RSS

Cobra: kort bericht aan de oppervlaktebevolking mbt 20-22 januari 2021

18 jan

Er zal een belangrijke tijdlijnknooppunt zijn, van 20 tot 22 januari, die in belangrijke mate de toekomstige gang van zaken op het oppervlak van deze planeet zal beïnvloeden. Gedurende die tijd is het erg belangrijk om zoveel mogelijk Licht te verankeren.

De Lichtkrachten vragen iedereen die zich zo geleid voelt om elke 4 uur de Boeddhic Kolom meditatie voor de Verenigde Staten te doen, beginnend vanaf 20 januari om 12.00 uur EST en eindigend om 12.00 uur EST op 22 januari. (red: CET = Central European Time is 6 uur later dan EST, dus in Nederland op 20 januari vanaf 18.00 uur , en eindigend op 22 januari om 18.00 uur.

Instructies voor de meditatie zijn hier:

https://www.welovemassmeditation.com/2021/01/buddhic-column-meditation-for-the-continential-united-states.html

Hier is de link naar de begeleide audio-afspeellijst van WLMM voor deze meditatie:

http://bit.ly/30PURQ3 De instructies zie je hieronder.

Daarnaast kun je visualiseren dat alle energieën over de Verenigde Staten worden gezuiverd door de Violette Vlam op elk moment dat je je zo geleid voelt, van 20 tot 22 januari, en ook in dagen ervoor en erna.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

Hier zijn de instructies voor de meditatie (aanbevolen duur van deze meditatie is 15 minuten):

1. Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een staat van ontspanning te brengen. Adem diep schitterend wit licht in. Adem alles uit wat je niet langer dient. Herhaal deze ademhaling nog een paar keer. Zeg dan deze mantra, of een soortgelijke, in stilte of hardop als je je geleid voelt:

‘Ik ben de ziel
Ik ben goddelijk licht
Ik ben goddelijke wil
Ik ben goddelijke liefde
I Am fixed design by me, the Soul ‘

2. Visualiseer dat jouw ziel ster chakra oplicht met schitterend wit licht. Visualiseer dit licht in de vorm van een draaikolk die naar beneden spiraalt en je energieveld zuivert.

3. Stel je voor dat een 5-puntige ster hoog aan de hemel wordt geplaatst, ongeveer 15 kilometer boven de gekozen locatie. Zie deze ster hoog boven de gekozen locatie glinsteren en schitterend wit licht schijnen.

4. Visualiseer nu het Witte Vuur van AN dat uitstraalt vanuit de Galactische Centrale Zon, door alle lichtpunten in ons zonnestelsel gaat en door de 5-puntige ster, door de gekozen locatie en diep in het centrum van de Aarde. Blijf deze kolom een paar minuten visualiseren.

5. Visualiseer de punt van een schitterende draaikolk van wit licht die met de klok mee naar beneden spiraalt vanaf de 5-puntige ster, alle lage vibraties, donkere entiteiten en donkere energieën verwijdert en transmuteert en ze naar de 5-puntige ster draagt ​​voor transmutatie. Visualiseer deze draaikolk van ronddraaiend wit licht gedurende een paar minuten.

6. Visualiseer deze Boeddhic Kolom volledig verbonden met alle Boeddhic Kolommen op de planeet, met het planetaire netwerk van Licht beneden, boven en op het oppervlak van de planeet, en elk punt van Licht zoals geleid door de Opgestegen Wezens, allemaal verbonden met de Boeddhic kolom bij de vijfpuntige ster in het netwerk van schitterend wit licht.

7. Nu, in de naam van de Bron, in de naam van IK BEN Aanwezigheid van eeuwig licht, verklaren en bevelen we dat de Boeddhic Kolom op de gekozen locatie nu op alle gebieden voltooid is, zoals geleid door de Bron.

N.B. Voor meer informatie over het Witte Vuur van AN (even door het document scrollen):

https://eventnl.wordpress.com/2019/11/30/alle-hulpmiddelen-op-een-rij-nav-cobras-bericht-voor-de-dageraad-van-25-november-2019/

In dit bestand vind je allerlei hulpmiddelen om jezelf te helpen, zoals protocollen voor healing en verwijdering, vlammen, vuur, licht en stralen, en spirituele ontwikkeling.

 
2 reacties

Geplaatst door op 18 januari 2021 in Cobra

 

2 Reacties op “Cobra: kort bericht aan de oppervlaktebevolking mbt 20-22 januari 2021

 1. yvonjana

  19 januari 2021 at 09:10

  Itulah menyenangkan saya!

  Like

   
 2. gilbertetimmermans

  19 januari 2021 at 11:29

  Het is wel in het Engels maar je kan ook je eigen (sjamanistische) techniek gebruiken. Als je maar veel licht stuurt.

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: