RSS

Cobra: Voorgangsrapportage, 14 september 2020

15 sep

Onze meditaties zijn erin geslaagd om het positieve pad naar de Event enigszins te stabiliseren. Een paar dagen voor exacte Eris-Pluto heliocentrische vierkant meditatie op 31 augustus, verschenen cloudships en zeldzame meervoudige regenbogen in Taiwan:

Het zonnestelsel voorbij de baan van de maan gaat al het Aquariustijdperk binnen nu de laatste overblijfselen van primaire anomalie daar worden verwijderd. Door het hele zonnestelsel wordt nu massale instroom van engelenenergieën ervaren, en mensen die gevoelig zijn voor energieën kunnen er verbinding mee maken.

Het opruimen van de Draco-vloot verloopt volgens het plan en de Lichtkrachten hebben gecommuniceerd dat de kans op een invasie van Draco-buitenaardse wezens nu minder is dan 1%, de kans op een nep-invasie van de Illuminati-buitenaardse wezens is 7%, de kans op een oorlog tussen de VS en China is 9%, terwijl de kans op een Amerikaanse burgeroorlog blijft 35%.

De Mjolnir-technologie die de Lichtkrachten gebruiken, is eigenlijk kwantumkanon-technologie die een sterk scalair veld uitzendt door het kwantumschuim, en alle materiegolfvormen van een kwantum-superpositie naar fysieke manifestatie dwingt. Dit dwingt alle Draco-schepen om in het fysieke te verschijnen en ze worden dan onmiddellijk vastgehouden door de Galactische Confederatie, en hun personeel wordt verwerkt door de Ganymede-sorteerfaciliteit:

Mjolnir-moederschepen bevinden zich in een gigantische dodecaëder net buiten de baan van de maan en zenden een sterk Mjolnir-krachtveld uit naar de aarde.

Toen de Lichtkrachten de Draco-vloot aan het opruimen waren, hebben ze veel gijzelaars gered, waaronder tweelingzielen van veel belangrijke commandanten binnen de Galactische Confederatie. Die commandanten werden door de Draco bedreigd dat hun tweelingzielen zouden worden gemarteld als de commandanten niet zouden samenwerken met de Draco en veel plannen van de Lichtkrachten saboteren. Zo heeft de Draco voor veel vertragingen en tegenslagen gezorgd en daarom kon de coronaviruspandemie in januari en februari niet worden gestopt.

Die gijzelaars van de tweelingzielen werden gered en gecompromitteerde commandanten werden overgebracht naar de moederschepen van de Confederatie buiten ons zonnestelsel, waar ze genezing kunnen krijgen en dan zullen ze de schade die ze hebben aangericht zoveel mogelijk herstellen.

Die gecompromitteerde commandanten waren ook verantwoordelijk voor het verspreiden van veel nepinformatie via veel Lichtwerkerskanalen in de afgelopen jaren. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom de meeste bronnen voor channeling niet betrouwbaar zijn. De andere reden is dat die Lichtwerkers een geloofssysteem hebben dat ze alles weten, en ze lijken met autoriteit te spreken, terwijl ze in werkelijkheid meestal geen idee hebben. De derde reden, die al vele malen is genoemd, is de infiltratie van de duistere krachten in de Lichtwerker-gemeenschap.

Nu die grote sabotage aan het licht is gekomen, kunnen de Lichtkrachten veel effectiever vooruitgang boeken met veel minder vertragingen. Nadat ze de Draco-vloot hebben verwijderd, zullen ze systematisch beginnen met het opruimen van het Illuminati Breakaway Complex (IBC):

http://2012portal.blogspot.com/2018/01/operation-mjolnir.html – NL – https://eventnl.wordpress.com/2018/01/17/cobra-operatie-mjolnir-16-januari-2018/

De overgrote meerderheid van Cabal-leden in de IBC en ook aan de oppervlakte zijn genaturaliseerde Draco’s, wat betekent dat ze duizenden jaren geleden uit het Draco-sterrenstelsel kwamen en vervolgens incarnatiecycli op aarde namen door te incarneren in menselijke fysieke lichamen terwijl ze Draco-energielichamen vasthielden.

Ze willen nu tevergeefs hun eigen versie van de Reset maken en deze planeet in technologische dystopie (*) duwen:

(*) Dystopie is een samenleving met louter akelige kenmerken waarin men beslist niet zou willen leven. Een dystopie is daarmee het tegenovergestelde van een utopie die juist een bijzonder aangename samenleving voorstelt. https://nl.wikipedia.org/wiki/Dystopie

https://www.natureofhealing.org/luciferase-id2020-system/

https://benjaminfulford.net/2020/09/14/worldwide-5g-genocide-starting-in-october/

Ze willen ook tevergeefs nieuwe, gemuteerde versies van het coronavirus verspreiden:

http://tapnewswire.com/2020/09/covid-is-indeed-bollocks-but-gates-bio-terrorism-has-not-done-its-worst-yet/

Solide wetenschappelijk bewijs dat covid-19 in het laboratorium is gemaakt, is eindelijk beschikbaar:

https://www.zerohedge.com/medical/rogue-chinese-virologist-joins-twitter-publishes-evidence-covid-19-created-lab

Ze gebruiken de energie van de komende Saturnus Chariklo-conjunctie op 21 september om zoveel mogelijk lockdowns wereldwijd te creëren door het aantal coronavirusgevallen kunstmatig op te pompen door misbruik te maken van de PCR-coronavirus-tests:

https://www.dailywire.com/news/ny-times-up-to-90-of-people-who-test-positive-for-covid-19-no-longer-contagious-dont-need-to-isolate

https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html

https://blog.nomorefakenews.com/2020/09/10/covid-diagnostic-test-worst-test-ever-devised/

https://www.rt.com/op-ed/500000-covid19-math-mistake-panic/

Ze gebruiken de lockdown-situaties om te testen hoe mensen zouden reageren op FEMA-kampen, in Ohio en Quebec:

https://theohiostar.com/2020/09/04/ohio-fema-camps-still-more-questions-than-answers/

https://summit.news/2020/09/09/quebec-city-says-it-will-isolate-uncooperative-citizens-in-secret-corona-facility/

Begrijpelijkerwijs protesteren mensen hiertegen:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=154099

Evenals tegen lockdowns in het algemeen, bijvoorbeeld in dit enorme protest in Berlijn:

https://healthimpactnews.com/2020/robert-f-kennedy-jr-speaks-to-hundreds-of-thousands-at-berlin-rally-in-germany-for-freedom-and-peace/

https://www.instagram.com/p/CEkEzIZHaTx/

Dit protest was een grote overwinning in de occulte oorlog tegen de duistere krachten, aangezien het de zogenaamde Pruisische negatieve tijdlijn begon te genezen.

Het belangrijkste protest vond plaats op het Grote Sterplein in Berlijn (Der Große Stern), met in het midden de Siegessäule (Die Siegessäule):

https://en.wikipedia.org/wiki/Berlin_Victory_Column

Op de top van de kolom staat een groot standbeeld van de godin Victory, het centrum van de Berlin Goddess Vortex. Deze vortex werd opnieuw geactiveerd tijdens het protest, en begon de Pruisische tijdlijn te genezen:

De Pruisische tijdlijn werd in het begin van de 19e eeuw geïnitialiseerd door duistere Pruisische occultisten, en voorzag een dystopische zielloze technologische beschaving die werd gedomineerd door Pruisen. Deze tijdlijn is verantwoordelijk voor het geheime nazi-ruimteprogramma, waaronder de ondergrondse basis Neu Berlin op Antarctica (nu in handen van IBC) en voor de oprichting van de Dark Fleet.

De jezuïeten gebruiken nu hun marionet George Soros:

https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/vatican-coup-george-soros-funds-jesuit-ngos-1-7-million/

Om een ‘kleurenrevolutie’ in de USA te creëren:

https://strogosekretno.com/index.php?p=newsroom&nid=3506

https://americanmind.org/essays/the-coming-coup/

https://www.paulcraigroberts.org/2020/09/12/americas-color-revolution/

https://unlimitedhangout.com/2020/09/investigative-reports/bipartisan-washington-insiders-reveal-their-plan-for-chaos-if-trump-wins-the-election/

Aan de andere kant zou Trump de Insurrection Act kunnen gebruiken om dit tegen te gaan:

https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/roger-stone-trump-martial-law-2020-election-clintons-zuckerberg-b434072.html

https://www.naturalnews.com/2020-09-12-president-trump-put-down-election-day-rioting-insurrection.html#

De positieve militairen kunnen wel of niet de Insurrection Act gebruiken, om de Delta Optie te triggeren, kort na de verkiezingen:

http://2012portal.blogspot.com/2018/11/delta-option.html – NL – https://eventnl.wordpress.com/2018/11/08/cobra-delta-optie-6-november-2018/

De jezuïeten willen de oppervlaktebevolking polariseren om hetzij Trump te idealiseren, hetzij hem te haten:

Ze gebruiken de energie van emotionele investeringen in Trump als een instrument om een ​​burgeroorlog in de VS te bewerkstelligen. Lichtkrachten vragen daarom iedereen om hun positieve of negatieve emotionele investering van Trump te verwijderen en gewoon rustig en rationeel de situatie te observeren en te proberen er zoveel mogelijk Licht in te steken.

En stuur wat liefdevolle energie naar dieren:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/08/meditation-for-sending-loving-kindness-to-animals-daily-at-730-pm-utc.html

En verbind je met schoonheid:

https://oceanoflove.info/2018/09/06/beauty/

Of lees dit boek:

https://oceanoflove.info/the-book/

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

N.B. Voor degenen die nog niet zo bekend zijn met de informatie van Cobra geef ik hieronder links naar vertalingen op dit blog (Index):

Informatie over Cobra en de Resistance Movement, de Event, de Geschiedenis van de Aarde
Belangrijke elementen uit Cobra’s informatie op onderwerp:
Sisterhood of the Rose; de Kracht van de Godinnenenergie
Godinnen en Godinnen Vortexen,
Cintamani stenen; bakens voor engelenenergie,
Priesteressen,
Agartha; Gemeenschap in de Binnenaarde
Nieuw Atlantis; onze Toekomst
Tachyon technologie; Healing
‘Sociale Dynamica’ Artikelen
Zielfamilies
Bubbles of Heaven; Eilanden van Licht
Ascentie; Ons Doel
Diversen
Video’s

Daarnaast zijn er de volgende sub index pagina’s:

  1. Alle Hulpmiddelen op een rij: protocollen, meditaties, etc. om je te helpen je te bevrijden van implantaten en primaire contracten, om hulp te vragen aan de spirituele rijken bij jouw spirituele ontwikkeling en bevrijding, om jezelf te verbinden met jouw IK BEN aanwezigheid en jouw Hogere Zelf, om positieve ontwikkelingen te manifesteren, om je te verbinden met jouw tweelingziel / soul mates / zielfamilie, voor genezing zowel fysiek als spiritueel (chronische pijn, seksuele energie), Godinnenenergie, waaronder de meditatie van Cobra en Isis “The Goddess Spiral“, etc.
  2. COBRA’s PUBLICATIES vanaf 2012 op volgorde van plaatsing; van de start in 2012 tot medio 2015 de belangrijkste daarvan, en sinds medio 2015 al zijn publicaties. Cobra plaatst veel links naar artikelen die zijn verhaal ondersteunen; wanneer ik het de moeite waard vind vertaal ik ze naar het Nederlands. Hier een overzicht van deze artikelen van Cobra met vertaalde ‘links’.
  3. FM 144, “Starseed Support Channel for Terra Groundcrew; een blog dat sinds februari 2019 bestaat en aanvullende intel geeft op Cobra’s intel; een aantal publicaties is vertaald naar het Nederlands
  4. Galactic Federation of Light; sinds maart 2020 worden de berichten van deze bron gepubliceerd via Prepare for Change. Op korte termijn zal de website van de GFL online komen; ik zal daar in dit blog aandacht aan schenken.
  5. Prepare For Change en de Event
  6. Publicaties van verschillende LichtwerkersJanet OssebaardLisa Renee – Energetic Synthesis, Dolores CannonTherese Zumi SumnerUntwine, Hidden Hand. Diverse publicaties m.b.t. actuele zaken: David IckeFred DodsonKalergi PlanUnknown LightwarriorRonald BernardJim StoneOliver StoneQ-Anon, Benjamin Fulford. Achtergrondinformatie over buitenaardse zaken en geheime ruimteprogramma’s: Bill CooperRichard DoylanLaura EisenhowerDave HodgesMichael SallaCorey GoodeWilliam TompkinsDavid WilcockJustin Deschamps.
  7. INTERVIEWS met Cobra en aantekeningen van COBRA-CONFERENTIES / WORKSHOPS; er zijn ook wat vertalingen van fragmenten uit interviews op onderwerp.
  8. MEDITATIES; “We Love Mass Meditation” met wereldwijde massameditaties voor urgente kwesties, 

Kies je pil
“Je neemt de Blauwe Pil, het verhaal eindigt. Je wordt wakker in je bed en je gelooft wat je maar wilt geloven.
Je neemt de Rode Pil, en ik laat je zien hoe diep het konijnenhol is. Ik bied je alleen de WAARHEID aan … Niets anders.”

 

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 15 september 2020 in Cobra

 

Tags: , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: