RSS

Ouderen beschermen? Of jongeren indoctrineren? Weet wat er gaande is! 5-10-2020

05 okt

De maatregelen die over ons heen worden gestort geven mij heel erg te denken over de vraag of het er werkelijk om gaat de ouderen te beschermen. Is het werkelijk een bescherming dat ze ongevraagd in een isolement worden geduwd, dat zorg hun wordt onthouden, dat ze dood moeten gaan zonder hun geliefden om hun heen, en dat sommigen er zelfs voor kiezen om zelfmoord te plegen?

Vorige week heb ik “the Pyramid Code” vertaald, je kunt hier de pdf downloaden, en een stukje daarin frappeerde mij zeer. Het gaat om de herinneringen van de auteur aan zijn eerste incarnatie op Aarde, toen hij deelnam aan de Exodus, de door Mozes geleide uittocht van de Hebreeuwen uit Egypte naar het beloofde land.

“Hij escorteerde ongeveer 3.000.000 mensen uit Egypte naar Israël, in een reis die ongeveer 10 jaar vergde (in tegenstelling tot de 40 jaar zoals in de Torah is geschreven). Weet dat ze dezelfde reis konden maken in minder dan een half jaar. De reden waarom Mozes de reis naar Israël veel langer liet duren was om de oude generatie kwijt te raken en hun slavenmentaliteit, terwijl hij tegelijkertijd de nieuwe generatie voorbereidde op een nieuw en krachtig leven met een andere set van waardes als een vrije natie…… De joden kwamen in Israël aan zonder Mozes. Het waren zo’n 1,5 miljoen mensen (inclusief de berekening van de toename in bevolking door de voortplanting binnen de 10 jaar periode). De meesten van de mensen waren jong, zoals gepland.” (pag.19)

Gebeurt nu niet net zoiets, maar met dit verschil dat de ouderen met hun herinnering aan het leven zoals het was worden verwijderd, terwijl de jongeren juist worden gehersenspoeld en geïndoctrineerd naar een slavenmentaliteit in een digitaal aangestuurde wereld?

Een leven waarin menselijke waarden geen rol meer spelen, waarin we volledig afhankelijk worden gemaakt van de digitale wereld.

Een leven van afzondering, onderdanigheid aan wat ‘de boven ons gestelden’ verordonneren, zonder enige kritische kanttekening waarom deze door de bevolking betaalde regeerders dit van je eisen.

Een leven van willoze uitvoering van wetten en regels, waarbij de mens, de essentie van het mens zijn als soeverein wezen met vrije wil, volledig naar de achtergrond wordt gedrongen.

“…terwijl hij tegelijkertijd de nieuwe generatie voorbereidde op een nieuw en krachtig leven met een andere set van waardes als een vrije natie”. Dat is nu juist datgene waar wij met zijn allen aan zouden moeten werken; de nieuwe samenleving in de Age of Aquarius in Vrede, Liefde, Respect, Overvloed, Welvaart.

En dat kunnen we bereiken door de mensen om ons heen te helpen de dingen op een andere manier te bezien, in respect voor elkaars mening.

“Ik weet zeker dat het openbaren van de waarheid de mensen van Aarde in een nieuw en hoger bewustzijn zal doen bewegen, hetgeen veel sneller het gehele universum zal leiden in het Tijdperk van Liefde en de wereld van waarheid. In deze wereld zal ras, kleur, cultuur en religie irrelevant zijn. Het zal een wereld zijn zonder religie, behalve voor de religie van Liefde, in het Tijdperk van Liefde en de wereld van waarheid.” (pag.45)

In Licht en Liefde, Veronica

In dit verband breng ik deze Engels gesproken en ondertitelde video onder je aandacht, waarvan ik hieronder een gedeeltelijke vertaling geef:

“Het is een techniek die wordt gebruikt om jouw persoonlijkheid af te breken en je feitelijk opnieuw te bouwen als de nieuwe mens. En je gaat opnieuw worden gebouwd als de nieuwe wereldburger. …. “

“Het is een plan om het bestaande systeem te verstoren en vernietigen. Het is een plan van transformatie en controle. En dat is waar wij nu op dit moment in leven. ….”

“En uiteindelijk gaat het over het vernietigen van jouw vermogen om een stem te hebben, jouw vermogen om representatieve regeringen te hebben. Het gaat om het veranderen van jouw regering in bestuur, en jouw stem weg te nemen om volledig vrij te zijn en onafhankelijk, en het uiteindelijke doel is natuurlijk om macht over te dragen van lokaal en individueel naar een wereldwijd bestuurssysteem. ….”

“En het gaat feitelijk over het vernietigen van jouw vermogen om controle te hebben over wat er met jou gebeurt. …. Het is een wereldwijd plan maar het wordt getoond alsof het lokaal is. ….”

“Een wereldcrisis maakt een wereldreactie noodzakelijk en dat justificeert wereldbestuur. Het is ontworpen om mensen in paniek te brengen. Het is ontworpen om je te betrekken op een echt instinctieve manier. ….”

(Samenvattend) “Het is zorgwekkend dat ze nu laten zien dat wij geen zorg voor ze zijn. Ze zijn in staat om leven te creëren. Dus als ze het technologische vermogen hebben, ze hebben het over totale digitale verbindingen. Ze hebben het over een nieuw sociaal contract voor iedereen, maar het is een eenzijdig contract. We hebben er niets over te zeggen. Het is het plan dat iedereen nu kan zien als je om je heen kijkt, om het sociale leven te vernietigen. ….”

“Het gaat om het afbreken van het individu. Het gaat om het afbreken van jouw verbondenheid met elk oud systeem, elke oude verbinding, jouw familie, jouw oude gedachten, jouw geloofssysteem. Het maakt jou letterlijk een patiënt. Dit is een techniek van mentale gezondheid dat is gebruikt om jouw persoonlijkheid af te breken en jou feitelijk opnieuw te bouwen als de nieuwe mens. En je zult opnieuw worden gebouwd als de nieuwe wereldburger. ….”

“De gebouwen zijn heel belangrijk bij dit plan: smart cities, het sterke steden netwerk, dit alles. Dat is het ontwerp van dit plan, het neemt letterlijk volledig jouw vrijheid af. ….”

“Je gebruikt te veel water, te veel elektriciteit, te veel ruimte, en je moet worden geïsoleerd en verhuisd naar de dichtbevolkte stadscentra waar je gemakkelijker kunt worden gecontroleerd, beheerst en in de gaten gehouden. ….”

“En dit vindt nu plaats. Het jaar 2020 is een heel belangrijk jaar in hun plannen. Het is heel belangrijk dat mensen begrijpen dat zij nu zijn geconditioneerd om passief te zijn. Wij zijn erop geconditioneerd om op een ‘like’ te klikken en dat dit betekent dat wij een politiek activist zijn. ….”

“Je denkt dat het niet uitmaakt wat jouw lokale overheid bedenkt, maar dit zijn de mensen die de regels maken waarbinnen je moet leven in jouw gemeenschap en je kunt maar beter geloven dat het uitmaakt. En vertel me niet dat jouw overheid zo slecht is en dat je er niets aan kunt veranderen. Het lijkt zeker zo, maar het is zo dat jij het zover hebt laten komen en als je doorgaat om het zo te laten gaan zal het niet beter worden. Dus wat je moet doen is feitelijk jouw overheid bezetten. Maak er deel van uit, wees jouw regering. Ja, we zitten hier in de eindstrijd, en er is niet veel tijd overgebleven. Dus dit had je een tijd geleden al moeten doen. Ze willen niet dat je lastig bent, ze hopen dat ze de politie niet hoeven in te schakelen. Dus ze hopen echt jou thuis in je stoel te houden en dat je niets zegt. Dus dat wil je niet zijn, de persoon die thuis zit. Dus je wilt dit op je nemen, je wilt deze informatie verspreiden. Je kunt het doen met flyers, je kunt het doen per mail. Je kunt het met mensen delen, je kunt deze video’s delen met mensen en dan samen besluiten wat voor actie je gaat ondernemen. Want het alleen weten zonder er iets aan te doen is eenvoudigweg nu niet genoeg. ….”

(Samenvattend): “Ze trekken je in virtuele realiteit, je kunt daar prachtige dingen beleven, je gaat erom vragen, je geniet ervan. Weiger dat, weiger dat binnenin jezelf. Kijk naar jezelf. Wie en wat ben je, wat voor werk doe je. Maak je deel uit van hun plan, help je ze met hun plan? Trek jouw steun terug, trek jouw financiële steun terug, trek jouw politieke steun terug, en jouw sociale steun. Heb lef, want dat heb je nodig. Mensen zullen je niet aardig vinden, maar je moet het doen. Waar je ook werkt, waar je ook bent, je moet hierover praten. In de regering, of ben je manager in een supermarkt, praat erover! Vertel de mensen over dit plan, het vindt nu plaats, in jouw woonplaats.

DUS: laten we samenwerken, laten we samen hiertegen vechten. WE KUNNEN HET! “

Vertaald door Veronica

 
2 reacties

Geplaatst door op 5 oktober 2020 in Geen categorie

 

2 Reacties op “Ouderen beschermen? Of jongeren indoctrineren? Weet wat er gaande is! 5-10-2020

 1. nick

  5 oktober 2020 at 18:51

  ge mag er nog over praten,veel willen het niet accepteren wat je zegt , volgens hun ben je negatief bezig en zie je de dingen niet goed .Het is zodanig lastig dat ik er ziek van werd en het een beetje langs de zijkant heeft moeten zetten
  de mensheid is soms zo dom , dat er verdrietig bij komt .
  en het ergste is dat ze denken dat de governementen het goed hebben met de mensen , en ze zeggen vb die mondkapjes ” het is omdat het moet” vind dat zo een achterlijke reactie
  maar ja wat doe je eraan
  wat ik ook vind dat er al ontwaakte mensen zijn ,maar dat iedereen op zijn eigendeel actie voert , er is veel te weinig samenhorigheid .

  Like

   
 2. yvonjana

  15 oktober 2020 at 16:04

  De MensHeid beschermen en laat ze vooral in hun Werkelijke Kracht Nu eens staan!!!

  De mens op aarde vergeet nog steeds wie WIJ in werkelijkheid Zijn!
  Wij Zijn immers Het Licht EN DE LIEFDE!

  Dus laat je niet langer nog verleiden tot de zogenaamde valse lockdowns. Zeker die in Europa en in Australië!

  WEES DUS HET LICHT – WEES DUS JE WERKELIJKE ZELVE – DE LIEFDE IS DE ALLERGROOTSTE KRACHT OOIT !

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: