RSS

Zorg dat je dit altijd in jouw medicijnkastje hebt! April 2021 – Deel dit bericht!

01 mei

Ik geef hier de link naar een gesprek (op Bitchute) over een middel dat je heel eenvoudig zelf kunt maken en dat bijzonder effectief is bij allerlei ziekten. In verband met de verregaande censuur noem ik hier geen namen, maar als je de link volgt zie je over welke dokter het gaat.

Deze dokter heeft een voornaam die begint met een A en zijn achternaam begint met een K. Hij heeft een website waarop hij uitgebreid vertelt hoe je het maakt en wat je ermee kunt doen. (De link naar zijn website, de biografie pagina, staat onder de Bitchute video.) De eerste letter van het middel (waarover het afgelopen jaar heel erg veel te doen is geweest) is een H; hij gebruikt drie letters waarvan de eerste een C is, de tweede een D en de derde een S.  

De gastheer van het gesprek heeft zelf ervaren hoe effectief het is. Hij voelde zich erg beroerd, ziek en verkouden, maakte het middel, nam elk uur een eetlepel, en na zo’n 36 uur waren alle verschijnselen verdwenen. Zijn vrouw nam het middel i.v.m. haar hooikoorts en bij haar was het binnen een etmaal over.

In de titel van deze video op Bitchute staat aangegeven over welke producten we het hier hebben. De Duitse dokter (A) is een biophysical onderzoeker; hij heeft veel “onderzoek gedaan en verschillende internationale patenten geregistreerd die te maken hebben met het therapeutische gebruik van c.h.l.o.…  d.i.o.…. bij zowel hypo… en bij ontstekingen, infecties, sepsis, en ….” (de ziekte waarmee in het afgelopen jaar de hele wereld wordt overspoeld). Zijn onderzoek en ervaringen zijn uitgebreid beschreven in zijn eerste boek. (Dit stukje tekst komt van zijn biografie pagina op zijn website en de titel van het boek staat daar genoemd.)

Jaren daarna heeft hij zijn tweede boek gepubliceerd waarvan de titel verboden gezondheid is maar dan in het Engels, en waarin hij aantoont hoe ziekten waarvan eerder werd gedacht dat ze niet te genezen waren opmerkelijk succesvol te behandelen zijn. Dit was uiteraard zeer controversieel in het ‘establishment’. Amazon heeft zijn boek gecensureerd.

“A beweert na 13 jaar onderzoek dat zijn magistrale formule van chloor in waterige vorm (of C–) ook de definitieve oplossing is voor de ziekte van C-, aangezien het geen negatieve bijwerkingen heeft, iets dat volledig is aangetoond in internationale multicenter klinische onderzoeken en door 3000 artsen van de internationale organisatie C……. met een aanwezigheid in meer dan 24 landen met meer dan 20.000 ingeschreven in het Forum, en waarvan A ook erelid en mede-oprichter is.”

(Alle niet volledig uitgeschreven namen vind je op zijn biografie pagina.)

Wanneer je meer erover wilt weten, klink dan op de drie streepjes voor ‘menu’ op de website van A en dan krijg je een lijst waar je de verwijzing vindt naar zijn middel (drie letters, waarvan de eerste een C).

Het is jammer dat ik hier niet de volledig in het Nederlands uitgeschreven uitleg kan opnemen, want A wordt extreem gecensureerd. Bij mij wordt zelfs de link naar de video’s op zijn website geblokkeerd!

Ik probeer het hier eenvoudig te beschrijven en je moet zelf naar de bewuste pagina gaan (van zijn product met een C) om de exacte productnamen te zien.

What is …? pagina

Wat is het? Een geconcentreerde waterige oplossing van …..

10 ml is verdund met 1 liter water en je verkrijgt 0,003% (30 ppm) in 10 shots van 100 ml per uur als dagelijkse dosis.

Hier is de link naar de video waarin hij uitlegt hoe je het makkelijk zelf maakt. Bij mij werkt deze link niet maar je vindt hem op de pagina van c..-protocols.

Je gebruikt een glazen goed afsluitbare pot (er vindt een chemische reactie plaats), en je zet er een glaasje in. Je vult de pot met gedistilleerd of mineraal water rondom het glaasje; zorg dat er geen water in het glaasje komt. Neem een spuitje of iets anders waarmee je 5 ml kunt afmeten. Je doet 5 ml van het eerste product in het glaasje, en dan doe je 5 ml van de activator die hij in de video gebruikt erbij. Hij geeft aan dat je als alternatief citroenzuur kunt gebruiken.

De pot goed afsluiten, er ontwikkelt zich een gas. De pot die hij gebruikt bevat ca. 300/350 ml water maar dat is niet exact afgemeten. Je ziet gaandeweg in de pot dat het gas door het water wordt opgenomen en dit komt omdat het gas heel goed in water oplost. Je zet de pot weg in een kastje (dus donker) tot de volgende dag.

Na zo’n 12-24 uur zie je in de pot dat de oplossing in het glaasje en het water eromheen dezelfde kleur hebben gekregen. Dit geeft aan dat de oplossing in het glaasje is uitgewerkt. Om de pot te openen ga je naar buiten zodat je geen gas hoeft in te ademen (belangrijk!). Je haalt het glaasje met de oplossing eruit en schenkt de oplossing in een fles. Dit kun je gebruiken voor desinfectie, of schoonmaken van snijplank e.d. Alles wat je wilt desinfecteren.

Het water in de pot bevat nu ongeveer de helft van wat je nodig hebt, dus je herhaalt het proces. Schenk in het glaasje weer 5 ml van beide producten en zet het snel en voorzichtig in het water in de pot. Direct afsluiten. Weer 12-24 uur wegzetten in het donker in het kastje, buiten de pot openen, oplossing uit het glaasje in de fles schenken.

Hij legt in de video uit dat het efficiënter is om het op deze manier te doen dan dat je in één keer de oplossing maakt.

De kleur moet nu zoiets zijn als de kleur van zonnebloemolie. Als je de concentratie echt wilt meten neem je 1 ml. van het water uit de pot in de spuit en je doet er 9 ml gedistilleerd water bij. Dus je hebt in totaal 10 ml in de spuit. Laat een druppeltje op het testpapier vallen en kijk welke kleur het krijgt. Dit vergelijk je met de kleuren op de verpakking van het testmiddel. Bij zijn test wordt aangegeven dat het ligt tussen de 200 en 500 ppm, dus dat is zo’n 300 in dit geval. Om te weten hoe sterk de concentratie in de pot is moet je dit dus met 10 vermenigvuldigen, want je hebt 1 ml van de concentratie vermengt met 9 ml water. Dus, 3000 in het water in de pot. Dit is de “moederoplossing”. Dit moet altijd in de koelkast bewaard worden! Het verdampt boven de 11 graden.

Je doet 10 ml van de moederoplossing op 1 liter water, deze fles ook in de koelkast bewaren. Neem bij symptomen elk uur 100 cc van dit water. A raadt aan om altijd glas te gebruiken, dus geen plastic.

Hij geeft vervolgens een aantal protocollen weer voor verschillende ziekten.

Je kunt op deze protocols pagina (“correct gebruikt van ….”) kiezen voor een taal, Spaans, Engels, Duits, Portugees.

Succes! Veronica

 
15 reacties

Geplaatst door op 1 mei 2021 in Geen categorie

 

15 Reacties op “Zorg dat je dit altijd in jouw medicijnkastje hebt! April 2021 – Deel dit bericht!

 1. achemme

  1 mei 2021 at 18:22

  Dag Veronica,

  Nog eens met dank voor al je werk. Voor alles wat recepten betreft ben ik een echte kluns en ik heb nog niet begrepen hoe ik chl…dio…x.. moet maken. Ook niet of het kan ingenomen worden. Ben beginnen zoeken en ik meen verschillende manieren gezien te hebben: – inspuiten (maar hoe en waar) – oraal

  Ben ook op ‘verdwenen’ video’s gestuit. Forbidden health ook niet gevonden, enkel in een Spaanse versie op Amazon.

  Kan je me helpen? Dank Hildegarde

  PS: belangrijk! Vond nu berichten dat mensen met V mensen zonder V kunnen ziekmaken. Is dit waar denk je? Of is het een manier om de mensen nog meer tot polarisatie te brengen?

  Like

   
  • eventnl

   1 mei 2021 at 19:05

   Van degenen die hier een reactie plaatsen kan ik het e-mail adres zien. Dus ik kan aan iedereen die een uitgebreidere beschrijving met volledige productnamen wil een e-mail sturen. Dat zal ik dus doen, maar geef mij nog wat tijd, want ik ben zelf ook nog alles op een rijtje aan het zetten. Het is bizar dat we het zo moeten doen, maar de censuur rijst de pan uit! Dus heb geduld, het komt per mail. Licht & Liefde, Veronica

   Like

    
   • Agnes van Hinsberg

    12 mei 2021 at 21:49

    Hallo, ook ik ben geïnteresseerd in het recept in het Nederland, waarvoor al hartelijk dank

    Like

     
 2. achemme

  1 mei 2021 at 19:50

  Dag Veronica,

  ’t Is OK, ik werd enkele omgeleid, o.a. via erotische site, goksite, Nortonsite, heel raar, maar ben eindelijk op de website van Kalcker geraakt.

  Vele groeten Hildegarde

  Like

   
 3. Margreet van Gaalen

  2 mei 2021 at 12:13

  Beste Veronica, Dankjewel voor de email. De link werkt helaas niet en ik zou hier graag meer van willen weten. Als je dit in een email schrijft kan het dan ook worden gecensureerd, lijkt mij niet…… Zou je zo vriendelijk willen zijn om het recept te kunnen geven, ik zou het heel graag willen hebben. Hartelijke groet, Margreet van Gaalen

  Like

   
 4. Suzanna Swannet

  2 mei 2021 at 12:37

  Graag wens ik ook een volledige omschrijving van producten als bewerking om dit in huis te hebben Waarvoor mijn dank
  Warme groetjes
  Suzanna

  Like

   
 5. Marlene de Haas

  3 mei 2021 at 10:43

  Hai ik las als ik hier een berichtje plaats je het dan kan door sturen…
  Ben hier reuze blij mee ..vooral voor m’n ouders en kinderen ..
  Enorm bedankt alvast 🖒⚘

  Like

   
 6. Giny Maessen

  3 mei 2021 at 15:16

  Dank Veronica, ook ik zou graag een beschrijving willen over hoe ik dat spul zelf kan maken. Ben niet zo goed in de Engelse taal, heb overal gezocht maar geen duidelijk recept.
  Ook zou ik graag willen weten of mensen die de v hebben anderen kunnen besmetten op de een of andere manier. Heb daar wel iets over gelezen, maar het wordt telkens anders uitgelegd.

  Like

   
 7. mailmimi

  5 mei 2021 at 22:44

  Dag Veronica, graag ontvang ik je e-mail met instructies voor het spul in mijn medicijnkastje.
  dank en groeten, Mimi

  Like

   
 8. E

  6 mei 2021 at 07:11

  Hallo,
  Ik zou ook graag de link willen ontvangen.

  Bvd E….

  Like

   
 9. Ad vdf van den Bergh

  7 mei 2021 at 07:18

  Dag Veronica,graag ontvang ik je e-mail met instructies van dit middel voor in het medicijnkastje

  Like

   
 10. A.j.m. Van den Bergh

  7 mei 2021 at 08:40

  Dag Veronica graag ontvang ik je e – mail met instructies , groetjes Ad

  Like

   
 11. Ans

  12 mei 2021 at 06:12

  Dag Veronica,
  Hartelijk dank voor je aanbod. Ik ontvang graag een mail met instructies voor dit middel.
  Mvg

  Like

   
 12. Anneke

  16 mei 2021 at 10:09

  Heel graag Lokeren mail met instructies voor dit middel.Aac

  Like

   
 13. Roos.

  20 juni 2021 at 11:14

  Hoi Hoi ,
  Ook ik zou graag een beschrijving ontvangen hoe ik dit maak .
  Vgr.

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: