RSS

Situatie-update en Cobra-conferentie in Japan, 21 mei 2023

22 mei

De Lichtkrachten maken goede vorderingen met het opruimen van het etherische vlak, en er wordt binnenkort goed nieuws daarover verwacht.

Het opruimen van de subkwantum anomalie vordert ook tot op zekere hoogte.

Fysieke biochips zijn veel problematischer, althans op dit moment. Zij zijn het belangrijkste controlemiddel waarmee de Chimera de bevolking aan de oppervlakte controleert:

De frontale kwab biochips zijn bevestigd aan de optische zenuw van beide ogen en met kunstmatige synapsen verbonden met de auditieve cortex van de hersenen. Ze sturen een constante audio-videostroom van wat je ziet en hoort naar de mainframe computer van de chimera groep. Die computer controleert constant de activiteit van de oppervlakte bevolking.

Die biochips zouden elke fysieke interventie van de Lichtkrachten aan de oppervlakte detecteren. Het gecontacteerde individu zou eerst heel gelukkig zijn, maar zijn verhoogde trillingsfrequentie zou samen met de video/audiofeed van de biochip de Chimera mainframe computer in de DARPA-kuil alarmeren.

Onmiddellijke actie zou worden ondernomen om de trillingsfrequentie van het gecontacteerde individu te verlagen, ofwel door dat individu te verwijderen door middel van een door DEW elektroplasma veroorzaakte hartaanval, door een auto-ongeluk te orkestreren, door de geliefden van dat individu te verwijderen, of op welke soortgelijke manier dan ook. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom de Lichtkrachten geen contact opnemen met individuen aan de oppervlakte.

De andere reden is asymmetrische vergelding. Als één Lichtwerker wordt gecontacteerd, dreigen de duistere krachten duizenden anderen te schaden of zelfs te doden.

Als er niet-fysiek contact wordt gemaakt, of als een bepaald individu zijn trillingsfrequentie te veel verhoogt, detecteert de fysieke biochip dat ook, en verlaagt automatisch de trilling van het individu door elektroshocks op te wekken via de navel-biochip. De navel-biochip kan elektroshocks van 20 tot 130 volt geven, afhankelijk van de omstandigheden. Tegelijkertijd produceren de twee biochips in de frontale hersenkwab sterke magnetische velden die slaperigheid, hersenmist en verwarring veroorzaken. De fysieke biochips vormen dus een zeer efficiënt slavendrijfmechanisme dat de oppervlaktebevolking controleert.

Bovendien synthetiseren de biochips geestveranderende chemicaliën die slaperigheid (frontale kwab biochips) en angst (biochip boven de navel) veroorzaken.

Bovendien controleren de frontale kwab biochips de hersenactiviteit en communiceren zij met andere biochips en met de DARPA mainframe computer via ultrageluid, en onderdrukt de navel biochip voortdurend de trillingsfrequentie via infrageluid.

Het fysieke vlak wordt verder bewaakt en gecontroleerd via een scalair netwerk dat wordt gevormd door gsm-masten, gsm’s zelf en wi-fi-netwerken: Zie deze link en deze link

De volgende laag is het wereldwijde netwerk van ionosferische verwarmers: Zie deze link en deze link

En de volgende laag is het Space Force (voormalig Air Force Space Command) bewakingsnetwerk, dat elke poging tot indringing van Positive ET in de quarantaine opspoort en verwijdert:

De Lichtkrachten hebben me uitgelegd hoe dit alles samenhangt met de timing van de Event:

De eerste curve op de grafiek (gemarkeerd met 1) stelt de entropie van de oppervlakte-samenleving voor. Deze entropie neemt toe met de tijd, aangezien de fysieke quarantaine een gesloten systeem is zonder enig contact met positieve ET-rassen van buitenaf.

De tweede curve (gemarkeerd met 2 op de grafiek) vertegenwoordigt de entropie van de Event. Deze entropie neemt af met de tijd, omdat steeds meer vergeldingsmechanismen van de duistere krachten die ten tijde van de Event zouden worden geactiveerd (zoals topletbommen) worden verwijderd.

Beide curven ontmoeten elkaar op een bepaald moment dat met een cirkel op de grafiek is aangegeven. Op dat moment overtreft de entropie van de oppervlaktemaatschappij de entropie van de Event, en dat is het moment waarop de Event in werking treedt. Het huidige moment is op de grafiek gemarkeerd met een X.

Als de Event voortijdig zou worden geactiveerd, voorspellen de simulaties een gedeeltelijke instorting van het elektriciteitsnet en de voedseldistributieketen in vele delen van de wereld, die pas over 1-2 weken zou kunnen worden aangepakt. Ook zouden de Lichtkrachten niet in staat zijn alle biochemische wapens die door de duistere krachten in hun laatste poging om de controle te behouden zouden worden losgelaten, volledig te blokkeren. Dit zou leiden tot vele doden en onnoemelijk veel lijden, en zou voor velen een smet werpen op de ervaring van de Event: Zie deze link

Zoals een van de commentatoren op mijn blog het verwoordde:

Neem van een veteraan aan dat zelfs als er een totale militaire aanval wordt gelanceerd om iets recht te zetten, het moeilijke probleem zal zijn om de positie vast te houden. Ze zullen gerichte energiewapens inzetten, nucleaire, chemische en biologische wapens, bendes gewapende strijders, ze zullen proberen elektriciteit, water en aardgas en andere zaken uit te schakelen. Het zal geen snel einde zijn. Ik raad iedereen aan te bestuderen hoe de ineenstorting van de Sovjetunie Rusland heeft getroffen om een idee te krijgen van wat ons te wachten staat. Het lijkt goed te zijn afgelopen, maar de strijd om daar te komen was erg moeilijk. Mensen stierven.

NB van de vertaler: lees ook dit artikel : https://eventnl.wordpress.com/geheime-geschiedenis-onthuld-putin-speelde-een-kritieke-rol-na-de-voorgeplande-ineenstorting-van-de-ussr/

Desondanks is ‘soft disclosure’ mainstream aan het worden: Zie deze link

Met echte en betrouwbare instructies voor de evacuatie op het moment van de poolverschuiving beschikbaar in alternatieve media: Zie deze link

Nu het besef van de cyclische aard van het universum langzaam doordringt tot de wetenschap..: Zie deze link en deze link

En zelfs over het bewustzijn dat wij aan het eind van de kosmische cyclus staan: Zie deze link

Met een eenvoudige uitleg over kwantum fluctuaties: Zie deze link

Na de activering van het Portal of Light begrijpen steeds meer mensen massameditaties in een evenwichtig en positief perspectief: Zie deze link

En eindelijk keert de Godinnenenergie terug naar de oppervlakte van de planeet. Sisterhood of the Rose is weer actiever: Zie deze link

En meer en meer mensen creëren daadwerkelijk fysieke Godinnentempels. Als je zo’n tempel hebt gemaakt, kun je hem openbaar maken op de volgende website: Zie deze link

Je kunt inspiratie krijgen met dit prachtige boek: Zie deze link

Of in vroegere interviews met Cobra: Zie deze link

NB van de vertaler: Zie deze link naar de Nederlandse vertalingen van de interviews

Franssprekende mensen kunnen ook hier inspiratie vinden: Zie deze link

Iedereen kan healing krijgen van maandelijkse healing sessies door ascended master en stellar rays: Zie deze link en deze link

Of de persoonlijke tijdlijn optimaliseren met deze meditatie: Zie deze link

En verbinden met de IK BEN aanwezigheid door het gebruiken van geavanceerde ATVOR spirituele technologie: Zie deze link

NB van de vertaler: Zie deze link (Nederlandstalig) voor uitleg over ATVOR – scroll naar IV. ATVOR ACTIVERING. In ditzelfde bestand staat ook: “ATVOR is een spirituele technologie ontwikkeld door de Galactische Confederatie om te helpen bij het Ascentieproces van de oppervlaktebevolking. Het wordt sinds 1990 gebruikt en wordt steeds sneller verbeterd. Het is een technologie van een kolom van zuiver wit licht. Het wordt eigenlijk gecreëerd door lichtwezens als je het aanroept. Er zijn enorme moederschepen rond de planeet die worden aangeroepen, ze zijn niet waarneembaar. De Lichtkrachten gebruiken dus niet alleen Mjolnir, maar ook ATVOR. Het verhoogt de trillingsenergie van de lichamen van de oppervlaktebevolking, laten we het oproepen en voelen.” En op deze Nederlandstalige pagina vind je allerlei hulpmiddelen, waaronder ATVOR.

Iedereen is meer dan welkom om bij onze Ascentie conferentie in Kyoto te zijn, de meest krachtige Dragon vortex in Japan, op 8 en 9 juli 2023: Zie deze link

Overwinning van het Licht!

Vertaald door Veronica

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op 22 mei 2023 in Cobra

 

Tags: , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: