RSS

Boodschappen voor de Mensheid, uit “A Gift from the Stars”, 26 februari 2021

26 feb

Enkele communicaties van Elena Danaan, met Annax en Thor Han. Annax is de beschermer van Elena gedurende haar hele leven, en Thor Han maakt deel uit van de schepen die de Aarde beschermen; hij heeft Elena gered toen ze was ontvoerd door de grey’s.

Chaos en verwarring, Annax

Verwarring komt van buitenaf, en het is een dissonantie met jouw eigen ware innerlijke kennis, een verstoring door iets wat onlogisch is voor jouw manier van functioneren. Soms triggert verwarring je om je uit een fatale uitkomst te trekken, omdat je moet worden opgeschud, uitgedaagd, bevraagd, om helderder te zien en betere besluiten te kunnen nemen. Verwarring is een dissonantie die chaos creëert en chaos is verandering. Omhels verwarring niet als een vijand, maar als een vermomde vriend. Probeer om te begrijpen waarom de chaos er is, en wat de chaos je wil vertellen.

(Terra = Aarde, Terran = Aardemensen)

Ontwaking Thor Han

Dit gaat niet alleen over de ontwaking van degenen van ons die zijn geïncarneerd in Terran lichamen, maar over de ontwaking van de Terran zelf voor hun eigen ascentie. Dit is waarom starseeds zijn gestuurd, om deze planeet en zijn bewoners te helpen om sneller te verschuiven naar een hogere dichtheid. Jullie ondergaan veranderingen. Wees niet bang, dit is voor jullie grotere goed. Angst houdt jullie terug en kan zelfs dodelijk zijn. Niets zal ooit nog hetzelfde zijn, jullie systemen zijn in het proces van te worden heropgestart. Dit is voor jullie de enige manier om door te gaan. Ga door de storm, loop met vrede, in jouw hoogste frequentie, en je zult het zonlicht op jullie velden zien na de regen. De oude patronen zijn herroepen, dit is wanneer je voorwaarts stapt en omhelst wie je werkelijk bent. En dan zul je de ware betekening van ontwaking begrijpen.

Terran Alliantie Thor Han

E -Ik zou je een belangrijke vraag willen stellen, voor mijn mensen hier beneden. Het is significant dat ze het weten. Wanneer wij samen meditaties uitvoeren om onze planeet te helpen, wanneer we Licht naar haar sturen, healing, en hoge vibes, kun je dan iets zien van waar jullie zijn? Is het merkbaar, helpt het? Doet het iets?

T -Ja, we zien het, het is als bubbels van Licht, gekleurd Licht meestal, groen of goud, soms wit, soms komend van verschillende delen van jullie planeet. Het is prachtig om te zien. We zien dat graag, want het geeft ons hoop en moed, en het helpt ons om ons werk te doen. Jullie moeten samenkomen, handen ineen, en jullie kunnen samen verbinden, ook de gedachten, door jullie mind, kwantum, je kent dit woord, toch.

-Ja, ik ken het. Dus je kunt het feitelijk zien. Is het effectief?

-Ja, ik zie Terrans het doen. En het helpt ons, ja echt. Weet je, het heeft een bepaalde hoeveelheid Terrans nodig om samen Licht te sturen, ingetuned in de hoge frequentie, om een keerpunt te bereiken en alles te veranderen. Hoe vaker jullie dit doen, hoe krachtiger jullie de boodschap verspreiden om te ontwaken, om Licht uit te stralen in een hogere frequentie. Jullie naderen het keerpunt; jullie zullen in staat zijn om het zelf te doen, voor jullie planeet, begrijp je?

-Ik begrijp het.

-Alles wat ik kan zeggen is dat het prachtig is om te zien. Het is soms zelfs alsof wij het kunnen aanraken. Het is als rimpelingen, weet je, wanneer je een steen in een vloeistof gooit, dat is wat we zien wanneer jullie deze meditaties doen zoals jullie het noemen. Meditatie is niet het juiste woord, het is Lichtwerk, het is een afstemming in de hogere frequentie. Dat is waar wij jullie mee naar toe willen nemen, om jullie te helpen daar te gaan. Want jullie zullen zijn beschermd tegen de reptillians, onzichtbaar.

Houden van je vijand Thor Han

E -De reptillians, wat gebeurt er als wij ze Liefde sturen.?

T -Je dringt ze weg, maar het geeft ze de mogelijkheid om je aan te vallen. Het maakt van jou opeens een baken dat een straal van Licht naar ze stuurt, zeggend: “Hé, kijk, ik ben hier en ik geef je een pad om bij mij aan te haken en naar mij toe te komen.” Doe dat nooit! Liefde, de pure vorm van de Bron is een uiterst krachtig wapen, maar niet gericht persoonlijk naar wezens als de reptillians. Zeker, het creëert om jou heen een schild van hoogst verhoogde frequentie, het is efficiënt dit werk te doen op het raster van jullie planeet, op de planeet zelf, naar jullie slechte leiders en andere, maar als je het persoonlijk activeert om op iemand te richten creëert het een brug … Creëer deze zelfde laserstraal van Liefde naar een reptillian, zal hij terug naar jou komen.

-Ik dacht dat de dingen eenvoudig waren, dat Liefde het duister wegjaagt, etc. ….

-Ja dat klopt, wanneer je het op de juiste manier gebruikt. Stel je voor dat het is alsof je in een beschermende mist bent en je richt opeens een lichtstraal naar degenen die je achterna zitten. De reptillians kunnen NIET worden genezen, noch opgeheven door Liefde. Ze kunnen dat gewoon niet, het is hun natuur!

-Wat zou ik dan kunnen doen?

-Schijn jouw Licht rondom, wees een ster, verblindt ze zonder je op hen te richten. Plaag ze vooral niet want, als ze je niet kunnen grijpen wanneer je schijnt – want het zal ze branden en ze kunnen niet naderbij komen – zullen ze dichter bij je komen wanneer je jouw bescherming verlaagt en zelfs even maar flikkert, want ze zullen weten hoe er te komen. Liefde wordt alleen uitgestraald door een open hart. Stuur, maar kijk uit wat je wilt doen, begrepen? Plaag niet jouw vijanden door ze te dwars te zitten met iets dat ze op geen enkele manier raakt; raak ze pijnlijk dat maakt ze gek van boosheid en dat trekt hun aandacht naar jou.

De boodschappen hierboven zijn opgenomen in het boek A Gift from the Stars van Elena Danaan:

“Waargebeurd verhaal van een ontvoering door Zeta greys en een redding door goedwillende buitenaardsen uit de Pleiaden, en verschillende directe contacten die ik door de jaren heen had met UFO’s en bezoekers uit andere werelden. Dit boek bevat een geïllustreerde beschrijving van 110 buitenaardse rassen die betrokken zijn bij onze planeet, onthulde informatie over groepen en allianties in deze Melkweg, evenals een kaart van de hemel met locaties van buitenaards leven, aan mij gegeven door buitenaardse wezens. Je zult ook mooie boodschappen van hoop voor de mensheid vinden.”

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 26 februari 2021 in A Gift from the Stars

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: