RSS

Meditatie instructies Ljubljana vortex, dagelijks om 19.45 uur

28 jan

(Voorgestelde duur voor deze meditatie is 20 minuten)

1. Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een staat van ontspanning te brengen. Adem diep stralend wit licht in. Adem alles uit wat je niet langer dient. Herhaal deze ademhaling nog een paar keer. Zeg dan deze mantra, of een soortgelijke mantra, in stilte of hardop als je je geleid voelt:

“Ik ben de Ziel

Ik Ben het Goddelijke Licht

Ik Ben de Goddelijke Wil

Ik Ben Goddelijke Liefde

Ik Ben een vast ontwerp door mij, de Ziel”

2. Visualiseer dat jouw zielenster chakra oplicht met schitterend wit licht. Visualiseer dit licht in de vorm van een draaikolk die naar beneden spiraalt en jouw energieveld schoont.

3. Visualiseer dat een 5-puntige ster hoog in de lucht wordt geplaatst ongeveer 9 mijl boven Ljubljana. Zie deze ster glinsteren hoog boven Ljubljana, briljant wit licht stralend.

4. Visualiseer nu dat het Witte Vuur van AN komt van de Galactische Centrale Zon, door alle punten van Licht binnen ons zonnestelsel gaat, en door de 5-puntige ster, door Ljubljana en diep in het centrum van de Aarde. Blijf deze pilaar van Wit Vuur van AN een paar minuten visualiseren.

5. Visualiseer de top van een schitterende draaikolk van wit Licht dat met de klok mee vanuit de 5-puntige ster naar beneden spiraalt, die alle lage vibraties, duistere entiteiten en duistere energieën verwijdert en transmuteert en ze omhoog draagt naar de 5-puntige ster voor transmutatie. Visualiseer deze draaikolk van ronddraaiend wit licht gedurende een paar minuten.

6. Visualiseer deze Boeddhische Kolom bij Ljubljana volledig verbonden met alle Boeddhische Kolommen op de planeet, met het planetaire netwerk van Licht onder, boven en op de oppervlakte van de planeet, en elk punt van Licht zoals geleid door de Opgestegen Wezens, allen samen verbonden met deze Boeddhische Kolom bij de 5-puntige ster in het netwerk van schitterend wit licht.

7. Visualiseer nu de Violette Vlam die de vortex van Ljubljana zuivert.

8. Visualiseer het raster van de regenboogkleurige Levensbloem dat Ljubljana omvat en de vibratie van de hele stad verhoogt.

9. Nu, in de naam van de Bron, in de naam van IK BEN Aanwezigheid van eeuwig licht, verklaren en bevelen wij dat de Boeddhische Zuil te Ljubljana nu compleet is op alle vlakken zoals geleid door de Bron.

Overwinning van het Licht!

Hier vind je de Youtube playlist met geleide audio

Het is raadzaam om voordat je de meditatie doet jezelf te beschermen. Klik op deze link voor de pagina met meditaties en hulpmiddelen; je vindt daar ook het Witte Vuur van AN

Vertaling van de achtergrondinformatie op de We Love Mass Meditation pagina:

Op het moment van de laatste Archon invasie in januari 1996, hebben de duistere krachten drie belangrijke duistere wormgat ingangspunten gecreëerd om het planetaire Lichtraster in te laten storten. Deze drie donkere wormgat ingangspunten waren:

  • Bukavu, Lake Kivu, Congo.
  • Ljubljana, Slovenië
  • Santa Monica, Californië, USA

Ljubljana en Santa Monica waren twee Ascentie vortexen met het meeste potentieel voor Ascentie op planetaire schaal. Zij zijn onderdrukt door de duistere krachten, zodat zij hun heerschappij kunnen voortzetten.

Lees hier meer daarover (Nederlands)

Wormgaten werden in januari 1996 gecreëerd door verscheidene etherische en plasma conventionele nucleaire explosies op en boven de eerder genoemde locaties (met een totaal van ongeveer 200 etherische / plasma nukes die wereldwijd explodeerden), die een multidimensionaal wormgat openden naar het Rigel sterrensysteem:

Lees hier meer daarover (Engels)

Via deze Rigel-Aarde wormgaten kwamen vele negatieve entiteiten naar de planeet Aarde en infecteerden haar.

Lees hier meer daarover (Nederlands)

Ljubljana was ook een belangrijke stad van Licht in de late Atlantische periode en staat op het punt om weer een stad van Licht te worden in het Nieuwe Atlantis.

Lees hier meer daarover (Engels)

Er waren bepaalde gebeurtenissen van planetair en kosmisch belang die in 1995 in Ljubljana plaatsvonden en die voorlopig geheim moeten blijven.

Tijdens de laatste Archon invasie in 1996 werd Ljubljana gebombardeerd met etherische en plasma nucleaire bommen die het energierooster in het land volledig hebben doen instorten en de spirituele vooruitgang van het land decennia lang hebben vertraagd. Zeer recentelijk worden er bepaalde acties ondernomen om die energiedraaikolk weer tot leven te wekken.

In een wanhopige poging om de planeet in hun greep te houden, besmetten de duistere krachten de drie belangrijkste energievortexen op het oppervlak van de planeet opnieuw met zoveel mogelijk duistere anomalie.

Deze drie vortexen zijn: Bukavu in Congo, Ljubljana in Slovenië en Santa Monica/Los Angeles in de VS. Deze drie vortexen waren de belangrijkste ingangspunten voor de Archon invasie van 1996.

Hun belangrijkste focus is nu de vortex van Ljubljana, die zij willen gebruiken als de energiespil om Europa te verpletteren in een totalitaire Grote Reset.

 Zoals gevraagd door de Lichtkrachten, gaan we dagelijks een speciale Boeddhische Kolom meditatie organiseren om de genezing van de vortex van Ljubljana te ondersteunen. Het zal elke dag om 6:45 PM UTC worden gehouden.

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 28 januari 2022 in Meditatie, We Love Mass Meditation

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: