RSS

Boodschappen voor de Mensheid, uit “A Gift from the Stars”, Hou Hoop!, 18 februari 2021

18 feb

Dit gaat niet alleen over het ontwaken van degenen onder ons die zijn geïncarneerd in Terran-avatars, maar over het ontwaken van de Terran zelf voor hun eigen ascensie. Dit is waarom starseeds werden gestuurd, om deze planeet en haar bewoners te helpen om sneller over te schakelen naar een hogere dichtheid. Kennis woont in het hart."

Thor Han Eredyon

(Terra = Aarde, Terran = Aardemensen)

Hou Hoop, Communicatie met Thor Han

Van hiervandaan is het een prachtig gezicht. Ik zie Terra stralend in de opkomende zon. Dit is een prachtige wereld. Het zonlicht schittert op het water.

Wat zou je nu tegen de Terrans willen zeggen?

Om hoop te houden. Om hoop te houden dat jullie het zullen bereiken. Het beest van duister is aan het sterven. Terrans moeten de hoop hooghouden. Reptillians zullen zijn verdwenen, dit is de laatste en grootste oorlog voor de Terrans. De grootste van alle oorlogen die ze ooit hebben gekend. Dit is de strijd voor hun eigen ziel. Het laatste gevecht. Het zal lang en pijnlijk zijn, maar de moeite waard.

Terrans zullen veel fundamentele opofferingen moeten doen, hun technologie veranderen, hun gewoonten veranderen, alles.

Wij ondersteunen de Terrans, ze zijn niet alleen. We staan achter jullie, houden de duistere krachten op afstand.

Weet je, door te proberen de Terrans te onderdrukken om tegen te houden dat ze oprijzen, heeft dit het omgekeerde proces veroorzaakt: het de Terrans dwingen om hun natuurlijke evolutie onder ogen te zien en besluiten te nemen. Dit alles heeft Terrans ontwaakt voor hun ware bestemming. En dit gaat niet over de starseeds die ervoor hebben gekozen om op Terra te incarneren om te helpen de reptillians te bevechten en de Terrans te helpen op te komen, en die tegelijkertijd ook aan het ontwaken zijn. Nee, ik heb het hier over de Terrans zelf, want dit is waar wij alleemaal zo hard voor werken: voor de Terrans om te ontwaken en verder te gaan.

Spoedig zullen Terrans zelf uitvinden hoe oplossingen te gebruiken om te redden en te repareren wat mogelijk is, en het bereiken van interstellaire technologie. En dan zal het te laat zijn voor de reptillian rijken: zij zullen hebben verloren. Alles wat zij willen is dit te voorkomen en Terrans in onwetendheid te houden, twijfel, slaap en angst, ze te conditioneren als hersenloze androids, hen hun wil af te nemen door het infiltreren van hun primitieve technologieën, want zij willen ze houden als voedselvoorziening, slaven, en genetisch materiaal.

Maar, dit keer is het voorbij, dit heeft veel te lang geduurd. We zijn nu actief iets aan het doen, we hebben het raster rondom jullie planeet opgetild, ook al proberen ze te rotzooien met het magnetisch veld van Terra door ons raster te ontmantelen, het bewegen van de magnetische polen. Ze zijn irritant. Maar ik verzeker, ze zullen spoedig zijn verdwenen. Wij zullen niet opgeven.

Weet je, Terra is een strijdveld geweest tussen hen en ons. Reptillian en grey rassen, tegen de Council van Orion en de Galactische Federatie van Werelden. Het is teamwerk, zoals ik je al eerder vertelde. Wij boven, jullie beneden. Red je planeet, repareer wat je hebt gedaan waar dat maar mogelijk is, vind zelf oplossingen voor een duurzame toekomst van jullie ras, en wij doen het andere werk, houden de schadelijke krachten weg. Het is samen dat wij deze oorlog zullen winnen.

Zeg nooit dat wij er niet in geïnteresseerd zijn om jullie te helpen. Nooit! Je hebt geen idee …. geen idee van hoe vaak, vele malen wij catastrofes hebben afgewend. Onze interventies zijn, zoveel als wij kunnen, discreet, want wij geloven in jullie potentieel. Wij zijn, wat jullie zouden zeggen jullie “lucky star”. Wij zijn stille wachters, maar niet nog steeds soldaten. Er is zoveel te doen. Als Terrans er ook maar enig idee van hadden wat er gaande is boven hun hoofden …. wel, sommigen hebben enig idee en ze beginnen te ontwaken. De nieuwe golf kinderen is van een hogere, ze komen en zijn al ontwaakt. En zij zullen hun mond niet houden, niet stil zijn, want zij zijn het grondelite leger dat de laatste noodzakelijke boost zal geven.

Elke keer dat ik naar de bol van Terra vlieg, al die jaren nu dat ik dit doe, voel ik de schoonheid van deze planeet mijn hart bereiken. Het is het zo waard! Al deze strijd, deze gevechten en deze verliezen, dit alles is gerechtvaardigd in mijn ogen als ik de blauwe gloeiende curve van de glinsterende mantel zie, en het zonlicht dat schijnt door het dunne fragiele lint van de atmosfeer van Terra.

Als oudere broeders hebben wij deze plicht om de jongere en kwetsbare te beschermen. Op een dag zal al deze onzin stoppen. Op een dag zullen wij samenkomen. Hetzelfde licht inademen. Ik verberg niet voor je dat soms …. maak ik mij zorgen. Niet dat wij de reptillians eruit schoppen, maar over het feit dat Terran mensen …. hoe dit te zeggen …. angstaanjagend zijn. Ze hebben dit potentieel voor vernietiging en zelfvernietiging dat prominent is in hun natuur, en tenzij ze ontwikkelen voorbij dit primitieve patroon zullen ze nooit de rijpheid bereiken om zich aan te sluiten bij de Federatie.

En als zij het interstellaire reizen bereiken voordat ze veranderen, zullen de Terrans een bedreiging worden voor de Federatie. Jullie species heeft veel vijanden en roofdieren, en ik zou een lijst kunnen opnoemen, maar er is één en de enige species die schadelijk is voor jullie planeet: jullie zelf. Ik zie het aan, en doe mijn best om hoopvol te blijven. En dat ben ik. Ik ben dat. Wij promoten spirituele evolutie, maar wij weten hoe te vechten als het nodig is, en dit maakt ook deel uit van ons spirituele pad.

Alle gevechten, als ze terecht en gerechtvaardigd zijn, openen wegen naar bevrijding voor het hogere Licht om naar binnen te stromen. Passiviteit bestaat niet meer. Wij versnellen jullie trilling verschuiving, terwijl de vijand zijn beste doet om het af te remmen. Het zal ze niet lukken, dat vertel ik je!

Ondertussen, doe jouw werk van Licht: bekrachtig, ontgrendel, open de minds, spirits en harten. Bereid de verschuiving voor. De andere kant is prachtig!

Geniet van deze prachtige dag op Terra, de zon ster is opgerezen boven jullie land!

Thor Han – Pleiadian en piloot/commandant

De boodschap hierboven komt uit het boek A Gift from the Stars van Elena Danaan:

“Waargebeurd verhaal van een ontvoering door Zeta greys en een redding door goedwillende buitenaardsen uit de Pleiaden, en verschillende directe contacten die ik door de jaren heen had met UFO’s en bezoekers uit andere werelden. Dit boek bevat een geïllustreerde beschrijving van 110 buitenaardse rassen die betrokken zijn bij onze planeet, onthulde informatie over groepen en allianties in deze Melkweg, evenals een kaart van de hemel met locaties van buitenaards leven, aan mij gegeven door buitenaardse wezens. Je zult ook mooie boodschappen van hoop voor de mensheid vinden.”

Vertaald door Veronica

 
2 reacties

Geplaatst door op 18 februari 2021 in A Gift from the Stars

 

Tags: , ,

2 Reacties op “Boodschappen voor de Mensheid, uit “A Gift from the Stars”, Hou Hoop!, 18 februari 2021

 1. yvonjana

  18 februari 2021 at 20:59

  Die ‘Zij’ behoren niet (meer) tot de werkelijke WIJ!
  Dat omdat die ‘Zij’ zich verkocht hebben aan het Duister en ja jammer genoeg de mensDOM is daar dus ook de schuldige mede van. Want door dat bepaalde gedrag van de heb. In welke vorm dan ook, is mede de redenen waarom de veelheid van de mens, zich heeft verlaagd tot het mensDOM in plaats van de mensHEID!
  Keer dus terug naar het werkelijke Licht in u! Zelfs wanneer je je zodanig hebt verlaagd dat je meent dat dit nooit meer kan. Dat het Duister jouw heeft opgeslokt, weet dan in de allereerste plaats dat JIJ het was die deze deze keuze ooit meende te maken.
  Dus wordt weer:

  IK BEN HET LICHT – IK BEN DE LIEFDE – IK BEN DE WAARHEID – IK BEN !

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: