RSS

Belangrijke info: Jason Shurka over The Light System (TLS), geredde kinderen en The Pyramid Code, september 2020

22 sep

In een gesprek met Charlie Ward, Tara Dean, Christopher Pomfret, Lucy Davis, vertelt Jason Shurka dat hem is gevraagd om een document “The Pyramid Code” te gaan verspreiden. Het werd hem gevraagd door de TLS, The Light System, een groep die al zo’n 5.000 jaar bestaat. Hij kreeg ook de permissie om het bestaan van de TLS te onthullen, wat voor het eerst in hun bestaan plaats vindt. In het gesprek geeft Jason de achtergronden van zowel de TLS als The Pyramid Code.

Hieronder is een beknopte Nederlandstalige weergave van deze conversatie. Het totaal is bijna vijf kwartier (in het Engels); de link vind je onderaan. Daar is ook de link naar het pdf bestand The Pyramid Code, en de link naar de website van Jason Shurka.

Ik zal de komende dagen The Pyramid Code vertalen, en deze in zes delen op dit blog publiceren. Geniet, Veronica

Jason geeft wat achtergrondinfo: de laatste jaren hebben zich grote veranderingen voorgedaan in zijn leven, en hij werd voorbereid op deze enorme taak. Krijgt veel bagger over zich heen, dat hij leugens verspreidt bijvoorbeeld, maar zegt dat deze informatie volledig zuiver is. Het gaat om ongelooflijke info van een ongelooflijke bron. Hij is slechts de boodschapper.

Twee jaar geleden werd hij door een man benaderd, ze werden vrienden, en de man bleek hem bewust te hebben benaderd om hem op zijn taak voor te bereiden. (red: vanaf nu zal ik deze man met X aanduiden.) De bedoelingen waren absoluut positief. X en hij hadden diepgaande conversaties over allerhande onderwerpen, zoals technologie, piramides, wereldgebeurtenissen, en hij kreeg steeds meer info. Toen vertelde X over de TLS, en vroeg Jason om boodschapper te worden voor de TLS.

De TLS bestaat al zo’n 5.000 jaar, heeft 7.000 geïnitieerde leden, waaronder zeer bekende mensen. Heeft wereldwijd branches, zitten overal in, en het bestaat om de mensheid te helpen om een hoger niveau te bereiken. Het heeft geen zin om de mensheid te helpen door alleen het duister weg te halen, want als de mensheid geen bewustzijn creëert kan het duister alles zo weer terugpakken. De mensheid moet zich bewust worden om het duister voorgoed weg te krijgen.

Een van hun missies is het redden van kinderen. Er zijn 3 operaties vrijgegeven om bekend te worden gemaakt; er zijn er veel meer maar daarover kan nog niet worden gesproken. Te zijner tijd zal meer naar buiten komen.

De eerste missie: New York, eind maart tot eind mei, er waren honderd TLS agenten bij betrokken. Ze hebben 200.000 kinderen uit de tunnels gered. (In die tijd vroeg een verpleegster die daar werkte aan Charlie waarom 100.000 kinderen door mariniers in het donker op het schip werden gebracht.)

Bij deze operatie zijn 6 TLS agenten om het leven gekomen door EMLP apparatuur; electric magnetic laser pulsation apparaten. De apparaten waren opgesteld om de tunnels te beveiligen, er was geen fysiek contact met de tegenstander, maar de apparaten hebben de zes agenten gewoon verpulverd, ze werden stof. (Zie het als beveiliging in een vorm als van mijnen.)

De mensen moeten begrijpen dat de tunnels wereldwijd bestaan en niet alleen kinderen bevatten. Het gaat ook om allerlei voor ons achtergehouden technologie en projecten. De afmetingen verschillen enorm: Charlie heeft er een gezien (in Bath, Engeland) die 40 feet in diameter was. (red: hij vertelde in een ander interview dat hij in de periode dat hij voor het systeem werkte – lang geleden – werd meegenomen een tunnel in en de bewaker had heel veel verschillende sleutels die elk toegang gaven tot een ander deel. Dus een systeem waarin men alleen toegang kreeg tot dat deel waar men moest werken.) Ze variëren in diepte van tien of meer meters tot wel 10 kilometer onder onze voeten. Sommige zijn een paar kilometer in omvang. De daar gebruikte technologie is buitengewoon. Bijvoorbeeld geen gewone elektra maar vrije energie van Nicola Tesla. Tussen tunnels liggen treinverbindingen, zelfs met continenten. Hoge snelheid, van NY naar Londen binnen een uur. Jason is zelf nooit in de tunnels geweest maar heeft de info van de TLS.

De tweede missie die naar buiten mag worden gebracht is Australië, Melbourne. De lockdown daar diende deze missie; onduidelijk is waarom de lockdown nog steeds voortduurt nu de missie is beëindigd. Jason weet niet wie wat weet, en welke agenda er nu achter zit. Want in dit land met 22,3 miljoen inwoners waren er 25.000 covid gevallen, met 600 overledenen. Dus een lockdown slaat nergens op.

De missie in Melbourne duurde tot 3 september en in deze periode zijn er 300.000 kinderen uit de tunnels gered. In heel Australië gaat het om rond de 1 miljoen kinderen.

Jason werd ook gevraagd om bekend te maken dat er een missie aan komt, in Israël, waar het gedeeltelijk om kinderen gaat maar ook om andere doelen.

Belangrijke info waar weinig of geen aandacht aan wordt besteed is dat de afgelopen weken dankzij Trump meerdere vredesovereenkomsten zijn gesloten. Dit zijn heel belangrijke ontwikkelingen; uiteindelijk gaat het helemaal niet om religie, uiterlijk, geloof, of wat dan ook. We zitten in een illusie van divisie, maar we komen allemaal van dezelfde plaats.

Bepaalde technologie werd vroeger gebruikt voor heilige doeleinden en nu wordt dezelfde technologie gebruikt voor hele slechte doeleinden. Wij moeten er weer naar toe dat wij deze technologie op de goede manier kunnen gaan gebruiken. Het is belangrijk dat mensen begrijpen dat het bestaat en dat je het op twee manieren kunt gebruiken.

Op 6 februari 2020 was er een bijeenkomst van de TLS waarbij Jason was uitgenodigd; hij maakt zelf (nog) geen deel uit (is niet geïnitieerd), maar iedereen kreeg bij deze gelegenheid specifieke instructies. Jason geeft aan dat het een fysieke bijeenkomst was, fysieke mensen/wezens, sommigen mens, sommigen van andere rassen uit het universum. Het heeft niets te maken met religie, ras, of wat dan ook, alleen maar om samen eenheid te brengen.

Aan X werd de instructie gegeven dat hij een specifiek document moest schrijven dat gaat over zijn eerste incarnatie op aarde, en over de piramide code. En op 9 september 2020 moet Jason dat document publiceren.

Het oorspronkelijke document The Pyramid Code is in het Hebreeuws geschreven, en het is naar het Engels vertaald. X, de auteur, is bekend, ouder, en hij vond het niet fijn om zijn cover op te blazen. Vroeg in eerste instantie om al zijn kennis (er is veel meer naast dit document) te publiceren na zijn dood. Omdat Jason het zeer krachtige info vindt en belangrijk om te verspreiden, vroeg X aan Jason om het te publiceren zonder zijn identiteit erbij vrij te geven, waarbij Jason zijn eigen introductie kon geven.

The Pyramid Code beschrijft vooral de periode 2750BC tot 421BC, de tijd waarbinnen de exodus plaats vond, en deze tijd betreft de incarnatieperiode van X. Jason stelt dat men zich niet moet gaan focussen op de exodus en hoe Hebreeuwen joden werden, want het gaat om een veel breder verhaal. De technologie die werd gebruikt, het wie-hoe-waarom van piramiden, heilige zaken die (nog) zijn verborgen, onder meer onder de Dome Rock in Jeruzalem.

The Pyramid Code bevat naast de introductie van Jason 4 delen die door X zijn geschreven. De eerste is zijn introductie, waarin X vertelt over zijn reis, hoe het voor hem tien jaar geleden begon. De TLS, wie ze zijn, wat ze doen, wat hun doel is. Het is een meer spirituele organisatie, gebruikt fysieke dingen (moet soms in een fysieke wereld), dus het is zowel fysiek als spiritueel. Ze zijn niet alleen maar op Aarde, maar overal, overschrijdt tijd en ruimte. Maken gebruiken van allerlei technologie, voertuigen (ufo’s). En hoe X er deel van ging uitmaken.

Het tweede deel beschrijft de incarnatie van X. Jason vroeg waarom hij werd uitgekozen, hij is nu 23 jaar oud, en hij kreeg te horen dat hij bijzondere krachten heeft waar hij vanzelf achter zou komen. Hij blijkt in dezelfde periode te hebben geleefd. Was toen een van de leiders, broer van de farao, een machtig figuur, en X was in die tijd zijn student. In feite was Jason toen ook pedofiel en X werd als 8-jarige zijn geliefde. Vroeger was het een geaccepteerd iets, pedofilie bestaat al heel lang, ook Julius Caesar was een pedofiel. Het werd vroeger vaak als een eer beschouwd om als kind te worden uitgekozen, ook al was het niet fijn.

Het derde deel vertelt alles over de piramides, het hoe, wat, waarom. Er is een code die het je mogelijk maakt om de piramides te gebruiken maar die code is nog niet vrijgegeven. Als je weet hoe je de Hebreeuwse versie moet lezen zou je de code eruit kunnen halen, hij zit niet in de Engelse vertaling.

Het laatste – vierde deel gaat over de Age of Love. Een hogere collectieve vibratie tussen de gehele mensheid. In 2012 zijn wij de Age of Light binnengegaan; sindsdien is er een verandering in ons bewustzijn, een grote energetische shift.

De TLS zegt dat wij de Age of Love zullen bereiken, waar geen grenzen zijn, ziekten, landen, een tijd van volledige openheid en intergalactische communicatie. Wanneer wij dit bereiken ligt aan onszelf; ze zeggen dat wij deze niet later zullen bereiken dan over 170 jaar, maar het zou ook kunnen binnen 5 jaar, of 10. Ligt helemaal aan onszelf, hoe wij ons ontwikkelen, bewustzijn ontwikkelen.

Met ons te helpen, helpen ze zichzelf ook, want als je vraagt “waarom helpen ze de Aarde, het is maar zo klein in het grote geheel” moet je bedenken dat het slechte verder zou kunnen groeien als wij de problemen hier niet aanpakken.

Er zal zeker schade zijn als mensen ontwaken, de TLS probeert de schade zoveel mogelijk te beperken. Dat is het doel, we zullen er komen, en als het aan de TLS ligt met zo weinig mogelijk schade.

Jason is zelf niet geïnitieerd, hij maakt er geen deel van uit maar was gevraagd voor deze taak. Hij hoopt dat hij op een dag wordt toegelaten tot de organisatie.

Dit is de link naar de video en dit is de link naar de website van Jason Shurka. Met deze link download je de Engelstalige pdf The Pyramid Code en met deze de Hebrew pdf).

Na 9 september 2020 is het document The Pyramid Code vrij om te worden gedeeld, door iedereen.

Link naar het eerste deel van de Nederlandse vertaling: voorwoord door Jason Shurka en de inhoudsopgave

Link naar het tweede deel van de Nederlandse vertaling: introductie en een deel van de 1e incarnatie

Link naar het derde deel van de Nederlandse vertaling: rest van de 1e incarnatie

Link naar het vierde deel van de Nederlandse vertaling: 1e deel van The Pyramid

Link naar het vijfde deel van de Nederlandse vertaling: 2e deel van The Pyramid

Link naar het zesde – en laatste – deel van de Nederlandse vertaling.

Ik heb de gehele vertaling van The Pyramid Code in een pdf bestand gezet, dat je hier kunt downloaden.

 
3 reacties

Geplaatst door op 22 september 2020 in Geen categorie

 

Tags: , , ,

3 Reacties op “Belangrijke info: Jason Shurka over The Light System (TLS), geredde kinderen en The Pyramid Code, september 2020

 1. Bas

  23 september 2020 at 16:20

  Op zich kan ik de redenering, dat het geen zin heeft om het kwaad weg te halen als de mens geen bewustzijn creëert, goed volgen. Aan de andere kant weigert een groot aantal wakker te worden. Het kwaad maakt van deze gelegenheid gebruik om iedereen te voorzien van een chip (vaccin). De voorspelling is dat iedereen op aarde voor 2025 gechipt is (teken van het beest). Hopelijk is de TLS zich van dit fenomeen bewust.

  Like

   
 2. nick

  23 september 2020 at 20:04

  dat Chippen blijft toch een gevaar, en het is erg dat heel veel mensen dit niet willen begrijpen dat het zo gevaarlijk is .
  Sommige weten zelfs het bestaan en de bedoeling ervan niet , ze staan te springen voor dat vaccin
  doch weten er niets van , het hen uitleggen helpt bij velen niet ,
  en een volgende gedachte is ,,hoe krijgen ze (de cabal) het zo gemakkelijk voor elkaar om al hun snode plannen zo vlug voor elkaar te krijgen ???,

  Like

   
 3. Bas

  23 september 2020 at 23:25

  Het chippen in combinatie met 5G brengt eventueel niet alleen lichamelijke en geestelijke klachten met zich mee. Zij weten vervolgens alles van je. Waar de persoon zich bevindt, hoe vaak de persoon iets afhaalt bij de Chinees. waar je (spaar)tegoeden staan etc. Het zou mij niets verbazen dat ze zelfs kunnen zien met wie je de liefde bedrijft. Als je niet bij het kwaad in het gareel loopt, zet men de chip uit en kun je niet meer over je tegoeden (voor zover dat nog van je afgepakt is) beschikken. Ben je zoet geweest, dan krijg je een beloning. Wat een communistische gedachtegang. Helaas wil een zeer groot aantal mensen niet wakker worden. Het kwaad kan dan vervolgens zonder weerstand, al lachend hun agenda verder uitrollen.

  Ik hoop van harte dat mijn voorspelling niet gaat uitkomen.

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: