RSS

Cobra: Situatie update en Cobra Ascentie Conferentie in Taiwan, 23 februari 2023

01 mrt

Cobra: Situatie update en Cobra Hemelvaart Conferentie in Taiwan, 23 februari 2023

Het opruimen van de Chimera groep gaat door. De Lichtkrachten beginnen de primaire anomalie op het causale vlak (hogere mentale vlak) op te ruimen.

Eén aspect van die anomalie zijn de zwarte gaten op het causale vlak, die in de periode 1996-1999 vanuit Rigel werden geteleporteerd en nu worden verdampt door het gebruik van Mjolnir kwantumkanonnen.

Een ander, zeer verontrustend aspect van het causale vlak zijn de zogenaamde Lords of Karma. Lords of Karma zijn spinachtige Chimera entiteiten die miljoenen jaren geleden uit de Andromeda melkweg kwamen via het Rigel portaal en die 26.000 jaar geleden de quarantaine Aarde matrix creëerden. Velen van hen kwamen bijna 1 miljoen jaar geleden op Aarde aan, met versterkingen die gedurende de hele Atlantische periode binnenstroomden om uiteindelijk 26.000 jaar geleden de volledige controle over de planeet over te nemen en haar lot te bezegelen met de laatste versterking vanuit Rigel in 1996-1999.

Lords of Karma hebben bijna volledige controle over de quarantaine Aarde, en zij hebben een duister spinnenweb vol zwarte gaten en topletbommen gecreëerd op het causale, mentale, astrale en etherische vlak. Hun causale lichamen zijn bijna volledig zwart, omdat zij aan zoveel anomalie zijn blootgesteld, en zij aanbidden de zwarte gaten op het causale vlak als een portaal naar de duistere omgekeerde werkelijkheid als de Zwarte Zon.

Zij hebben grote controle over de menselijke reïncarnatiecyclus, en hebben grote zeggenschap over waar en hoe een bepaald individu zal worden gereïncarneerd. Zij hebben volledige toegang tot de Akasha kronieken. Zij houden tweelingzielen uit elkaar, vernietigen zielsverwantschappen, boezemen jaloezie en angst in en streven ernaar de menselijke bevolking zoveel mogelijk leed te berokkenen. Zij breiden hun invloed uit via hun volgelingen, Draco en Reptilian demonische entiteiten op lagere mentale, astrale en etherische vlakken, en beheersen de fysieke geopolitieke situatie via demonische bezetenheid van Zwarte adel en Illuminati volgelingen op het fysieke vlak.

Zij beheersen de scalaire matrixtechnologie op causale, mentale, astrale, etherische en fysieke vlakken, waardoor het Licht het oppervlak van de planeet niet kan bereiken.

Na extreem brute aanvallen op de belangrijkste Lichtwerkers en Lichtstrijders in de laatste paar weken hebben zij zichzelf overbelicht, en de Lichtkrachten hebben operaties geïnitieerd voor hun snelle, effectieve en volledige verwijdering. Het eerste wat de Lichtkrachten aan het opruimen zijn, is de schok waaraan de causale lichamen van de oppervlaktemensheid sinds 1996 zijn blootgesteld. Deze schok heeft de verbinding van de oppervlakte met de hogere spirituele niveaus ernstig aangetast, en nu wordt deze situatie eindelijk aangepakt.

De Lichtkrachten beginnen ook zwarte gaten en alle negatieve scalaire velden van het causale vlak te verwijderen, en wissen negatieve zielscontracten uit de causale lichamen van de mensheid. Nadat dat in redelijke mate is verdwenen, zullen de Lichtkrachten beginnen de Heren van Karma zelf te verwijderen. Dit zal de quarantainematrix van de Aarde beginnen af te breken en het Licht zal eindelijk kunnen binnentreden. Daarna kunnen zij eindelijk de resterende fysieke put opruimen en een doorbraak maken op het fysieke vlak, zoals beschreven in dit geweldige commentaar van een van de lezers van mijn blog:

De topletbommen zijn de echte dreiging. Zodra deze weg zijn kan echt daadkrachtig worden opgetreden. Ik neem aan dat ze denken dat het te riskant is om voluit te gaan om ze op te ruimen. Zoals een in de hoek gedreven wolf zou dit een kettingreactie kunnen veroorzaken die de Aarde zou vernietigen, en wie weet wat nog meer. Zolang wij niet in een onmiddellijke dreiging van vernietiging zijn, is dat het risico niet waard. Dus gebruiken ze Mjolnir om langzaam de anomalie te verwijderen en zo wordt het steeds veiliger om te handelen. Dit verzwakt en verkleint de zwarte gaten en laat de mensen langzaam bewust worden. Op het kritieke moment van risico tegenover beloning, zullen ze oprukken en de laatste topletbommen opruimen. Dan kunnen ze de computer deprogrammeren en mensen laten ontwaken. Ik heb ook een vraag over hoe de datacentra in Utah hier in passen. Ik dacht dat dit de plek is waarvandaan de computers zoals de BEAST opereren. Worden deze ook gedeactiveerd? Wanneer de belangrijkste bedreigingen zijn verdwenen, dan kan de alliantie werken met de lokale landen om de criminele elementen van de oppervlakte cabal en hun handlangers te verwijderen.

Het besef van de komende Zonneflits wordt steeds gedetailleerder.

En begint de mainstream te bereiken op eigenaardige manieren.

Daarom wil de Zwarte adel in 2025 een wereldoorlog creëren, en 2e link: ‘taiwan-asia-war’.

Drakenbronnen hebben laten weten dat een grootschalige oorlogsescalatie niet zal plaatsvinden, hoewel het er voor een bepaalde tijd eng uit kan zien.

Ook zijn betrouwbare bronnen het erover eens dat een dystopische reset in WEF-stijl niet zal plaatsvinden en zichzelf zal opheffen voordat het zelfs maar begint.

Een van de belangrijkste aspecten in de volgende fase van het planetaire bevrijdingsproces is de terugkeer van de Godinnenenergie. Daarom is het Godinnentempelproject aan de mensheid voorgesteld.

Met vele Godinnentempels die al over de hele wereld bestaan.

Met vele groepen die oude tempels van de Godin reactiveren.

Met energiewerk dat gedaan wordt op de oude Atlantische Godinnen evenaar.

Met mensen die zich het leven herinneren in oude Godinnentempels uit het verleden: links naar boek Christian Jacq en boek Mary Byrd-Clarke.

Met mensen die zich verbinden met Godinnen energie door middel van kunst.

En door de natuur.

Er komen grote veranderingen aan, en de komende maanden zullen cruciaal zijn voor de ontwikkeling van de planeet.

Daarom bent u van harte welkom op onze Ascentieconferentie in Taipei, Taiwan op 8 en 9 april.

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 1 maart 2023 in Cobra

 

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: