RSS

Boodschap van Ardaana, Galactic Federation, 3 maart 2021

06 mrt

Ardaana geeft haar boodschap door via Elena Danaan; Ardaana is de supervisor van de militaire buitenpost van de Galactic Federation of Worlds in ons zonnestelsel, en zij is ook de baas van Thor Han. Ze wilde in deze verwarrende tijden een boodschap doorgeven aan de mensheid.

N.B.: Hier wordt gesproken over de Galactic Federation of Worlds, anderen spreken over de Galactic Federation of Light, maar het betreft dezelfde Federation.

“Ik richt mij tot de mensen van Terra, mijn naam is Ardaana. Ik ben high commander, supervisor van een militair station van de Galactic Federation of Worlds.

Ik wil al lange tijd heel graag deze boodschap doorgeven. Ik heb jullie in de gaten gehouden. Ik sta aan het hoofd van de community van het leger, samen met jullie leger, wat jullie noemen de ‘Earth Alliance’. Het is een alliantie waarin wij twee species samenwerken. Wij helpen jullie om de rotzooi onder de grond op te ruimen, wij helpen jullie om jullie luchten schoon te houden van indringers. We doen dit al lange tijd; wij kijken niet alleen, wij vechten, wij zijn gidsen, helpers.

Vanaf het moment dat onze aandacht was gebracht naar jullie kleine wereld aan de rand van deze galaxy hebben wij onze krachten ingezet om jullie te helpen, om te helpen een verkeerde uitkomst te voorkomen. De Andromeda Council had jullie verkeerde toekomst voorzien, maar zij zijn geen vechters, daarom hebben ze onze aandacht gevraagd. Dus wij helpen jullie.

We hebben jullie vaak gewaarschuwd, jullie wilden niet luisteren. Maar wij geven niet op. Dit is een oorlog die is begonnen, niet door ons, niet door jullie, maar door een slechte heel duistere alliantie, de nebu(? Dit is zoals ik het hoor)

Jullie noemen het Orion. Deze alliantie bevat 6 slechte species, alle van de constitutie die jullie grey’s noemen. Ze noemen zichzelf nebu. Ze hebben al lange tijd een oogje op jullie planeet, hebben jullie in de val gelokt, zoals ze dat bij zoveel werelden hebben gedaan.

Maar wij zijn er om jullie te helpen, wij gaan voor balans; wij werken niet voor licht of voor donker, maar voor balans. Duister is een destructieve kracht, licht is een opbouwende kracht, en wij werken om balans te houden tussen beide, dat de balans goed is en rechtvaardig. Je hebt beide aspecten nodig om te evolueren. Wij zorgen dat het leven de goede weg van evolutie gaat, jullie evolutie.

Nu, het is een oorlog en mijn boodschap vandaag gaat over vertrouwen; vertrouwen dat wij er zijn, wij zijn hier al vele decades en vechten voor jullie. Al ons personeel dat zich hier in onze stations in dit zonnestelsel bevindt is ver weg van zijn familie, velen zijn gestorven, om jullie civilisatie te redden. Omdat zij dit terecht vinden.

Vergeet niet dat wij allen oneindig zijn, jullie en wij.

In deze oorlog is de vijand de nebu en de sigar (?) en zij willen jullie in slavernij houden, jullie frequentie lager dan die van hen houden, ze willen niet dat jullie je ontwikkelen. Jullie waren hoger in evolutie voordat zij kwamen, zij hebben jullie neergehaald.

Wij werken eraan om jullie te laten ontwaken, om jullie alles te laten zien en wakker te worden. We zijn hier om jullie te helpen en soms doet hulp pijn, maar het is voor het beste voor jullie. Want als je ontwaakt, zoals nu gebeurt, kom je boven hen uit, jouw frequentie gaat omhoog en je bent vrij, en dat zal je helpen in deze bevrijding.

En deze vijand heeft begrepen dat dit de grote ontwaking is, die niet te stoppen is. Het is de drempel over en nu zijn ze bang. Ze zijn bang voor jullie; zij zijn degenen die bang zijn, jullie niet. Vergeet ze! Denk aan jezelf.

Ze proberen op veel manieren om je af te leiden. Recent zijn ze gaan vertellen dat de Galactische Federatie jullie vijand is, en dat de alliantie van nebu jullie redder is. Dit is hun laatste kans om te proberen jullie eronder te houden, ze zijn erg goed in mind controle en misleiding. Het zaaien van angst en verwarring.

Luister niet naar ze. Volg wat jouw spirit zegt wat goed is, wat goed voelt. Vraag jezelf, verspreiden de nebu en sigar Liefde? Kijk wat er gebeurt.

De Galactische Federatie werkt voor jullie, met jullie, wij zijn jullie bondgenoten. De oorlog en propaganda van nebu en sigar tegen jullie werkt niet langer, want de waarheid komt nu naar boven.

Wij hebben al onze tactieken versneld, maar daar zullen we niets over zeggen. Alle technologie die aan jullie is gegeven en die door de duisteren is achtergehouden is nu bevrijd en spoedig zullen jullie die hebben. Want ze hebben al verloren, maar het is nog niet geëindigd.

Wij hebben jullie satellieten bevrijd, maar er moet nog meer gebeuren, we vechten nog steeds, in de ruimte en onder de grond. Deze oorlog vindt plaats op vele lagen, niet alleen fysiek, maar ook psychologisch en spiritueel. Het bestaat altijd in 3-en.

Deze boodschap wilde ik vandaag aan jullie geven, maar vooral om jullie te vertellen dat wij jullie bondgenoten zijn en jullie nooit zullen opgeven. Ik ben jullie vriend, ik ben een vrouw, en ik voel voor jullie kinderen en zal voor hen nooit opgeven. Dit is mijn woord, dit is mijn hart. Hou vertrouwen.

Ik zal hierna antwoorden geven op vragen.”

Elena gaat hierna nog even in op wat is gezegd. Thor Han heeft haar ook al vaak gewaarschuwd dat wij ons ervan bewust moeten zijn dat het een oorlog is, en in een oorlog gaat het erom om de vijand te ontmoedigen. Bijvoorbeeld door hem te vertellen dat zijn bondgenoten verraders zijn, dat zij hun rug naar hun bondgenoten moeten keren, waardoor ze zwakker zijn, misleid, verward, en gemanipuleerd. De grootste vijand van de mensheid is angst en verwarring.

Hieronder enkele vragen en antwoorden.

Vraag over balans en disbalans, hoe weten ze dat?

Zie het als sensoren die het kunnen meten (als met Schumann resonantie), als de koers van evolutie niet wordt gerespecteerd, als een civilisatie wordt weerhouden van zijn evolutie, dan is dat disbalans. Oorlog is nodig om dynamiek te creëren, om gevecht te triggeren en reactie, en dit is evolutie, daar komen wij niet tussen. Maar als een hoog geciviliseerde species in grotere aantallen een wereld verovert, dan is het disbalans en dan moeten wij iets doen. We zien disbalans omdat er verstoring optreedt in het ruimte continuüm, de galaxy is een bewustzijn en disbalans laat zich zien als pijn.

Vraag m.b.t. oorlogen, zullen er altijd oorlogen zijn?

Conflict is nodig voor evolutie maar jullie oorlogen zullen naar een redelijk niveau gaan. Een trigger zorgt ervoor dat je een beter, sterker en meer intelligent, meer inventief persoon zult zijn, dus er zal altijd conflict zijn maar op een gezonde manier. Het maakt deel uit van onze groei.

Vraag m.b.t. emoties

Emoties moeten nooit worden onderdrukt, maar worden gebruikt als middelen en wapens om het betere te creëren. Ze moeten wel goed worden gecontroleerd in situaties als bijvoorbeeld piloot, want in dit soort situaties mag de emotie niet de boventoon gaan voeren.

Vraag m.b.t. Elon Musk satellieten

Deze satellieten zijn bedoeld voor jullie controle, het zijn middelen die gaan linken met de moeder computer onder jullie grond die nog niet is geactiveerd. Wij zullen dat niet laten gebeuren, dit activeren, op dit moment hebben wij het onder controle. We kunnen het niet vernietigen, het zou kunnen maar dat zou zeer schadelijk zijn voor het environment in de omgeving van deze explosie, dus wij willen het ontmantelen. De satellieten van hem zijn niet voor het goede voor jullie, ze zijn bedoeld om jullie naar beneden te houden, jullie bewustzijn laag te houden, slaperig en controleerbaar door de grote computer, de moeder. Wij werken eraan om dit te voorkomen maar ik zal er niets verder over zeggen. Zij luisteren ook.

Vraag m.b.t. de manieren waarop wij negatief worden beïnvloed

Er zijn twee bronnen; er is angst en verwarring die worden verspreid door de media die jullie beïnvloeden. Om jullie ongerust te maken, vertrouwen te laten verliezen. De tweede bron zijn apparaten die al dit soort AI klanken uitsturen; deze worden doorgegeven door jullie torens waarin apparaten zitten die dit allemaal uitsturen, veel meer dan internet, op veel lagen – bewust en onbewust-, het is de mind controle uitzending die jullie gedachten beïnvloeden. Dit is heel schadelijk maar je kunt het identificeren]

Als je je verdrietig, bang, verloren, ontmoedigd en zo voelt, vecht ertegen. Hou de sprank van hoop, in je hart, en hou vast waarom je hier kwam. Je kwam hier omdat je wist dat er een kans was om het te winnen, anders was je hier niet gekomen. Je wist dat het moeilijk was, wees moedig. Vecht tegen deze torens en het zal goed komen. Ze sturen een frequentie uit die jullie frequentie naar beneden brengt, naar alle gevoelens van een hele lage vibratie.

Vraag m.b.t. aardbevingen

Door de vele gevechten worden tektonische plekken getriggerd.

Laatste boodschap:

Stop bang te zijn, geloof in jezelf in plaats van politici, religies, e.d. – de oude en de nieuwe -, ga in jezelf, je hebt alle antwoorden. Dit hebben we jullie al vaak verteld. Vraag altijd advies aan jouw Hoger Zelf. Deze is hoger in frequentie, hoger in kennis. Als je antwoord wilt zoek dat niet bij anderen maar bij jezelf. Als je je verbindt met het bewustzijn van het collectief universum heb je alle antwoorden. Jullie noemen dit download maar het is inpluggen in het veld bewustzijn. Jullie zijn allen in staat om dit te doen. Daarom zijn de reptillians bang voor jullie en willen jullie stoppen, maar dat lukt ze niet.

De Andromeda Council heeft gezien dat wij bijna de angst hebben overwonnen en het is tijd dat jullie opstaan in jullie evolutie. Wij staan naast jullie.

Mijn laatste woorden zijn: vertrouw op jouw hart!

Er was een vraag over Phryll energie, waarover in andere video’s is gesproken. Kristallen opladen met Phryll, als accu. Kristallen met Phryll kunnen in apparaten worden gezet om deze energie af te geven. Deze video’s moet ik nog bekijken.

Dit is de video met de boodschap van Ardaana (Engels)

Samengevat en vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 6 maart 2021 in Geen categorie

 

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: