RSS

Achtergrondinformatie over buitenaardse zaken en geheime ruimteprogramma’s

De nazi’s waren de eersten met een geheim ruimteprogramma. Daarna zijn er meer ruimteprogramma’s gestart waarbinnen door vele landen werd samengewerkt. Bijvoorbeeld tijdens de ‘koude oorlog’ zaten onder meer de USSR en de USA samen in hetzelfde programma.

Over het bestaan van deze programma’s is al decennia lang gesproken zie deze website, die schrijft:

* Lang geleden, in 1989, heeft William Cooper, een ‘US Naval Intelligence officer’, in zijn boek ‘Behold a Pale Horse’ (en in lezingen) geopenbaard dat de US voor de eerste keer op Mars is geland op 22 mei 1962.
Cooper zei dat tegen de tijd dat het US/NASA openbare ruimteprogramma in 1969 op de Maan landde, de US daar al sinds het midden van de vijftiger jaren een maanbasis had.
Cooper is door de politie gedood in 2001.

Bekijk de – Nederlands ondertitelde – video met een door hem gegeven lezing op deze pagina: Overige geheim gehouden politieke informatie over buitenaards leven Bill Cooper, (vermoorde) klokkenluider over de waarheid achter de gekaapte politiek, ufo’s, buitenaards leven. Wij hebben op deze pagina ook de tekst van een aantal belangrijke fragmenten uit deze lezing weergegeven.
Als je deze link volgt vind je heel veel in het Nederlands vertaalde publicaties van Bill Cooper.

* Kolonel Steve Wilson, USAF, werd (in 1997) door dr. Richard Boylan genoemd: ‘De man die het US schotelprogramma heeft blootgelegd’.
Zijn getuigenissen zijn weergegeven op Dr. Boylan’s website. Hij prijst hem als een dappere soldaat-patriot en heeft een korte biografie in zijn nagedachtenis opgenomen.
Kolonel Steve Wilson, voormalig directeur van Project Pounce, schreef openbaringen over MJ-12 (ook genoemd Majic), dat naar verluidt een groep is van militairen, wetenschappers, elites, e.d., georganiseerd door president Truman, om het gehele buitenaardse onderwerp te ‘beheren en te overzien’.
Kolonel Wilson overleed kort na zijn openbaringen: Colonel Wilson’s revelations in 1997. 

* Gedurende vele jaren heeft Richard Dolan gezinspeeld op Secret Space Program and Breakaway Civilization.

Dr. Richard Boylan heeft een bijzondere vergadering beschreven die in 1964 heeft plaatsgevonden, tussen vertegenwoordigers van wereldleiders en vertegenwoordigers van buitenaardsen. Klik hier voor de Nederlandse vertaling.

* De kleindochter van voormalig president Dwight D. Eisenhower heeft zich erover uitgesproken Laura Magdalene Eisenhower: ET invasion has already occurred…

In hetzelfde artikel wordt ook over het volgende geschreven:
In 1947, heeft President Truman gecreëerd: de National Security Council, de CIA, het Department of Defense, en het ultra topgeheim MJ-12 – de “Committee” genoemd – en het lijkt erop dat het geheime ruimteprogramma was geboren
Dick Cheney verbonden met een Mars kolonie?
Het Montauk Project, tijdreizen, Al Bielek, Duncan Cameron, Preston Nichols en Stewart Swerdlow
Gary McKinnon en Naval Space Command
Dan Burisch werkte met een buitenaardse in Area 51
Andrew D. Basagio en Arthur Neumann werkten met buitenaardsen op Mars
Charles Hall werkte met “Tall Whites”
Het gevecht op Dulce heeft een eind gemaakt aan een afschuwelijk buitenaards ‘broed’programma waarbij duizenden jonge vrouwen werden gebruikt
Super soldaten Duncan O’Finioan, James Casbolt, en Barry King
Twee nieuwe klokkenluiders : gepensioneerde kapitein Mark Richards en gepensioneerde kapitein Randy A. Cramer

Dr. Michael E. Salla, schreef in 2004 een artikel, over een bijeenkomst die president Eisenhower zou hebben gehad met buitenaardsen, waarvan de volgende samenvatting (volg de link voor het volledige, zeer uitgebreide Engelstalige artikel):

In de nacht en vroege uren van 20-21 februari 1954, terwijl hij op ‘vakantie’ was naar Palm Springs, California, was president Dwight Eisenhower vermist en naar verluidt meegenomen naar Edwards Air Force Base, voor een geheime bijeenkomst. Toen hij de volgende morgen opdook in een kerkdienst in Los Angeles, werd aan de reporters verteld dat hij met spoed een tandbehandeling nodig had de avond ervoor, en dat hij een lokale tandarts had bezocht. De tandarts bleek later elders aanwezig te zijn geweest die avond en hij werd gepresenteerd als de tandarts die Eisenhower had behandeld. De nacht en ochtend dat hij werd vermist heeft tot gevolg dat geruchten werden aangewakkerd dat Eisenhower het genoemde tandartsbezoek heeft gebruikt als een dekmantel voor een speciale gebeurtenis. De gebeurtenis is mogelijk de meest significante die een Amerikaanse president kon hebben uitgevoerd : een naar verluidt ‘eerste contact’ bijeenkomst met buitenaardsen op Edwards Air Force Base (voorheen Muroc Airfield), en het begin van een serie bijeenkomsten met verschillende buitenaardse rassen, die leidde tot een overeenkomst dat uiteindelijk werd getekend. Deze verbluffende eerste contact gebeurtenis, als die heeft plaatsgevonden, had op 20-21 februari 2004 zijn 50e verjaardag.

Dit stuk onderzoekt het bewijs dat de eerste contact bijeenkomst heeft plaatsgevonden, met buitenaardsen met een uitgesproken ‘Nordic’ uiterlijk, de kans dat een overeenkomst met dit ‘Nordic’ ras is afgewezen, het begin van een serie bijeenkomsten die leidde tot een overeenkomst die uiteindelijk werd ondertekend met een ander buitenaards ras, aangeduid als de ‘greys’, en de motivaties van de verschillende buitenaardse rassen die in deze onderhandelingen waren betrokken. Dit stuk zal verder onderzoeken waarom deze gebeurtenissen zo lang zijn geheim gehouden, de significantie van de 50e verjaardag van Eisenhower’s bijeenkomst met buitenaardsen, en of het waarschijnlijk is dat in de nabije toekomst een officiële onthulling openbaar wordt gemaakt.

Het volgende is een extract uit het artikel van Cobra ‘solar system situation update’ van februari 2015:

Het echte geheime ruimteprogramma startte begin 60er jaren, toen de chimera groep toestemming gaf aan de negatieve militairen van de USA, Nato-Europese landen, de USSR en China om gezamenlijk geheime maan en mars bases te bouwen in specifiek vastgestelde gebieden. Er werd ook een geheim verdrag ondertekend tussen de cabal en het draco / reptillian / zeta complex waarmee de cabal technische ondersteuning kreeg bij de constructie van de maan en mars bases, terwijl deze negatieve buitenaardse rassen toestemming kregen om ondergrondse bases op aarde te bouwen, samen met de negatieve militairen.

Een gezamenlijke USA / USSR mars basis werd in 1964 gebouwd, en daarna uitgebreid gedurende de volgende tientallen jaren, toen meer maan en mars bases werden toegevoegd aan het programma. De belangrijkste maanbasis was gebouwd aan de andere kant van de maan en had de codenaam LOC (Lunar Operations Command).

Het totale geheime ruimteprogramma had de naam Solar Warden en supersoldaten werden toegelaten tot het programma en zij werden gehersenspoeld met het idee dat zij de aarde verdedigden tegen negatieve buitenaardsen. Sommige VN-diplomaten wisten van het bestaan van Solar Warden en zij geloofden heel naïef dat het een wereldprogramma voor de aarde was voor de verdediging tegen een buitenaardse dreiging. In werkelijkheid was het doel van het geheime ruimteprogramma om een gezamenlijke mensen / draco infrastructuur door het hele zonnestelsel aan te leggen ten behoeve van de archon invasie die in 1996 plaats vond.

In het najaar van 2014 is een nieuwe klokkenluider naar voren gekomen, Corey Goode, die in het geheime ruimteprogramma werkte. Op zijn -engelstalige- website beschrijft hij zijn ervaringen en beantwoordt vragen van lezers. In samenwerking met David Wilcock wordt zijn verhaal gepubliceerd, zowel in boekvorm als via Gaiam TV, waarvan de eerste uitzending plaats vond op dinsdag 21 juli 2015. De eerste 2 uitzendingen zijn gratis te zien, voor de vervolguitzendingen moet je je inschrijven bij Gaiam TV. Volg deze link om je in te schrijven bij Gaiam TV.

Op de Want to Know website is op 18 augustus 2015 een artikel over Corey Goode geplaatst.

Op zeer jonge leeftijd werden kinderen (mannen en vrouwen) met specifieke gaven / talenten geselecteerd om te worden opgeleid tot supersoldaat in het geheime ruimteprogramma. Bij de training werd gebruik gemaakt van het ‘mind control’ programma, vaak trauma gebaseerd, en binnen dit programma werd gebruik gemaakt van technieken die het geheugen van deze kinderen onderdrukten. Na de jarenlange training werden zij – vaak nog als tiener – gedwongen om een 20-jarig contract te tekenen voor een buitenaardse dienstperiode.

Na afloop van het contract werd met behulp van ‘mind control’ hun geheugen ‘gewist’, maar bij enkelen zijn de herinneringen teruggekomen en zij delen nu hun ervaringen met ons.

Hun getuigenissen worden kritisch bekeken en beoordeeld door onder meer dr. Michael E. Salla en op zijn website beschrijft hij zijn bevindingen. Hij is van mening dat zij oprecht zijn in hun getuigenissen.

In oktober 2015 kwam Dave Hodges met zijn verhaal naar buiten. Dave Hodges is de zoon van iemand die in Amerika in geheime projecten heeft gewerkt en de informatie die hij doorgeeft heeft hij van zijn vader en van derden gekregen. Zijn vader is in 1985 overleden, zijn moeder in 2011. In zijn publicaties vertelt hij hoe de mensen in geheime projecten in de tang zijn genomen zodat zij hun mond zouden houden, en ook hij heeft tot 2015 zijn mond gehouden uit angst om zijn naasten in gevaar te brengen. Het verhaal van Dave Hodges bestaat uit 4 delen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: