RSS

FM144 Pleiadian situatie update, 17-7-2020

28 jul

Toen ik deze update zag vroeg ik mijzelf af of we nu echt op dit soort informatie zitten te wachten in deze periode van coronaverwarring, willen wij dit echt weten? Er zijn al zoveel mensen die vastzitten in angst, boosheid, afscheiding, verdriet. Dit soort informatie helpt nu niet echt om de positieve benadering vast te houden.

Echter, als ik dit niet zou publiceren voelt het voor mij dat ik hetzelfde doe als de mainstream media. Het zou natuurlijk zijn vanuit een ander gezichtspunt, maar wie ben ik om te besluiten of je deze informatie zou krijgen, wie ben ik om te denken dat ik jou daartegen zou moeten beschermen?

De update biedt enerzijds een positief perspectief, namelijk dat de duistere krachten zich aan het opmaken zijn voor het wegvluchten van de Aarde, zoals ook in andere informatie naar voren komt. Maar de boodschap bevat ook de waarschuwing dat zij daarbij zoveel mogelijk gijzelaars willen meenemen, om zo de Lichtkrachten te belemmeren hen tegen te houden.

Ik vraag je dringend om bij het lezen van deze update van FM144 jouw ogen gericht te houden op de positieve tijdlijn, de positieve uitkomst. Zoals in de update gemeld, zullen de mensen die deze informatie lezen op de hoogte zijn van wat er speelt, in een hoge frequentie zitten, de frequentie waar de duistere krachten niet tegen kunnen. Die zullen wegrennen van deze frequentie. Dus, deze hoge frequentie zal jou beschermen, en ook de positieve tijdlijn beschermen. Het is nu van het hoogste belang dat wij voorkomen dat dingen die wij horen, zien, lezen, ons naar beneden trekken, daarmee de duistere krachten de ruimte gevend om te proberen de tijdlijn te verschuiven naar de tijdlijn die zij willen volgen.

Voor de mensen die zich niet echt bewust zijn van wat er op Aarde en in het universum gebeurt is deze informatie moeilijk te verteren. Een van de taken voor ons – starseeds – is om deze mensen te helpen hun angst te overwinnen. Om hen zich te laten realiseren dat angst hen naar beneden trekt, hetgeen hen niet zal helpen, maar ook niet de oppervlaktebevolking en de Lichtkrachten, om deze strijd te winnen. Wij moeten ze zich laten realiseren dat wij allemaal hele krachtige Lichtwezens zijn die positieve tijdlijnen kunnen manifesteren.

Maar wij moeten onszelf ook realiseren dat wij niet iedereen kunnen helpen, ook al zouden we dat zo graag willen. Iedereen heeft zijn eigen vrije wil, en wanneer mensen kiezen voor onwetendheid en ontwijking moeten wij dat respecteren, ook al doet dat ons heel veel pijn. Onze gedachten en gebeden zullen bij hen zijn, maar wij kunnen niet voorkomen dat er dingen met hun zouden kunnen gebeuren.

Dan is hier de FM144 update.

PLEIADIAN SITUATIE UPDATE

Dit situatierapport komt rechtstreeks van de Pleiadians.

De reptillians hebben zich teruggetrokken ondergronds en bereiden nu hun ontsnapping voor. Daarom verdwijnen er veel mensen. Alle uitgangen zijn afgesloten, alles is afgesloten; dit is de reden voor de lockdown en het verhaal van een tweede of derde virusgolf.

Hun plan is om de aarde met hun schepen te verlaten net voordat de zonneflits arriveert. Zodra ze de aardebaan zouden verlaten, zouden ze verstrikt raken in het kruisvuur van de Galactische Confederatie, omdat het nog steeds een intergalactische oorlog is, en het bewijs begint nu helemaal naar de oppervlakte te reiken:

Https://www.express.co.uk/news/weird/1294870/Brazil-UFO-crash-investigation-aliens-Mage-UFO-sighting

Daarom willen ze zoveel mogelijk menselijke gijzelaars meenemen, om ze als menselijke schilden te gebruiken om een ​​veilig pad door de Confederatievloot te hebben.

Hoewel de Confederatie theoretisch een gedeeltelijk verlies van de bevolking zou kunnen accepteren door de zielen van de gevangengenomen mensen eruit te halen voordat ze beschadigd zouden worden op de Reptielschepen (Ashtar Command heeft dergelijke technologie), wordt het bij een bepaalde massa kritiek om werkelijk iedereen te redden.

Maar het grootste probleem is dat de zielen van deze mensen vast kunnen komen te zitten op de schepen van de duistere wezens (met behulp van energievelden), en de chimera met zijn exotische technologie is zelfs in staat om hen op niet-fysiek niveau schade toe te brengen.

De eerste prioriteit van de Galactische Confederatie is altijd geweest om onnodig lijden en schade aan de mensheid zoveel mogelijk te voorkomen, en dat weten de reptillians.

Daarom willen ze kort voor de Event zoveel mogelijk mensen vangen – in massa’s, met enorme schepen, volgens de Pleiadians tenminste een derde van de bevolking. Ze zullen zich tijdens deze operaties niet openbaren, ze zullen eenvoudigweg een andere gecontroleerde macht op de voorgrond zetten (ze zouden zich nooit aan de mensheid openbaren).

Ze lijken ook niet om de Zonneflits te geven, hun plan is simpelweg om de planeet opnieuw te veranderen door een deel van de bevolking, die als boerderijdieren wordt gehouden, mee te nemen en gewoon een nieuw raster ergens anders te installeren. Ze hebben al een nieuwe planeet voor hun nieuwe planetaire concentratiekamp (ergens in het Alpha Centauri-systeem, volgens de Pleiadische bronnen):

Https://en.wikipedia.org/wiki/Alpha_Centauri

De cabal bereidt zich op dit moment voor, vandaar de lockdown. Ze willen geen mensen meer die rondreizen, ze willen mensen thuis en ze willen dat ze worden gevolgd, zodat ze veel gemakkelijker kunnen worden opgepakt.

Bijschrift: Dit is hoe jij eruitziet met jouw masker op!!! En is het niet ironisch dat dit de scene is waar zij het volgsysteem IP inbrachten (film Matrix I)

Echter, de reptillians kunnen geen hoge vibratie / positieve energieën verdragen. Ze kunnen er niet tegen om ​​in de aanwezigheid te zijn van mensen met een hoge trilling, daarom kunnen ze alleen mensen met een laag trillingsveld gebruiken als gijzelaars op hun schepen.

Dit is ook de reden voor de voortdurende lockdown, de ontluikende rassenoorlog en de burgeroorlogachtige omstandigheden die de cabal probeert te triggeren. Ze hebben de mensen in angst en haat nodig om de laagst mogelijke vibratie te vast te houden, de Pleiadians zouden zeggen dat ze de mensen ‘besmet’ nodig hebben.

Dit is nu het plan van de duisteren (wat niet betekent dat het op deze manier moet gebeuren). Onnodig te zeggen dat de Lichtkrachten zich hiervan bewust zijn en natuurlijk een tegenplan hebben.

Desalniettemin roept de Galactische Confederatie de mensheid op om te stoppen met de gevechten, de rassenhaat, de veldslagen op het internet, de ruzies, de negatieve gedachten, enz.

Het is nu belangrijker dan ooit om jouw eigen trilling hoog te houden om te voorkomen dat je door reptillians wordt gegijzeld.

Want de doelgroep zouden mensen zijn die nog steeds volledig vastzitten in de matrix, die niets van zulke dingen weten, die betrokken zijn bij de huidige conflicten en haat, die vlees eten (zoals de reptillians zelf), die er over het algemeen een ongezonde levensstijl op nahouden, die ervoor openstaan ​​ om bezeten te worden door negatieve wezens, etc.

De Pleiadians stellen dat dit ook veel mensen uit arme of afgelegen delen van de wereld zou treffen, die zich totaal niet bewust zijn van de situatie, waaronder het Amazone-regenwoud (veel godinnen incarneerden daar + het is een reptillianbolwerk), Afrika (ook reptillianbolwerk) en Azië ( Vooral India).

De lezers van blogs zoals deze (of over het algemeen wakkere en spiritueel actieve mensen) zouden hier waarschijnlijk niet door worden beïnvloed, omdat hun vibratie al hoog is.

Maar het is nog steeds belangrijk om neutraliteit, vrede, zuiverheid te behouden … om de natuur in te gaan, te mediteren, je terug te trekken, jezelf te zuiveren, te chanten, chakra’s te zuiveren, gezond te eten, yoga te beoefenen, verbinding te maken met de bron en om voor de mensheid te bidden.

Het gaat ook niet meer om het accumuleren van materialisme, die tijden zijn nu voorbij. Het gaat er nu om sjamanistisch te handelen, om de spirituele dagelijkse routine op gang te brengen en Vrede, Rust en Liefde het kwantumveld in te sturen, waardoor het Kristallijnen raster van de aarde ermee wordt overspoeld.

Iedereen mag de aarde reinigen met licht. Als 100.000 mensen dit elke dag zouden doen, zouden de reptillians het niet meer uithouden. Daarom verstoren ze momenteel alles, ze hebben zoveel mogelijk mensen in deze negatieve energieën nodig om hun ideale ontsnappingsscenario te manifesteren, maar de mensheid moet daar uitstappen.

Het is ook belangrijk om jezelf te beschermen tijdens het slapen, want reptillians en andere negatieve wezens vallen nu steeds meer aan op het niet-fysieke niveau. Het is dus ook belangrijk om nu een Lichtstrijder te zijn, ertegen op te staan, om het Licht hoog te houden.

Nu gaat het om het voltooien van de missie, het redden van de mensheid en de zielen om niet te worden gehersenspoeld door politiek, links-rechts denken, patriottisme, rassenconflicten of religies, dat is allemaal gewoon door de Cabal gecontroleerde bezettingstherapie.

Wat betreft de rest van dit jaar: in het najaar zullen de economische gevolgen van de corona lockdown pas echt effect krijgen, alle eerdere effecten zijn in vergelijking daarmee niet eens het vermelden waard, er komt inderdaad geen terugkeer meer naar de oude normaliteit.

Ook duiden helderziende oppervlaktebronnen erop dat er dit najaar een incident kan zijn dat de wereld praktisch tot stilstand kan of zal brengen (het wordt daarom verder aanbevolen om thuis voorraden op te slaan).

Hierover wordt niet veel informatie gegeven, maar er wordt aangenomen dat de Cabal een geënsceneerd evenement in 9/11 stijl zal uitrollen. Hoewel ze momenteel een tweede golf van de pandemie duwen, zal het waarschijnlijk iets anders zijn, iets veel groters, misschien ook een externe bedreiging, aangezien deze plannen bestaan ​​en de cabal ook langzaamaan geen opties meer heeft:
Https://www.bitchute.com/video/gQ0QtRU0sg2N/

Het zou een opgezette buitenaardse valse vlag kunnen zijn, vooral gezien de informatie die de Pleiadians voor deze update hebben vrijgegeven (dit hoeft niet per se de genoemde massa gevangenneming te zijn, het zou gewoon een eerste aanval kunnen zijn door het negatieve Secret Space Program / Dark Vloot … als een voorloper).
Remote viewing bronnen zien voor de herfst chaos, en dat simpelweg niets meer zou werken. Er worden verschillende perioden genoemd, maar september en november lijken hier in het middelpunt te staan. Als ik hierover meer informatie krijg, zal ik deze plaatsen.

Bedenk ook dat dit de huidige ‘plannen’ zijn, of het op deze manier zal worden uitgevoerd of in dit tijdsbestek is niet 100% voorspelbaar, omdat de Lichtkrachten de juiste tegenmaatregelen zullen nemen. Maar de kans is groot dat er in het najaar iets groots gaat gebeuren.

Het is belangrijk om kalm te blijven, we zijn al redelijk dichtbij, maar het wordt turbulent.

De Lichtkrachten kondigen echter aan dat ze hun beschermende hand over de mensheid hebben.

Bijschrift: Je Bent Veilig. Aartsengel Michael: “Ik bescherm je tegen lagere energieën, en bewaak jou, jouw geliefden, en jouw huis.”

Vertaald door Veronica

 

 
1 reactie

Geplaatst door op 28 juli 2020 in FM144

 

Tags: ,

Een Reactie op “FM144 Pleiadian situatie update, 17-7-2020

  1. Rreinhilde Raspoet

    28 juli 2020 at 16:51

    Hartelijk bedankt voor deze informatie beter weten is veel waard een verwittigd mens is er twee waard he veronica en ook tevens een emotionele bedanking voor aartsengel Michael die ons zeker weten zal beschermen

    Like

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: