RSS

Over vertrouwen in onszelf en in de toekomst, 16 juli 2020

16 jul

Op een van de artikelen op dit blog werd de volgende reactie gegeven.

“…..sorry hoor ik kan er moeilijk weg mee, over nieuwe tijdperken en keerpunten, maar ik zie toch dat veel bij hetzelfde blijft voor ons gewone stervelingen .De duivels dus de Cabal doen nog altijd hun snode plannen verder en blijkbaar lukken ze er nog goed in……wat is dan het doel van al die toestanden jullie er beschrijven. Ik zie de link er niet tussen en ook de oplossing niet ??, welk effect gaat dit hebben op de toekomst??”

Ik wilde eerst op de reactie reageren, maar besloot toen om hier een blogpost van te maken. De meeste lezers van dit blog zullen herkennen wat ik hieronder schrijf, en het is vooral voor de ‘nieuwkomers’ op dit blog, die nog niet het plaatje hebben van hoe alles echt in elkaar zit. Dus zie mijn visie hieronder.

Wij moeten ons realiseren dat de cabal/illuminatie/duistere krachten, of hoe je ze ook wilt noemen, alleen de kans hebben gekregen om zo ver te komen omdat wij ze de ruimte hebben gegeven. Wij zijn medeverantwoordelijk voor de ontstane situatie.

Vraag je eens af waarom ze zoveel moeite doen om ons in hun keurslijf – hun agenda – te krijgen, om ons te demotiveren en in angst te laten. Het simpele antwoord daarop is OMDAT ZE BANG VOOR ONS ZIJN! Verdeel en heers, dat is hun tactiek.

Ze zijn bang voor de kracht die wij in ons hebben. Daarom is het spelletje gespeeld van “geef het volk brood en spelen en ze denken dat ze een goed leven hebben, en dat maakt ze schapen”. Maar het goede leven zit in onszelf, in onze innerlijke kracht, in het lichtwezen dat wij zijn. Een goed leven heeft niets te maken met materie, ‘brood en spelen’.

Wij zijn in essentie een lichtwezen dat alleen Licht, Liefde en Vrede kent. Het lichtwezen heeft ervoor gekozen om een tijdje op de Aarde te komen en heeft voor het leven hier op de oppervlakte een ‘voertuig’ nodig, het lichaam. Het lichaam kent gevoelens, emoties, dualiteit. Zo heeft het lichaam ‘knoppen’ waarop de duistere krachten kunnen drukken om ons te overheersen. Maar het lichtwezen in dit voertuig/lichaam wordt daar niet door geraakt.

Dus als wij in staat zijn om te luisteren naar de stem van dit lichtwezen, ons innerlijk weten, staan wij in onze eigen oorspronkelijke kracht. En dat overstijgt alles wat de duistere krachten over ons uit proberen te spreiden.

Wij zijn vrije, soevereine wezens, en niets kan daar verandering in brengen. Dat is hoe wij in dit leven moeten staan, en daarmee kunnen wij met onze manifestatiekracht alles realiseren wat wij echt willen.

Wij zitten hier nu met meerdere dimensies, de 3e, de 4e, de 5e. Het is onze eigen keuze en vrije wil om te bepalen in welke dimensie wij leven.

Dus laat je niet neerdrukken door angst, ongeloof, het niet kunnen/willen vertrouwen, maar maak jouw eigen keuze.

In Licht, Liefde en Vertrouwen, Veronica

 
4 reacties

Geplaatst door op 16 juli 2020 in Geen categorie

 

4 Reacties op “Over vertrouwen in onszelf en in de toekomst, 16 juli 2020

 1. Rose ...

  16 juli 2020 at 12:36

  Dank je wel Veronica…… Liefdevolle groet van Rosie-Rose

  Get Outlook for Android ________________________________

  Like

   
 2. Frank Willigers

  16 juli 2020 at 14:49

  Mooi gesproken Veronica , 😊😊

  Like

   
 3. nick

  16 juli 2020 at 19:53

  bedankt om dit te delen , maar veel geven zich nog over aan ruzie en geweld .
  wanneer men zulke zaken aan mensen verteld kijken ze of je inderdaad van een andere planeet komt -)))

  Like

   
 4. Marjolein Kaandorp

  17 juli 2020 at 08:23

  Het is een kunst om in liefde en vertrouwen te blijven als het nieuwe Normaal zich uitbreid.
  Toch voelt het veeeel beter om in liefde en vertrouwen te zitten anders wordt ik/het kil koud en afstandelijk.
  Daarbij wetende dat Cabal en duistere krachten altijd vanuit het duister/donker werken En duister/donker kan niet tegen licht, dus geef tegenwicht en blijf in het licht.

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: