RSS

Cobra: De Godin Evenaar, 24 januari 2023

25 jan

Terwijl de Lichtkrachten proberen zoveel mogelijk Licht naar de oppervlakte van de planeet te brengen in hun project van Terugkeer van de Spirit, wordt het oude Atlantische Lichtraster gereactiveerd.

Een zeer belangrijk aspect van dat proces is de reactivering van oude Atlantische Godinnenvortexen, verbonden met de oude Atlantische evenaar:

In de tijd van Atlantis werden krachtige tempels gebouwd over de evenaar, die in directe verbinding stonden met de moederschepen van de Galactische Confederatie, die er in een geostationaire baan recht boven stonden. Die tempels verankerden goddelijke Godinnenenergie op het oppervlak van de planeet, terwijl pooltempels goddelijke Godsenergie verankerden. Godinnentempels hadden altijd een heilig meer in de buurt, waar de Godinnenvortex werd verankerd door een vrouwelijk engelenwezen onder leiding van Iona.

De locaties van die Atlantische Godinnentempels worden nu gereactiveerd door de Lichtkrachten. Een van de voornaamste gereactiveerde locaties is Baalbek, waar sinds de tijden van Atlantis een Godinnentempel met een mysterieschool was.

Lang na de zondvloed keerde Godin Atargatis terug van Sirius naar de regio en reactiveerde de Godinnenmysteries.

Veel tempels voor Atargatis met heilige meren werden in het gebied gebouwd, met als belangrijkste tempels in Hierapolis (modern Manbij in Syrië, het heilige meer omgebouwd tot voetbalveld), Ashkelon, Qubbet el Bedawi (het heilige meer verwoest en overwoekerd door stedelijke nederzetting), en Edessa (modern Urfa, het heilige meer bestaat nog steeds en heeft een tunnel die diep onder de grond loopt):

Naast de vortexen verbonden met Atargatis, reactiveren de Lichtkrachten ook vortexen verbonden met de drievoudige Godinnen Al-Lat, Al-Uzza en Manat, die hun oorsprong vinden in het pre-islamitische Arabië. Deze vortexen bevinden zich ook op de oude Atlantische evenaar:

Ingangen naar Agartha worden ook energetisch gereactiveerd langs de oude Atlantische evenaar, zoals deze bij Efeze.

Ook wordt de Europese Godin Vortex driehoek gereactiveerd met dubbele vortexen van Venetië, Parijs en Boedapest, allemaal dicht bij de Atlantische evenaar. Al deze driedubbele vortexen hebben de hoofdvortex in de stad, en de secundaire vortex ongeveer 10-30 mijl van de hoofdvortex. Beide vortexen zijn met elkaar verbonden met een oneindig getal acht energiestroom.

De vortex van Venetië is verankerd op de Rialtobrug in Venetië:

De vortex van de godin van Venetië bracht de godinnenmysteries voort tijdens de renaissance via Ordo Bucintoro (*).

(*) Onderaan dit artikel is de vertaling naar het Nederlands opgenomen van deze post van Cobra in 2014. In latere jaren heeft hij ook e.e.a. geschreven over Ordo Bucintoro, de links naar de Nederlandse vertalingen vind je daar ook.

Loredan en Mocenigo Witte Adel families droegen Godin mysteries in Venetië. Beide families hebben rozen in hun wapen. Loredan familie bracht ook Godin mysteries tot uitdrukking via Accademia degli Incogniti.

De secundaire vortex van Venetië is verankerd in Villa Dei Vescovi in de Euganeese heuvels. Deze villa is eigenlijk een Hemelvaartskamer.

Deze secundaire vortex is ook verbonden met Atargatis.

Er zijn vele kleinere Godinnenvortexen in Noord-Italië niet ver van de Atlantische evenaar, zoals een in Arezzo en een andere in Parma, waar Marie Louise (Maria Luigia) een ingewijde priesteres van de Godin was:

De Parijse Godinnenvortex is verankerd in de crypte van de Notre Dame kerk. Er zijn vele andere kleinere ankerpunten van deze vortex in heel Parijs, zoals de originele Dendera dierenriem in het Louvre

en zijn moderne tegenhanger in de Louboutin winkel.

De secundaire vortex van Parijs is verankerd in de Tempel der Liefde in het Petit Trianon in Versailles.

Het beeld in het midden van de tempel was oorspronkelijk een beeld van Venus en werd later vervangen door een beeld van Cupido. Een klein heilig meer rond de tempel verankert de energieën van Atargatis.

De Bourbon White Nobility familie ondersteunde de Goddelijke mysteries in Parijs en Versailles, via twee hoge priesteressen, Madame de Pompadour en Princess de Lamballe.

De Budapest Goddess vortex is verankerd in de kroon van St. Stephen, momenteel in het Hongaarse parlement.

De secundaire Budapest Goddess vortex is verankerd in Godollo kasteel, het huis van Koningin Sisi, die ook een hoge priesteres van de Godin was.

De Lichtkrachten hebben meegedeeld dat na meer dan 1500 jaar van onderdrukking, Godinnentempels opnieuw moeten worden opgericht op het oppervlak van deze planeet. Sisterhood of the Rose heeft deze heilige taak gekregen. Er moeten openbare ruimten worden gecreëerd die de Godinnenenergie naar de algemene oppervlaktebevolking brengen. Dit kan jouw privéruimte zijn die minstens een paar uur per week openstaat voor het grote publiek en die Godinnenenergie naar de mensen kan brengen via meditaties, dans, lezingen en muziek, zoals deze ode aan Isis.

Een voorbeeld van een moderne Godinnentempel vind je hier.

Deze tempels moeten zo snel mogelijk worden opgericht om de energetische overgang van deze planeet te ondersteunen.

Om je te verbinden met de Godinnenenergie kun je ook dit boek lezen:

Franse versie

Engelse versie

Of denk aan Isis Astara en haar werk om de Godin terug te brengen:

https://www.sisterhoodoftherose.network/post/in-memory-of-our-dear-isis-astara

Nederlandse vertaling hiervan:

In liefdevolle herinnering aan Isis Astara

Bijgewerkt: 14 januari 2023

In deze maand januari 2023 is het 5 jaar geleden dat Isis Astara naar het spirituele vlak vertrok.

Isis was een Hoge Priesteres van de Godin, en een grote spirituele kracht achter het werk van de Zusterschap van de Roos hier op Aarde. Haar toewijding, haar Liefde en haar leiding waren essentieel om de Zusterschap van de Roos opnieuw te activeren op het oppervlak van de planeet.

Isis en CoBra waren zielsverwanten, en zij werkten samen voor de bevrijding van de planeet. We missen haar aanwezigheid hier bij ons, maar we weten dat ze altijd in ons hart zal zijn. Ze blijft ons zeker steunen en begeleiden vanaf de andere kant van de sluier, en we kunnen ons met haar Aanwezigheid verbinden wanneer we maar willen, via muziek, gebeden, meditatie, dans of hoe we ons daartoe ook geleid voelen.

Isis begeleidde CoBra op Ascentie Conferenties die over de hele planeet werden gehouden, en bracht informatie over de Godinnen Energie en deelde die energie met alle aanwezigen. Tijdens de conferenties zei Isis dat een van haar taken hier op Aarde was om mensen te helpen zich te leren verbinden met de Energie van het Goddelijk Vrouwelijke en de Aanwezigheid van de Godin in zichzelf en in hun Hart te voelen. Isis heeft veel mensen geholpen zich te leren overgeven aan de Goddelijke Vrouwelijke Energie, en onder haar leiding hebben velen zich opnieuw met die energie verbonden, waardoor de Godinnenenergie weer door hun wezen kan stromen.

In de loop der jaren heeft Isis vele leringen en veel Goddelijke Vrouwelijke wijsheid met ons gedeeld. Sommige van deze leringen zijn beschikbaar via de aantekeningen van de Ascentie Conferenties (dit zijn teksten geschreven door Lichtwerkers die deelnamen aan deze conferenties, en die later werden gelezen en goedgekeurd door de spreker, en zo officiële aantekeningen werden van deze gebeurtenissen). Ik laat hier twee links achter met informatie die werd gedeeld tijdens de Ascentieconferentie in Konstanz, in 2015, en in Taipei, in jaar 2014.

Deze teksten geven een schat aan informatie over Godinnenenergie, het Zusterschap van de Roos, en het planetaire overgangs- / planetaire bevrijdingsproces als geheel. Het zijn prachtige leringen die Isis deelde en die voor ons allen beschikbaar zijn, en ik raad ten zeerste aan ze te lezen.

https://portalchamarosa.blogspot.com/2023/01/38-ascension-conference-notes-in.html?m=1

In deze aantekeningen van de 2014 Taipei Ascension Conference deelt Isis wat van haar geschiedenis, haar ervaringen met dans en momenten van verbinding met Godinnenenergie. Het is een prachtige tekst die de energie van Isis met ons deelt en de herinnering aan haar ervaringen hier op Aarde bewaart.

Dankbaarheid aan onze geliefde Isis Astara voor haar lessen, haar liefdevolle energie en haar werk ten behoeve van het Goddelijk Vrouwelijke en planetaire bevrijding. En dankbaarheid aan de lichtwerkers die deze notities hebben georganiseerd en gedeeld, waardoor deze informatie ons allen kan bereiken.

En om dit artikel af te sluiten laat ik een prachtige video achter, gemaakt ter ere van Isis Astara

Dankbaarheid aan allen. Veel liefde en licht voor ons allen,

Daniela Ferron Carneiro

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

Hieronder de vertaling van de post van Cobra over Ordo Bucintoro van 16 oktober 2014, en daaronder de links naar andere vertalingen m.b.t. dit onderwerp.

Er is een bepaald positief geheim genootschap dat een dramatische invloed heeft gehad op het lot van deze planeet, omdat het een energiestroom heeft gecreëerd die rechtstreeks verantwoordelijk is voor de verkenning van de ruimte die onvermijdelijk zal leiden tot het Eerste Contact.

Het werd opgericht in 1510 in Venetië door een Venetiaanse doge genaamd Leonardo Loredan, een lid van een van de belangrijkste witte adellijke families van Venetië. Hij was in die tijd een van de meest spiritueel ontwikkelde mensen in het Westen en is nu een Opgestegen wezen, niet te verwarren met Paolo Veronese, die bekend staat als de Venetiaanse Meester.

Het geheime genootschap heette toen Causa Nostra (onze zaak) en staat nu bekend als Ordo Bucintoro.

De naam Bucintoro vindt zijn oorsprong in een oude Venetiaanse legende: ooit was er een prachtig gouden schip, dat een beroemde Doge de hemel in dreef. We zouden dat schip nu gemakkelijk kunnen omschrijven als een hemelvaartmoederschip en het proces als beamup of teleportatie. Bucintoro was officieel de naam van het staatsschip van Venetië en in het geheim de codenaam van een moederschip van de Galactische Confederatie.

In 1512 werd het hoofdkwartier gevestigd op Murano en van daaruit creëerde Ordo Bucintoro een uitgebreid netwerk in heel Italië, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

In 1516 sloot Julietta Montefeltro, een ingewijde van de Orde van de Ster, zich aan bij Ordo Bucintoro. Zij was een priesteres van de Godin Venus. Venus is de beschermgodin van Venetië. Venetië is een van de belangrijkste planetaire vortexen van deze godin.

Als een ingewijde van de Orde van de Ster kende Julietta het geheim van onsterfelijkheid en hemelvaart en heeft dat doorgegeven aan Ordo Bucintoro via een occulte leer genaamd Spiritus Eros, die het sacrament van de bruidskamer en andere Godinnenmysteries omvat.

Het doel van Ordo Buncintoro was de mensheid voor te bereiden op een Nieuw Tijdperk, dat toen werd verwacht rond het jaar 2000. Het voorzag menselijke soevereiniteit vrij van de invloed van de Kerk, mensen die hun eigen lot bepaalden en gerespecteerd werden naar hun verdiensten en niet naar hun bloedlijn. Er was een nieuw financieel systeem gepland dat rente zou verbieden en misbruik en oppotten van rijkdom zou voorkomen.

Leden van Ordo Bucintoro planden zorgvuldig hun incarnaties in het tijdsbestek van 500 jaar tot het jaar 2000 om de planeet voor te bereiden op de komst van het Nieuwe Tijdperk.

Ze waren in het bezit van Garil, de witte steen van de Heilige Graal.

Saint Germain, Cagliostro en Casanova werden allen ingewijd in de Ordo Bucintoro in Venetië. Casanova werd daar priester van Venus. Cagliostro werd priester van Isis en creëerde Misraim, een vrijmetselaarssysteem dat probeerde de mysteries van Isis te vernieuwen na bijna 2000 jaar sluimering. Helaas werden de meeste vrijmetselaarsloges van Misraim vrijwel onmiddellijk geïnfiltreerd door de Jezuïeten en misbruikt door de Italiaanse Zwarte Adel voor hun doeleinden.

Mozart was een andere priester van Isis die Isis-mysteries communiceerde via zijn muziek en werd ingewijd in de mysteriën via een bepaald Tempeliersgenootschap met sterke banden met Ordo Bucintoro in Untersberg bij Salzburg.

Na de val van de Venetiaanse republiek werd de uiterlijke vorm van Ordo Bucintoro ontbonden en kwam er een zekere positieve Misraim-loge in Venetië voor in de plaats.

De occulte aanwezigheid van Ordo Bucintoro had een grote invloed op het planetaire gebeuren en inspireerde mensen achter de schermen om naar de sterren te reiken en een ruimtevaartprogramma te ontwikkelen.

Helaas werd dat programma gemanipuleerd door de Archons en de Chimera groep via de Vril en Thule genootschappen.

Otto Skorzeny, een lid van het Thule genootschap, probeerde samen met een lid van de Zwarte Adel, Junio Valerio Borghese, de Ordo Bucintoro te herscheppen en te misbruiken voor negatieve doeleinden, en doopte hem om tot Ordo Palazzo Stern. Zijn pogingen waren niet succesvol.

Er zijn bepaalde groepen die beweren afstammelingen te zijn van Ordo Bucintoro. Hun claims kunnen al dan niet geldig zijn.

Vertaald door Veronica

Links naar Nederlandse vertalingen:

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 25 januari 2023 in Cobra, Geen categorie

 

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: