RSS

Cobra: Terugkeer van de Spirit, 8 januari 2023

18 jan

Het opruimen van de Chimera-groep gaat door. De Lichtkrachten gebruiken de Mjolnir-technologie om de zwarte gaten te verwijderen uit de implantaten en uit het omgekeerde raster op het oppervlak van de planeet.

Wanneer de kritieke massa van die zwarte gaten is verwijderd, zal de positieve spirituele energie van het Boeddhische vlak voor het eerst sinds 1996 weer beginnen neer te slaan op mentale, astrale, etherische en fysieke vlakken op het oppervlak van de planeet.

Deze positieve spirituele energie zal, wanneer ze sterk genoeg wordt, de Nieuwe Renaissance op gang brengen, het echte spirituele ontwaken van het Tijdperk van de Waterman, en zal de basis vormen voor de activering van Operatie Dromenland.

[Onderaan dit artikel vind je de Nederlandse vertaling van Operatie Dreamland.]

Deze positieve spirituele energie zal eindelijk de zwarte gat kwantumanomalie rond de Aarde oplossen en het Ascentieproces voor deze planeet reactiveren. Het zal de oppervlakte van deze planeet verbinden met Tunnels van Licht, die precies het tegenovergestelde zijn van de Tunnels van Set. Tunnels van Licht verbinden het hele universum tot Eén, en zij zullen uiteindelijk het hele universum doen opstijgen tot één reusachtige regenboogflubber van Eenheid aan het einde van de volgende kosmische cyclus.

Miljoenen jaren geleden hebben de Chimera enorme deeltjesversnellers gebouwd in de vorm van Dyson ringen met een diameter van miljarden kilometers in het Rigel sterrensysteem in Orion.

Zij gebruikten die Dyson ringen om een voldoende hoeveelheid top quark en strange quark condensaat te creëren om een voldoende hoeveelheid toplet en strangelet bommen te maken om de sterrenstelsels Rigel en Sol te controleren.

Ze gebruikten die deeltjesversnellers ook om andere vormen van ontaarde materie te creëren.

Degeneratieve materie ontstaat onder extreme druk en/of temperatuur en is zo dicht en samengeperst dat het kwantumeffect de eigenschappen ervan aanzienlijk beïnvloedt.

Behalve materiaal voor toplet- en strangeletbommen produceerden ze vooral grote hoeveelheden quark-gluonplasma.

En ook wat neutronen degenererende materie.

Een groot deel van dit quark gluon plasma en neutron ontaarde materie werd naar de Aarde gebracht tijdens de Grote Invasie van 1996[*] en sommige van de nog resterende containers van deze twee soorten ontaarde materie beschermen de laatste put tegen de laatste aanval van de Lichtkrachten.

[*] Hier de link naar de Nederlandse vertaling van ‘Het grote vergeten van 1996’

Hier is het interessant om te weten dat reguliere wetenschappers proberen technosignaturen van buitenaardse beschavingen te vinden, waaronder Dyson-sferen.

Wetende dat hun nederlaag nabij is, proberen de Chimera de quarantaine te versterken door een absurd aantal satellieten in een baan om de Aarde te lanceren.

De Lichtkrachten proberen nu een tijdlijn te manifesteren waarin een vredesakkoord wordt bereikt tussen Rusland en Oekraïne.

Rusland en Oekraïne zijn verwikkeld in een oorlog die geen van beide partijen waarschijnlijk zal winnen, en veel mensen worden deze oorlog beu. Een vredesakkoord wordt dus eindelijk mogelijk, zoals de vrede van Westfalen.

Of de 11:11 wapenstilstand die WO1 beëindigde, en hier 2e link hierover.

We sluiten deze situatie-update af met een lied.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

Nederlandse vertaling van ‘Operation Dreamland’, door Cobra in 2012 op zijn blog gepubliceerd:

20 augustus 2012

Operatie Droomland is een operatie van de Lichtkrachten om een nieuwe Renaissance te beginnen op het oppervlak van deze planeet. De eerste Renaissance 500 jaar geleden is geïnitieerd door een bepaalde positieve occulte groep achter de Witte Adel in het 15e eeuwse Florence.

De tweede Renaissance zal wereldwijd door dezelfde occulte groep worden gestart en zal de definitieve overwinning inluiden van de vrije menselijke geest op de krachten van beperking.

Er is contact gelegd met lijnen van de Witte Adel die betrokken waren bij het ontstaan van de eerste Renaissance en die net zo goed kunnen helpen bij het ontstaan van de tweede.

Contact met de witte adel van de Graal betekent herstel van de Magdalena-mysteries als voorbereiding op de ware openbaring van de Godin.

De Resistance Movement zal de belangrijkste operationele kracht zijn voor Operatie Droomland vanaf het moment van de Event. Het doel van Operatie Dromenland is tweeledig.

Ten eerste, het herstellen van overvloed voor de Lichtwerkers. Veel Lichtwerkers hebben een geloofssysteem dat spiritualiteit betekent om in armoede te leven. Dit geloofssysteem is gedachteprogrammering van de Cabal. In werkelijkheid is fysieke overvloed een natuurlijke uitdrukking van de schoonheid van de geïncarneerde Ziel en elke Lichtwerker verdient het. De Cabal wil Lichtwerkers weghouden van geld om de vooruitgang van de Lichtkrachten te belemmeren. De methoden van de Cabal variëren van relatief onschuldig zoals betaalde disinfo agenten die ad hominem aanvallen plaatsen voor “Cobra die $1000 donaties aanneemt”, tot matig zoals niet-fysieke negatieve entiteiten die zakelijke activiteiten van de Lichtwerkers blokkeren en dan tot ernstiger zoals het blokkeren van de toegang tot fondsen die aan de Lichtwerkers toebehoren of het regelrecht stelen ervan.

Saint Germain Trust is eind 18e eeuw opgericht door Comte de Saint Germain met als doel de Lichtwerkers bij te staan ten tijde van de wisseling der tijden. Saint Germain Trust zal worden gedeblokkeerd zodra de Cabal tijdens de Event wordt verwijderd. Lichtwerkers zullen eindelijk in overvloed kunnen leven.

Het tweede doel van Operatie Droomland is een begin te maken met de verspreiding van de ware occulte leer van de mysteriescholen van de Opgestegen Meesters. In de afgelopen 26.000 jaar, toen deze planeet in quarantaine was geplaatst en bijna volledig was afgesneden van direct contact met de Opgestegen Meesters, zijn de spirituele leringen gedegenereerd en nu leiden de blinden de blinden. Een voorbeeld hiervan zijn vele gechannelde boodschappen die zogenaamd afkomstig zijn van de Opgestegen Meesters of de Galactische Confederatie. Wat er in de meeste van die gevallen gebeurt is een echt energetisch contact, maar op het mentale vlak komen de Archons binnen met hun technologie en brengen boodschappen in die op het eerste gezicht vol liefde en licht lijken, maar in werkelijkheid slechts gerecycleerde zinnen zijn.

Tijdens de Event zullen de Lichtkrachten de ware leer van het Licht beginnen te openbaren. In veel gevallen zullen die leringen een beetje afwijken van wat de meeste mensen verwachten, omdat deze planeet 26.000 jaar lang is afgesneden van het ware Licht en veel dingen al lang vergeten zijn.

Er zijn bepaalde voorbereidingen voor Operatie Droomland die vóór de Event moeten worden getroffen. Sommige leden van de Witte Adel hebben al gereageerd op mijn oproep, en als er nog meer van hen willen meedoen, kunnen ze contact met me opnemen via cobraresistance@gmail.com. 

Daarnaast hebben ook honderden Lichtwerkers daartoe contact met mij opgenomen en hun hulp aangeboden. Ik zou iedereen die betrokken wil zijn bij Operatie Dromenland willen vragen om heel duidelijk aan te geven welke talenten, vaardigheden, contacten en middelen zij kunnen aanbieden. Als zij betrokken kunnen worden bij de voorbereidingen voor de Event, zal er spoedig contact met hen worden opgenomen. Zo niet, dan zal de Resistance Movement snel na de Event rechtstreeks contact met hen opnemen.

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 18 januari 2023 in Cobra

 

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: