RSS

Ik moet even stoom afblazen, dank voor jullie luisterend en begrijpend oor, juni 2021

09 jun

Lieve mensen, vandaag stuurde ik een mail aan iemand die ik lang niet had gesproken. Ik wist dat die persoon voor de keuze van al dan niet prikken staat, en ik vroeg hem om in ieder geval onderzoek te doen. Wat ik terugkreeg is, dat dit niet aan hem was besteed, maar dat hij wel wilde weten hoe het met mij gaat. Hieronder mijn spontane zeer gefrustreerde reactie, die ik niet aan hem heb gestuurd, maar die ik toch graag ergens wil delen. Ik hoop dat jullie hiervoor open staan; ik kan het nergens anders kwijt. Het is een botte tekst, maar het geeft aan hoe gefrustreerd ik mij voelde. Ik wil hier niemand mee beledigen. Ondanks deze frustratie probeer ik mijn Licht en Liefde hoog te houden.

Hoe het met mij gaat? Tja, alleen, maar niet eenzaam. Omgeven door gemaskerde (nog heel veel in Frankrijk) zombies die geloven dat een virus kan klokkijken, dat een virus toeslaat als je je verder dan een x aantal meters van je huis begeeft, dat een virus niet door maskers zou kunnen komen waar het de bescherming biedt van kippengaas als horrengaas.

Goedgelovige mensen die nog steeds het idee hebben dat de overheid het beste met ze voorheeft, die met gemak hun vrijheid opgeven voor een zogenaamde pandemie, en die zich nu o zo dankbaar laten volspuiten met rotzooi om die ingeleverde vrijheid weer terug te krijgen – denken ze.

Die zich niet buiten hun comfortzone willen begeven om zichzelf echt te gaan informeren, maar die het terrasbezoek als het meest belangrijke aspect van hun persoonlijk geluk beschouwen.

Naïevelingen die ondanks alle tegenstrijdigheden die de overheid en de mainstream media over ze uitstorten nog steeds alles geloven wat ze wordt verteld, braaf de maatregelen opvolgen, en die vinden dat ieder ander dat ook moet doen.

Zombies die volledig de menselijke maat zijn kwijt geraakt, van wat echt waardevol is in het leven; eenheid, verbinding, saamhorigheid. Die bang zijn geworden voor hun medemens, voor het risico op besmetting, en elk lichamelijk contact mijden, hun ogen boven het masker schuw wegkijkend. Die meegaan in een angstpsychose van “o jé, ik zou ziek kunnen worden”, waar ziekte en doodgaan een aspect is van je leven op Aarde waar je niet omheen kunt.

Die zombies schermen zich af van hun oudere medemens onder het mom van “ik wil je niet besmetten”, en zodoende laten ze deze oudere medemens gewoon verrekken. In de handen van artsen die ‘medicijnen’ hebben gestudeerd, maar die zich niet bezighouden met geneeskunde (de goeden daargelaten). Deze oudere medemensen zijn volledig aan hun lot overgelaten, moesten in eenzaamheid en verwaarlozing zitten afwachten en doodgaan, maar aan hen werd niet gevraagd wat zij zelf wilden. Deze mensen hadden liever de intermenselijke relatie in stand gehouden, want ze beseffen terdege dat ze toch wel doodgaan op enig moment, maar dan wel graag omringd met en ondersteund door hun geliefden.

Hier ben ik maar gestopt, er is nog veel meer, maar mijn frustratie is duidelijk. Ik zal ermee moeten leren leven, en moeten leren de ander met zijn mening te respecteren. Moeilijk, maar ik ga ervoor! Licht en Liefde, Veronica

 
49 reacties

Geplaatst door op 9 juni 2021 in Geen categorie

 

49 Reacties op “Ik moet even stoom afblazen, dank voor jullie luisterend en begrijpend oor, juni 2021

 1. Dolores

  9 juni 2021 at 23:00

  Zo herkenbaar!
  Dikke knuffel!
  Dolores

  Verstuurd vanaf Do’s phone

  Like

   
 2. zeevisje

  10 juni 2021 at 00:30

  Mooi dat je de moed en zelfliefde hebt om echt te voelen en te delen wat je voelt en het er gewoon kan laten zijn terwijl je tegelijk de keuze maakt om het te transformeren, ik weet uit ervaring dat geconfronteerd worden met familie en vrienden enz die vanuit onbewustzijn en mindcontrol leven een uitdaging is omdat de keuzes die ze maken gevolgen kunnen hebben waar je ze uit liefde voor wil behoeden, maar liefde is ook loslaten en de ander zijn pad laten gaan en hoe moeilijk ook, vertrouwen dat dit voor hen het pad is die hen de ervaringen en lessen zal brengen die zij nodig hebben om verder te evolueren en tot herinnering te komen, het is niet fijn om te voelen dat je als het ware in twee verschillende werelden leeft en geen echte verbinding met hen kan krijgen maar zolang ze niet met hun ware zelf verbonden zijn kunnen ze ook nooit echt met anderen of de waarheid voorbij de illusies verbonden zijn, ik kon ook alleen maar huilen toen bleek dat ik de enige in de familie ben die geen prik nam, ik laat het verdriet door me stromen en focus op mededogen en compassie en op mijn eigen energie frequentie en maak die zo mooi en sterk en hoog mogelijk wetende dat ik andere mensen die er klaar voor zijn zo kan inspireren, en ik vertrouw erop dat uiteindelijk elke ziel vroeg of laat tot herinnering en hereniging met de primaire schepperbron zal komen, en dat er mogelijks in de hogere tijdlijn toekomst een middel zal worden vrijgegeven om de gevolgen van de prik teniet te doen, Ik weet wel dat je weet dat je niet alleen bent maar hierbij stuur ik je toch een heel warme dikke lekker ouderwetse knuffel en een schouderklopje die zegt: he meid, het is me wat he allemaal, misschien zou je nu toch twee keer nadenken voor je terug ja zegt op een leven op aarde, weet je nog met hoeveel passie en zekerheid je er toen aan begon? Je denkt misschien dat je missie hier niet te best loopt maar niets is minder waar, je doet predies waarvoor je hier kwam, laat je licht niet dimmen door hen die nog niet klaar zijn voor het licht, straal gewoon zonder pardon, dans en zing en huil als je moet, en vertrouw op de kracht in jou die dezelfde kracht is die het universum samen houd, je wordt gedragen omdat jij jezelf draagt, geniet zoveel je kan van deze bijzondere tijd, laat de inkomende energie jou en je visie van de nieuwe aarde dienen want zo brengen we haar tot leven, zegen hen die kiezen voor de oude aarde en ga vol passie naar de gouden aarde, Ik loop met je mee, liefs en veel begrip en zachte duwtjes in de gewenste richting van een andere jij Xxx

  Like

   
  • eventnl

   10 juni 2021 at 01:12

   Je bent een schat! Wat een geweldige pep talk! Dank je wel.

   Like

    
 3. levensboomwordSimon

  10 juni 2021 at 03:37

  Ha! Zo herkenbaar!
  Mijn lief die zonder nadenken, het zelfs logisch vindt, in het volste vertrouwen in de medische wereld, zich laat vaccineren en in tranen is omdat we niet samen op vakantie zouden kunnen gaan naar onze zoon in Australië of naar Spanje omdat ik dat niet doe.

  Steeds weer die pijn om dat soort zaken te moeten waarnemen en steeds weer er sterker uitkomen, met de nodige terugvallen…

  Toch positief, liefdevol, compassievol blijven omdat dat het beste wapen is tegen besmetting: het virus kan je niets doen als je in een hoge frequentie bent.

  Regelmatig een oplossing van chloordioxide drinken, zie de website van Andreas Kalcker.
  De effecten van vaccinatie wegnemen met dennennaldenthee, zie de website van fallcabal.
  Mediteren, zie de website van We love mass meditation.
  Ik hoef dus niet machteloos af te wachten, kan genoeg actie ondernemen om te helpen die prachtige nieuwe wereld te creeeren die gaat komen. Het licht heeft al gewonnen, de duisternis is kansloos, ze doen hun laatste wanhoopspogingen om de narigheid in stand te houden.

  En als iemand vraagt waarom ik me niet laat vaccineren, stel ik de vraag: “Stel dat een farmaceutisch bedrijf komt met een nieuw, experimenteel medicijn en je vraagt dat voor hen op jezelf uit te testen, wat zou je dan antwoorden?” Het is prachtig die reactie van verwarring te zien op het gezicht van de vrager.

  Fijne dag vandaag en de dagen die komen!
  Simon

  Geliked door 1 persoon

   
  • eventnl

   10 juni 2021 at 12:26

   Dank je wel! M.b.t. chloordioxide: ik heb daar recent een stukje over geschreven en de Nederlandse vertaling van hoe het te maken en de informatie erover in een Word bestand gezet (is 28 pagina’s). Iedereen die dit zou willen ontvangen kan hier een reactie plaatsen, dan stuur ik het via e-mail.
   En een goede tip van je: om te vragen hoe je zou reageren als je wordt gevraagd om een nieuw experimenteel medicijn op jezelf uit te testen. Laten we die allemaal gaan gebruiken.

   Like

    
   • Henrieta Stielstra

    10 juni 2021 at 14:00

    Goedemiddag,
    Graag zou ik het document m.b.t. chloordioxide ontvangen.

    Hartegroet,
    Henrieta

    Like

     
   • Henny Dokman

    11 juni 2021 at 15:57

    Dankjewel. Ik heb een plv re ept maar hou me aanbevolen voor je jouwe. Dank bij voorbaat

    Like

     
 4. Sandra Pole

  10 juni 2021 at 04:00

  Lieve Veronica,

  Het is herkenbaar wat je schrijft en ik denk voor veel mensen die wakker zijn die dit ook ervaren, het is een goede keuze om het hier van je af te schrijven ipv naar de persoon die de frustratie bij oproept, want de mensen die op ziels niveau niet hebben gekozen om in dit leven wakker te worden kunnen deze informatie gewoon weg niet tot zich nemen, het is aan ons om dit te accepteren en los te laten en ieder zijn eigen weg te laten bewandelen, we moeten ons richten op de mensen die er wel voor open staan en hun de aanwijzing geven wat hun verder helpt en dit doe jij ook al jaren, want ik lees al heel wat jaren jouw berichten en ik heb al veel van jou aanwijzingen toegepast en heb er veel profijt van gehad en ben daardoor ook gegroeid en ik heb hierdoor al heel wat mensen ook weer verder kunnen helpen en daar doen we het voor.
  Het zijn bijzondere tijden en niet altijd gemakkelijk, en wij wisten dat het niet gemakkelijk zou worden en toch wilden we hier zijn, we stonden te popelen om aan deze reis te beginnen 😊 Omdat we wisten dat we ons hier al vele levens op hebben voorbereid en het aankonden.❤
  Ik stuur je veel Licht en Liefde en een hele dikke knuffel 💖
  Veel liefs Sandra

  Like

   
  • eventnl

   10 juni 2021 at 12:30

   Dank voor jouw opbeurende woorden, en het is fijn om te horen dat mensen feitelijk profijt hebben van hetgeen ik doe. Alle reacties die ik nu krijg zijn voor mij echt een positieve stimulans!

   Like

    
 5. aphroditje

  10 juni 2021 at 04:18

  Ik ken en voel die frustratie ook Veronica. Je hoeft je hoervoor niet te schamen! Love & Light ❤

  Like

   
  • eventnl

   10 juni 2021 at 12:36

   Nee, schamen doe ik mij niet. En ik ben blij dat ik het hier met jullie allemaal kan delen. Er zijn duidelijk velen die deze frustratie herkennen en het is fijn dat we dit met elkaar kunnen bespreken. Licht & Liefde!

   Geliked door 1 persoon

    
 6. a.leeraert

  10 juni 2021 at 05:35

  Helemaal mee eens Veronica,ga zo door met je goede werk.Veel licht en liefde.

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Like

   
 7. magievaneenheid

  10 juni 2021 at 07:08

  Dag Veronica, wat fijn dat je de moed hebt om dit met ons te delen! Het is inderdaad een thema waar velen van ons nu mee worstelen……. Hoe graag willen we mensen de ogen laten openen? Hoe graag willen wij een betere wereld voor IEDEREEN! In ons weten of mentale veld is het voor ons soms zo duidelijk. In onze cellen en ons ganse zijn is er echter zoveel pijn, ongeloof, frustratie, onmacht…… om alles wat we zien rondom ons. Ikzelf ben ook door een heel diep dal gegaan hierrond, het is dan ook heel moedig om dit te willen / durven delen. Dank je wel hiervoor! Door het te benoemen en te accepteren komt er ruimte en plaats voor nog meer licht en liefde 😉 SAMEN OP WEG NAAR DE NIEUWE WERELD! In liecht en in liefde ….. Mega knuffel van mij voor jou 😉 Groetjes Diane

  Like

   
  • eventnl

   10 juni 2021 at 12:44

   Je hebt het goed verwoord, pijn, ongeloof, frustratie, onmacht. Maar ik weet dat wij allen heel veel kracht hebben om erboven te gaan staan en te beseffen dat datgene dat wij aan de wereld aanbieden wordt opgepakt door de mensen die er klaar voor zijn. En ja, we zullen helaas mensen achter ons moeten laten, ik hou niet veel bloedfamilie over, maar ik weet dat ik heel veel zielsfamilie heb. Mega knuffel terug!

   Like

    
 8. Gerritdina Vos

  10 juni 2021 at 07:21

  Goedemorgen Veronica.

  Ik kan echt met je meevoelen, en denk dat het velen zo gaat. Wij gaan gewoon verder met Licht en liefde geven. Fijn dat we op deze wijze elkaar kunnen ondersteunen. Het einde is in zicht. Een echte ouderwetse knuffel uit Groningen. Fijne dag, Diny ________________________________

  Like

   
  • eventnl

   10 juni 2021 at 12:46

   Dank je wel voor die echte ouderwetse knuffel! En laten we met elkaar manifesteren dat het einde er is!

   Like

    
 9. lucjol789

  10 juni 2021 at 07:45

  Ik kan je goed begrijpen Veronica. Mijn oudste dochter is pro coronamaatregelen en mijn jongste dochter(net als ik) anti coronamaatregelen. Ook binnen gezinnen is de overheid er in geslaagd om tweespalt te creëren.
  Het is verdrietig, maar iedereen heeft te leven met zijn/ haar eigen wijsheid.
  Ik heb het afgelopen jaar geleerd dat het onmogelijk is om mensen wakker te schudden zij zullen zelf moeten ontwaken. Pas als de MSM de realiteit laat zien!
  De meeste mensen volgen toch het journaal.

  Like

   
  • eventnl

   10 juni 2021 at 12:52

   Ja, het is echt verdrietig hoe ze erin geslaagd zijn om de mensen uit elkaar te drijven. En ik ben bang dat een grote groep mensen alles blijft afwijzen, ook als de MSM de realiteit laat zien. Veel mensen willen het gewoon niet weten, daar ben ik de afgelopen jaren al zo vaak tegenaan gelopen. Opmerkingen als “ik weet dat het een rot wereld is, maar ik wil het gewoon niet weten”. Het is heel beangstigend voor veel mensen om uit hun comfortzone te stappen en de realiteit onder ogen te zien, en velen zullen dit proces niet aankunnen. Daar zullen we mee moeten leren leven.

   Like

    
 10. evenwichtinjeleven

  10 juni 2021 at 07:52

  Dank voor al het werk dat je voor ons doet.
  Je woont in Frankrijk zie ik. Recent nog een tijdje geweest en het is heel herkenbaar. Meer nog dan hoe ik het hier in NL ervaar.
  Goed dat je het deelt. Zo dat is er uit! We hebben je gehoord en het wordt gedeeld. Nu jezelf energetisch reinigen van deze zwaarte.
  Gelukkig lees ik ook dat je niet eenzaam bent, dat je in verbinding bent met Aarde, Natuur en Kosmos, Licht, Liefde en Wijsheid.

  Graag roep ik iedereen op om Veronica de komende tijd in onze meditaties speciaal te noemen om nog meer GodGodinkracht te sturen. Het Licht zal ons bevrijden!
  Veel liefs!

  Like

   
  • eventnl

   10 juni 2021 at 12:59

   Wat lief, die oproep van jou m.b.t. de meditaties. Prachtig, en het brengt de tranen in mijn ogen. En ja, en ik krijg heel veel kracht van mijn verbinding met de Aarde, de natuur en de kosmos. Ik woon hier op mijn eilandje van licht in de 5D en soms moet ik mij even in de 3D begeven, die energie is dan heftig en het kost moeite om dat buiten mij te houden (zoals mijn bericht dat laat zien). Mijn eilandje van Licht is letterlijk mijn toevluchtsoord, de energie hier is geweldig. Veel liefs terug!

   Like

    
 11. annuskascholten

  10 juni 2021 at 07:55

  Lieve Veronica,Hier hetzelfde. Wat een tweestrijd ontstaat hier. Gezinnen vallen met bosjes uit elkaar door de verschillende meningen over alleen al het vaccineren. Ik hoef hem nu niet en nooit niet. Ook mij valt het zwaar om te zien dat iedereen de oogkleppen op heeft en niet openstaan voor de echte waarheid. Een hele uitdaging om in je licht te blijven en niet gefrustreerd te zijn/raken. Ik doe mijn best om ieder in zijn waarde/waarheid te laten. Ik begrijp je dus volkomen. We gaan voor Licht en Liefde ❤🙏Wens je een hele geweldige zonnige dag.Liefs AnnuskaVerzonden vanaf mijn Samsung Galaxy-smartphone.

  Like

   
  • eventnl

   10 juni 2021 at 13:04

   Ja, we gaan voor Licht en Liefde, en doen ons best om ieder in waarde/waarheid te laten. Maar het is best moeilijk als je merkt dat dit eenrichtingverkeer is, dat de andere partij daar niet zijn best voor doet en ons veroordeelt om onze overtuigingen. We zullen ermee moeten leren leven en vooral onze vibratie hooghouden. Licht & Liefde!

   Geliked door 1 persoon

    
 12. louise emmerik

  10 juni 2021 at 08:19

  Lieve Veronica, Hartelijk dank voor het delen van deze brief,het is zooo herkenbaar ,en velen zitten met deze frustratie. Blijf asjeblieft schrijven hierover ,laten we hopen op een doorbraak spoedig. Je doet fantastisch werk…mijn innige dank hiervoor ! Ik Ben licht Ik Ben Liefde Ik Ben Waarheid I AM

  ❤️Groet louise

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  >

  Like

   
  • eventnl

   10 juni 2021 at 13:09

   Dank je wel, en ik blijf schrijven, wees daarvan overtuigd. Het is die kleine bijdrage die ik kan leveren in dit hele proces. Ik ga ook elke avond slapen met de “Ik Ben Het Licht” mantra, en voeg eraan toe: “Ik ben God, Ik ben Soeverein, Ik ben Vrij!” (Wanneer iemand moeite heeft met het woord God, kun je ook Goddelijk gebruiken.)

   Like

    
 13. yvonjana

  10 juni 2021 at 09:53

  Verlies nimmer je Zelf en blijf je Zelf en ik weet hoe vreselijk raar het nu om ons heen gaat!

  ik ben het licht, ik ben de liefde ik ben de waarheid.

  yvonjana

  Like

   
 14. Reinhilde Raspoet

  10 juni 2021 at 10:05

  ja in liefde licht en waarheid want we zijn souvereine wezens , proficiat en zolang duurt deze chaos niet meer en uit die chaos komt er iets nieuws met veel nieuw licht en hogere frequenties daar ben ik vast van overtuigd, veel moed wens ik je intussen

  Like

   
  • eventnl

   10 juni 2021 at 13:13

   Ja, die chaos is nu nodig om ruimte te maken voor het nieuwe, daar ben ik ook van overtuigd. Dus we houden vol! Licht & Liefde!

   Like

    
 15. ann-sophie

  10 juni 2021 at 13:10

  ik vind jouw reactie ontzettend moedig! ondertussen heb ik alle mogelijke emoties ervaren: kwaad, angstig, verdrietig, ontgoocheld, opgelucht, … en wat nog meer. ik ben zo overtuigd en ik had ten stelligste gehoopt dat er meer van de mensen waar ik een band mee heb, durven verder kijken dan wat de mainstream hen blijft voorkauwen en tot mijn teleurstelling en spijt merk ik dat dat niet het geval is, waarvan ik denk dat ze toch verstandig zijn. daarnaast is het ook zo, dat de contacten zelfs afgebroken worden wanneer mensen weten dat ik een totaal andere mening als hen ben toegedaan. het is zo moeilijk, zelfs thuis, op het werk, … ik begrijp het echt niet, ik kan het niet geloven en dus probeer ik los te laten, want ik kan niet anders voor mijn eigen emotioneel welbevinden. ik doe er alles aan om zoveel alles mogelijk in mijn kracht te gaan staan en positief te blijven in de hoop dat er snel een kentering komt, hoewel ik soms een beetje moedeloos word. die negatieve gevoelens zorgen er voor dat ik me dan zorgen maak of het zal lukken om een aarde te creëren die voor onze kinderen en kleinkinderen alleen maar bestaat uit liefde, warmte, empathie, … en mensen die alleen maar het allerbeste met elkaar voorhebben. bedankt Veronica voor al de moeite die je doet om zoveel artikels voor ons te willen vertalen en door te sturen.

  Like

   
  • eventnl

   10 juni 2021 at 13:25

   Wat jij beschrijft is wat wij allemaal ervaren: het verdriet en de teleurstelling dat zo weinig mensen om je heen je kunnen volgen en begrijpen. Ik kwam eens een uitspraak tegen die dit goed illustreert: “Naarmate ik hoger kom op mijn pad, wordt mijn weg eenzamer.” Maar wij weten over welke kracht wij beschikken, wij gaan verder op dit pad, ondanks de eenzaamheid. We weten wat voor goede toekomst ons wacht, en dáár gaan we voor, met of zonder onze medemensen. We bieden het ze aan, en het is aan hen om een keuze voor zichzelf te maken. Ik ben ervan overtuigd dat die nieuwe samenleving in liefde, warmte, empathie, en mensen die alleen maar het allerbeste met elkaar voorhebben er komt! Uiteindelijk is dit hetgeen het grootste deel van de mensheid wil, en wanneer ze in staat zijn om zich los te maken van de leugens en beknellingen van de huidige maatschappij, zijn ze vrij om mede vorm te gaan geven aan deze nieuwe samenleving. Licht & Liefde!

   Geliked door 1 persoon

    
 16. Jeanine Hoefnagels

  10 juni 2021 at 14:50

  héél erg herkenbaar. Vergeet echter NOOIT dat je niet alleen bent. Rond de 20% van de wereldbevolking is wakker/uit de hypnose en die 20% zijn bepalend voor onze toekomst. Door HEN/ONS is het nl ONmogelijk geworden om de genocide agenda uit te rollen en dat weten de FAUCI’S , de GATESEN, deRUTTE’S, de MERKEL’S , de MACRON’S, de JOHNSON’S, de zgn KONINKLIJKEN en al het andere psychopatische gespuis DONDERS goed. Dus we zijn in de laatste stuiptrekkingen van een failliet systeem. Omdat tijd niet aanwezig is bij onze Galactische helpers , is er geen tijdslijn aan vast te maken, dus wordt GEDULD en VERTROUWEN het allerbelangrijkste voor nu en de toekomst. Namasté.

  Like

   
  • eventnl

   10 juni 2021 at 17:59

   Wat heerlijk dat ik door de reacties op mijn verhaal weer zo met mijn neus erop wordt gedrukt dat ik niet alleen ben! Langzaam maar zeker gaan we elkaar vinden. En samen gaan we ervoor, onze kracht creëert de nieuwe samenleving. Licht & Liefde!

   Like

    
 17. Agnès Schoevaerts

  10 juni 2021 at 15:28

  Oh ja Veronica, ik kan je frustratie goed volgen. Zelf heb ik het gevoel alsof het voorbije jaar een verloren jaar is, zonder contact en slaafs opvolgen wat de overheid dicteert. Als ik een mailtje stuur naar het Europees parlement krijg ik een standaard tekst terug als antwoord, terwijl dit absoluut geen antwoord is.
  We kunnen alleen maar sterk blijven in onze overtuiging, maar ik word er ook zo moe van.

  Like

   
  • eventnl

   10 juni 2021 at 18:02

   Die vermoeidheid is ook heel herkenbaar, ik denk dat wij daar allemaal mee te kampen hebben. Maar de opruiming vindt plaats, laten we ons daar aan vasthouden. Licht & Liefde!

   Like

    
 18. anneliesjelgerhuis

  10 juni 2021 at 19:56

  Lieve Veronica,

  Het 1e mailtje heb ik gestuurd na de 1e paar regels van je betoog maar nu ik het einde heb gehaald denk ik nog meer STUREN! Liefs

  Op 9-6-2021 om 22:51 schreef Info-blog The Event-NL: > WordPress.com > eventnl posted: ” Lieve mensen, vandaag stuurde ik een mail aan iemand > die ik lang niet had gesproken. Ik wist dat die persoon voor de keuze > van al dan niet prikken staat, en ik vroeg hem om in ieder geval > onderzoek te doen. Wat ik terugkreeg is, dat dit niet aan hem was ” >

  Like

   
 19. anneliesjelgerhuis

  10 juni 2021 at 20:01

  Weet je… LIEFDE is soms bot en doorsnijdend. Niet aan  hem besteed??? We mogen wel bloot staan aan zijn spike eiwitten waar we ons dan  weer tegen moeten beschermen? Ik zeg sturen! Heel veel liefs Annelies

  Op 9-6-2021 om 22:51 schreef Info-blog The Event-NL: > WordPress.com > eventnl posted: ” Lieve mensen, vandaag stuurde ik een mail aan iemand > die ik lang niet had gesproken. Ik wist dat die persoon voor de keuze > van al dan niet prikken staat, en ik vroeg hem om in ieder geval > onderzoek te doen. Wat ik terugkreeg is, dat dit niet aan hem was ” >

  Like

   
  • eventnl

   10 juni 2021 at 21:14

   Ja, dat is helaas het eenrichtingverkeer denken; ze vinden dat wij een bedreiging voor hen zijn, maar het omgekeerde zien ze niet. Licht & Liefde!

   Like

    
 20. Sylvia Bol

  11 juni 2021 at 22:00

  Ik ben altijd heel blij met je informatie! Wat het ook is. Dank voor al je openhartigheid. Ik voel me verbonden. We gaan door; soms makkelijk en soms moeilijk maar altijd met onze liefde voor Onze prachtige aarde 🌎 Gaia. Ik hou van jou 😘 Je doet geweldig werk!! 💖

  Like

   
  • eventnl

   11 juni 2021 at 23:49

   Dank je wel! Al deze mooie reacties zijn een enorm positieve stimulans voor me!

   Like

    
 21. Agatha Overbekking

  12 juni 2021 at 07:23

  Dankjewel, voel het ook zo maar we blijven Licht en Liefde naar elkaar sturen…

  Like

   
  • eventnl

   12 juni 2021 at 21:35

   Zo is dat! Met onze hoge vibratie halen we het systeem onderuit. Licht & Liefde!

   Like

    
 22. Mieke de Graaf

  12 juni 2021 at 12:15

  Hallo Veronica,

  Allereerst dank voor al je berichten op the Event-nl. ik ben een van je trouwe lezers en dankbaar voor alle informatie.

  ik lees net je mail van 9 juni, waarin je het beeld schetst van de ‘gehoorzame burger’. Ik kan me er zo in vinden. Verbaas me iedere dag weer hoe alle regels braaf worden opgevolgd zonder vragen te stellen. De innerlijke autoriteit wordt zonder pardon afgegeven aan regeringsleiders die er wel wat plannetjes voor hebben.

  Ik heb even een rare vraag, en misschien wel heel onterecht, dus bij voorbaat mijn excuses.

  Klopt het dat ik in je bericht lees dat jij momenteel (of altijd) in Frankrijk bent ?

  Nederlandse vrienden aldaar hebben me uitgenodigd en natuurlijk wil ik er heel graag heen, maar niet onder voorwaarde van een prik of een test. Ik vraag me dus af hoe riskant het is om zonder aan deze voorwaarden te voldoen naar Frankrijk te reizen.

  Weet jij misschien hoe en of buitenlanders gecontroleerd worden op de negatieve test en hoe dat bij de grens wordt gedaan ?

  De zus en zwager van een goede vriendin hadden en de test en de prik genomen (…) en werden nergens gecontroleerd toen ze vorige week naar Zuid Frankrijk reden. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het altijd zo gaat.

  Zoals ik al schreef, kun je hier misschien helemaal niet op antwoorden, dus dan moet je deze mail gewoon in de poubelle gooien.

  Maar toch bedankt voor het lezen en voor het delen van je inzichten.

  Met vriendelijke groet, Marieke de Graaf

  >

  Like

   
 23. eventnl

  12 juni 2021 at 21:50

  Lieve trouwe lezer Mieke, ik moet eerlijk zeggen dat ik er zelf helemaal geen ervaring mee heb. Vanaf het uitbreken van de idiotie heb ik mij op mijn eilandje van licht teruggetrokken. Wat ik wel in de beginperiode heb meegemaakt is overijverige agenten (controle bij het boodschappen doen) en een helikopter. Naast mijn huisje op het platteland is een heuvel en ik liep daar bovenop met mijn hond. Dat was in de tijd dat wij niet verder dan 1 km. van huis mochten gaan. Er kwam een helikopter over de heuveltop die schuin van mij af vloog, maar toen hij mij zag kwam deze naar mij toe gevlogen en bleef een tijdje boven mij hangen. Ik heb hoofdschuddend naar ze staan kijken en na een paar minuten vloog hij verder.
  In het kleine dorpje waar ik bij hoor lopen de mensen buiten op straat met die lap voor! Ik laat mijn lach zien en ben daarmee echt een uitzondering. Maar toen ik op het postkantoor moest zijn weigerde de lokettist de deur voor mij open te maken. Een sjaal als alternatief werd niet geaccepteerd.
  Over de grens heb ik wel wat ervaringen van anderen gehoord. Meestal konden ze zonder problemen de grens over. Een keer werd iemand aangehouden en weigerde de test. Hij moest een boete van 135 euro betalen en kon toen – zonder test dus – zijn reis vervolgen.
  Licht & Liefde!

  Like

   
 24. Mija

  12 juni 2021 at 22:07

  Ik heb mijn partner, mijn zus, mijn broer met zijn gezin kunnen overtuigen niet de prik te nemen.
  Verder ook mijn vriendin en partner. Ook weet ik dat mijn nicht en haar dochter met gezin het
  niet doen. Ook vrienden in het buitenland weigeren allemaal. Dus ik heb een heerlijke prik vrije kring. We zijn ook veel bij elkaar te vinden en doen niet aan afstand etc.

  Like

   
 25. mariondautzenberg@web.de

  16 juni 2021 at 08:47

  Je spreekt uit mijn hart, he

  Like

   
 26. Lenie Broere

  20 juni 2021 at 17:30

  Lieve allemaal , reacties gelezen, en wat gaat er een mooie fijnere tijd aanbreken, ja, ook ik geen vaccin, heb vanaf begin geluisterd naar mijn intuitie, mijn geloof, vertrouwen, het is zo fijn om onder gelijk gestemde mensen te zijn, ben dankbaar om dit te mogen mee maken, we worden geholpen, door de Goddelijke wereld, buitenaardsen, ja, ik ben ze Dankbaar. Ben trouwe lezer van de the Event nl, door mij te verdiepen, ben ik zover gekomen, cursus gedaan, nu Reiki 2 op naar 3 mee bezig, waar ik nu ben, sta met beide voetjes op de grond, ja, gegroeid en blij er mee,. Ik wens iedereen, heel veel Liefde Licht toe

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: