RSS

Cobra-interview met Int Golden Age Group en Prepare for Change Japan, deel 2, 24 oktober 2022

04 nov

Hier vind je de Nederlandse vertaling van het eerste deel van het interview.

In het tweede deel van het interview beantwoordde Cobra veel vragen over de huidige situatie en het ascentieplan.

Speciale dank aan de International Golden Age Group en PFC Japan Official voor hun grote steun bij dit interview.

Hieronder staat het transcript van het [tweede deel van het] interview:

Hoshino: Hallo iedereen. Mijn naam is Hoshino. Vandaag is het 24 oktober 2022. Na het eerste deel van het interview vorige maand, gaan we verder met ons interview met Cobra om te praten over de laatste situatie update, Ascension Plan, en andere onderwerpen. Zonder verder oponthoud, laat ik Terry de vragen stellen.

Deel 1: Situatie update

Terry: Het is echt een intense maand geweest sinds het laatste interview een maand geleden, maar sindsdien voelen we dat er enkele positieve tekenen zijn. Kunt u ons een update geven van de laatste stand van zaken?

Cobra: Ik zal rechtstreeks op mijn blog een update geven als het tijd is om een update te geven.

Terry: Ik begrijp het. Maar heb je op dit moment iets te zeggen?

Cobra: Nee.

Terry: Oké. Begrepen. De volgende vraag, hoe gaat het met het verwijderen van de implantaten? Is het bijna klaar?

Cobra: Er is enige vooruitgang, maar er is nog vrij veel te gaan. Dus het is nog lang niet klaar. Het verwijderen van het implantaat is het meest uitdagende deel van de hele operatie, en het gaat goed, maar er is nog wat tijd nodig.

Terry: Heb je een schatting [van] hoe lang het nog kan duren?

Cobra: Dat is geheim.

Terry: Begrepen. De volgende vraag. Wat suggereert de dood van de Spiderman video in de 13 oktober update? Betekent het de verwijdering van de Chimera?

Cobra: Ja. Bepaalde belangrijke leden van die Chimera groep zijn verwijderd. Sommige van die spinwezens zijn eindelijk verwijderd.

Terry: Betekent het dat de video iets te maken had met de Chimera?

Cobra: Ja.

Terry: Ik begrijp het. Geweldig. Heel erg bedankt. En de volgende vraag, bent u het ermee eens dat wij als oppervlakte bevolking nu klaar zijn voor het Eerste Contact?

Cobra: Ik zou zeggen dat een zeer klein percentage van de meest ontwaakte sterrenmensen op de planeet klaar is voor het Eerste Contact. Alle anderen zijn niet klaar en zullen dat ook nooit zijn. Het zal gewoon gebeuren en zij zullen worden gedwongen de realiteit onder ogen te zien terwijl die zich ontvouwt. Ze zullen de feiten onder ogen krijgen zoals ze zich ontvouwen. Het is de enige manier. We kunnen niet wachten tot iedereen wakker wordt. Dat is niet mogelijk. Dus het eerste contact zal plaatsvinden zodra het fysiek veilig is om de operatie te starten. (Omdat de kritieke massa van de Lichtwerkers hebben besloten en gestemd voor het Eerste Contact, en het zal gebeuren.

Terry: Ik begrijp het. Geweldig. Dus betekent het dat het echt zou kunnen gebeuren, bijvoorbeeld binnen dit jaar?

Cobra: Daar kan ik geen commentaar op geven, maar ik zal zeggen zodra het veilig is, zodra de duistere dreigingen zijn weggenomen, zal het Eerste Contact plaatsvinden volgens de ingangsprotocollen of het Contactschotelproject. Dat alles zal worden besproken en de beste koers zal worden gevolgd met betrekking tot de situatie op dat moment, hoe de dingen zich zullen ontvouwen. Maar ja, het Eerste Contact is gepland en zal plaatsvinden zodra het fysiek veilig is.

Deel 2: Ascentieplan

Terry: Wow, geweldig. Dank je wel. De volgende vraag, in het boek “Magic Presence”, geschreven door Godfried Ray King, wordt vermeld dat een apparaat dat bekend staat als “Atomic Accelerator” een fysiek lichaam in een supergeleidende staat kan brengen. Is dit apparaat hetzelfde als de Ascentiekamer?

https://www.goodreads.com/book/show/752331.The_Magic_Presence

Cobra: Ja.

Terry: Oh, echt waar! Dus dat betekent dat de Ascentiekamer al fysiek bestaat?

Cobra: Ja, natuurlijk. Ja, natuurlijk.

Terry: Ik begrijp het. Dus dat betekent dat we het kunnen gebruiken?

Cobra: Zij die klaar zijn voor hun Ascentieproces zullen het kunnen gebruiken na de Event wanneer zij in die staat van bewustzijn zijn die hun fysieke lichaam en hun bewustzijn toestaat dat proces te ondergaan.

Terry: Ik begrijp het. Dus dat betekent dat we die Kamer alleen na de Event kunnen gebruiken, niet vóór de Event.

Cobra: Ja, natuurlijk. Ja, natuurlijk.

Terry: Ik begrijp het. Begrepen. Dank u. En zullen sommige leden van de oppervlakte bevolking zich aansluiten bij het ondergrondse Agarthan netwerk in plaats van te verhuizen naar de Plejaden of Ascentie te bereiken?

Cobra: Oké. Zeer, zeer weinig leden van de oppervlakte bevolking zullen ondergronds gaan in het Agarthan netwerk. De meesten zullen aan de oppervlakte blijven, hun eigen angsten onder ogen zien, hun eigen psychologische problemen onder ogen zien tot de poolverschuiving. Ook zal een zeer klein percentage van de mensen Ascentie bereiken op de planeet of verhuizen naar andere sterrenstelsels. De meerderheid van de mensheid zal gewoon door een, ik zou zeggen, ontwakings- en zuiveringsproces gaan.

Terry: Ik begrijp het. Wat zijn dan de verschillen daarvoor? De mensen die misschien in een Agarthan netwerk gaan en in Ascentie gaan.

Cobra: Oké. Mensen kunnen ook via het Agarthan netwerk ascenderen, maar er is een specifieke missie of een specifiek doel voor nodig. Het Agarthan netwerk staat niet open voor de oppervlakte bevolking vanwege de Archon infectie, die vrij ernstig is aan de oppervlakte. Dus heel, heel weinig mensen zijn bereid of in staat om daarheen te gaan. (Ik snap het.) Of de vereisten te bereiken.

Terry: Ik begrijp het. Oké. Begrepen. Hartelijk dank. Is zielsverwantschap onmisbaar voor ons Ascentieproces?

Cobra: Het is geen vereiste voor de Ascentie, maar het is iets dat natuurlijk gebeurt als de vibratie van de frequentie stijgt.

Terry: Ik begrijp het. Dus dat betekent dat de zielsfamilierelatie alleen maar nuttig kan zijn voor het Ascentieproces?

Cobra: Ja.

Terry: Oké. Geweldig. Als we op weg zijn naar Ascentie, hoe kunnen we dan het verschil zien tussen een echte soulmate/twin flame relatie en een romance scam?

Cobra: Wanneer je verbinding met je hogere leiding sterk genoeg is, zul je het weten, tot dan kun je het niet weten.

Terry: Oké. Dat is waar. De volgende vraag, zal Nieuw Atlantis worden opgericht na de wereldwijde tsunami?

Cobra: Het zal worden gevestigd na de poolverschuiving en ik zou zeggen dat fragmenten van Nieuw Atlantis daarvoor zullen worden gevestigd in Eilanden van Licht.

Terry: Ik begrijp het. Dus als dat zo is, wie zal dan het Nieuwe Atlantis op Aarde creëren en vormen?

Cobra: De meest ontwaakte bevolking en andere geavanceerde rassen, die hier zullen komen na het Eerste Contact. Het zal een co-creatie zijn.

Terry: Ik begrijp het. Na het Eerste Contact betekent dat nog voor de Event?

Cobra: Nee, na de Event.

Terry: Ik begrijp het. Oké. Begrepen.

Cobra: Voor de Event hebben we dezelfde oude, saaie realiteit die we nu ervaren.

Terry: Oké, begrepen: Oké, begrepen. Dus het is wel logisch. Dus zullen er nog steeds de tweede en derde golf van collectieve Ascentie zijn. Zo ja, zullen die plaatsvinden na de Galactische Tsunami?

Cobra: Dit wordt allemaal gepland na de poolverschuiving. Er is eenvoudigweg niet genoeg tijd en niet genoeg bewustzijn op de planeet om zoiets eerder te laten gebeuren.

Terry: Ik begrijp het. Maar na het Eerste Contact en na het Gebeuren zal er bijvoorbeeld een tsunami zijn voor een paar jaar later. Dan zou er dus niet zoveel tijd zijn.

Cobra: Er is niet genoeg tijd, Precies. Er is slechts tijd voor één golf, die daarna kan plaatsvinden, op het moment van de poolverschuiving (zie ik) met elektrische puls.

Terry: Ik snap het. Dus dat betekent dat er waarschijnlijk geen tweede en derde golf zal zijn.

Cobra: Ik zei na de poolverschuiving, ja, maar niet ervoor.

Deel 3: Verduidelijking

Terry: Ik begrijp het. Oké. Begrepen. Dank u. De volgende vraag. De International Golden Age Group organiseert online healing sessies met een groep vrijwillige healers die zijn ingewijd in Niveau twee Opgestegen Meesters Stralen en Sterrenstralen. En deze sessies worden al enkele jaren gehouden, en tot nu toe kunnen we elke maand meer dan 2000 mensen ontvangen. Kunt u in het kort de voordelen van de healing van Opgestegen Meester Stralen en Sterrenstralen en hun doelen beschrijven?

Cobra: Oké. Opgestegen Meester Stralen kanaliseren de energieën van verschillende Opgestegen Meesters of Opgestegen Wezens en Stellaire Stralen kanaliseren de energieën van verschillende geavanceerde sterrenstelsels en die energieën zijn zeer helend. En al die genezers die ingewijd zijn, kunnen die energieën kanaliseren in een groepshealingsessie die heel effectief en heel krachtig kan zijn. Dit is dus een zeer heilzaam genezingsproces dat elke maand plaatsvindt.

Terry: Ja. In verband hiermee zei je dat Opgestegen Meesters niet in staat waren om contact op te nemen met de oppervlaktebevolking vanwege veiligheidsredenen. Waarom is dan zo’n Opgestegen Meester Stralen transmissie naar de oppervlaktebevolking toegestaan zonder een enorme aanval?

Cobra: Omdat het geen directe verbinding is. Het is slechts een channeling van energieën. Het is geen fysieke materialisatie of aanwezigheid van het Opgestegen Wezen. Het is slechts energieoverdracht, die niet zo krachtig en niet zo intens en niet zo direct is als een directe fysieke interventie van de Opgestegen Meesters.

Terry: Ik begrijp het. Dat klinkt logisch. Dank u. Veel Lichtwerkers zeiden dat de healing van Niveau Twee Opgestegen Meester Stralen en Stellaire Stralen zeer krachtig is. Komen deze Stralen voort uit de leer van mysteriescholen? Wanneer en hoe bent u ingewijd in deze Stralen?

Cobra: Deze leringen zijn afkomstig van Aartsengel Metatron en hij is de bron van al deze informatie en deze overdracht. Dus hij is het wezen dat het hele proces overziet.

Terry: Dus laat me zeggen dat je de inwijding van hem hebt ontvangen?

Cobra: Ik kan deze vraag niet beantwoorden.

Terry: Oké. Begrepen. De volgende vraag, is het mogelijk voor Niveau twee genezers om ingewijd te worden in Niveau drie?

Cobra: Er is geen Niveau drie.

Terry: Oh, ik begrijp het. Dat is het maximum. Oké. Oké. Wat is het grote verschil tussen de Witte Vlam (Vuur) van AN en de Violette Vlam in termen van hun energetische eigenschappen?

Cobra: De Violette Vlam, het doel van de Violette Vlam is zuivering en transformatie. Het doel van de Witte Vlam is verankering van zuiver Licht van Eenheid.

Terry: Oké. Oké, laten Archons mensen meer negatieve zielcontracten tekenen terwijl ze slapen? Zo ja, hoe kunnen we dat voorkomen?

Cobra: Dit gebeurt zeer zelden. De meeste contracten zijn lang geleden getekend, en het is tijd om ze te annuleren en ongeldig te maken.

Terry: Oké. Begrepen. Dank u. En wanneer er een ernstige ramp plaatsvindt, zeggen sommige mensen altijd: “Nostradamus had dit voorspeld.” Is zijn voorspelling echt geloofwaardig? Zo ja, welk jaar is de grens van zijn voorspelling?

Cobra: Die voorspellingen zijn niet extreem geloofwaardig. Dit is er maar één, er was één mogelijk perspectief van hoe het zou kunnen aflopen. Dus ik zou hier niet te veel aandacht aan besteden.

Terry: Oké. Oké. Dat is begrijpelijk. Heel erg bedankt. Dat is het einde van mijn vragen. De volgende vragen worden gesteld door Patrick. Patrick?

Patrick: Ja. Hallo, Cobra. Het is mijn beurt. Mijn eerste vraag is Ryo Tatsuki is een Japanse kunstenares die een aantal duidelijke profetische dromen heeft. Haar herdrukte manga “De toekomst die ik zag” waarschuwt dat er een enorme tsunami zal zijn in 2025. Heeft zij enige leiding ontvangen van de Lichtkrachten?

https://www.ebay.com/itm/124869789098

Cobra: Ik zou niet zeggen rechtstreeks van de Lichtkrachten, maar ze had enkele spirituele gidsen die haar mogelijke uitkomsten gaven zoals die in die bepaalde tijd waren.

Patrick: Oké. Oké. De volgende, onder de leden van de Galactische Confederatie zijn ongeveer 60 tot 80% van hen humanoïde; de rest is niet-humanoïde en zelfs androïde. Is het mogelijk voor niet-humanoïde rassen en androïden om Ascentie te bereiken en zelfs hoogontwikkelde meesters te worden?

Cobra: Ja, natuurlijk kunnen ook niet-humanoïde rassen Ascentie bereiken. En zeer zelden zijn er levensvormen met bewustzijn in androïde lichamen. Dat kan Ascentie bereiken, maar het is echt zeldzaam. Het is niet, het komt niet vaak voor.

Patrick: Oké. De volgende. Twee jaar geleden zei je dat sommige Confederatiecommandanten door de Draco’s werden gecompromitteerd omdat ze vreesden dat hun tweelingzielen door de Draco’s zouden worden gemarteld. Kunt u uitleggen waarom ze die vrees hadden? Is dit nu nog steeds een probleem?

Cobra: Het is geen zorg. Het was iets wat echt gebeurde en ze stonden daardoor onder grote stress en grote druk. Deze kwestie is grotendeels opgelost.

Patrick: Oké. Dus konden die commandanten niet aan hun supervisors melden dat ze bedreigd werden door de Draco’s of zelfs hun geliefden opofferen voor het grotere goed?

Cobra: Ze zouden dit kunnen rapporteren aan de supervisors, maar dat zou het probleem niet oplossen. En natuurlijk zouden ze nooit hun geliefden opofferen.

Patrick: Oké. De volgende, de Galactische Confederatie zou de benodigde technologieën moeten hebben om haar leden te laten herrijzen en hun zielentrauma te genezen. Dus als dat het geval is, kunnen die Pleiadiërs dan beter zelfmoord plegen zodra ze ontvoerd zijn en zich op een veilige plaats laten herleven?

Cobra: Eigenlijk hebben velen van hen hun lichaam verlaten en konden zij ook op het astrale vlak ontsnappen en veilig uit het gebied worden geëvacueerd, maar sommigen van hen bevonden zich in het gebied dat, zelfs als zij uit hun fysieke lichaam zouden ontsnappen, zij opnieuw zouden worden gevangen op het etherische of plasmavlak en teruggebracht. Het was dus geen optie voor hen.

Patrick: Oh, oké. Dus de volgende, sommige mensen zouden de volgende vraag kunnen stellen wanneer zij deelnemen aan het Bevrijdingsplan: “Als de Aarde de laatste plaats is waar duisternis blijft; over het geheel genomen zouden er meer voor- dan nadelen moeten zijn, zelfs als de Aarde niet anders kan dan samen met de duistere krachten te worden vernietigd.” Kunt u uitleggen waarom de Galactische Confederatie en zelfs de Lichtkrachten in de Lokale Groep bereid zijn enorme hoeveelheden tijd en moeite te investeren in de bevrijding van de Aarde?

Cobra: Het is eenvoudigweg zo dat als zij de planeet zouden vernietigen samen met de duistere krachten, de anomalie niet zou worden verwijderd. En in de volgende kosmische cyclus zou de duisternis opnieuw kunnen worden gecreëerd. Dus nu willen de lichtkrachten het kwaad voor altijd uitwissen en uitroeien. Het moet gedaan worden, het moet volledig verwijderd worden, nooit meer gebeuren. Dus dit is de laatste zuiveringsoperatie voor altijd.

Patrick: Oh, ik begrijp het. Dank u. Oké, de volgende. U zei dat de Mjolnir technologie een kwantumkanon technologie is die een sterk scalair veld uitzendt door het kwantumschuim. Het kan alle onzekere golfvormen omzetten in fysieke materie. Dus kunnen we deze positieve technologie toepassen bovenop wat Licht Mandala’s kunnen bieden aan ons manifestatieproces en de Planetaire bevrijding helpen?

Cobra: Eigenlijk is er nog geen protocol voor individueel gebruik van de Mjolnir-technologie, maar de Lichtkrachten ontwikkelen het protocol dat ook de Lichtwerkers in de toekomst zullen kunnen gebruiken. Dus wanneer dit klaar is, wanneer dat protocol ontwikkeld is, zal ik het op mijn blog publiceren.

Patrick: Oh, heel mooi. Oké. De volgende. Zullen de mysteriescholen worden heropgericht voor of na het Eerste Contact?

Cobra: Rond dezelfde tijd.

Patrick: Oh. Oh, oké. Wat zijn de vereisten waaraan we moeten voldoen om in een mysterieschool te worden ingewijd?

Cobra: Een verlangen om je te verenigen met je hogere zelf, toewijding aan je spirituele groei, en vooral zelf-eerlijkheid, (OK) en ook een zekere mate van gezond verstand natuurlijk, waar het nu nogal aan ontbreekt op het oppervlak van de planeet.

Patrick: Oké. Dus de volgende. Er wordt gezegd dat magie gewoon wetenschap is die de mensheid nog niet begrijpt. Dus als de oppervlaktebevolking toegang heeft tot zeer geavanceerde technologieën na het Eerste Contact. Is het dan nog steeds nodig dat mensen occulte kennis bestuderen op mysteriescholen?

Cobra: Voor degenen die zich geleid voelen, ja, natuurlijk. Waarom niet.

Patrick: Oh, oké. Cool. Oké, de volgende. Qigong is volgens de definitie van de Taoïsten ook bekend als innerlijke alchemie. Is opstijging het uiteindelijke doel van zowel oosterse als westerse alchemie?

Cobra: Ja.

Patrick: Oh, oké, de volgende. Het individuele doel van Taoïsten is om een mens te transformeren in een onsterfelijk wezen, bekend als Xian. Is Xian worden ook hetzelfde als opstijgen?

Cobra: Ik zou zeggen dat het ongeveer hetzelfde is, maar technisch gesproken is Xian of onsterfelijk stadium hetzelfde stadium als de Arhat-inwijding in westerse termen. Het is dus, zou ik zeggen, een zeer gevorderd stadium op weg naar de Ascentie.

Patrick: Oké. Maar het is nog steeds geen Ascentie. Toch?

Cobra: Het is een zeer vergevorderd stadium op weg naar de Ascentie, zou ik zeggen.

Patrick: Oké. Oké. Dus de volgende. Het Geheim van de Gouden Bloem is naar verluidt een gids naar onsterfelijkheid geschreven door Lü Dongbin. Kent de Blauwe Draak dit boek en beveelt hij het aan?

Cobra: Dat moet je aan de Blauwe Draken vragen.

Patrick: Oké. Volgende. Taoïstische literatuur heeft veel verslagen over Oosterse goden, Godinnen en Onsterfelijken. Leven de meeste van die wezens in het oostelijke Agarthanetwerk?

Cobra: De meeste van die wezens zijn al opgestegen en hebben de planeet verlaten, en sommige van hen leven zeker in het Oostelijke Agarthanetwerk.

Patrick: Oké. Dus de volgende. Zullen zij naar de oppervlakte komen na de Event om de oppervlaktebevolking te verlichten, vooral de mensen in China en Taiwan?

Cobra: Op een bepaald moment, ja, zijn zij van plan om naar de oppervlakte te komen wanneer de omstandigheden goed zijn en degenen die opgestegen zijn zouden zich kunnen manifesteren in hun Lichtlichamen en ook de oppervlaktebevolking verlichten wanneer de tijd rijp is.

Patrick: Oh, heel goed. We weten dat er Godinnenlijnen en vortexen zijn. Kunt u iets meer vertellen over Drakenlijnen en vortexen, in het bijzonder over hun vorming en doelen?

Cobra: Drakenlijnen en vortexen belichamen het Goddelijk Masculine principe, en informatie hierover mag nog niet worden geopenbaard aan de oppervlaktebevolking omdat de situatie er nog niet klaar voor is.

Patrick: Oké. Is de Drakenlijn hetzelfde als een “Drakenader” in Feng Shui?

Cobra: Ja, het lijkt er sterk op.

Patrick: Oh, heel goed. Dus de volgende. In termen van percentage, hoeveel actieve Drakenlijnen en vortexen zijn er over de hele wereld?

Cobra: De meeste zijn nog niet geactiveerd. Ze zijn in slapende toestand, precies om de reden die ik eerder zei. De tijd is nog niet rijp, nog niet rijp.

Patrick: Oké. Dus hoe kunnen we helpen bij de activering van Drakenlijnen en vortexen?

Cobra: Als de tijd rijp is, zullen er hulp en richtlijnen worden gegeven.

Patrick: Oké: Oké. Dit is mijn laatste vraag. Kunt u alstublieft enkele belangrijke Drakenlijnen en vortexen aan ons publiek voorstellen?

Cobra: Dat kan ik niet doen omdat het nog geen tijd is. Ik kan alleen zeggen dat de meeste belangrijke Drakenlijnen, vooral op het vasteland van China, verbonden zijn met de belangrijkste bergketens in China.

Patrick: Oké. Dus…

Cobra: Meer kan ik op dit moment niet zeggen.

Patrick: Oké. Heel erg bedankt. Nu zal ik mijn gastheer overschakelen naar Jedi.

Jedi: Oké. De volgende is kunnen we die energievlekken gebruiken om ons te verbinden met de Big Dipper boven of het Agarthan netwerk onder het aardoppervlak?

Cobra: Ja, als je weet hoe dat moet.

Jedi: En heb je een suggestie om dat te doen?

Cobra: Nog niet. Zoals ik al zei, het is nog geen tijd. Deze situatie moet daar klaar voor zijn.

Jedi: Oké, begrepen. Vervolgens, bestaan bewuste wezens al sinds de eerste kosmische cyclus? Zo niet, wanneer creëerde de Bron het eerste bewuste wezen?

Cobra: Oké. Gevoelige wezens bestonden al sinds de eerste kosmische cyclus, maar die eerste wezens waren, zou ik zeggen, in zekere zin zeer geavanceerd, maar aan de andere kant, zeer onervaren. Dus toen begon het hele proces.

Jedi: Oké. En vervolgens, creëerde de Bron bewuste wezens op het hoogste niveau en liet hen geleidelijk neerslaan naar het fysieke plan?

Cobra: Precies.

Jedi: Oké, goed. Vervolgens, zijn er Galactic Confederation bases op Triton?

Cobra: Ja.

Jedi: Oké, volgende. Hebben de inheemse reptilian facties op aarde een verdrag getekend met de oppervlakte menselijke alliantie en/of ondergrondse Agarthan facties?

Cobra: Er waren bepaalde verdragen, maar ze werden niet algemeen gerespecteerd. En die verdragen werden ondertekend met bepaalde facties en niet door andere facties. Ze hielden geen stand, die verdragen hadden geen echte praktische betekenis.

Jedi: Oké, volgende. Zijn er positieve inheemse reptielgroeperingen die de Planetaire Bevrijding steunen?

Cobra: Die zijn er, maar het zijn er heel weinig.

Jedi: Oké, volgende. Aangezien de meeste delen van de wereld reisverboden opheffen, is het nu makkelijker voor Sisterhood of the Rose groepen om wekelijkse fysieke bijeenkomsten te houden. Wat kunnen [deze] groepen doen of volhouden om de Godinnenenergie te verankeren?

Cobra: Het belangrijkste is dat de groepen weer echt fysiek gaan samenkomen, wat nu bijna overal mogelijk is. En dan de paar hoofdmeditaties te doen die we vele malen hebben gepubliceerd om de Godinnenenergie te verankeren. En daarna wat ze kunnen doen om de Godinnenenergie te verankeren door hun eigen leiding.

Jedi: Ik heb het. En vervolgens, sommige mensen vonden het moeilijk om genoeg leden te krijgen voor het oprichten van hun eigen Sisterhood of the Rose groepen. Heeft u enig advies over hoe mensen het Godinnenbewustzijn in hun omgeving kunnen vergroten?

Cobra: Ze kunnen beginnen met het publiceren van artikelen over Godinnenenergie in hun lokale gemeenschap, in gebieden die daar het meest voor open staan. Ze kunnen een Facebookgroep oprichten. Ze kunnen een artikel publiceren in een plaatselijk spiritueel tijdschrift. Ze kunnen de video produceren. Dus is het tijd voor hen die dat kunnen om te beginnen met het verhogen van die frequentie in hun lokale gebieden, en dat zal leden aantrekken die klaar zijn voor zo’n groep.

Jedi: Oké. Goede ideeën. Vervolgens hebben veel mensen online groepen gevormd op Zoom voor bijeenkomsten en groepsmeditaties. Bent u het ermee eens dat het een goede manier is om Licht en Godinnen energie te verankeren?

Cobra: Het is beter dan niets, maar fysieke bijeenkomsten zijn veel krachtiger en veel belangrijker.

Jedi: Oké. Begrepen. Vervolgens, voor de Evacuatie, krijgen de mensen genoeg tijd en informatie voordat de Lichtkrachten dit uitvoeren?

Cobra: Ja, natuurlijk. Na de Event zullen de mensen beginnen te begrijpen wat de planetaire situatie is en wat het algemene plan is, en ze zullen wat tijd hebben om die informatie te verwerken, en de meeste mensen zullen in staat zijn om die informatie te verwerken. Als mensen lockdowns hebben overleefd, kunnen ze al het andere overleven.

Jedi: Oke, Goed. En hoe zullen de mensen de informatie ontvangen?

Cobra: Zoals ik al zei, de meeste mensen zullen het vrij gemakkelijk kunnen verwerken. Ik bedoel, sommige mensen zullen er moeite mee hebben, maar het proces moet doorgaan. We kunnen niet wachten tot iemand anders klaar is, want het hele proces duurt al veel te lang.

Deel 4: Toekomstige plannen

Jedi: Oké. Oké. Het volgende deel gaat over toekomstige plannen. Is er een grote meditatie activering van het einde van dit jaar tot de volgende lente?

Cobra: Ik kan deze vraag niet beantwoorden.

Jedi: Oké. Begrepen. Is er momenteel een mogelijkheid dat de Deltaoptie plaatsvindt?

Cobra: Het is zeer onwaarschijnlijk.

Jedi: Oké, volgende. Als de staat van beleg wereldwijd wordt afgekondigd op het moment van de Event, zal de verkeerscontrole, avondklok, en de lockdowns over de hele wereld plaatsvinden?

Cobra: Ja.

Jedi: Oké. Als de Event plaatsvindt en er is verkeerscontrole in mijn gebied, wat moet ik dan doen als ik in mijn auto of in het openbaar vervoer zit?

Cobra: Oké. De beste actie is, als je kan, om naar huis te gaan. Als dat niet kan, kunt u in het voertuig blijven of een onderkomen in de buurt zoeken. U krijgt begeleiding van de lokale autoriteiten. De lokale autoriteiten zullen u begeleiden, hoe de hele operatie moet verlopen, praktisch wat u op dat moment, op die specifieke locatie moet doen. Dus u weet wat u op dat moment moet doen.

Jedi: Oké. Als de Event plaatsvindt terwijl ik op een schip of [in] een vliegtuig zit, zal mijn schip of vliegtuig de bestemming dan gewoon bereiken?

Cobra: Waarschijnlijk niet, waarschijnlijk zullen er noodlandingen zijn [op] de dichtstbijzijnde luchthaven of havens. Dus het meeste verkeer, het luchtverkeer zal op het moment van de gebeurtenis uitvallen. Dus vliegtuigen zullen op hun vroegste gemak veilig landen op de dichtstbijzijnde luchthaven, wanneer dat ook is.

Jedi: Oké, begrepen. Vervolgens, hoe zullen Light Forces de wereldwijde voedsel en medische voorraden beveiligen tijdens de staat van beleg?

Cobra: Het is zeer vergelijkbaar met wat er gebeurde tijdens lockdowns.

Jedi: Oké. Begrepen. U zei dat het officiële Eerste Contact zal plaatsvinden op het hoofdkwartier van de Verenigde Naties een jaar na de Event. Wordt dit schema ingekort tot minder dan een jaar als de Lichtkrachten het huidige bevrijdingsproces overwegen?

Cobra: Ja, hoogstwaarschijnlijk zal het veel minder dan een jaar zijn, omdat alles wordt versneld. Dus wanneer de dingen beginnen te gebeuren, zullen ze heel snel en heel intensief gebeuren.

Jedi: Wow. Dat is echt goed nieuws. Oké, volgende. Na het Eerste Contact, zullen vele Opgestegen Meesters de oppervlakte bevolking instrueren met hun tastbare hologram lichamen. We hebben een lijst van de meest bekende Opgestegen Meesters, en we willen u vragen of we ze in de toekomst persoonlijk kunnen zien.

 • Jezus Christus
 • Moeder Maria
 • Mohammed
 • De Boeddha
 • Guanyin
 • Laozi
 • Koning Arthur
 • St.Germain
 • Kuthumi
 • Isis de Godin
 • Ashtar Sheran
 • El Morya

Cobra: Ja. Al diegenen van uw lijst zullen zich waarschijnlijk laten zien als de tijd rijp is na het Eerste Contact.

Jedi: Oke. Ik zal deze naam zeggen. Oké. Jezus Christus. Ja?

Cobra: Ik zal geen individueel commentaar geven. U kunt de lijst lezen, maar ik zou zeggen dat de meeste van die wezens zich zullen kunnen laten zien en een plan zullen hebben om zich aan de oppervlaktebevolking te laten zien als de tijd rijp is.

Jedi: Oké. Dat is zeer goed nieuws voor veel mensen. Oké. En ik heb nog steeds een vraag. Heeft u enig plan voor de wereldwijde conferentie volgend jaar?

Cobra: Die vraag kan ik niet beantwoorden.

Afsluiting

Jedi: Oké. Begrijp. Oké. We hebben geen vragen. Dus nu we dit interview gaan beëindigen, is er iets dat je ons publiek wilt vertellen?

Cobra: Ja. Eigenlijk weten we allemaal dat dit proces al te lang duurt en te ver is gegaan. En de reden daarvoor is dat er gewoon te veel duisternis is en het kost tijd om al die duisternis te verwerken. De sleutel is om het Licht vast te houden, het Licht te blijven verankeren, nooit op te geven en gezond verstand te gebruiken.

Jedi: Oké. Heel erg bedankt voor het tweede deel van het interview. Nogmaals bedankt. We houden van je.

Cobra: Dank u. Heel erg bedankt voor deze uitnodiging en Victory of the Light!

Jedi: En Overwinning van het Licht! Dank u. Tot ziens.

Cobra: Dank u. Tot ziens.

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 4 november 2022 in Cobra, Interview met Cobra NL

 

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: