RSS

The Pyramid Code – Voorwoord van Jason Shurka, 23 september 2020

23 sep

Gisteren heb ik de samenvatting geplaatst van een gesprek waarin Jason Shurka uitleg geeft over The Pyramid Code, The Light System (TLS), en zijn rol bij dit alles. Zie: https://eventnl.wordpress.com/2020/09/22/belangrijke-info-jason-shurka-over-the-light-system-tls-geredde-kinderen-en-the-pyramid-code-september-2020/

Dit is de link naar de video en dit is de link naar de website van Jason Shurka. Met deze link download je de Engelstalige pdf The Pyramid Code en met deze de Hebrew pdf).

Hieronder vind je een korte introductie over Jason Shurka van zijn website, en daarna de Openingsboodschap die Jason Shurka bij The Pyramid Code heeft geschreven. Vervolgens de inhoudsopgave van de Pyramid Code, die bestaat uit 4 delen met elk zijn eigen onderwerpen. Ik zal de komende dagen elke keer de vertaling van een deel publiceren. Veronica

Over Jason Shurka (van zijn website):

In 2011 begon een reeks pijnlijke verwondingen die mijn leven voor altijd zouden veranderen. Tussen 2011 en 2015 had ik een reeks pijnlijke verwondingen. Ik ontwrichtte drieëntwintig keer mijn schouder, moest drie schouderoperaties ondergaan en verloor bijna mijn been, en mogelijk mijn leven, aan een stafylokok infectie in mijn linkerbeen. Ik deel dit verhaal niet om medelijden met mij te hebben, want er is meer ontbering in de wereld. Het is mijn bedoeling om je te laten zien hoe er binnen elke ontbering een kans is. Een kans om te leren. Een kans om te verbeteren. Een kans om te groeien! Dit principe is van toepassing op elke ontbering, hoe extreem of ernstig ook. Ik ben dankbaar voor de ontberingen die ik heb meegemaakt, omdat ze me tot een staat van zelfreflectie hebben gedwongen. Ze lieten me nadenken over mijn leven. Ze lieten me mezelf afvragen: ‘waarom ik?’. Ze waren de katalysator van mijn groei en hebben een grote rol gespeeld bij het maken van mij tot de persoon die ik nu ben.

Mijn talrijke verwondingen hadden één ding gemeen. Ze hebben er allemaal toe geleid dat ik voor een tijdje geïsoleerd ben geraakt. Of ik nu in een ziekenhuisbed lag of thuis herstellende was, ik had geen andere keuze dan in eenzaamheid te zijn. Ze dwongen me allemaal tot zelfreflectie en meditatie. Het kostte me tijd om het te beseffen, maar het universum schreeuwde naar me om wakker te worden. Om het Licht te realiseren en het de duisternis te laten oplossen die in mij leefde. Na drieëntwintig schouderdislocaties, drie schouderoperaties en bijna mijn been was geamputeerd, werd ik wakker. En zo begon mijn reis …

THE PYRAMID CODE

Openingsboodschap

Zoals beloofd door de TLS (The Light System) is het document met de titel “The Pyramid Code” vandaag, 9-9-2020 om 9am EST vrijgegeven. Dit document is gepubliceerd in twee talen: Hebreeuws (de oorspronkelijke) en Engels (vertaling).

Je mag het bewaren en delen met iedereen die je wilt.

Dit is een historisch document, NIET een religieus document, waarin de uit de eerste hand ervaringen zijn weergegeven van een man die leefde in de tijd van Oud Egypte. Ik beveel je aan om dit document meerdere malen te lezen aangezien het je na de eerste lezing wat verward kan achterlaten. Er zijn veel verborgen boodschappen in het document, die duidelijk kunnen worden nadat je het meerdere malen hebt gelezen.

Bedenk alsjeblieft dat ik alleen maar de boodschapper ben. Mijn taak is om deze informatie door te geven van punt A naar punt B en uiteindelijk naar punt Z, via jou. Ware bewustzijn en zuiver weten zal mythen wegnemen zoals covid-19, pedofielen zoals Jeffrey Epstein, monsters zoals Hitler, corrupte leiders en politici, en veel andere verstorende sociale, politieke en economische issues over de hele wereld.

De wereld heeft zo snel mogelijk een schoonmaakbeurt nodig!

Het is tijd om wakker te worden en in actie te komen!

Het is belangrijk voor mij om te benadrukken dat de persoon die dit document vervaardigde dit deed omdat de TLS hem dat heeft geïnstrueerd. Hij is persoonlijk tegen de publicatie van dit document op dit moment, evenals andere documenten die zijn gerelateerd aan hem en zijn werk. Een van de vele redenen waarom hij tegen het publiceren van deze informatie is, in tegenstelling tot de TLS, is omdat hij gelooft dat de mensen er nog niet klaar voor zijn, vooral waar de codes nog niet worden vrijgegeven. Hij weet en begrijpt ook dat de mensen die in dit document worden genoemd, die met hem werkten en hem nabij zijn, zich hoogstwaarschijnlijk zullen realiseren dat het om hem gaat. Het is zijn wens dat zij zijn identiteit niet vrijgeven en dat hij anoniem kan blijven.

Deze man bezit een enorme hoeveelheid waardevolle informatie die voor ons allen zeer bruikbaar kan zijn. De enige reden waarom aan mij deze eervolle taak is gegeven is omdat hij weigerde om het zelf te publiceren, en hij voerde de vrijheid van keuze uit om niet met de TLS samen te werken in dit speciale geval. Het is mijn wens en hoop dat ik, binnen niet al te lange tijd, in staat zal zijn om hem te overtuigen om naar voren te komen en alle documenten vrij te geven, de informatie en de codes die in zijn bezit zijn, en in het bezit van de TLS, zodat het kan worden gedeeld met iedereen. Ik vraag respectvol aan elk individu dat zich bewust is van zijn identiteit, om zijn wens te respecteren dat hij op dit moment anoniem blijft, zodat wij een betere kans hebben om hem over te halen om in de toekomst meer informatie aan het publiek vrij te geven.

Daarbij zou ik deze gelegenheid willen aangrijpen om de TLS en mijn dierbare vriend, de vervaardiger van dit document, te smeken naar voren te komen en volledige transparantie te geven en alle informatie openbaar te maken over verleden, heden en toekomst, voor ons belang en voor het belang van het Grotere Goed!

Het begon allemaal op 9 juni 2018. Ik werd benaderd door een man die was, en nog steeds is, behoorlijk nabij mij. Deze man had, en heeft nog steeds, ongelooflijke diepten van ervaring en kennis. In de afgelopen twee jaar heeft hij mij toegang gegeven tot zeer waardevolle informatie. Wat van deze informatie gaat over zijn verwantschap met een zeer machtige undercover organisatie, zijn kennis uit de eerste hand van de spirit wereld, zijn kennis uit de eerste hand en ervaring met buitenaards leven, zijn herinneringen aan reïncarnaties uit het verre verleden (zoals oud Egypte), zijn kennis uit de eerste hand over het mystieke en de constructie van de piramiden, en veel meer dat zal worden besproken in dit document.

In het begin had ik twijfels, en niet zonder reden. Ook al is de informatie die wordt gedeeld buitengewoon en nogal ongelooflijk, veel ervan was voor mij logisch dankzij de hoeveelheid kennis die ik in de afgelopen jaren heb vergaard. Ongeacht het feit dat de informatie redelijk logisch voor mij leek was het nog steeds extreem moeilijk om het te geloven en volledig te bevatten.

Het klonk voor mij als een sprookje tot 6 februari 2020. Op die avond had ik een eerste hand ervaring die alle informatie bevestigde en valideerde waarmee hij mij in de afgelopen twee jaar heeft gezegend.

Er werd tegen mij gesproken door en ik kreeg orders van een zeer respectabele man in de TLS (The Light System) organisatie, die voor mij bekend is als Rabbi AA (weet alsjeblieft dat de TLS niets te doen heeft met religie). De natuur van de TLS organisatie, wat een ondergrondse organisatie is die al duizenden jaren bestaat, evenals de achtergrond van Rabbi AA zal in detail in dit document dat voor je ligt worden besproken.

De man die mij heeft gezegend met het proces van het ontvangen van zulke waardevolle informatie is en zal altijd een groot deel van mijn reis uitmaken in deze nieuwe wereld van persoonlijk bewustzijn. De informatie in het document dat je op het punt staat te lezen is een waar en accuraat verslag van het begin van zijn reis in de spirit wereld in deze reïncarnatie, zijn herinneringen van een zeer belangrijke vroegere reïncarnatie in oud Egypte, zijn kennis en wijsheid van de heilige mystiek van de piramides, evenals zijn kennis van het nieuwe tijdperk waar de mensheid op het punt staat om naar toe te gaan. Het is zijn wens dat hij anoniem wil blijven. Weet dat alle namen, met uitzondering van die van mij, zijn veranderd om zo de anonimiteit van de man die dit document schreef te waarborgen. Aan mij is toestemming gegeven om mijn verbondenheid weer te geven met de vroegere reïncarnatie van deze man, in oud Egypte, en het mystieke en de constructie van de piramiden.

Ik geloof dat hij, samen met de TLS organisatie, om verschillende redenen mij heeft gezegend met de mogelijkheid om dit document te publiceren. Als eerste en belangrijkste geloof ik dat de informatie in dit document ieder die het leest een nieuw niveau van bewustzijn en waarheid zal bieden, dat in de nabije toekomst nodig zal zijn (om redenen die in het document worden gegeven). Ten tweede is het mijn begrip dat ik ben voorbereid om een heel belangrijk en hoog-vibrationeel boek te gaan publiceren, dat ook is geschreven door deze man, met de titel “Rays of Light”. Rays of Light is een boek met 864 pagina’s dat is gevuld met een enorme hoeveelheid inzichten en wijsheid over de ware natuur van het universum waarin wij leven (meer – gelimiteerde – informatie over Rays of Light wordt gegeven in het document dat voor je ligt). De derde reden waarom ik geloof dat ik ben gekozen om dit document te publiceren is omdat ik blijk deel uit te maken van de reïncarnatie die deze man zich herinnert, met in-diepte details uit het jaar 1312 BC, wat correspondeert met de tijd van de farao’s in oud Egypte. En als laatste begrijp ik dat hij anoniem zou willen blijven om zo te vermijden dat hij moet omgaan met de vele mensen die hem als waanzinnige zouden bezien. Hij maakt het heel duidelijk dat, ook al is hij zich bewust dat de informatie die hij heeft heel waardevol is, en een grote rol speelt in het rijzen en veranderen van de vibratie van het collectieve bewustzijn hier op Aarde, hij het liever openbaar zou laten maken door hetzij iemand anders, hetzij na zijn dood, om niet te maken te krijgen met de consequenties (zowel positief als negatief) van het vrijgeven van zulke informatie. Om de redenen die ik eerder heb gesteld, en mogelijk vele andere reden die ik niet ken, ben ik gevraagd om “die ander” te zijn.

Degenen die er klaar voor zijn om deze informatie te ontvangen zullen het niet gewoon geloven, maar zij zullen weten dat de informatie in dit document absoluut waar is. Mijn intentie is simpelweg om de heel noodzakelijke zaadjes van kennis en bewustzijn te planten waarvan ik zeker ben dat zij zullen opkomen en bloeien wanneer de mensheid als een geheel er klaar voor is.

Ik weet dat velen mij een fraudeur kunnen gaan noemen, en dat is oké. Ik hoop dat het nu duidelijk is dat ik het publiceren van dit document niet als een keuze zie. Ik begrijp de kracht die het bevat voor het energetisch verhogen van de vibratie en het niveau van bewustzijn van de mensheid, en dit is waarom ik het zie als een absolute verplichting, ongeacht over hoe sommigen mij kunnen gaan bekijken als een resultaat van het dit doen. Ik geloof niet dat ik het recht had om zulke waardevolle informatie terug te houden uit angst dat anderen anders naar mij zouden kunnen gaan kijken. Mijn ervaringen van de afgelopen twee jaar hebben mij het vermogen gegeven om te begrijpen dat persoonlijke opofferingen moeten worden gemaakt om de mensheid naar een nieuw niveau van bewustzijn te brengen, en uiteindelijk voel ik dat het mijn doel en bestemming is hier op Aarde. Zulke opofferingen zijn de reden waarom ik leef. Ik zou geen reden hebben om hier te zijn als ik niet in lijn was met mijn doel en bestemming.

Het is mijn geloof dat als je dit nu leest, ook al zou je er niet klaar voor zijn om de informatie die je gaat lezen te accepteren, je er absoluut klaar voor bent om het te ontvangen. Anders zou het niet in jouw bezit zijn gekomen, om mee te beginnen. Ik vraag je om de volgende informatie niet alleen met een open mind te lezen, maar belangrijker nog, met een open hart. Sta jezelf toe om uit mind en logica te stappen, en in hart en liefde. Maak het mogelijk om te spreken met jouw spirit en te resoneren met jouw ziel.

Ik wens ons allen heel veel geluk in onze reis van het bereiken van een hoger niveau van bewustzijn; een reis gevuld met Licht, Vrede, en Liefde. Moge deze informatie een rol spelen bij het ons helpen om als Een te verenigen en, veel belangrijker, moge het ons een stap dichter bij de ware bliss brengen en het Tijdperk van Liefde.

L.P.L. (Love, Peace, Light)

Jason Yosef Shurka

 

THE PYRAMID CODE

Geschreven door: Anoniem

Inhoud:

 1. Introductie
  1. Reis in de Spirit Wereld
  2. The Light System (TLS)
  3. Rays of Light
  4. Mijn orders
 2. Mijn eerste incarnatie
  1. Ze kwamen van de Hemelen
  2. Opgroeien
  3. Amram
  4. De Fatasol Dynastie
  5. Na de Exodus
  6. Het Priesterschap
  7. Militairen
  8. Mozes
  9. Reflecteren op mijn verleden
  10. De Heilige Tempel
  11. Abraham & Sarah
 3. De Piramide
  1. Verbinding Fysieke en het Spirituele
  2. Het Oorspronkelijke Goddelijke Ras
  3. Technologie van de Farao’s
  4. Een New Age
  5. Mystiek van de Piramide
  6. Structuur van de Piramide
  7. Hemelse Winden & de Garden of Eden
  8. Verborgen Mystiek
  9. De Piramide
  10. De Piramide Ster
  11. De Kracht van Gedachten
 4. Het Tijdperk van Liefde
  1. Een Nieuw Niveau van Bewustzijn
  2. Interne Dissonantie
  3. Een Heldere Toekomst

— wordt vervolgd — 

Link naar het tweede deel van de Nederlandse vertaling

Vertaald door Veronica

 
2 reacties

Geplaatst door op 23 september 2020 in Geen categorie

 

Tags: , , ,

2 Reacties op “The Pyramid Code – Voorwoord van Jason Shurka, 23 september 2020

 1. viooltje56

  24 september 2020 at 19:54

  Beste Veronica, Ik heb met google translate het volledige verhaal vertaald vanuit het Hebreeuws.Ben je geïnteresseerd om die vertaling  te ontvangen?Dit is natuurlijk niet altijd correct vertaald maar dat weet jij wel.Laat maar weten dan stuur ik het je in bijlage door.mvg,Yolande(België)

  Like

   
  • eventnl

   24 september 2020 at 20:37

   Dank je wel Yolande. Ik vertaal in principe altijd rechtstreeks – zonder vertaalprogramma – omdat er vaak toch teveel rare dingen in sluipen. Als ik wel eens een programma gebruik dan lees ik het altijd door met daarnaast de oorspronkelijke tekst, en dat is lastig in het Hebreeuws.
   Zeker bij zo’n lastig verhaal als dit vind ik het belangrijk dat de vertaling zo zuiver mogelijk is. Niet dat ik beweer dat ik geen fouten maak natuurlijk.
   Ik publiceer straks het volgende deel dat ik heb vertaald, en ga morgen weer verder. Maar heel hartelijk dank voor jouw aanbod.
   Als er lezers zijn die deze vertaling van Yolande zouden willen ontvangen, kunnen ze hier een reactie plaatsen. Dan zal ik ervoor zorgen dat dit wordt geregeld.
   Licht & Liefde, Veronica

   Like

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: