RSS

Cobra, Muziek van het universum, 21 juli 2020

22 jul

De opruiming van de Draco-vloot in ondermaanse ruimte verloopt goed en volgens plan. Alle Draco-aanwezigheid voorbij de maanbaan is volledig verwijderd en alle ruimte voorbij de maanbaan is nu bevrijd verklaard. Veel engelenwezens komen nu het zonnestelsel binnen vanuit de kosmische zee van liefde die nu de interstellaire ruimte door de hele Melkweg vult, waardoor de zogenaamde ‘music of the spheres’ ontstaat die zich uitstrekt van de Kuipergordel helemaal tot de maanbaan:

Https://en.wikipedia.org/wiki/Musica_universalis

“De ‘musica universalis, ook wel muziek van de hemelbollen of harmonie van de hemelbollen genoemd, is een oud filosofisch concept dat verhoudingen in de bewegingen van hemellichamen – de zon, maan en planeten – als een vorm van muziek beschouwt. Men denkt dat deze ‘muziek’ niet hoorbaar is, maar eerder een harmonisch, wiskundig of religieus concept. Het idee bleef tot het einde van de Renaissance een beroep doen op geleerden en beïnvloedde vele soorten geleerden, waaronder humanisten. Verdere wetenschappelijke verkenning ontdekte orbitale resonantie in specifieke verhoudingen in een orbitale beweging.”

Https://www.youtube.com/watch?v=AhWNUdlOh8o = prachtige muziek

Etherische Chimera-spinnen net binnen de maanbaan zijn ook verwijderd, hoewel sommige dichter bij de Aarde nog steeds bestaan.

Tijdens de Galactische oorlogen van de afgelopen miljoenen jaren hebben de Draco op planeten die ze hebben veroverd veel exotische technologieën verzameld, en ze in superwapens veranderd:

Https://www.space.com/extract-energy-from-black-holes.html

Een aspect van operatie Mjolnir is het onderscheppen, onderzoeken en vervolgens vernietigen van die superwapens:

Https://www.youtube.com/watch?v=xZe8RaKLquY

Onder die superwapens bevindt zich een speciale scalaire rasterinversie technologie, op Draco-schepen, die menselijke kundalini onderdrukt en het planetaire energieveld omkeert van het harmonische Platonische heilige geometrie-raster:

Https://twiggietruth.wordpress.com/2015/07/08/sacred-geometry-ley-lines-and-the-planetary-grid/

Https://merkabachakras.com/blogs/sacred-geometry/sacred-geometry-in-earths-planetary-grid

In omgekeerd quasi-trapezoïdaal negatief raster.

De Lichtkrachten gebruiken vortex-omkeringstechnologieën om het planetaire raster terug in zijn harmonieuze staat te brengen, en ze zijn relatief succesvol, aangezien er al gebieden op het oppervlak van de planeet zijn, ver van menselijke nederzettingen, waar het raster al met succes is gereset naar zijn natuurlijke positieve toestand.

Als je het positieve omkeerproces van het raster wilt ondersteunen, kun je vanaf nu tot eind 2020 de Flower of Life-meditatie zo vaak doen als je je geleid voelt:

Https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

Hoewel alle plasma-toplet-bommen verdwenen zijn, zijn er nog steeds enkele toplet-bommen in kwantum-superpositietoestand, verbonden met menselijke implantaten, die dienen als kwantum-superpositieknooppunten van het basis rasterinversie netwerk, dat de ruggengraat vormt van de Matrix-constructie op het oppervlak van de planeet .

Die toplet-bommen vormen geen groot probleem, omdat ze veel gemakkelijker te verwijderen zijn dan plasma-toplet-bommen, en ze zullen samen met de Draco-vloot worden opgeruimd.

Als je dit proces wilt versnellen en het gemakkelijker wilt maken, kun je implantatie-triangulatie-oefeningen doen:

Https://www.welovemassmeditation.com/2020/05/crack-the-matrix-implants-triangulation-exercises.html

Veel Reptielen verzamelen zich in hun ondergrondse bases dicht bij het planetaire oppervlak, en de Draco gebruiken ze als een schild om te voorkomen dat de vloot van de Confederatie naar de oppervlakte komt, en om het energieraster verder te verstoren.

Positiever is dat de Pleiadians hebben meegedeeld dat ze nu een protocol voor emotionele genezing hebben ontwikkeld. Als je emotionele genezing van de Pleiadians wilt ontvangen, moet je ‘Command 771’ driemaal herhalen, en de Pleiadian medische schepen zullen je helpen met hun genezende stralen. Het helpt om te gaan liggen en 20-30 minuten voor het genezingsproces uit te trekken.

Pleiadians hebben ook meegedeeld dat positieve sterrenstof nanotechnologie om het coronavirus te verwijderen niet zo effectief is als ze hadden gehoopt, omdat de Draco een sterke nanotechnologie hebben die het positieve sterrenstof tot op zekere hoogte blokkeert.

Desalniettemin zijn de Pleiadians erin geslaagd het sterftecijfer van het virus in februari en maart voor een groot deel te verminderen, en binnenkort zal de immuniteit van de massa wereldwijd worden bereikt:

Https://off-guardian.org/2020/07/07/second-wave-not-even-close/

Https://www.conservativereview.com/news/covid-19-herd-immunity-without-vaccination-teaching-modern-vaccine-dogma-old-tricks/

Https://www.zerohedge.com/political/whitney-looks-sweden-was-right-after-all

Pleiadians hebben meegedeeld dat ze verwachten dat het virus vanzelf zal uitsterven omdat het tegen het einde van het jaar geen nieuwe gastheren zal vinden die nog geen immuniteit hebben ontwikkeld:

Https://www.thenewamerican.com/usnews/health-care/item/36331-covid-con-doctor-says-virus-is-dying-but-media-keep-it-alive

Er zijn veel genezingen gevonden voor de covid-ziekte, en sommige zijn zeer effectief:

Https://www.jpost.com/health-science/hebrew-u-scientist-drug-could-eradicate-covid-19-from-lungs-in-days-635028

Https://www.bbc.com/news/health-53467022

Https://www.newindianexpress.com/nation/2020/jul/04/delhi-based-institute-claims-to-cure-covid-19-through-cosmic-sound-therapy-2165206.html

Wetenschappers beginnen eindelijk de toroïdale vorm van het universum te ontdekken:

Https://themindunleashed.com/2020/06/new-data-says-universe-is-flat-which-could-be-even-weirder-than-it-sounds.html

Ze ontdekken eindelijk eerdere kosmische cycli:

Https://www.space.com/truth-behind-nasa-mirror-parallel-universe.html

En beginnen de 11-dimensionale structuur van het menselijk brein te begrijpen als een weerspiegeling van het universum, zoals deze wordt beschreven door 11-dimensionale snaartheorie modellen:

Https://bigthink.com/paul-ratner/our-brains-think-in-11-dimensions-discover-scientists

Soft disclosure van het leven op Mars begint te verschijnen in de reguliere media:

Https://www.express.co.uk/news/weird/1278667/Life-on-Mars-NASA-mushrooms-Mars-Curiosity-Opportunity-rover-pictures

Https://www.researchgate.net/publication/340610633_Life_on_Mars_Colonies_of_Photosynthesizing_Mushrooms_in_Eagle_Crater_The_Hematite_Hypothesis_Refuted

De race van disclosure is een race die China wil winnen:

Https://www.space.com/seti-race-alien-life-search-china.html

Totdat disclosure plaatsvindt, kunnen we ons overgeven aan de coole Italiaanse galactische muziek:

Https://www.youtube.com/watch?v=2oFL2D_QGdI

Of helpen wat bomen te planten.

Https://www.goodnewsnetwork.org/ecosia-marks-100-million-trees-planted/

Https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/ecosia-the-green-search/

Overwinning van het licht!

Vertaald door Veronica

 

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 22 juli 2020 in Cobra

 

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: