RSS

Lorie Ladd & Jason Shurka over Buitenaardsen, Valse Vlaggen, 14 december 2020

14 dec

Lorie Ladd heeft een spirituele verbinding met hoge dimensie lichtwezens en Jason Shurka heeft fysieke ervaringen met buitenaardsen, vanuit zijn verbinding met de TLS (The Light System). Meer hierover kun je lezen in de vertaling van de Pyramid Code. https://eventnl.wordpress.com/2020/09/23/the-pyramid-code-voorwoord-van-jason-shurka-23-september-2020/

Hier is de link naar de youtube van dit gesprek tussen Lorie en Jason (Engelstalig). Hieronder mijn samenvatting in het Nederlands.

De gidsen van Lorie lieten haar zien dat er een mogelijke tijdlijn is waarbij een valse vlag m.b.t. buitenaardsen wordt uitgespeeld (uiteraard met het doel om ons in angst te krijgen) en haar is gevraagd om haar kennis met ons te gaan delen.

Er is een oneindige hoeveelheid buitenaards leven, in heel veel dimensies, en wij worden ons er steeds meer van bewust. Daarbij gaan mensen zich afvragen wat de agenda’s erachter zijn, en daarop wordt door het duister ingespeeld. Er wordt geprobeerd om de gemeenschap uit elkaar te drijven, vergelijkbaar wat er nu met cv gebeurt, waarbij mensen in verdeeldheid, agressie, boosheid en angst worden geduwd.

Jason legt uit dat zijn motto is: “divided we fall, united we fly”, (verdeeld vallen we, verenigd vliegen we). Hij trekt een vergelijking met mieren die in grote groepen gezamenlijk tegen een vijand optreden, en dat dit de vereniging is die wij als mensen moeten bereiken.

Hij is degene die door de TLS (The Light System) is gevraagd om hun bestaan publiek te maken, te helpen bewustzijn te creëren over bepaalde realiteiten, en om informatie naar buiten te brengen. Ook ten aanzien van buitenaards leven.

Lorie en Jason voeren nu samen deze conversatie om ons inzicht te geven over wie de buitenaardse zijn, hoe ze eruitzien, waarom ze hier zijn, welke intenties ze hebben. De mensen kunnen worden misleid als wij niet bewust zijn. Nu is de situatie zo dat er veel verschillende info is waardoor mensen worden verward, maar niemand weet de absolute waarheid. We moeten beseffen dat, ook al kunnen we fysiek niet alles zien, alles mogelijk is. Lorie en Jason brengen een mengsel van spirituele en fysieke info.

In de TLS, wat een wereldwijde organisatie is met 7.000 geïnitieerden, en daarnaast anderen die hun medewerking geven, zitten allerlei wezens, niet allemaal mens. Sommigen zien eruit als wij, anderen niet, en hun technologie is ongelooflijk. Ze lopen hier fysiek rond, lijken mens, en zijn info komt van hen.

Er is een ‘off planet’ uitwisseling, ‘off planet’ ervaringen, en hij heeft van de auteur van de Pyramid Code over zijn ervaringen gehoord.

Hij geeft als voorbeeld drie fysieke buitenaardse wezens die voor de TLS werken en waarmee hij contact heeft. Meschia, Kanon, Thia. (Ik schrijf de namen hier neer zoals ik ze hoor.)

Ze zijn niet afkomstig uit de Melkweg maar verder weg, ze hebben allemaal een hele hoge vibratie van bewustzijn, ze kunnen de limieten van tijd en ruimte overstijgen. Op hun planeten bestaan geen oorlogen, ziekten, politie. Ze kennen niet het idee van doden, corruptie, macht, hebzucht, onderdrukking, ze begrijpen niet eens hoe dat eruitziet. Ze hebben daar geen wetten nodig zoals, gij zult niet doden, etc., want ze kennen het niet.

Boven de 4e dimensie bestaat geen oorlog. Als er gepraat wordt over wezens die oorlog creëren is dit vanuit 3D perspectief. Wij kunnen nu nog niet begrijpen dat dit in een hogere dimensie niet bestaat.

Nu wordt vaak gezegd dat het in de natuur van de mens ligt om oorlog te voeren en te doden, maar dat is niet het geval. Het gaat om de vibraties waarmee je resoneert. Als we in een hogere dimensie komen zullen wij andere realiteiten ervaren.

Je kunt jezelf vanuit een hogere dimensie terugbrengen in een lagere frequentie, dan kun je oorlog ervaren. Zo werkt energie.

De auteur van de Pyramid Code is op de planeten van deze drie wezens geweest. Dat kan omdat ze in hun bewustzijnsniveau tijd en ruimte kunnen overstijgen. Hun technologie is gebaseerd op de snelheid en kracht van gedachte, hun ruimtevaartuigen werken op de kracht van de gedachte. Het bewustzijn van de operator moet eerst tijd en ruimte overstijgen, en dan wordt het ruimtevaartuig een extensie van zijn bewustzijn, en dan is alles mogelijk. Wij begrijpen dit nog niet.

Lorie beschrijft haar ervaringen met lichtwezens in een heel hoge frequentie, tot 10e dimensie. Deze wezens bestaan in lichtvorm, niet fysiek; velen van ons zijn deze wezens in een fysieke vorm. Dit zijn de wezens achter de schermen die ervoor zorgen dat het goddelijk plan goed verloopt. Zij weten wat eraan komt, wat er staat te gebeuren. En het is absoluut onvermijdelijk, het gebeurt.

Zij gelooft dat alle regeringen in de wereld dit alles weten en daarom zijn ze bezig met angst aanwakkeren en valse vlaggen creëren, want daarmee proberen ze de mens weg te houden van zijn eigen kracht, en proberen zo het onvermijdelijke te voorkomen.

Zoals het nu werkt: de media is in handen van het duister, en nu opeens komt er wat info naar buiten over buitenaards leven. En wij denken, aha, we krijgen informatie, dat is goed. Alsof de mainstream media nu opeens het doel heeft om ons de ware informatie te geven. Het doel hierachter is om ons uiteindelijk in angst te krijgen d.m.v. een chaotische angst gebaseerde gebeurtenis waardoor wij niet meer durven geloven in goede buitenaardsen.

Daarom moeten wij ons bewust zijn van het slechte en het duister, en weten dat het niet gaat gebeuren.

Zulke processen hebben in het verleden ook plaatsgevonden; elke keer dat bepaalde info naar buiten kwam over onze ware kracht werd ons verteld daarvan weg te blijven. Ze wilden ons daarmee ‘beschermen’. Kijk ook wat nu met cv plaatsvindt. De docu die Jason erover heeft gemaakt is door youtube verwijderd; die weten het kennelijk beter dan een arts met meer dan 30 jaar ervaring!

Ze willen niet dat wij onze ware kracht zien en ervaren, en de enige manier waarop ze ons kunnen laten geloven in hun verhalen is misinformatie.

Het staat vast dat de mensheid significant zal veranderen, en naarmate wij daar dichterbij komen willen ze ons verdelen in plaats dat wij ons verenigen.

De buitenaardsen beschikken over ongelooflijke technologie en als ze ons kwaad wilden doen hadden ze ons daarmee allang uitgeroeid.

Als wij slimmer willen zijn dan de programmeur moeten wij voor onszelf denken, kritisch en analytisch denken. Lorie en Jason dragen met deze informatie bij om een enorme hoeveelheid mensen in een betere tijdlijn te trekken, en laat niet toe dat de ‘powers that were’ ons naar beneden trekken.

Laten we geen tijd verliezen, maak niet mogelijk dat een valse vlag plaatsvindt, gebruik je onderscheidingsvermogen. Voorbeeld, de monolieten. Als die inderdaad van buitenaardse afkomst zouden zijn zouden ze zijn gemaakt van een buitenaards materiaal. Naar verluid zijn ze gemaakt van rvs. En waarom zouden ze deze plaatsen en dan weer weghalen? Het is misleiding. De gidsen van Lorie hebben haar dat ook verteld, “ze zijn niet van ons, we zouden ze niet neerzetten en weer weghalen, dat is niet logisch”.

Er wordt nu een agenda gecreëerd, bereid je erop voor, begrijp dat ze komen.

De TLS bevindt zich al op de planeet en we zullen met hen worden verenigd. De powers willen niet dat wij ons met hen verenigen en daarom wordt de media gebruikt voor onderdrukking gebaseerd op angst.

Denk na, waarom zouden die powers ons willen laten weten over het bestaan van buitenaardsen; zij willen niet dat wij ons bewust zijn van buitenaardsen die ons helpen ons bewustzijn te verhogen. Daarom gebruiken ze manipulatie en mind control.

Zo’n 6.000 jaar geleden waren ook buitenaardsen op Aarde gekomen om te helpen ons bewustzijn te verhogen, maar doordat zij zich met mensen gingen mengen was hun eigen bewustzijn gedaald. Daarom zijn ze nu voorzichtiger om het niet opnieuw zo te laten verlopen. Ze hebben te maken met het duister van de nwo. En wij zijn enorm gehersenspoeld.

Er wordt gevraagd, “als ze hier zijn, waarom ziet onze wereld er nu nog zo uit?” Onze les hierbij is dat niemand verantwoordelijk is voor de mensheid anders dan de mensheid. Ze mogen ingrijpen in gevallen waarbij het voortbestaan van de planeet wordt bedreigd, maar niet in de vrije wil van de mensen.

Sinds de atoombom hebben ze regelmatig ingegrepen door bom/basis stil te leggen wanneer er sprake was van dreiging van gebruik. Ook grijpen ze in bij chem trails bijvoorbeeld.

Dus: als ze het hebben over slechte buitenaardsen die ons willen doden, waarom zouden ze dat doen, bommen stilleggen. Wij worden geïndoctrineerd door Hollywood met al zijn films van buitenaardse aanvallen. En de angst bij mensen wordt ook gecreëerd door energetische wezens die ze niet begrepen. Op dit moment bevinden zich niet meer op Aarde de slechte energetische wezens die misbruik maakten.

De mensheid moet nu de realiteit kiezen waarin wij willen leven. Het is de “je krijgt wat je wilt”, aantrekkingskracht, de kracht van gedachten. Wij kiezen zelf onze realiteit. Alles waarvan ons is verteld dat onmogelijk is, is wel degelijk mogelijk. De mensen zijn in staat om met gedachtenkracht een orkaan van zijn koers te doen afwijken.

Op dit moment worden wij mensen zowel fysiek als mentaal aangevallen, cv en vaccins.

Jason vertelt over een van die wezens van die 3 planeten; deze is een jaar lang getraind om mens te worden, voeding, taal, cultuur. Dit wezen heeft een heel hoge vibratie die het gebruikt voor healing. Ze kunnen hun vorm veranderen, zie het als een hologram, gebruik maken van dichtheid. Hij ziet eruit als een mens, werkt voor de TLS, en als wij langs hem lopen op straat zien wij hem als mens. Maar in zijn eigen vorm is hij een klein wezen, 3 ft, glinsterend, zie het als een soort dolfijn. Deze wezens hebben een totaal ander systeem dan wij, geen voedsel, geen afscheiding, maar een andere vorm van voeding.

De missie van de TLS is om de mensheid te helpen en begeleiden het bewustzijn te verhogen, specifiek naar de 5e dimensie, de Age of Love. Om de mensheid voor te bereiden voor opname in de intergalactische gemeenschap. Intergalactische eenheid.

De nwo die nu over ons wordt uitgestort is afschuwelijk, één overheid die alles regeert, alles onderdrukt, veel corruptie, en wij als slaven. Maar wij moeten begrijpen dat die andere planeten geen landen kennen, geen grenzen hebben, geen controle, geen onderdrukking. In een ander bewustzijn zal er een nwo zijn, maar de hoog vibrationele. Wij zijn wezens van het universum. Er bestaat dan geen mijn en dijn.

De mensen worden nu getriggerd door het begrip nwo, negatief geladen. Laten we dat omvormen naar One World Being.

Wij moeten proberen het positieve vast te houden en ons niet in angst te laten neertrekken. Deze wezens zijn er om ons te helpen hoger dimensioneel te worden en het slechte te overstijgen. De dingen die ons nu tegenwerken zijn:

  • Een elite die ons naar beneden trekt
  • En de mensen die niets anders willen geloven.

Laat ieder geloven wat hij wil geloven maar laat je niet naar beneden trekken en probeer niet een ander te overtuigen. Er zijn mensen die zichzelf ontwaakt noemen maar die mensen naar beneden duwen die dat niet zijn. Vertel alleen over jouw ervaringen maar leg geen druk op andere mensen. Want daarmee creëren we boosheid, verdeeldheid.

We hebben zoveel meer vermogen om naar een hogere dimensie te verschuiven als we samenwerken, naar een hoger bewustzijn.

Buitenaardsen laten zich alleen zien als wij energetisch op het geschikte niveau zijn, op collectief niveau. Ze willen de mensheid niet schaden, ze willen geen afscheiding en chaos creëren. Ze wachten op de mensheid tot ze zover zijn.

DIVIDED WE FALL, UNITED WE FLY!

Samenvatting en vertaling door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 14 december 2020 in buitenaardsen

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: