RSS

Cobra: Activeringsrapport Goddelijke Interventie – 3 januari 2022

07 jan

(N.B. van de redactie: alle links zijn in de tekst opgenomen) Onze activatie was een groot succes, met meer dan 250.000 mensen die deelnamen aan de meditatie op 21 december en meer dan 190.000 mensen die de petitie ondertekenden.

Dit is veel meer dan het Guinness-wereldrecord van Deepak Chopra.

En is een van onze meest succesvolle meditaties up-to-date.

Pleiadiërs waren erg aanwezig tijdens de activering op 21 december en veel mensen voelden geweldige energieën.

Het proces van het ondertekenen van de petitie was veel tumultueuzer. De cabal heeft zich een paar keer bemoeid met het ondertekening proces op de eerste petitiewebsite en heeft uiteindelijk de petitiepagina verwijderd, dus moesten we migreren naar de tweede petitiesite.

Zodra de eerste petitiesite was verwijderd, nam het Pleiadische Opperbevel contact op met de top van het Russische en Amerikaanse leger en vertelde hen dat een kritieke massa van de principes van de Galactische Codex is geschonden, omdat het vermogen van mensen om hun vrije wil uit te spreken over het buitenaardse contact ernstig werd belemmerd. Het Pleiadiaanse opperbevel heeft toen een deel van hun interventieplannen onthuld aan de top van de Russisch/Amerikaanse positieve militaire facties. Dit heeft geleid tot hevige reacties binnen het leger, aangezien de Russen van mening waren dat First Contact indruist tegen de territoriale soevereiniteit van de Russische staat, en velen binnen de Amerikaanse topmensen vonden dat deze interventie indruiste tegen hun religieuze overtuigingen. Dit heeft geleid tot de volgende ontwikkeling.

Het ondertekening proces ging verder op de tweede website en op 11 december werd een kritieke massa van 144.000 handtekeningen bereikt.

De volgende dag verschenen er veel wolkenschepen in heel Japan.

Nadat de kritieke massa aan handtekeningen was bereikt, hebben de Pleiadiërs meegedeeld dat de wettelijke basis voor hun interventie op het oppervlak van de planeet nu is vastgesteld.

Ze zullen eerst contact opnemen met de personen die deelnemen aan het Contact Dish-project; hier de Nederlandse vertaling van het bericht en hier een aanvulling erop.

Aangezien de Galactische Wet voorrang heeft op lokale wetten, zal dit contact tot stand worden gebracht ongeacht de lokale wetten in de landen waar met mensen contact zal worden opgenomen. De Pleiadians hebben benadrukt dat ze het contact zo snel mogelijk willen initialiseren, maar zullen GEEN contact opnemen met iemand totdat de basisveiligheid van de gecontacteerde individuen kan worden gegarandeerd, en hiervoor moeten de duistere krachten op het fysieke vlak meer kracht verliezen. Ze willen niet zeggen wanneer de contactreeks zal beginnen, maar wanneer het begint, zal het plotseling beginnen zonder waarschuwing.

Er zal ook contact worden opgenomen met mensen die geen land bezitten, maar voor dat contact moeten ze zich in de natuur bevinden op ten minste 60 meter/yards afstand van de dichtstbijzijnde mens om interferentie met implantaten / biochips te voorkomen, en zo ver mogelijk van de lokale militaire basis.

Zodra dit contact plaatsvindt, en zelfs daarvoor, zal het sterke emotionele reacties veroorzaken bij de oppervlaktebevolking. Blijf dan kalm en gebruik uw gezond verstand.

De kritieke massa die voor onze meditatie op 21 december is bereikt, heeft het proces van omkering van het planetaire raster in gang gezet. Dit betekent praktisch dat de Lichtkrachten nu de energievelden rond het planetaire oppervlak van het omgekeerde negatieve energieraster, gecreëerd tijdens de Archon-invasie in 1996, terug naar het Lichtraster terugsturen. Dit betekent een volledig offensief van de Lichtkrachten op de niet-fysieke vlakken rond het aardoppervlak, het verwijderen van entiteiten, duistere technologieën, anomalie, alles tegelijk.

Het is daar nu een volledige oorlog en Lichtwerkers / Lichtstrijders worden serieus aangevallen, maar dit is de laatste strijd die nu de oppervlakte van de planeet heeft bereikt, tenminste op de niet-fysieke niveaus, en het zal leiden tot volledige bevrijding.

Het proces van omkering van het planetaire raster zal alle anomalie opruimen die duistere krachten en het kwaad mogelijk maakten en de oorzaak van het kwaad en de duisternis voor altijd uitroeien van dit universum.

De Lichtkrachten zijn nu gericht op het opruimen van de primaire anomalie op het astrale en lagere mentale vlak. Op het astrale vlak maken ze het zogenaamde ‘jaloezienetwerk’ schoon. Daar kan nu niets meer over gezegd worden, slechts twee hints; hint 1 – Engels (hier Nederlands) en hint 2 – Engels (hier Nederlands).

Het verwijderen van de primaire anomalie op het astrale vlak zal beginnen met het verwijderen van de kosmische oorzaak van negatieve emoties zoals woede of angst.

Op het lagere mentale vlak maken ze het zogenaamde ‘onzichtbare netwerk’ schoon. Het verwijderen van primaire anomalie op het lagere mentale vlak zal beginnen met het verwijderen van de oorzaak van de valse ideeënmatrix. Valse, foutieve ideeën vormen op dit moment meer dan 90% van de denkprocessen van de oppervlakkige mensheid.

Als gevolg van deze opruiming beginnen mensen zich bewust te worden van het mind-virus, zoals zowel Musk als Poetin publiekelijk hebben verklaard.

Op het fysieke vlak ruimt dit laatste offensief van de Lichtkrachten alle overblijfselen op van de vloot van duistere krachten in het zonnestelsel en alle negatieve ondergrondse bases. Alle gevangengenomen duistere wezens krijgen een ‘overgave of sterf’-optie aangeboden. Als ze zich overgeven, moeten ze de Galactische Codex accepteren, het Licht accepteren en de gevolgen van hun eerdere acties herstellen. Als ze dat niet willen of kunnen, worden ze via de sorteerfaciliteit van Ganymedes naar de Galactische Centrale Zon gebracht voor herstructurering.

Het laatste offensief van de Lichtkrachten op het fysieke gebied aan de oppervlakte zal NIET worden gestart totdat het gevaar van buitensporig geweld is weggenomen, en zowel niet-fysieke gebieden als primaire anomalie moeten substantieel worden opgeruimd om dat te bereiken.

Op kwantumniveau zijn de Lichtkrachten erin geslaagd om alle zwarte wormgaten te wissen die de duistere krachten gebruikten voor veilige kwantumcommunicatie, en als gevolg daarvan is het veilige en onhackbare communicatienetwerk van de duistere krachten uit elkaar gevallen. Top Chimera-leiders moeten nu gecodeerde communicatie gebruiken die gemakkelijk door het verzet kan worden gehackt. Als neveneffect hiervan waren er belangrijke ontwikkelingen in de totstandkoming van het positieve kwantum financiële systeem (QFS).

Alle zwarte stenen en alle chimera-spinnen op het oppervlak van de planeet, inclusief die in de Urim-basis, zijn verwijderd.

Op het oppervlak van de planeet zijn er veel juridische initiatieven die parallel lopen met de Planetaire Bevrijdingspetitie, en langzaam maar zeker wordt er een juridische infrastructuur gebouwd voor de arrestaties van de Cabal tijdens de Event en hun daaropvolgende processen:

Walgelijke daden van Anthony Fauci worden eindelijk onthuld:

Fauci komt volledig aan bod in dit uitstekende nieuwe boek van Robert F. Kennedy Jr.

Deze mensen zijn niet meer veilig, en 2021 was piek Davos.

De bunkers zullen hen niet helpen, omdat het verzet diep onder hen op hen wacht.

Covid-virus is gecreëerd door de door Chimera gecontroleerde DARPA en vrijgegeven als een mechanisme tegen de voortgang van de Lichtkrachten naar de bevrijding van de planeet.

In paniek gebruiken de duistere krachten de pandemie nu als een instrument om een ​​wereldwijde totalitaire staat op te leggen in hun laatste wanhopige poging om de oppervlaktebevolking te beheersen. Ze doen dit door massavormingspsychose op te wekken.

Door de mensen expres in een voortdurende staat van verwarring, hopeloosheid en angst te houden:

Leidt tot de dood van de wetenschap.

Betrouwbare informatie over covid is moeilijk te vinden, maar hier zijn enkele stukjes.

Over het einde van de pandemie.

Over blijvende immuniteit tegen covid:

Over ivermectine.

Over covid-tests en het verzamelen van DNA-gegevens door China.

En over vaccins:

Dit briljante interview met Dr. Robert Malone, de uitvinder van mRNA-technologie, vat het allemaal samen.

Dit is misschien het begin van het einde van het officiële mainstream covid-verhaal.

Wereldwijd organiseren mensen zich in vreedzame niet-naleving, en hier is een link naar bronnen.

Gelukkig nieuwjaar

En Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 7 januari 2022 in Cobra

 

Tags: , ,

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.