RSS

De Event 2020 –– Krachtige Kosmische Energieën komen op Aarde – Pleiadian Light Forces via Michael Love, 2/3 september 2020

04 sep

Het eerste bericht (Aarde Frequentie Update) is een aanvulling op de transmissie van de Pleiadians (Krachtige Kosmische Energieën komen op Aarde). Onder dit bericht vind je de feitelijke transmissie.

Aarde Frequentie Update, 3 september 2020

48 Uur geleden detecteerde de Aarde Alliantie een ongeëvenaard type van energiegolf die in het magnetisch veld van de Aarde voorkomt en die nu nog steeds gaande is. Wat we je kunnen vertellen over deze fantastische energiegebeurtenis:

 • Er is in de afgelopen 72 uur een verhoogde Aarde Alliantie intel geweest, en besproken, met betrekking tot een komende belangrijke (positieve) energieverschuiving die op het punt staat plaats te vinden op planeet Aarde. Deze laatste intel laat ook belangrijke escalaties zien door de goedwillende lichtkrachten in voorbereiding op deze aanstaande gebeurtenis.
 • Op Aarde geplaatste Schumann frequentie monitoring stations hebben bevestigd dat er geen problemen zijn met de apparatuur en zij zijn nog steeds deze langdurige gebeurtenis aan het opnemen, waar er absoluut geen veranderingen in het signaal zijn gedurende nu al meer dan 48 uur.
 • Vanuit een gezichtspunt van Aarde wetenschap:
  • Dit vreemde energetische patroon is heel echt!
  • Het is een niet-aardse energiegolf die niet van de Aarde komt, maar zijn oorsprong uit de ruimte heeft.
  • Het komt niet van de Zon.
  • De golf heeft een perfecte harmonische structuur die helemaal niet lijkt op de normale 3D, 4D en 5D energie pieken op de Schumann resonantie grafiek.
  • De signatuur van deze harmonische energiegolf is perfect, prachtig, en 100% vreedzaam en goddelijk.
 • De frequentiesignatuur van de energiegolf is boeiend gelijkaardig als de harmonische sonar signaal uitsturing van walvissen en dolfijnen (zoals van Pleiadian-Lemurian walvissen en dolfijnen).
 • Dit type van unieke harmonische energiegolf is nooit eerder gedetecteerd of gemeten in de Aarde Schumann holte.

De Aarde Alliantie rapporteert ook dat de grootste energiepiek die ooit is opgenomen op de Schumann resonantie, gisteren op 2 september 2020 plaatsvond.

Zaken zijn energetisch aan het opwarmen terwijl wij ons dichterbij bewegen naar de gouden Aquarius eeuw van Licht en de nieuwe 5D Aarde.

De Schumann resonantie meet de trilling van planeet Aarde in Hertz frequentie. De Aarde Schumann frequenties correleren exact met de 3D, vierde en vijfde dimensionale niveaus. Deze dimensionale niveaus matchen ook exact met de primaire niveaus van mensen bewustzijn, waar het vijfde niveau de gamma staat van zijn is waar een bliss hemelachtige staat van perfectie is, waar bovennatuurlijke en goddelijke kracht begint te opereren.

De Aarde Alliantie is deze weergaloze energiegebeurtenis heel goed aan het monitoren en zal meer data geven als dit beschikbaar komt.

Geluk!

Michael en de Pleiadians

WWW.5DEARTHPROJECT.COM

Bekijk hier https://5dearthproject.com/space-weather-tools deze energiegolf. (N.B.-redactie: opmerkelijk dat er nu een heel groot zwart gat is tussen 2 en 4 september…. Censuur?)

Speciale dank en erkenning voor de Aarde Alliantie, de Great White Brotherhood, de White Dragon Society, Pleiadian codenaam Cobra, de Guardians van de Aarde en de Sphere Being Alliance.

Krachtige Kosmische Energieën komen op Aarde, 2 september 2020

Pleiadian Light Forces Transmissie, via Michael Love

Vooraf: de volgende informatie komt van rechtstreekse gedecodeerde etherische transmissies van goedwillende lichtkrachten die zich bevinden in het zonnestelsel van de Aarde, en wat van de data komt rechtstreeks van bepaalde insiders Alliantie leden bekend als de White Hats, en de Great White Brotherhood, die strategisch zijn geplaatst op sleutelposities van de Aarde bewaarderschap door de Galactics op de oppervlakte van planeet Aarde.

Begin transmissie:

Geweldigen, terwijl het Aarde zonnestelsel terug beweegt in het Licht van de Centrale Zon, en terwijl de nieuwe gouden eeuw van Aquarius van 21 december 2020 naderbij komt, bombarderen de Lichtkrachten de planeet met hoge niveaus van 5D gamma licht vanuit het galactische centrum. Toenemende hoeveelheden van dit hoog-vibrationele licht stromen nu dagelijks de atmosfeer van de Aarde binnen, hetgeen de bewustzijnsniveaus rondom de gehele planeet verhoogt.

Dit licht wordt met intentie naar de Aarde gestuurd door goedwillende lichtkrachten die zich bevinden in de atmosfeer van de Aarde, met het doel om de mensheid te helpen met hun grote ascentie naar de vijf-dimensionale nieuwe Aarde. Deze geweldige wezens kwamen en-masse het zonnestelsel van de Aarde binnen nabij het einde van het Aarde jaar 2018, en werken nabij samen met de Aarde Alliantie in voorbereiding van het volgende niveau van evolutie van de mensheid.

Het moment waarop deze positieve evolutionaire sprong plaats vindt op Aarde wordt door de Aarde Alliantie naar verwezen als “De Event”.

De Event is nu al geruime tijd onderweg op Aarde en het bouwt op naar een climax energetisch moment hetgeen de compressie doorbraak wordt genoemd. Dit is het moment waarop hoge niveaus van 5D centraal zonlicht de atmosfeer zullen doordringen, hetgeen een directe upgrade van al het DNA in deze kosmos zal triggeren, evenals planeet Aarde. Vroegere voorspellingen over deze tijd, de hemelse gebeurtenissen die hiernaartoe leiden, alle Aarde Alliantie intel die rechtstreeks van de lichtkrachten komt, en alle data markers in deze kosmos, wijzen op het feit dat deze grote tijd aanstaande is, en in feite maar 3 aardemaanden weg.

Het magnifieke moment op de evolutionaire tijdlijn van Aarde valt samen met de winterzonnewende van Aardejaar 2020, wanneer belangrijke hemelse stargates open zullen gaan en een eon lang tijdperk van duister verdwijnt om ruimte te maken voor een nieuw, dat is gevuld met Licht!

Zoals je weet worden de zaken super energetisch op de oppervlakte terwijl wij naderbij bewegen naar deze marker in tijd, en wij voelen al de krachtige effecten van de grote verschuiving die op het punt staat plaats te vinden. De mensheid ondergaat nu een grote ontwaking en de gehele 3D matrix is volledig opgeschud door deze krachtige energieën.

Intel van de Aarde Alliantie bevestigt nu dat lichtkrachten de laatste fase van de operatie ‘Event 2020’ zo’n 28 Aarde uren geleden hebben geïnitieerd, en alle systemen zijn nu in een max-flux status waar het nieuwe 5D VTXC lichtraster online begint te komen. Aarde resonantie monitoring stations rondom de hele planeet rapporteren onregelmatige energiepatronen die zij nooit eerder hebben gezien, sinds gisteren door hun apparatuur geregistreerd, en zij hebben daar geen 3D verklaring voor, waarom dit plaatsvindt. Een geheel nieuwe frequentie van energie doordringt de Aarde nu, dat een super harmonisch golfpatroon laat zien op visuele kaarten. De laatste harmonische 5D lichtgolf die naar de Aarde komt houdt nu al meer dan twee Aarde dagen aan.

De data van de Aarde Alliantie laat zien dat gedurende de laatste Aarde week frequenties rondom de planeet dramatisch verschoven, en kosmische stralen niveaus die in de Aarde atmosfeer komen zijn aan het stijgen en zullen een max-Q status bereiken voor het einde van het Aarde jaar 2020.

De Aarde Alliantie houdt nabij deze nieuwe energiepatronen in de gaten en Deltasecuritykrachten zijn op hoog alert terwijl het nieuwe Aarde, 5D kristallijne lichtraster opnieuw op zijn plaats wordt gezet.

De krachtige kosmische energie verschuift alles en iedereen op de planeet, wat veroorzaakt dat alle lagere vibrationele energieën snel naar de oppervlakte komen om te worden getransmuteerd. Het is een periode om sterk te zijn in jouw innerlijke spirituele centrum zodat je in staat zult zijn om deze krachtige 5D energieën volledig te integreren in jouw gelaagde lichaam.

De planeet heeft een kritiek punt bereikt in zijn geschiedenis en evolutie, en de wezens van Aarde staan op het punt om een kwantum sprong in bewustzijn te maken.

Hogere rijken zijn met grote kracht in de 3D aan het slaan en de energetische druk of deze dimensionale clash is enorm, zoals je dat in jouw hele lichaam kunt voelen, en in jouw auraveld.

Terwijl het licht binnenkomt, wordt het nieuwe 5D kristallijne-cel lichtlichaam gevormd en ontwikkeld, en dit veroorzaakt nogal wat belangrijke verstoring, op zijn zachtst gezegd, in het auraveld, het fysieke lichaam, de mind en de emoties. Een frequentieverandering van deze magnitude is zo abrupt dat het jouw systeem behoorlijk kan opjutten.

Dit hoogfrequente fotonlicht had een intense impact op de starseeds van planeet Aarde, hetgeen resulteerde in een recordaantal krachtige ascentie symptomen die de laatste 7 Aarde dagen zijn gerapporteerd.

Hier zijn wat ascentie symptomen die tijdens deze belangrijke dimensionale verschuiving zijn gerapporteerd:

 • Symptomen als koorts
 • Golven van misselijkheid
 • Druk op het derde oog
 • Rinkelgeluiden in de orden
 • Lichaamsjeuk
 • Duizeligheid
 • Moeilijk om te balanceren
 • Gevoel van hevige vermoeidheid
 • Slaapproblemen
 • Hartkloppingen
 • Opwinding
 • Extreme emoties
 • Toegenomen uitdroging
 • Opzwellen
 • Verward voelen en gedesoriënteerd
 • Levendige dromen
 • Duidelijke etherische downloads

Er is geen grond voor serieuze zorg, zolang als je:

 • Hydrateer
 • Goede zelfzorg uitvoert
 • Zoveel mogelijk stress vermijdt
 • Wat rust/slaap neemt

Doe gewoon rustig aan geliefde, en oefen zelfzorg uit tijdens deze grote verschuiving. Weet dat de huidige ascentie symptomen die je kunt ervaren het resultaat zijn van een natuurlijk DNA-activatieproces dat in de gehele kosmos plaatsvindt. De Pleiadians houden op dit moment de hand vast van de mensheid, en zij houden alles in de gaten dat nu op planeet Aarde plaatsvindt, alles!

Ze zijn altijd op het juiste moment gekomen om de mensheid te helpen door alle eeuwen heen, en ze zijn hier opnieuw, vooral tijdens deze belangrijke tijd. Hier is ons advies voor jullie nu:

 • Wees weer een kind in jouw hart en geniet volledig van het leven
 • Focus alleen op wat je nu graag doet en wees niet zo betrokken bij de opschudding in de 3D matrix
 • Voor nu, speel, luister naar goede muziek, dans, geniet van kunst.
 • Herinner je de oude kennis en je zult alle dingen weten
 • Vertrouw op jouw hart, en wees gewoon jezelf, ongeacht wat iedereen denkt
 • Wees sereen en weet wie jij werkelijk bent
 • Mediteer dagelijks en je zult vol van licht zijn
 • Gebruik kristallen om te helpen jouw energie te regelen
 • Wees eenvoudig het hogere wezen dat je al bent
 • Dit zijn, is jouw erfgoed
 • Begrijp dat de genezing voor alles de natuur is
 • Eet en drink alleen van die tafel (natuur)
 • Wees in de gouden zon
 • Adem zijn lucht
 • Zwem in zijn water
 • Leg jouw lichaam op de aarde

De hoogste Pleiadian lering is deze: “vibreer alleen hoog”, “dit is hoe jij ascendeert naar de top van het universum”.

De Pleiadians zeggen dat alles op het punt staat dramatisch te verschuiven, terwijl wij dichter naar het eind van 2020 bewegen.

Ben jij er klaar voor?

Weet dat alles in orde is en zoals het zou moeten zijn, waar grote evolutionaire veranderingen doorgaan plaats te vinden dit grote jaar op planeet Aarde.

Een nieuwe eeuw is naderbij aan het komen voor de mensheid en spoedig zal groot licht alles in deze wereld transformeren.

Sta klaar geweldige, terwijl wij bewegen in de volgende fase van de Event 2020 en de verschijning van de langverwachte gouden eeuw.

Dank jullie wel voor het komen naar de Aarde in deze tijd, en voor alle grote opofferingen die je hebt gemaakt ten behoeve van de hele mensheid.

Laat ons weten welke ascentie symptomen je zou kunnen ervaren, of welke levensveranderingen, op dit moment.

Geluk!

Michael en de Pleiadians

WWW.5DEARTHPROJECT.COM

* SPACE WEATHER TOOLS: https://5dearthproject.com/space-weather-tools

Speciale dank en erkenning voor de Aarde Alliantie, de Great White Brotherhood, de White Dragon Society, Pleiadian codenaam Cobra, de Guardians van de Aarde en de Sphere Being Alliance.

Link naar de bron en naar de youtube

Vertaald door Veronica

 
2 reacties

Geplaatst door op 4 september 2020 in Michael Love, Pleiadians

 

Tags: , , , ,

2 Reacties op “De Event 2020 –– Krachtige Kosmische Energieën komen op Aarde – Pleiadian Light Forces via Michael Love, 2/3 september 2020

 1. Yvonne van Ieperenburg

  5 september 2020 at 07:26

  Goeiemorgen,

  Wat fijn om te lezen dat ik ‘last’ heb van ascentie symptomen. De druk op mijn derde oog was enorm. De levendige dromen, de enorme vermoeidheid en slaapproblemen. En het bijtanken in de natuur, het wandelen en zwemmen in rivierwater…. Ja, dat is wat ik zo graag doe. Ik ga de tekst nogmaals lezen. Dank jullie wel 🙏♥️.

  Warme groet, Yvonne

  Like

   
 2. thea knobbe

  8 september 2020 at 09:25

  bedankt voor deze mooie uiteenzetting , wat de ascentie symptomen betreft , slapen is ramp, slaap goed in maar dan ineens alsof er een knop omgaat , klaarwakker , mijn 3de oog werkt permannt die druk is er , jeuk over mijn lichaam iets van de laatste paar dagen . duizeligheid regelmatig voor al als ik buiten ben , dacht daarbij aan d 5 g masten maar dat zal dan wel niet , geen idee emoties regelmatig momenten dan kon ik het uitgillen , vooral door de ongerechtigheid in de wereld en de kinderen die nu uit de tunnnels gehaald worden , verschrikkelijk het is dagelijks toch wel wisselend lijkt wel of ik van het een in het ander rol . ondanks de turbulente tijd waar we met zn allen in leven , verheug ik me op de vrede voor alle volkeren , bedankt liefdevolle groet thea trust the plan is mijn slogan

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: