RSS

FM144 Lente Update, 3 april 2021

06 apr

Astrologisch gezien zal het jaar 2021 sterk worden beïnvloed door Saturnus. Zulke jaren manifesteren veel chaos op de fysieke vlakken, die steeds zichtbaarder wordt.

De burgerlijke onrust als gevolg van de steeds bedenkelijker wordende lockdown-maatregelen neemt toe. In lijn met de wereldwijde verwarmde energie, hebben we de afgelopen weken ook veel vulkanische activiteit gehad:

Evenals een militaire escalatie in Oost-Europa aan de horizon:

https://dan-news.info/en/defence-en/kiev-forces-keep-shelling-donetsk-with-120-mm-mortaren-op-vrijdag.html
https://southfront.org/naval-provocations-unidentified-submarine-emerged-near-nord-stream-2-pipeline/

We zitten nu midden in de zogenaamde Eindtijd Chaos, die werd verwacht net voordat Ascentie plaatsvindt.

Maar we zijn nog niet klaar. Volgens de Pleiadiërs is een fase die nog moet komen, dat de lockdown-maatregelen zullen worden aangescherpt tot het punt dat zelfs supermarkten in bepaalde landen moeten sluiten. Dit komt overeen met een totale avondklok die door het leger wordt opgelegd.

In Duitsland hadden de sluitingen van supermarkten deze Pasen moeten worden uitgetest, maar dit werd na hevig verzet losgelaten:

https://www.dw.com/nl/covid-angela-merkel-backtracks-on-easter-lockdown-after-uproar/a-56969820

Desalniettemin zal dit scenario zich vroeg of laat waarschijnlijk nog voordoen. En vanaf dat moment zou het, volgens de huidige toestand, niet lang meer moeten duren voordat de Galactische Golf de planeet raakt en de laatste overblijfselen van de oppervlaktematrix openbreekt. Dat zal ook het moment zijn waarop de Lichtkrachten zichtbaar kunnen ingrijpen en fysiek contact kan plaatsvinden.

Dat is precies waar de Dark Ones bang voor zijn en daarom vindt deze hele lockdown-show überhaupt plaats.

Mediaberichten bevestigen dat DNA-gegevens worden verzameld via COVID-tests:

https://thenationalpulse.com/exclusive/bgi-genomics-gates-foundation-collab/

In de afgelopen weken zijn er veel video’s gedeeld op sociale media die suggereren dat zowel testkits als maskers besmet zijn:

https://www.youtube.com/watch?v=BJd4NBEFAkg

In deze context zou dit artikel over draadvormige robots, geproduceerd bij MIT en aangestuurd door magnetische velden, interessant kunnen zijn:

https://robotics.sciencemag.org/content/4/33/eaax7329

De Lichtkrachten hebben bevestigd dat maskers en testkits besmet zijn, hoewel ik niet kan zeggen of dit verwijst naar alle objecten die in de video hierboven zijn gevonden, maar er is zeker iets aan de hand. Dat is de reden voor het constante testen en het verbod op het dragen van zelfgemaakte of designer maskers in bepaalde landen.

Met nanotechnologie besmette menselijke lichamen zouden een probleem vormen als het erop aankomt op schepen van de Lichtkrachten te worden gebracht … en de cabal weet dat. De Lichtkrachten hebben hiervoor echter al tegenmaatregelen genomen.

Bovendien is het, naast het zo weinig mogelijk opzetten van de maskers, ook aan te raden om ze te besproeien/ schoon te maken met een mengsel van water en azijn om ze te desinfecteren en om de negatieve effecten van de besmetting te verminderen/ neutraliseren.

En wat de Galactische Supergolf betreft, het volgende idee maakt waarschijnlijk deel uit van het plan van de Cabal om de planeet af te sluiten en de Event uit te zitten:

Https://interestingengineering.com/bill-gates-dim-sun-harvard

Dit zal natuurlijk niet werken, en landen als Zweden, dat ook zijn eigen weg gaat als het gaat om COVID, hebben dit idee al afgewezen:

Https://www.zerohedge.com/markets/sweden-scraps-bill-gates-geoengineering-plot-block-sun

Zoals je kunt zien, neemt de dichtheid van gebeurtenissen verder toe. Daarom vinden er nog steeds veel massa-meditaties plaats, om de zaken een beetje te stabiliseren:

https://www.welovemassmeditation.com/

Nogmaals, het is belangrijk om je niet gek te laten maken, gecentreerd blijven is de sleutel.

Sterrenzaden moeten de tijd ook gebruiken om niet alleen energetisch voor te bereiden op de bevrijding, maar ook fysiek.

De Light Forces raden aan om het eigen lichaam te ontgiften, vooral vanwege alle informatie die nu naar buiten komt over niet alleen vaccinaties, maar ook over maskers en testkits.

Een gezond, bij voorkeur veganistisch dieet met veel fruit en groenten wordt sterk aanbevolen, ook een parasietenkuur en/ of klysma’s. Een ontgift lichaam zal ascentie en het eerste contact veel gemakkelijker maken.

Vertaald door Veronica

BRON

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 6 april 2021 in FM144

 

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: