RSS

Cobra: Dringende boodschap aan de Oppervlakte Bevolking, 30 juli 2022

31 jul

Een zeer krachtige drievoudige Mars – Uranus – Maan knoop conjunctie komt eraan op 31 juli en 1 augustus.

De Cabal probeert deze energie te gebruiken om een nieuwe wereldoorlog te creëren.

Ze proberen nog steeds het Rusland/Oekraïne conflict te laten escaleren in een bredere oorlog tussen Rusland en de NAVO, en daarom is meditatie voor vrede tussen Rusland en de NAVO nog steeds noodzakelijk.

Een nieuwe snelle escalatie komt recht in het 31 juli / 1 augustus venster tussen USA en China als gevolg van Nancy Pelosi’s bezoek aan Taiwan:

Link 1

Link 2

Link 3

Daarom vragen de Lichtkrachten zoveel mogelijk mensen om vanaf nu tot het einde van 2 augustus elk heel uur de volgende meditatie te doen in jouw tijdzone:

1. Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen. 

2. Spreek jouw intentie uit om deze meditatie te gebruiken om de relatie te stabiliseren en vrede te brengen tussen China, de VS en Taiwan.

3. Roep de violette vlam van zijn primaire bron aan om een cirkel van bescherming rond je te plaatsen tijdens en na de meditatie.  Vraag haar om alles te transmuteren wat het Licht niet dient.

4. Visualiseer een pilaar van briljant wit licht dat uitgaat van de Kosmische Centrale Zon, dan wordt verspreid naar Centrale Zonnen in alle melkwegstelsels in dit universum, dan door ons Melkwegstelsel gaat, dan ons Zonnestelsel binnengaat en door alle wezens van Licht binnen ons Zonnestelsel gaat, en dan door alle wezens op de planeet Aarde en ook door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde. 

5. Roep de Galactische Godin Pleroma, Isis, Doumu en Guanyin aan.  Roep de Godinnen-energieën uit alle hoeken van dit universum aan om neer te dalen in de lucht van het vasteland van China en Taiwan, en om roze energieën van kosmische liefde te zenden naar zowel het vasteland van China als Taiwan.  Visualiseer een roze bol van de Levensbloem die zich om het vasteland van China en om Taiwan wikkelt, en die de eeuwige vrede en harmonie tussen deze twee gebieden handhaaft. 

6. Visualiseer hoe het roze gekleurde licht van kosmische liefde uitgaat van de Kosmische Centrale Zon en door jouw lichaam gaat, naar het centrum van de Aarde.  Visualiseer hoe dit goddelijk roze licht jouw fysieke, plasma, etherische, astrale en mentale lichamen vult. Hef nu jouw beide handen op, de palmen naar voren gericht.  Stuur met jouw handen het goddelijk roze licht naar alle hooggeplaatste politici en militaire officieren in het vasteland van China, de VS en Taiwan, zodat zij ervoor kunnen kiezen om vrede en harmonie tussen de twee regio’s te handhaven.

Godin wil vrede, en vrede zal het zijn!

P.S. Zeer belangrijke operaties van de Lichtkrachten vinden achter de schermen plaats, ik zal daarover berichten zoveel ik kan en wanneer ik kan.

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 31 juli 2022 in Cobra

 

Tags: ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: