het vuur aan in alles dat extern is, alles, Voor mij is dat het snelste pad naar iemands eigen verlichting. En waar het mij zelf betreft, ik ben verlicht binnenin mijzelf. Ik claim niet verlicht te zijn tussen jullie en de rest van de wereld, maar binnenin mijzelf ben ik absoluut verlicht. Dus daar kan ik mee praten, dat is mijn koninkrijk, mijn rijk, mijn domein. En ik ben verlicht in mijn rijk, in mijn domein, wat ik herken als het domein dat is binnen de Christus en het Licht, wat is het alfa omega universele mind domein. Ik ben daarmee uitgelijnd, met deze vlam. Het is niet een waarde-set, het is een vlam, want het is een vibrante vlam, het is het alles dat animus in het universum creëert.

Maar in die ruimte herken ik mijzelf om verlicht te zijn en een te zijn met de goddelijke vlam, en de manier die ik koos om te navigeren, constant, en mijzelf in toom hou om zo te zeggen, en om constant te ontwaken en weer te ontwaken in deze wereld met de ogen van een kind. Er is altijd een gevoel van vreugde, een gevoel van navraag, een gevoel van passie, een gevoel van commitment, en doel, en relevantie. Dat is allemaal verbonden met twee simpele dingen, die ik altijd benadruk en ik verontschuldig mij voor degenen die er ziek van worden om het mij te horen zeggen, maar het komt neer op juiste actie en pure waarheid.

Dus dat is mijn antwoord voor de mensen waar jij het over hebt. Het hoe is om simpelweg te beginnen jezelf in toom te houden en te kijken naar alles wat je zegt, alles wat je denkt, en alles wat je voelt. En zie dat denken, zeggen en voelen in essentie hetzelfde zijn. Het is allemaal verbonden met valse logica, vals licht, valse impressies, projecties, psycho-emotionele reflexen, psycho-intellectuele oordelen, psycho seksuele verslavingen, enz.

Stap uit dit alles en ga jouw weten binnen, niet in jouw denken en jouw spreken en jouw voelen, dat is allemaal onzin. Ga het geestelijke centrum in wat echt is in het centrum van de gut, in de navel, en plaats jouw bewustzijn daar, in de navel. Dear God, dat was het punt waar de cel twee cellen werd, dat is waar je de tijdelijke 3D wereld binnenkwam, het is precies op dat punt van de navelstreng. Dus neem jouw bewustzijn daar terug. Ga 3 minuten per dag naar die plek en zit in die ruimte, van voor tijd en na leven, voor leven en na leven, het is het alfa omega punt. Je kunt daar naar toegaan wanneer je maar wilt, want het is een kwantum universum, dus ga terug naar die bakermat van onschuld en herinner je gewoon wie je bent, wat je bent. Waarom je bent. En dan weet je. En ga dan naar de wereld van het spreken van BS, want dan zul je er resonantie hebben.

31:46

L: (lacht) dank je wel. Ik zou nu graag een laatste gedachte willen hebben nu aan het einde.

S: ja ik heb een laatste gedachte. Neem dat masker af, haal het weg. Draag het niet in de supermarkt, draag het niet in jouw auto, laat niet toe dat je wordt gemaskerd van de realiteit, van jouw zielovereenkomst. Laat deze onwaardigheid niet toe, deze schending, deze veronachtzaming, geef geen toestemming.

Sta op tegen de lokale politie en de gezondheidsautoriteiten en haal jouw familie en vrienden bij elkaar. Loop het lokale gezondheidsbureau binnen en vraag ze om aan jou enige categorische bewijzen te geven, niet een WHO-edict, of een statutair stuk rotzooi papier. Vertel ze dat ze je bewijzen moeten geven, wetenschappelijke medische bewijzen wat dan ook, dat zo’n 10 cent masker ook maar iets tegenhoudt. Op de eerste plaats, je loopt geen virussen op, ze springen niet van de ene mens op de ander. Dat gebeurde nooit, en het zal nooit gebeuren. Het is allemaal een leugen, het is een hoax.

Dus ga naar jouw lokale arts en vraag de genius om aan jou uit te leggen hoe het is dat de ziektekiemen reizen en dan worden tegengehouden door zo’n belachelijk 10 cent masker. Hij kan die vraag niet beantwoorden. Vraag de lokale politie, vraag ze hoe het binnen blijven, in de schaduw, terwijl je buiten zou moeten zijn in de natuur, en de zonneschijn en al de vitamine D, en de prachtige hyper dimensionale codes die onze levenskracht voeden, onze pijnboomklier activeren, de integriteit van onze kundalini onderhouden. Wij worden daarvan afgesneden en ons wordt verteld om binnen te blijven, in de schaduw, door die mandarijn technocraat sons of bitches. Denk daarover na.

Excuses voor mijn taalgebruik [red: hij vloekt regelmatig – piep] want ik ben de hele dag zo boos, ik was zo boos op de politie hier. Maar mijn taalgebruik is sowieso slecht. Maar het punt dat ik maak is; als er een moment was om boos te zijn is dat nu. Als er een moment was om je te identificeren met het vuur in jouw ziel is dat nu. Het gaat niet nog een keer gebeuren. We krijgen geen andere kans meer. Dus trek dat masker van je gezicht. Loop buiten. President Trump heeft de mensen in Amerika uitgenodigd om de straten op te gaan, die man is een sage wat mij betreft.

Ga terug de straten op, neem je levens terug, neem je bedrijven terug, en wij zullen ons nooit opnieuw als een species laten vastleggen en vastzetten door technocraten, en mandarijnen, en bureaucraten, en zielloze grijze mannen in ivoren torens. Dit is de tijd voor ons om een eind te make aan dit empire, eindig het voor nu en altijd.

Na 2000 jaar van Roman heilig empire, de giftigheid van caesars, regerend om de mensheid te decimeren, al die wreedheden die zijn gebeurd, de oorlog, de ziekte, de armoede, komt allemaal daar vandaan. Van opgelegde heerschappij, structuren, die wij als levende mannen en vrouwen van de levende aarde hebben toegestaan. Laat ons nu die toestemming intrekken en dat betekent echt, wees sterk!

35:01

Politie in kostuums, die deze belachelijke riemen hebben met belachelijke apparaten en sprays en pistolen en handboeien en god weet wat. Kijk daar niet naar en laat je niet bang maken door dat creatuur. Dat creatuur is een tragische komische karikatuur van de einddagen. Dat is wat het is. Benader deze mandarijn in kostuum met empathie, met liefde, met compassie, met intelligentie, met een gevoel van absolutie. Verlos ze voordat je iets tegen ze zegt, ga er niet in met een energie als deze [doelt op zijn eigen agitatie] want dat gaat niet werken. Dat creëert een psycho emotionele chemie die onmiddellijk de omgeving laat ontbranden, en jij bent in een staat van constrictie en angst, ze weten het, ze komen erin met hun macht en jij hebt ze toestemming gegeven om jou in te sluiten en weg te sleuren.

Anders, als je deze mandarijnen of flunkies in kostuum die zich achter badges verschuilen benadert, zij weten wie ze zijn, als je ze benadert met het gevoel van onverstoorbaarheid, met het gevoel dat jij de soeverein bent, dat jij de gechristende zoon of dochter van God bent, jij bent degene die hen verlossing biedt, absolutie, en zelfs meer. Benader ze met deze spirit en spreek rustig op een bedaarde manier tegen ze. Dit is hoe wij moeten beginnen uit te wisselen met de frontline van het valse macht complex. Wat altijd is: jackboots, kostuums, op de straat, en technocraten in lokale rechtbanken en stadhuizen en lokale autoriteiten, publieke gezondheidsdiensten, enz.

Het punt dat ik maak is dit: hoe meer mensen in de soevereine vlam stappen en feitelijk bewustzijn in actie omarmen, en echt op de voorgrond gaan. Ga, zoek uit wie de lokale autoriteit is die al deze tirannieke gestapo regels en regulaties oplegt die jouw ziel schenden. Zoek het uit, doe het werk, man. Ga en zoek uit wie ze zijn, ga naar het lokale bureau, neem familie en vrienden met je mee, zoek de naam van die bewuste moron uit en geef ze een aansprakelijkheidsclaim. Ik kan je helpen dit op te stellen, we kunnen dit aan de mensen beschikbaar stellen, neem contact met me op.

Vaardig een aansprakelijkheidsstelling uit aan deze flunkies en mandarins en getroebleerde technocraten en bureaucraten. Ze zijn niet, mensen die deze echelons bemannen zijn jouw respect niet waardig, ok. Op de eerste plaats, ik heb geen respect voor mensen die proberen mijn baby’s te vermoorden, zo eenvoudig is het. Wil jij een 5G mast oprichten buiten mijn huis en ik weet dat het de cellulaire microbiaire DNA in de gut van mijn kind gaat verzwakken, en mijn kind in een zombie verandert als hij 5 jaar oud is, of erger, dood, nee dank je. Je bent een moordenaar, je bent een sociopaat.

37:59

Deze mandarins en flunkies die de bureaucratische klasse zijn, de klasse van dienaren/sub mensen, dat zijn degenen die absoluut alle civiele vrijheden onder de voet lopen. Vertrappen alle mensenrechten. Vertrappen alle natuurlijke rechtvaardigheid. Dit zijn de mensen die de Conventie van Geneve schenden, en de Neurenberg principes. Er is een ding dat wij hebben geleerd uit WWII, dat is dat niemand het recht heeft om zijn wil op te leggen aan een andere persoon, onwettig. En dat bevat het niet toestaan dat iemand een naald in jou kan steken, nee dat mogen ze niet. En de Neurenberg principes voorkomen dat. En de Conventie van Geneve voorkomt dat.

En al die idioten in kostuums zijn dit vergeten, wel, ze wisten het niet eens want ze zijn in het algemeen mensen met lage IQ’s, geen disrespect voor deze mensen, maar jij weet waar ik het over heb. Want degenen onder jullie die wakker zijn en intelligent, en bewust, en liefhebbend, met je familie, en een actieve ziel hebben, jullie weten heel goed dat ik hier gelijk in heb. Ik heb veel films gemaakt met bazen van de politie die mij dit hebben verteld. Vertelden hoe hun eigen beroep naar beneden is gehaald en dat alleen de meest onbenulligen erin zijn gehaald om simpelweg …[?] in kostuums die deze schurkachtige tirannieke regels en regulaties opleggen.

Dus het punt dat ik nogmaals maak is, als jij en ik bewustzijn in actie oppakken … loop je voordeur uit mensen, luister naar wat ik zeg, loop jouw voordeur uit met jouw kundalini actief, met jouw bewustzijn actief, ga, bereik het doel. Een van die mensen die probeert jou en jouw baby te vermoorden, of die proberen ons op zielsniveau te onwaardigen, kies jouw target. Ga naar ze toe. Als wij dat allemaal zouden doen zou in één week de revolutie gevochten en gewonnen zijn, het zou voorbij zijn.

Maar het probleem is, iedereen speelt hetzelfde spel van, wel ik vind het leuk op het internet te surfen en facebook, en uit te vinden wie op de voorgrond staat, en wat er gebeurt. En ja, ik teken petities, en ja voor Julian Assange, en Sacha Stone en wie dan ook. Maar ik wil mijzelf er niet in laten trekken en je ziet, dit is het probleem. Dat oude, oude, oude, vermoeide gezegde dat is: “hetgeen wat slechtheid nodig heeft om zich in deze wereld te handhaven is dat er genoeg goede mensen zijn die niets doen”. En dat is nu meer waar dan ooit eerder.

BEWUSTZIJN IN ACTIE. GA EN DOE IETS.

L: dank je, dank je zeer. Ik waardeer dit heel erg. Jouw tijd en alles wat je aan ons voorlegt.

Uitgeschreven en vertaald door Veronica

 
2 reacties

Geplaatst door op 5 juni 2020 in Geen categorie

 

Tags: ,

2 Reacties op “Loren Trlin interview met Sacha Stone over persoonlijke vrijheid, soevereiniteit en het creëren van een nieuwe Aarde, 24 mei 2020

 1. nick

  5 juni 2020 at 20:50

  is een heel interessant intervieuw ,het is echt zo ervaren door mij , in de eerste dagen van de corona tijd was het of ik mijn eigen kwijt was , het is nog niet 100% hoor maar toch beter
  het probleem is dat ge er met weinig mensen terecht kunt doordat ze allemaal de mainstream media geloven .de rechten van de mens werden hierdoor door de regering van belgie geschonden
  (ben belg)
  hopelijk komt onze vrijheid weer

  Like

   
 2. Marjolein Kaandorp

  8 juni 2020 at 08:40

  ontwaak en durf deze info te delen, op naar een eerlijke wereld en
  samen staan we sterk ,deze mensen doen zo goed werk !

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: