RSS

Event 2020 – Belangrijke Pleiadian Light Forces transmissie via Michael Love, 17 september 2020

17 sep

Vooraf: De volgende informatie is afkomstig van rechtstreekse gedecodeerde transmissies van goedwillende lichtkrachten die zich bevinden in het zonnestelsel van de Aarde, en wat van de data komt rechtstreeks van bepaalde inside Aarde Alliantie leden bekend als de White Hats, en de Great White Brotherhood, die strategisch op sleutelposities van het bewaarder schap van de Aarde zijn geplaatst de Galactics op de oppervlakte van de planeet.

Begin van de transmissie:

Grote wezens van Licht,

8 aarde uren geleden ontving de Aarde Alliantie een grote cache van intel van planetaire lichtkrachten met betrekking het komende aanstaande grote Event 2020 hoogtepunt.

Eén sectie van deze nieuwe datastroom geeft een indicatie dat veel starseeds van Aarde door een dimensionale barst zijn gegaan tijdens de afgelopen 24 uur, wat hen verder op de nieuwe 5D gamma tijdlijn heeft geplaatst.

De vreemde ervaring van het reizen door dit dimensionale portaal is collectief beschreven als volgt: het gaan door drie dagen van duister, geblokkeerd voelen, vastzitten en verloren, en dan opeens komen uit het portaal, terug in het licht waar alles zich perfect uitwerkt.

Nadat deze ervaring voorbij was hadden sommige starseeds het bewustzijn dat het duistere moment simpelweg als een slechte droom was dat nooit echt plaatsvond, en hernieuwde gevoelens van hoop, geluk en vrijheid genereerde.

In deze meest recente lichtkrachten datastroom wordt verder uitgelegd dat deze ervaring een samengeperste preview was van het Event 2020 hoogtepunt dat in een paar aarde maanden naar de planeet komt. Laat ons weten of je deze krachtige verschuiving hebt ervaren.

De mensheid staat op het punt om een grote kosmische evolutie te ondergaan, waar de oude 3D manier van zijn het veld ruimt voor de hoger vibrationele 5D nieuwe Aarde. De gouden eeuw van licht die net over de horizon aan het opkomen is, is meer glorieus en magnifiek dan wat jij je ook maar kunt voorstellen.

Sommigen die spreken vanuit het 3D en lagere 4D gezichtspunt zeggen: “er gebeurt niets positiefs op Aarde, ik zie in feite dat de zaken slechter worden op de planeet.”. We zeggen dat je gelijk hebt, maar alleen als je resoneert met deze lagere dimensies. Een persoon zei zelfs “kijk naar al dat vechten, protesteren en revolutie die op dit moment over de hele wereld plaatsvindt, de wereld is in chaos”.

De Pleiadians zeggen “ofschoon grote transformatie en dimensionale chaos op dit moment op de planeet plaatsvindt, is een kernpunt van ommekeer op de evolutionaire tijdlijn van de Aarde vastgesteld om na de eerste paar dagen van november plaats te vinden”.

Data markers op de nieuwe Aarde gamma tijdlijn laten zien dat een grote evolutionaire verandering in november 2020 zal beginnen, en voor het eind van 2020 een magnifieke top zal bereiken als ongelooflijke energie stargates opengaan in dit zonnestelsel.

Ons innerlijk wezen en alle orakels die in het universum spreken, zeggen dat een aanstaande positieve evolutionaire gebeurtenis op het punt staat plaats te vinden op deze planeet, en vanuit ons perspectief zien wij alleen blauwe luchten en een vlot vooruitzeilen.

Waar de grote tijd van de mensheid, waarover van oudsher wordt gesproken, naderbij komt, is het zonnestelsel van de Aarde nu al de nieuwe gouden eeuw van Aquarius binnengegaan. Het nieuwe licht van het Aquarius tijdperk wordt dominant op 21 december 2020 en zal voor een periode van 1000 jaar aanblijven. Wij zullen op de Aarde staan als getuigen van dit grote moment in het hemelse wiel van tijd, wanneer het eerste licht van de nieuwe gouden eeuw van de mensheid eindelijk opdoemt.

Op dit moment wordt een enorme instroom van hoog vibrationeel 5D licht ervaren door een grote hoeveelheid lichtwezens die zijn gestationeerd op Aarde en die gevoelig zijn voor energie. Velen zijn al begonnen met het zich verbinden met deze nieuwe energie en het te integreren in hun wezen.

Terwijl deze grote dimensionale verschuiving op Aarde plaatsvindt is een grote hoeveelheid van 3D mensheid begonnen om te ontwaken en ook de 4e dimensie in te bewegen. De grote ontwaking is inderdaad gaande!

Wij decoderen deze krachtige nieuwe transmissie van de Pleiadian lichtkrachten nu, en zullen het geheel naar jullie sturen in het komende weekend.

Laat ons weten welke ascentie symptomen en belangrijke levensveranderingen je wellicht ervaart.

Zorg goed voor jezelf tijdens deze geweldige tijd en geef jezelf de hoogste liefde!

Geluk,

Michael en de Pleiadians

Vertaald door Veronica

 
6 reacties

Geplaatst door op 17 september 2020 in Michael Love, Pleiadians

 

Tags: , , ,

6 Reacties op “Event 2020 – Belangrijke Pleiadian Light Forces transmissie via Michael Love, 17 september 2020

 1. syn-tia

  17 september 2020 at 16:13

  Ik ben heel dankbaar voor dit bericht, de laatste dagen ervaar ik een diepe rust en vertrouwen in mijn Zijn, alsook een liefde en vertrouwen, een geluk en positief gevoel.

  Dankjewel voor deze berichten, ze bevestigen mijn gevoel al weet ik niet altijd hoe en waarom.

  Warme liefdevolle groetjes, Cynthia

  Like

   
 2. Yvonjana

  17 september 2020 at 17:39

  Wat zou ik hier dan van gemerkt moeten hebben. Wat ik wel merk, is dat de regeneratie van mijn fysieke lichaam voorbij lijkt te zijn. Dat ik dus nu regelmatig in een hogere frequentie zit…
  Mijn leven is ook niet meer zoals het ooit wel was.
  Maar om mij heen zie ik nog steeds heel veel valse geloven nog steeds door mensen bewaarheden.
  Dat kan alleen maar zolang ‘zij’ dit nog steeds blijven ‘geloven’!

  Like

   
 3. nick

  17 september 2020 at 20:10

  dat is toch een eigenaardige materie , ik kom hier af en toe .maar door die corona toestand is het mij beginnen interesseren? Het is niet makkelijk om in te springen temeer er een heel aparte terminologie gebruikt wordt.
  hoe komen jullie aan die gevoelens om die zaken waar te neme,n en dan te kunnen inschatten hoe de situatie verloopt en gaat verlopen .maar een toekomstbeeld is nog niet zo direct , denk ik,.
  zou er wel meer willen van weten-))))

  Like

   
  • eventnl

   17 september 2020 at 22:54

   Het belangrijkste is bij jezelf te blijven. Neem alles om je heen waar maar verbind jezelf er niet mee, hou het buiten je. Tijn Touber publiceert elke dag een video van een paar minuten met een kort berichtje, overpeinzing, meditatie, van alles wat. Deze helpen echt om je anders naar dingen te laten kijken. Hier is zijn yt kanaal: https://www.youtube.com/channel/UC8WLTH_o36zqruikHYfKSbg

   Like

    
 4. isabelle lambrecht

  17 september 2020 at 21:17

  ik kan je idd zeggen dat ik iets gelijkaardig ervaren heb. Het was alsof ik een soort staat van verliefdheid verkeerde, zachte muziek kon me letterlijk optillen / verruimen. Ik ervoer alles ook veel intenser en toen ik langs het strand wandelde was het alsof ik in een veld van liefde liep (was heel leuk). Ook was het alsof ik geen contact meer had met al dat gedoe rond corona, vaccins enz (beetje alsof dit op een andere planeet gebeurde) en het gevoel blijft dat het gedoe er helemaal niet meer toe doet (wel nog zichtbaar maar zonder tastbaar fundament, alsof het lagere maar een uitgespeelde schaduw meer is.) Ik had ook geen zin in werken en kon me er ook niet op concentreren. Was echt me time en zeer leuke ervaring

  Geliked door 1 persoon

   
 5. nick

  17 september 2020 at 21:40

  leuk te horen er mensen met min of meer gelijkaardige situaties te maken hebben .wat is nu de volgende gewaarwording ??? ben benieuwd

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: