RSS

Vertegenwoordigers van het volk die niet willen dat de waarheid van het volk wordt verteld, 10 september 2021

10 sep

Kijkend naar het politieke systeem in Nederland is het zo dat de leden van de regering en de tweede kamer zijn gekozen door het volk om voor hen op te treden als volksvertegenwoordigers. Het is al lange tijd duidelijk dat de meesten van deze mensen hun belofte aan het volk zijn vergeten zodra ze hun comfortabele zetels hebben ingenomen.

De reacties op het betoog van Gideon van Meijeren over ‘corruptie van journalisten’ brengen dit wel heel onbarmhartig aan het licht. We krijgen allemaal geschiedenislessen op school, ons wordt verteld dat wij leren van de geschiedenis. Maar wat zien we nu? Zodra Gideon van Meijeren de huidige ontwikkelingen vergelijkt met hetgeen onze voorouders hebben meegemaakt voor en tijdens de tweede wereldoorlog wordt hem de mond gesnoerd. Men wil dat niet horen en de kamervoorzitter gaat zelfs zo ver dat ze meerdere malen de vergadering schorst om Gideon van Meijeren de mond te snoeren.

Hallo??? Het volk van Nederland kijkt naar de huidige ontwikkelingen en ziet dat het heel erg de kant op gaat van de onderdrukking die ons al zo vaak is opgelegd. En nu wordt een vertegenwoordiger van het volk die onze gedachten verwoord de mond gesnoerd!

Bekijk de opname van dit debat waarbij ik je garandeer dat de haren je te berge rijzen! Wanneer de link niet werkt, zoek dan in yt naar Forum voor Democratie, de video “Hele Kamer woedend. Gideon van Meijeren legt genadeloos mediacorruptie bloot”.

Verspreid dit, spreek de zogenaamde ‘vertegenwoordigers van het volk’ aan op hun gedrag en het nalaten om op te komen voor het volk dat zij zouden moeten vertegenwoordigen.

Breng de “Verklaring van de Mensen van de Verenigde Staten voor Wereld Vrede en Welvaart” onder de aandacht, omdat dit een verklaring is die wereldwijd gebruikt kan gaan worden. Deze verklaring gaat over het volgende: “Maar wanneer een lange reeks van misbruiken en toe-eigeningen, onveranderlijk hetzelfde doel nastrevend, een ontwerp laat zien om hen onder absoluut despotisme te brengen, is het hun recht, is het hun plicht, om zo’n regering af te werpen, en te zorgen voor nieuwe bewakers voor hun toekomstige veiligheid.”

Het is al eerder gebeurd in Nederland, in 1581, toen het Nederlandse volk zich met het “Plakkaat van Verlating / Verlatinghe – 26 Juli 1581 In de Staten-Generaal” heeft losgemaakt van het heersende bestuur om weer het zelfbestuur van het land te krijgen.  Kijk deze video “True Freedom by Prof. Dr. Bob de Wit”, based on the ‘Act of Abandonment’, 440 years ago… 

In liefde, Veronica

 
2 reacties

Geplaatst door op 10 september 2021 in Geschiedenis, soeverein

 

Tags: , ,

2 Reacties op “Vertegenwoordigers van het volk die niet willen dat de waarheid van het volk wordt verteld, 10 september 2021

 1. Bartje Meijer Tekst&Concept

  10 september 2021 at 14:45

  Je moet maar durven om je achter Gideon van Meijeren te scharen.

  Geliked door 1 persoon

   
 2. yvonjana

  10 september 2021 at 17:58

  Zij dit doen, alweer doen, zijn dus eigenlijk geen knip voor de neus waard!
  Zij zitten er van en door ons geld dat wij elk jaar weer maar te braaf blijven betalen!
  En weer zij zijn niets meer, ze zijn eigenlijk nog veel minder dan ons vuil. Want ons vuil is in zekere zin nog oprecht vuil ook! Dat zijn zij zeker de afgelopen twee jaar al niet meer geweest.
  Wel bleven ze eten, uitgaan en meer dan dat, en alweer van ons geld!
  Eigenlijk zijn deze mensen ook geen werkelijke mensen meer, als je tenminste weet wat de term ‘mens’ eigenlijk betekent.
  Zij zijn volksmoordenaars geworden en dat zelfs alleen maar door hun eigen laffe houding.
  Desnoods maar veroordeelt laten worden door een VOLKSTRIBUNAAL, want de werkelijke rechtspraak in dit kikkerlandje, is ook alweer geen knip voor de neus waard!
  Wel dient dan ook VOLKSTRIBUNAAL alleen maar bestaan uit oprechte en eerlijke mensen en de kans ook nog krijgen voor dit tribunaal om hun werkelijke laffe daden uit te gaan leggen aan de werkelijke oprechte en eerlijke bevolking van dit zo uitgeholde kikkerlandje door de zogenaamde overheden van dit schijnbestuur!

  Geliked door 1 persoon

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: