RSS

Ontwikkelingen in Amerika m.b.t. arrestaties en kinderhandel, 6 juli 2020

06 jul

Dit is mijn bijdrage in de actie Media-alert. De mainstream media schrijft hier niet over, dus doe ik het. Veronica

Op 1 juli jl. is een bericht geplaatst door Timothy Charles Holmseth. Beschrijving Timothy op zijn website:

“Timothy Charles Holmseth is een bekroonde nieuwsverslaggever en onderzoeksjournalist. Hij is een FBI-getuige in een nationaal profiel zaak voor ontvoering. Hij legde frauduleuze CIA- en FBI-kinderhandelaars op tape vast over hun operaties. Hij is al tien jaar een doelwit. In 2019 werd Timothy Charles Holmseth onderdeel van de Pentagon Pedophile Task Force. Timothy Holmseth is de enige verslaggever die gemachtigd is om originele inhoud voor de PPTF te melden. Er is ÉÉN MAN tussen Timothy Holmseth en president Trump.”

Hieronder hetgeen hij in zijn youtube nieuwsbericht vertelt:

“Ik ben Timothy Holmseth, van de Pentagon Pedophile Task Force. Ik heb wat nieuws voor u. Het is goed nieuws. Ik zal dat eerst doen zodat het is gebeurd, en dan ga ik daarna verder. Dus, waarvoor ik toestemming heb gekregen om aan u te melden, het Amerikaanse publiek en de wereld, is dat recent meer dan 16.000 arrestaties zijn verricht door het Amerikaanse leger. Dat is het. Ik weet dat er veel vragen zullen zijn zoals, waar zijn ze gearresteerd, wie is gearresteerd, maar dit is wat ik mag zeggen. Het Amerikaanse leger heeft recent meer dan 16.000 arrestaties verricht. En dus … dit is het einde van dit deel van dit persbericht, want ik wil geen dingen door elkaar halen als nieuws en commentaar. Dit was het nieuws. Het nieuws is: Het Amerikaanse leger heeft meer dan 16.000 arrestaties verricht. En ik geef u updates als er updates zijn of wanneer ik toestemming heb om er meer over te zeggen. Dus dit is het eind van dit nieuwsrapport. En nu verder met commentaar, opinie ….” Gaat verder over Generaal Flynn.

Https://timothycharlesholmseth.com

De betrouwbaarheid van de informatie in het algemeen die door Timothy Holmseth wordt gegeven is bevestigd door een overlevende van de illuminatie, Jessie Czebotar. Zij zegt dat de informatie die door Timothy wordt gebracht, bevestigt wat zij zelf heeft gezien en dat zijn informatie 100% accuraat is. Zij weet ook dat hij het hoogste niveau heeft om te worden vermoord door de illuminatie. Dat doen ze alleen bij iemand waar ze echt bang voor zijn, want het inhuren van een moordenaar van dat niveau is heel erg duur. “Het is gewoon een wonder dat hij nog leeft” zegt Jessie. Zij is zelf ook een target van de illuminatie en vertelt dat het geen zin heeft om onder een valse naam te werken want door de informatie die zij geeft weet de illuminatie precies door wie dit wordt verteld.  

Jessie werd in haar jeugd opgeleid om “Mother of darkness” te worden, maar heeft zich uit dat illuminatie milieu los weten te maken en probeert al heel lang bij de overheidsinstanties gehoor te krijgen voor haar verhaal en – gruwelijke – ervaringen. (Kinderen in illuminatiefamilies zijn ook slachtoffer van marteling en misbruik, en ze moeten bij de meest vreselijke wreedheden toekijken.) Pas na de ‘pizzagate’ aandacht is men naar haar gaan luisteren en zij werkt nu samen met de FBI. Zij vertelt over haar ervaringen en de kennis die zij heeft in interviews met David Zublick, voor zover zij van de FBI er in dit stadium over mag praten.

David Zublick interviewt Jessie Czebotar, overlevende van de illuminatie

In dit interview vertelt zij over de ondergrondse tunnels waar kinderen werden vastgehouden. David memoreert rapportages dat in het paasweekend van dit jaar een grote operatie is geweest waarbij meer dan 35.000 kinderen door Amerikaanse mariniers zijn bevrijd uit meerdere DUMB’s, (Deep Underground Military Bases) onder grote steden in Amerika. Er zijn daar ook veel dode kinderen gevonden, misvormde kinderen, kinderen opgesloten in kooien, getraumatiseerd zodat hun bloed kon worden gebruikt voor het adrenochrome wat door de elite en Hollywood persoonlijkheden wordt gebruikt om zichzelf te verjongen. En dat de kinderen zijn gebracht naar de zgn. noodhospitalen die voor corona waren opgericht.

Jessie bevestigt het bestaan van de tunnels, is daar zelf geweest, heeft de kinderen in kooien gezien. Ze heeft daar veel verschrikkelijks gezien.

Zij weet dat in de periode van die bevrijding door de bewaking is gemeld dat er ‘onbevoegden’ in de tunnels waren. Eliteleden riepen beveiligers op om hen in veiligheid te brengen. Daarna hebben de zwarte hoeden in FBI etc. voor hun elitebazen geprobeerd te achterhalen waar de kinderen naar toe waren gebracht, zodat de elite kon proberen ze terug kon halen. *)

Hier is het bericht van 3 april 2020 van Timothy Holmseth over deze bevrijdingsoperatie.

Dit is het youtube kanaal van David Zublick

Alle interviews met Jessie Czebotar:

*) N.B. Er zijn ook signalen dat covid wordt gebruikt om weer kinderen in handen te krijgen.

 

 

 
5 reacties

Geplaatst door op 6 juli 2020 in Geen categorie

 

5 Reacties op “Ontwikkelingen in Amerika m.b.t. arrestaties en kinderhandel, 6 juli 2020

 1. Hildegarde

  6 juli 2020 at 17:53

  Heb geen twijfel dat dit allemaal gebeurde en/of gebeurt, maar het lezen hierover doet lage energieën in ons trillen of dat vermoed ik toch. Onze energie moet hoog blijven en ik voel zelf dat niet niet positief is om in detail alles te weten.

  Like

   
  • eventnl

   6 juli 2020 at 19:36

   Het is inderdaad belangrijk om je niet in het negatieve te laten trekken, maar het positieve hierin is dat er duidelijke ontwikkelingen ten goede zijn; bevrijding van de kinderen en arrestaties van de daders.

   Like

    
 2. marlighting

  7 juli 2020 at 05:23

  Hoi lieve Lichtwerkers Ik ben jullie enorm dankbaar om met deze organisatie, jullie zieletaak op een verantwoordelijke manier neer te zetten. Jullie info is enorm belangrijk ! Mede ook door de goede vertalingen van Veronica . Wij, Lichtwerker, zijn met een doel op aarde gekomen en samen maken we het verschil. Het kost moeite om de mensheid wakker te schudden maar op een gegeven moment komt de massa in beweging. Nogmaals… BEDANKT.

  💖…💫…

  Like

   
  • eventnl

   7 juli 2020 at 11:14

   Jij ook bedankt Marlighting! Ik doe het uit Liefde voor de mensheid en de Aarde. Veronica

   Like

    
 3. Jelle Renaut

  22 september 2020 at 16:07

  Een van de redenen is adrenochrome harvesting. Maar in Duitsland kan je het gewoon op Internet kopen!!!! https://www.abcr.de/shop/en/catalogsearch/advanced/result/?q=Adrenochrome&country_code=EN. Naar het schijnt ook via Alibaba!

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: