RSS

Wat denk je – is het een Pandemie of een PLandemie?, 17 september 2020

17 sep

Redactie Eventnl: hieronder heb ik wat letterlijke citaten weergegeven. Prof. Kees van der Pijl, hoogleraar Politieke economie en internationale relaties, vertelt over een rapport uit 2010 van de Rockefeller Foundation. Jeroen Pols van Viruswaarheid vertelt over de betrokkenheid van D66 lid Sigrid Kaag – minister van Buitenlandse zaken – bij de WHO. En Succesboeken schrijft over een rapport dat in september 2019 is verschenen van een Board waarvan Sigrid Kaag deel uitmaakt. Al deze uitlatingen wijzen in dezelfde richting, namelijk dat men zich al eerder heeft voorbereid op de situatie waar we nu in zitten.

17 september 2020: Café Weltschmerz; gesprek met Prof. Kees van der Pijl, Hoogleraar Politieke economie en Internationale relaties. https://youtu.be/Qb4NqwxtUEo

Video bij 29:12 – rapport van de Rockefeller foundation uit 2010:

“Er worden 4 scenario’s geschetst voor de toekomst waarvan 1 essentieel is, het ‘lockstep’ scenario. Lockstep betekent “in de pas lopen”. Daar staat: er breekt een enorme pandemie uit, … miljoenen doden, China reageert heel krachtig met een directe lockdown – dat waren geen nieuwe begrippen want dat was al gebeurd in 2003. Amerika reageert heel traag, enz., maar tegelijkertijd biedt die situatie de mogelijkheid om de IT-industrie een enorme boost te geven en landen als Rusland en India – zo staat dat in dat rapport – die zullen zich verzetten tegen … middels protectionisme.

Maar het mooie is dat de bevolking zal zich voegen in de – wat we nu noemen – lockdown. En het rapport voorspelt dan dat volgens dat scenario je ongeveer moet rekenen op zo’n 15 jaar dat de bevolking ook echt in de pas zal blijven lopen, en dan zal er gemor komen maar dan is het te laat. Dit is het ROCKEFELLER RAPPORT UIT 2010. Waarin eigenlijk al uitgetekend wordt wat zich in 2020 voltrekt.

Het is niet te geloven, als je het leest is het niet te geloven. En tegelijkertijd ……. [verwijst naar een] boek waarin wordt beschreven hoe de mensen een lockdown ondergaan, en dat ze dat eigenlijk zien als een burgerplicht. Ze hebben er de pest aan dat de economie naar de verdommenis gaat, dat de maatschappij uit elkaar valt, maar ze weten “ik doe dit voor de goede zaak”. …… Het gevoel van “samen tegen corona”.

Video van zoom-bijeenkomst Viruswaarheid op 8 september 2020; https://youtu.be/Jpg8SltA5Zw

Video bij 4:10 – Jeroen Pols vertelt over positie D66 t.a.v. spoedwet:

“D66 lid Sigrid Kaag zit in het kabinet als minister van buitenlandse zaken en zij heeft eigenlijk de hele tijd een beetje in de luwte geopereerd. Alle aandacht is voor De Jonge, Grapperhaus en Rutte, maar haar hoor of zie je eigenlijk niet. Tot ze deze week is opgestaan en zei “ik word de nieuwe premier”. Wat is er nu met deze mevrouw.

Ze heeft een aantal petten op als ze in het kabinet zit. Ze zit namelijk ook in een orgaan dat behoort tot de WHO. En dat is de GPMB: Global Preparedness Monitoring Board, en die houdt toezicht op de implementatie van het door de WHO voorgeschreven beleid. Dat betekent dat ze aan de ene kant in ons land beleid aan het uitvoeren is dat is voorgeschreven door de WHO, en aan de andere kant zit ze bij de WHO en bepaalt ze het beleid en moet ze toezicht houden op de uitvoering van het beleid.

Als je dan kijkt wie haar collega’s daarin zijn – en ik denk dat dit ook veel mensen interesseert – dat is namelijk Antonie Fauci en Chris Elias. Fauci zal iedereen kennen, dat is uit de verenigde staten, die zit daar in het adviesorgaan, maar die andere, Elias, die vertegenwoordigt de Bill & Melinda Gates Foundation. Dus dat betekent dat mevrouw Kaag zit dus echt in dat cirkeltje en het gekke is dat wij dat eigenlijk allemaal niet weten.

Ik heb de hele website van het ministerie uitgepluisd, ik heb haar Linkedin uitgepluisd, en ik ben één kamerstuk tegengekomen waarin ze zijdelings noemt, “ja, uit mijn functie weet ik dit en dit” en dat gaat dan toevallig over dit beleid waar wij nu allemaal mee te maken hebben. Want de WHO heeft een transitie, een stappenplan, een protocol geschreven voor de transitiefase waar wij nu kennelijk in zitten. En in die transitiefase is het de bedoeling dat wij een dashboard hebben, dat kennen we allemaal, dat er enorm getest wordt, dat er maatregelen op- en afgeschaald worden, en dat wij in deze situatie blijven totdat er een vaccin is. Dat staat gewoon in het stuk, dat is niet iets wat ik bedenk, maar dat is kennelijk het uitgangspunt.

Maar deze mevrouw Kaag die zit daarnaast ook nog een keer, is zij verbonden aan het World Economic Forum. En zij zit in de “high level group on humanitarian investing, en zij zit daarnaast ook nog bij de Wereldbank.

Dat zijn dus heel veel posities die zij bekleed en waar wij dus eigenlijk heel weinig van weten. En zij daarbij dus ook gelieerd is aan de belangrijkste stakeholders van de vaccinatie alliantie Gavi. En dat is natuurlijk heel erg opvallend, want zij gaat ook over ons belastinggeld en de uitgaven die wij doen aan deze organisaties.

Voor de begroting voor dit jaar – dat is het wetsvoorstel, de begrotingswet – daar staan ook meerdere bedragen in die zowel naar Gavi gaan als naar de WHO. En dat zijn vrijwillige bijdragen.

Daarnaast heeft zij ook op 4 juni deelgenomen aan de donorconferentie voor Gavi, Daar is 8,8 miljard dollar opgehaald, en namens Nederland doneerde zij 350 miljoen euro.

…… Dus feitelijk is mijn conclusie: de WHO zit gewoon in onze regering. We worden op dit moment letterlijk bestuurd door de WHO.

Uit de nieuwsbrief van Succesboeken van 7 augustus 2020 https://www.succesboeken.nl/mailings/wk2032-7aug/wk2032.pdf

Wij kwamen op onze speurtocht een rapport tegen met de afkorting GPMB, dat staat voor Global Preparedness Monitoring Board (red. eventnl: dus dezelfde club waar Jeroen Pols het over heeft). We waren slechts een paar bladzijden ver, toen we besloten om het verslag te vertalen. Gelukkig hebben we prima vertalers om ons heen en uitstekende correctrices. (red. eventnl: dank jullie wel, mensen van succesboeken!).

Want wat is het geval? Er is vorig jaar mei (red. eventnl: dus in mei 2019) een Board opgericht, die met dit ‘onafhankelijke’ verslag de wereld moet waarschuwen en moet voorbereiden op noodsituaties. Als je tussen de regels doorleest en door wat namen heen prikt kan je al heel snel concluderen dat het dezelfde poppetjes en namen zijn uit het WHO-wereldje.

Wat ons opviel was dat Sigrid Kaag een van de 15 leden van de Raad is. Het is onvoorstelbaar, maar bovendien knap toneelspel wat Mark Rutte begin maart (red. eventnl: dus begin maart 2020) in een persconferentie met Jaap van Dissel laat zien. Hij wist van Sigrid Kaag allang dat we in een lockdown gingen, de 1,5 m afstand gingen hanteren en de rest van alle maatregelen die in het rapport al worden genoemd.

We willen je echt aansporen om dit verslag eens te bestuderen (red. eventnl: dit is dus de Nederlandse vertaling van het verslag uit september 2019) waardoor je je net zoals wij afvraagt hoe men in september 2019 (red. eventnl: toen is het verslag verschenen, maar de tekst was natuurlijk daarvoor al opgesteld) al wist wat er kort daarna ging komen; laat vooral pagina 27 met de veelzeggende titel: Voorbereiding op het ergste: een snel om zich heen grijpende, dodelijke pandemie van luchtweginfecties tot je doordringen.

Maar de 15 leden van deze GPMB waren niet de enigen die in een glazen bol konden kijken. Een paar weken later in oktober 2019 is er in New York al een oefening gehouden met de naam Event 201, m.b.t. de situatie waar we nu wereldwijd inzitten. Zie hier de video opnamen (niet ondertiteld).

Op Fauci terugkomend … nog zo iemand die een glazen bol heeft. Op 10 jan. 2017 spreekt dr. Fauci op Georgetown University. Hij spreekt o.a. over het feit dat de volgende regering (Trump) zich op een enorme pandemie moet voorbereiden.

Redactie Eventnl: Ik heb hierboven enkele opmerkelijke zaken overgenomen uit verschillende interviews/ publicaties, maar dit is zeker geen uitputtende opsomming. Ik laat het nu aan de lezers van dit stuk over om te bepalen wat zij vinden: zitten wij nu in een Pandemie of een PLandemie?

 

 
1 reactie

Geplaatst door op 17 september 2020 in Geen categorie

 

Een Reactie op “Wat denk je – is het een Pandemie of een PLandemie?, 17 september 2020

 1. Yvonjana

  18 september 2020 at 07:11

  Tja…en wanneer wordt de mensDOM nu eindelijk eens een keer en werkelijk wakker en doorzie dan als eerste dat dit geen pandemie, maar wel een PLANDEMIE is.
  Al die gestoorde psychopaten dienen eindelijk nu een keer opgepakt te worden!

  Zo prachtig ook al beschreven in het boek van Joan Grant, The Eyes Of Horus. Daarin waren 17 van de 18 provincies in hun zieke ban. Tijdelijk loste dit op met een nieuwe Farao, maar na een korte tijd werd het weer over genomen door de priesterkaste die Set en Sechmet als hun heerser weer opnieuw aan de macht kwamen.

  Hetzelfde speelde ongeveer ook al zo in Rome enzovoort tot en met de Tweede Wereldoorlog met een Nazi-regime. En dat Nazi-regime is stiekem ook weer over genomen door de VS.

  Geliked door 1 persoon

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: