RSS

De Event 2020 – Lichtkrachten helpen de mensheid, Pleiadian Light Forces via Michael Love, 10 augustus 2020

14 aug

Vooraf: de volgende informatie is afkomstig van rechtstreekse gedecodeerde etherische transmissies van goedwillende lichtkrachten die zich bevinden in het zonnestelsel, en enige data komt rechtstreeks van bepaalde insider Aarde alliantie leden bekend als de Witte Hoeden, en de Great White Brotherhood, strategisch geplaatst op sleutelposities van Aarde bewaarders de Galactics op de oppervlakte van planeet Aarde.

Begin transmissie…..

Geweldige, terwijl de ongelooflijke transformatie op de oppervlakte van de planeet Aarde doorgaat, en waar oude onbruikbare 3D matrixsystemen worden verwijderd en vervangen door nieuwe hoger-vibrationele, is recht voor jouw ogen een geheel nieuwe wereld aan het ontstaan. Elk wezen op de planeet werkt om met deze krachtige transformaties om te gaan en ze te verwerken, naar hun beste vermogen.

Een hogere wereld is op dit moment met de lagere aan het samensmelten en waar deze twee dimensies doorgaan met elkaar te botsen is wat chaos de natuurlijke uitkomst. Weet dat terwijl wij voorwaarts gaan de dingen dramatisch zullen gaan afnemen en veel positiever worden.

Goedwillende lichtkrachten houden alles in de gaten dat zich nu op de oppervlakte voordoet en geven hulp binnen de richtlijnen van de Galactische Codex van het zich niet mengen met de vrije wil.

De Aarde alliantie rapporteert dat een aantal dagen geleden de lichtkrachten een krachtig nieuw energetisch protocol hebben verspreid om de mensheid te helpen met de uitdagingen van de grote evolutionaire gebeurtenis die op de oppervlakte eraan staat te komen.

Dit nieuwe Pleiadian protocol, operatie “Ostara”, is gebaseerd op exotische goddelijke vrouwelijke energie en is ontwikkeld om de mensheid te helpen om

 • beter om te gaan met de ongelooflijke systemen transformaties die op dit moment op de oppervlakte plaatsvinden
 • de hoger -vibrationele energieën die op de oppervlakte aanwezig zijn te integreren, en
 • de geboorte van een nieuwe 5D Aarde samenleving te vergemakkelijken.

Lichtkrachten binnen het zonnestelsel van de Aarde initieerden dit nieuwe protocol bij de opening van de Lions Gate portaal en dit zal de niveaus van deze goddelijke vrouwelijke geboorte energie tot aan het eind van het jaar 2020 verhogen.

De hogere wezens die de mensheid helpen, werken vanuit etherische rijken en moduleren energiestromen die naar de Aarde komen. Deze stromen van energie komen van de Centrale Zon in het Galactische Centrum en zijn lichtstralen die pakketjes van intelligente data bevatten die werken om onze DNA te verhogen, via etherische coderingssequenties.

De ‘down-to-earth’ resultaten van deze nieuwe binnenkomende goddelijke vrouwelijke energie zal de gestage positieve verandering zijn die gedurende de komende drie aardemaanden op de oppervlakte en in de harten van alle aardewezens zal zijn, en de verlichting van alle angsten die op dit moment door de wezens van Aarde worden ervaren.

We kunnen je verzekeren dat alle zaken die op dit moment niet opgelost en verwarrend zijn zichzelf volledig gaan uitwerken aan het eind van dit jaar, dus heb een beetje vertrouwen terwijl deze positieve veranderingen plaatsvinden, op elk terrein van het Aarde leven.

In de meest recente etherische datatransmissie die de Aarde alliantie heeft ontvangen hebben de Pleiadians, dat het leidende sterrenras is die de mensheid assisteert, samen met de Acturians die de oorspronkelijke ‘zaaiers’ van Aarde waren, gecommuniceerd dat de Aarde nu op de drempel staat van haar ascentie, en dat het nog maar kort duurt voordat alle wezens van deze planeet volledig bewegen in de nieuwe 5D aarde manier van zijn.

Deze grote wezens geven de volgende persoonlijke boodschap en begeleiding tijdens deze bijzondere tijd op Aarde:

Geweldigen, in deze speciale tijd op planeet Aarde hebben jullie veel hogere niveaus van vrijheid verkregen om te besteden naar jouw persoonlijke ontwikkeling en creativiteit. Het is een tijd voor jou om je dichter naar jezelf te bewegen en om jezelf op een veel diepere manier te leren kennen. Het gehele doel van het komen naar de Aarde, naast het hebben van een fysieke ervaring, is om je te herinneren wie en wat je werkelijk bent.

Je kunt dit alleen maar doen als je er tijd voor neemt en zelfs wat tijd in je eentje doorbrengt. Het is een tijd voor jou om op jezelf te reflecteren, om te zien wat je hebt gemist. Deze speciale tijd is bij goddelijk ontwerp aan jou gegeven zodat jij jezelf weer zou leren kennen.

Je bent een prachtig wezen van Licht, met zoveel potentieel en goddelijkheid, en dit is waar wij jou naar toe willen zien gaan. Geliefde, wij kennen je heel goed want je bent onze familie. Wij waren hier in het begin toen deze wereld en de mensen waren gecreëerd. Wij zijn dicht bij je gebleven, de gehele tijd, en we zijn hier nog steeds. Wij kunnen niet jouw ascentiewerk voor jou doen, maar wij hebben je vaak een boost gegeven.

Aarde en de mensheid zijn zulke prachtige creaties en er is een universeel plan dat zich nu snel aan het ontvouwen is, en de gehele kosmos kijkt toe terwijl jij ascendeert naar jouw rechtmatige plaats in de hoogste hemels.

Wij houden van je, en wij willen alleen het beste voor jou. Weet dat jouw grote reis naar de Aarde aan zijn grote piek aan het komen is. Deze grote climax gaat heel snel plaatsvinden en tot dat magische moment geven wij je verdere wijsheid adviezen:

Weet dat de natuur van jouw planeet jouw wezen onderhoudt. Het heelt alle verstoringen en het geeft een bescherming aan jou terwijl je hier bent.

Zoals je kunt opmerken zijn de hoog-vibrationele sterrenkinderen van planeet Aarde redelijk gezond gebleven en meest niet beïnvloedt, de laatste 6 aardemaanden. Dit is simpelweg door de natuurlijke energievoeding die je hebt genuttigd en de hoger-vibrationele spirituele methoden die je op een regelmatige basis uitoefent.

Wij weten dat de zaken dramatisch en energetisch zijn nu op dit moment op de oppervlakte van de planeet, en wij adviseren je om simpelweg een stap terug te doen van dit alles.

De grote ontwaking van de mensheid is in ontwikkeling en als sterrenzaden moeten wij niet in dit alles verstrikt raken, en het gewoon mogelijk maken dat dit op natuurlijke wijze naar voren komt. Er zal heel binnenkort een moment zijn waarop jij wordt aangeroepen voor jouw wijsheid en leiding.

Zoals de meester zou doen, sta een moment stil. Laat jezelf niet te diep in alle mensendrama trekken die er op dit moment is. Dit is een andere reden waarom je tijd hebt gekregen om een tijdje alleen met jezelf te zijn. Als je deze tijd neemt, gewoon alleen zijn, sluit het lawaai buiten, en ga binnenin jezelf, dan zul je alles zien wat wij zien. Je zult het geheel zien van wat het verleden is genoemd, evenals dingen die eraan komen, maar het meest belangrijk is dat je in het hier en nu zult komen, hetgeen de enige realiteit is.

Geliefde, weet dat alle energetische activiteit die nu om jou heen plaats vindt niet werkelijk is wat het mag lijken in de 3D wereld. Je bent veilig, jouw familie is veilig, en alles werkt uit zoals het moet zijn.

Deze gehele Galaxy en planeet Aarde bewegen zich weer in het ascentielicht van de Centrale Zon en de zaken gaan beter en beter worden waar goddelijke stralen van pure liefde deze planeet beginnen te baden.

Wij kijken, en wij zijn hier. Wij zullen je de komende paar maanden helpen zodat je wat kunt ontspannen en jezelf toestaan om in deze verbazingwekkende tijd te doen waar je van houdt, en om gewoon het prachtige goddelijke spirituele wezen te zijn dat je bent.

Zijn is zoveel mooier dan zoveel doen. Dit is waarvan wij willen dat je dit nu ervaart. Wanneer je je bezighoudt met doen, doe dan alleen iets wat je graag doet en dat jouw creatieve essentie laat stralen.

Ons grootste advies tijdens deze grote tijd op planeet Aarde is om jezelf het hoogste niveau van onvoorwaardelijke liefde te geven, en om dan deze zelfde liefde te geven aan alle anderen. Dit is de grote Pleiadian lering (the Great Commandment).

Wanneer de Pleiadians zeggen; hou eerst onvoorwaardelijk van jezelf, bedoelen wij dat op een gezonde zelfrespectvolle manier, en niet op een egoïstische of zelfzuchtige manier. Onder universele wet kun je niet iets ontvangen wat je niet eerst aan jezelf hebt gegeven, dus als je de hoogste liefde wilt krijgen moet je die eerst aan jezelf laten zien. Je doet dit door het volgen van jouw hart op alle gebieden van het leven, alleen doen waar je van houdt en wat je wilt doen, en niet doen waar je niet van houdt en wat ieder ander voor jou wil. Iedereen heeft een plan voor jou, maar dit is niet jouw plan, en als je altijd doet wat ieder ander vindt dat je zou moeten doen zul je een zeer miserabel wezen zijn.

In de matrix wordt de mensen geleerd om ieder ander voor zichzelf te plaatsen. Wij weten wat wordt bedoeld met deze lering, echter, als je dit in de praktijk brengt zul je vele jaren later ontwaken en je verdrietig voelen omdat je niet werkelijk van jouw leven hebt gehouden en je zult je heel leeg voelen zonder dat er levensenergie is overgebleven.

Daar komt bij dat je niet iets aan een ander kunt geven als je niets hebt om te geven, dus dit is waarom je eerst jouw kopje moet vullen zodat je in staat zult zijn om lief te hebben en te geven.

Een laatste ding: de 3D matrix kerk leert de mensen om van God te houden met al jouw hart, mind en ziel, als eerste, de anderen komen op de tweede plaats. Merk op dat in deze vergelijking er helemaal niets is om aan jezelf te geven, hetgeen in het geheel niet gezond is en niet uitlijnt met de hogere wetten van het universum.

Deze lering is een vervorming van zijn oorspronkelijke Pleiadian vorm en op die manier aan de mensheid gepresenteerd, zodat het met opzet verkeerd zou worden begrepen, en het de mensen zou weerhouden om te ontdekken dat zij werkelijk goddelijk zijn, op elke manier.

Wat deze lering feitelijk bedoelt is dit: Wie is deze God waar jij zou van zou moeten houden. Wij kunnen je vertellen dat het in geen geval een wezen is dat is afgescheiden van jou, of groter dan jou, en in feite ben JIJ het!

Er is geen wezen hoger dan jij, waar dan ook in deze gehele kosmos, en uiteindelijk is dat de ultieme realisatie. Je bent niet een deel van God, of zelfs maar een sprank van God, je bent het helemaal, gemanifesteerd als jij. Wanneer jij je dit realiseert is het de hoogste samadhi, en dan begint men zo te zijn. Zoals wij zeiden, God is een, en alle wezens zijn dit, ook jij!

(red: Samadhi is de achtste en laatste stap op het achtvoudige yogapad uit de Yogasoetra’s van Patanjali. De andere zeven stappen zijn: yama, niyama, asana, pranayama, pratyahara, dharana en dhyana. Samadhi maakt deel uit van samyama, een technische term die de drie hoogste stadia van concentratie op het achtvoudige pad onder één noemer samenvat.Wikipedia (NL))

Nog een advies: Hou jouw focus alleen op jezelf en wat je nu aan het doen bent, en laat alle andere wezens eenvoudigweg zijn waar zij zijn. Zij zullen allen ontwaken wanneer zij eraan toe zijn om te ontwaken. Hou jouw focus op jezelf, in het hier en nu moment, en dat vergroot enorm jouw interne vibratie, en brengt jou een vrede die voorbij alle begrip gaat. Dit is de grote vrede die je zult bereiken net voordat je in de volgende fase van jouw evolutie gaat, waar je letterlijk zult regeren over het gehele universum.

Blijf hoopvol en weet dat ongelooflijke zaken plaatsvinden op planeet Aarde. Terwijl wij voorwaarts gaan naar het eind van het aardejaar 2020 en de grote Event culminatie, zullen de zaken zelfs nog opwindender worden. Een nieuw era van licht is aan het oprijzen op planeet Aarde en spoedig zul je het Koninkrijk van de Hemel zien en een nieuwe Aarde die recht voor jouw ogen verschijnt.

Dank voor het komen naar de Aarde en voor jouw grote werk voor de gehele mensheid. Wij hebben de grootste waardering voor jou en wij spreken hoog over jou in de rijken van de engelen.

Je zult misschien denken dat jouw inspanningen op Aarde de zaken niet erg hebben veranderd, maar vanaf waar wij kijken heb je de hele wereld gered! Zonder jou zou er geen hoop zijn in het Aarde rijk, dus weet alsjeblieft hoe belangrijk je echt bent.

Wij gaan nu verder naar de komende grote Event 2020 culminatie en het komen van de Nieuwe Gouden Age of Aquarius. Sta klaar voor iets geweldigs!

Laat ons weten hoe het met je gaat op jouw ascentiereis en welke levensveranderingen je wellicht ervaart.

Geluk!

Michael en de Pleiadians.

Vertaald door Veronica

 
5 reacties

Geplaatst door op 14 augustus 2020 in Michael Love, Pleiadians

 

Tags: , ,

5 Reacties op “De Event 2020 – Lichtkrachten helpen de mensheid, Pleiadian Light Forces via Michael Love, 10 augustus 2020

 1. Frank Willigers

  14 augustus 2020 at 18:16

  Vol verwachting klopt mijn 💖

  Like

   
 2. Yvonjana

  15 augustus 2020 at 08:54

  Wij zijn immers allemaal dit:
  IK BEN HET LICHT
  IK BEN DE LIEFDE
  IK BEN DE WAARHEID
  IK BEN

  En vergeet dat nooit, wees dat in alles wat wij behoren te Zijn!
  Laat je dus ook nooit meer je die angst je aan laten praten.

  Like

   
 3. Mertens Rita

  15 augustus 2020 at 09:03

  Dank voor deze hoopvolle boodschap. Wij weten ons allen verbonden met deze hogere kracht! En hebben vertrouwen in liefde en dankbaarheid

  Like

   
 4. Ivo van der Velden

  15 augustus 2020 at 09:52

  en zo geschiede

  Like

   
 5. Marijke Schotte

  15 augustus 2020 at 16:51

  Dank u voor deze positieve en hoopvolle boodschap.

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: