RSS

Oproep aan militairen en politieagenten, Ole Dammegård

26 jul

Ole Dammegård richt zich met deze oproep rechtstreeks tot militairen en politiefunctionarissen. Hij vraagt hen om zich bewust te worden en te zijn van de orders die ze uitvoeren, maar ook voor wie deze worden uitgevoerd.

De video is in 2016 opgenomen, maar is in de huidige tijd nog meer noodzakelijk geworden! Deel dit alsjeblieft, vooral met de mensen in jouw omgeving die bij de politie, in het leger, of bij andere controlerende organen zijn.

Hieronder wat fragmenten:

  • Maar ik weet dat in jouw hart ergens ‘iets’ zegt, “Dit is niet goed. Dit is niet waar ik voor heb getekend. Dit is niet waarom ik bij de strijdkrachten zit, of bij de politie ben gegaan, want in mijn hart, toen ik dat deed, deed ik dat omdat ik voor het goede wilde opstaan.
  • En nu ben jij onderdeel van de controlerende kracht tegen ons, de gewone mensen. Op de een of andere manier hoor jij nu bij de slechteriken.
  • Jullie, die er officieel zijn om ons te verdedigen, voeren nu de controle over ons uit.
  • Maar je moet inzien dat dat wordt gebruikt tegen de gewone man. Onderdrukking van prachtige normale mensen, door jou, die daar was neergezet om die te beschermen. Je bent daar om hen te beschermen. Maar dat is niet wat er nu gebeurt. Er is iets mis!
  • Jij raakt betrokken bij de georganiseerde misdaad, er is iets heel sinisters aan de hand en jij bent daar deel van.
  • Begrijp alsjeblieft dat je een keus hebt, je hebt de keuze in elke situatie, ik zeg niet dat het gemakkelijk is. Maar wat ik zeg is dat het niet onmogelijk is. De keuze is, het juiste te doen, ok.
  • Niet van de officier die dat bevel schreeuwt; jij bent het die zal moeten leven met jouw acties.
  • Begrijp alsjeblieft dat de mensen, de krachten die achter jou staan en jou opdragen om al dit soort dingen te doen, zodra ze je niet meer nodig hebben, ben je niet meer dan afval voor ze.
  • Neem de macht terug, Neem het terug, niet met geweld, gewoon door zonder angst op te staan en te zeggen “Ik doe het niet, ik doe het niet”.
  • Tijd om wakker te worden mensen, het is tijd om wakker te worden! Wij moeten dit samen doen, dus stop ermee ons tegen te houden. Help ons in plaats daarvan, stap over die grens, leg de wapens neer, en laten we helpen om deze wereld te genezen!

Dit is de volledige tekst van de oproep van Ole Dammegård, de video met Nederlandse ondertiteling vind je daaronder.

Ik zou heel graag jullie willen toespreken, die dienstdoen in het leger, werken voor de politie, ongeacht in welk land, maakt niet uit waar, er zijn ook veel veiligheidsdiensten, SWAT-teams, al dit soort controlemechanismen, die bijdragen aan de controle van de bevolking.

Misschien kwam je in een positie terecht in het leven waarin je macht uitstraalt, waarin het lijkt of je geslaagd bent. Maar ik weet dat in jouw hart ergens ‘iets’ zegt, “Dit is niet goed. Dit is niet waar ik voor heb getekend. Dit is niet waarom ik bij de strijdkrachten zit, of bij de politie ben gegaan, want in mijn hart, toen ik dat deed, deed ik dat omdat ik voor het goede wilde opstaan. Ik deed dat om als strijder op te staan tegen criminaliteit. Ik deed dat om te staan voor de gewone mens, om een goed mens te zijn, en mee te helpen om tegen de negatieve krachten op te staan.”

En nu, op een zeer vreemde manier, is dit veranderd. En nu ben jij onderdeel van de controlerende kracht tegen ons, de gewone mensen. Op de een of andere manier hoor jij nu bij de slechteriken. Wat is er gebeurd?

Wat is er gebeurd? Het is verwarrend, niet?

Ik zal je vertellen dat de krachten achter de zogeheten New World Order de macht is die je nu beschermt tegen ons, de gewone bevolking. Het is omgedraaid.

Jullie, die er officieel zijn om ons te verdedigen, voeren nu de controle over ons uit. En de krachten die jullie controleren, die paar elites die hoog in de machtspiramide zitten ….

Ik zal jullie iets over hen vertellen. Op dit moment waarderen ze jullie. Niet jou als een persoon, ze geven geen moer om je. Maar ze waarderen jou in de vorm van een goede betaling, zolang je je zogeheten plicht doet, door ons onder controle te houden, en verder je mond houdt, en doet wat je wordt opgedragen.

Maar zodra ze je niet meer nodig hebben, zullen ze je elimineren. Het doet er niet toe of je een kolonel bent, of een commandant, of veel medailles hebt, hoe hoger op je klimt, hoe meer je dan ook voor hen een bedreiging zult zijn. Ik ben niet de enige die dit zegt,

Kijk naar de geschiedenis en wat er is gebeurd, het leger onder De Savak, onder Khomeini, onder Obama, het maakt niet uit welke naam je de dictator geeft, eens per jaar na een zogeheten revolutie of wanneer ze aan de macht komen, beginnen ze bang te worden voor de krachten die ze aan de macht hebben geholpen. En dan is het tijd om te gaan hakken.

Hup, er komen nieuwe generaals, en dan na een jaar, hakken, hakken, hakken. Want ze beginnen plotseling angstig te worden voor jou, en vooral als je eerlijk bent. Vooral als je iemand bent die opstaat voor prachtige idealen, en opstaat voor de mensheid. Dan begin je een bedreiging te vormen.

Dit werkt helemaal door tot op het onderste niveau, waar je een gewone politieman bent. Ik kan begrijpen dat je een kick krijgt van het dragen van een uniform; ik bedoel, je ziet er cool uit met zonnebril, je wapenstok, je hebt je eigen geweer, mijn God, zelfs een kogelvrij vest, dat kan iedereen een kick geven.

Maar je moet inzien dat dat wordt gebruikt tegen de gewone man. En deze vreemde macht die je ervaart, deze aandrang tot macht wanneer je mensen voor je ziet buigen en jij kunt ze zeggen wat je wilt dat ze doen en ze doen dat, die macht is nu omgedraaid en wordt aangewend om mensen te onderdrukken.

Onderdrukking van prachtige normale mensen, door jou die daar was neergezet om die te beschermen. Je bent daar om hen te beschermen. Maar dat is niet wat er nu gebeurt. Er is iets mis!

En jij bent daar het voorbeeld van, jij bent degene die dit systeem beschermt tegen ons, terwijl het andersom zou moeten zijn.

Als je hebt ingetekend als politieagent, en jij weet net zo goed als ik dat deze politiemacht er is om tegen misdaad om te treden, bij de FBI, CIA … als je daar eenmaal bij zit zul je een geheel andere realiteit aantreffen. Dat dit niet de werkelijkheid is. Dit zijn geen organisaties die eerlijkheid en loyaliteit in ere houden, absoluut niet.

Dit zijn organisaties die onderdeel zijn van de georganiseerde misdaad. Jij raakt betrokken bij de georganiseerde misdaad, er is iets heel sinisters aan de hand en jij bent daar deel van.

Hoe ben je daar terecht gekomen, het is niet gemakkelijk te begrijpen, maar nu snap je het.

Voor soldaten geldt hetzelfde. Dat is extreem tragisch. Als jij – ik weet dat toen je intekende dat je dacht, en zeker als je bij de NAVO-strijdkrachten zit, en de VS enz, jij dacht dat je erin zou gaan, een goede vent zou zijn, de wereld in zou gaan, om vrijheid en democratie te verdedigen, landen te bevrijden, en met de vlag op de achtergrond, en het nationale volkslied, halleluja baby! Dan kom je thuis en een magneet voor de meiden zou zijn met al je medailles en zo.

Maar als je in dienst ben geweest, als je uitgezonden bent geweest, dan heb je een totaal andere realiteit gezien. Het kan operatie ‘vrijheid’ genoemd zijn, of operatie stardust, of wat dan ook, maar wat je hebt ervaren toen je daar eenmaal was, was wrede dood, vernietiging, verkrachting, van mensen die niet blij waren met jullie komst, er was een reden voor dat ze stenen naar jullie gooiden en op jullie schoten.

Dat was niet omdat ze zeiden, ja alsjeblieft, dank je, kom hierheen en bevrijd ons. Dat was omdat jullie de vijand waren, jullie zijn de vijand!

Al deze landen, ook in Europa, die deel uitmaken van de NAVO. NAVO was officieel een defensie-verbond. Van landen die zijn gaan samenwerken om elkaar te verdedigen. De basis achter dat idee! Ik kan het wel heel goed begrijpen, we helpen elkaar.

Maar nu hebben ze alle regels gebroken en ze maken deel uit van een agressief terreurmiddel dat de wereld terroriseert. En waarvoor? Voor wat, om landen te bevrijden? Absoluut niet!

Het gaat om olie, drugs, pedofiele bendes, wapenhandel, legerdeals, dat soort dingen. Dat is wat erachter zit. Dat zijn de waarden die jij verdedigt als jij erop uitgaat om andere mensen om te brengen, in landen die niets verkeerd hebben gedaan, behalve dat ze beschikken over olie, of heroïnegelden, of wat dan ook. Daar gaat het om.

Dus ik vraag je, ik smeek je, en dat meen ik echt…. Begrijp alsjeblieft dat je een keus hebt, je hebt de keuze in elke situatie, ik zeg niet dat het gemakkelijk is. Maar wat ik zeg is dat het niet onmogelijk is.

De keuze is, het juiste te doen, ok. Als jij je in een situatie bevindt waarin de officier schreeuwt “Schieten!” En je weet dat het fout is om die persoon neer te schieten, kind, vrouw, of wat het ook is dat je wordt opgedragen. Begrijp dan alsjeblieft dat het jouw ziel is die wordt bezoedeld. Je vernietigt jouw ziel door die trekker over te halen.

Niet van de officier die dat bevel schreeuwt; jij bent het die zal moeten leven met jouw acties. Jij bent degene die dat kind heeft gedood. Jij bent degene die die vrouw heeft vermoord die niets heeft gedaan. Jij moet daarmee leven, er is een reden waarom zoveel soldaten, veteranen die thuiskomen, zelfmoord plegen. Zij kunnen niet meer met zichzelf leven. En dan zal uiteraard jouw opperbevelhebber, de meest loyale persoon van de wereld zijn, de overheid, die fantastisch loyaal voor zijn helden zal zorgen als ze thuiskomen?

Absoluut niet! Je wordt de straat op geschopt, dakloos, levens op de rotzooi en het afval, je bent onderworpen aan allerlei soorten medicatie en afschuwelijke medische behandelingen.

In de VS, volgens mijn vriend Chip Tatum, duurt het zo’n zes jaar lang om je de beloning toe te kennen, het geld dat je beloofd is toen je intekende.

Begrijp alsjeblieft dat de mensen, de krachten die achter jou staan en jou opdragen om al dit soort dingen te doen, zodra ze je niet meer nodig hebben, ben je niet meer dan afval voor ze. Jij riskeert je leven, je ledematen, je ziel, voor mensen die jou als stront behandelen. Je bent niets waard voor ze. Dus de optie is om je macht terug te nemen.

Ik weet dat je zult zeggen, “ik kan dat niet doen, want ik verlies mijn pensioen”. Ik wil niet zeggen dat dit gemakkelijk is, maar vergelijk het eens ‘verliezen van je pensioen en in enige financiële moeilijkheden raken die je gaandeweg kunt oplossen’, of het verwoesten van jouw ziel. Het doden van andere mensen, onschuldig.

Een slachter worden, een moordenaar, in de naam van de ‘vrijheid’. Niet goed, niet goed, niet goed.

Neem de macht terug, Neem het terug, niet met geweld, gewoon door zonder angst op te staan en te zeggen “Ik doe het niet, ik doe het niet”.

“Ga die oorlog in”, “dank je, maar nee. Bedankt!”

“Breng die persoon om”, “bedankt, maar nee dank je, ik doe het niet, ik doe het niet.”

“Maar je moet!” “Nou ja, ik doe het niet. Als jij oorlog wilt, ga jij maar.” Nee, nee, nee, nee…., dat zullen ze nooit doen.

We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Er is een gestoord wetenschappelijk brein dat probeert de hele wereld te vernietigen, het water, de lucht, het voedsel. En jij denkt dat je op een of andere manier daartegen beschermd bent? Ik denk het niet.

Jouw kinderen ademen dezelfde lucht in die wordt vernietigd door chemtrails, jouw kinderen worden volgepompt met al die vaccins die ADHD veroorzaken en al dit soort lettercombinatie-aandoeningen, of wat dan ook, en die hen geheel verwoesten.

Er is absoluut iets krankzinnigs gaande. En jullie zijn degenen die dat helpen beschermen, het is tijd om daarmee te stoppen. Krijg ballen, je bent een soldaat. Je staat erom bekend dat je dapper bent.

Dus combineer deze fantastische waardigheid die je bezit, velen van jullie hebben dat, loyaliteit en eerlijkheid tegenover jouw team, jouw partner en alles, je collega’s, fantastisch! Maar zet het ook in voor de rest van ons, keer het om, en zie dat de enkelen die jou de orders geven degenen zijn die de wereld verwoesten.

Tijd om wakker te worden mensen, het is tijd om wakker te worden!

Wij moeten dit samen doen, dus stop ermee ons tegen te houden. Help ons in plaats daarvan, stap over die grens, leg de wapens neer, en laten we helpen om deze wereld te genezen!

Video van Coöperatie De Vrije Media, https://youtu.be/4v2Cp2951bM (voor Nederlandse ondertitels op het symbool rechtsonder -links van het instelingensymbool- klikken)

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 26 juli 2020 in Geen categorie

 

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: