RSS

AN Conversie, door Untwine, 28 mei 2016

AN conversie is een belangrijk proces waar onze hele realiteit doorheen gaat. Het is het proces waardoor de Bron, de Ene oorspronkelijke schepper, het geheel van creatie terug brengt naar eenheid.

Het universum was gecreëerd als een reflectie van de Ene waarin de Ene zichzelf onderzoekt. De Ene is alomtegenwoordig in het universum, en toch tegelijkertijd is het er voorbij. Het universum is alleen een spiegelbeeld van de Ene, wat was gecreëerd met een basismodel: kwantum dynamica. Kwantum dynamica is een systeem waarin de gecreëerde materie schommelt tussen alle mogelijke potentiëlen. De hoofdfactor die vaststelt welk potentieel zich manifesteert is Wil.

De Ene is per definitie perfect, geheel en absoluut. Perfectie en heelheid betekent dat alles is ontworpen met een doel. Echter, door het creëren van een systeem van onderzoek van alle mogelijke potentiëlen was een potentiele logica gecreëerd als een tegenstelling van doel: willekeurigheid, ook contingentie genoemd:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/02/contingency.html

Dit universum waar wij nu in zitten, zoals wij het tot dusver hebben ervaren, is een resultaat van het combineren van zowel de Ene en contingentie, doel en willekeurigheid. Slechtheid gebeurde per ongeluk als een resultaat van uitwisseling tussen wil en contingentie. Ongelukken waren mogelijk in het universum omdat het universum niet de pure Ene is, het is alleen een spiegelbeeld ervan, en dit beeld is niet geheel exact want het bevat contingentie, en daarom is de Ene niet geheel machtig binnen de rijken van het universum. Slechtheid is een moment waarin wil is overspoeld door contingentie, verliest de verbinding met het Absolute, wordt binnenstebuiten gedraaid, en begint te worden gebruikt voor het tegengestelde doel van waar het oorspronkelijk voor was bedoeld. Dit is waarom “evil” achterstevoren gespeld “live” is.

Als deel van het onderzoekingsproces van alle mogelijke potentiëlen, was het universum onderverdeeld in verschillende lagen/dimensies (fysiek, plasma, etherisch, astraal, etc.) die elk verscheidene proporties van contingentie bevatten:

In deze grafiek is: hoe hoger de laag is hoe minder contingentie het bevat. Alle bestaande creatie is eerst gecreëerd op de hoogste laag, en dan sijpelt het naar beneden door de lagen, een voor een. Alle fysieke materie is naar beneden gekomen door alle lagen voordat het fysiek werd.

De stippellijn in de mentale laag is het zogenoemde Buddhi Manas membraan, die de verschuiving aangeeft waar de hoeveelheid contingentie zo hoog wordt dat de realiteit behoorlijk sterk is getransformeerd. Onder deze stippellijn is slechtheid mogelijk geweest. Boven deze stippellijn is er niet genoeg contingentie voor slechtheid om mogelijk te zijn, dus deze hogere lagen waren altijd rijken van puur Licht en Liefde.

Materie sijpelt naar beneden door de lagen in de vorm van codes van Licht die doorstromen, de informatie bevattend over de Goddelijke Wil. Hoe meer contingentie aanwezig is in een laag, hoe meer deze stroom van Licht is gefilterd. Daarom hebben de laagste lagen waar wij nu in zitten (fysiek etc.) alleen gefilterd Licht ontvangen, niet het volledige spectrum, vooral op deze planeet waar slechtheid deze filters heeft versterkt. Daarom bevat de realiteit die wij hier hebben ervaren veel verstoringen en correspondeert niet veel met de oorspronkelijke Wil van de Ene.

De Ene is puur Licht en Liefde en heeft geen enkele slechtheid in zijn natuur, en heeft daarom nooit de intentie gehad dat slechtheid zou plaatsvinden, het heeft zich feitelijk nooit voorgesteld dat het zou kunnen gebeuren. Toen het zag dat het ongeluk van slechtheid gebeurde creëerde de Ene een systeem om de anomalie te corrigeren, alle slechtheid terug naar Licht te transmuteren, en alle contingentie terug te verbinden met Goddelijke Wil. Dit systeem is de AN conversie.

De AN conversie is een systeem van rechtstreekse transmissie van Licht dat voorbij contingentie filters gaat en daardoor de golf van Licht in zijn geheel doorgeeft, de hele weg naar beneden door de lagen. Dit maakt het mogelijk dat de Goddelijke Wil door Licht wordt doorgegeven, tot in de dichtste vorm van alle lagen, transmuterend, genezend, en alle realiteit terugverbindend met de Ene. Dit AN conversie systeem transformeert het universum progressief in een realiteit waar de Ene geheel machtig is. Wanneer de AN conversie voltooid is, zal het universum een exact spiegelbeeld zijn van de Ene.

Dit AN conversie systeem was op deze planeet verankerd op de 4e april 2012:

2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html

en werd op 21 december 2012 volledig operationeel op deze planeet:

2012portal.blogspot.com/2012/08/window-of-opportunity-2-secondwindow-of.html

Het belangrijkste anker voor de AN conversie is de AN stargate, die zich bevindt in de centrale ster van de riem van Orion. Het oorspronkelijke ongeluk dat slechtheid creeerde vond plaats in Orion, en daarom werd deze constellatie het centrale punt van transmutatie van duister. De AN stargate was altijd een portaal van Licht, en het is door dit portaal dat vele zielen naar beneden kwamen van de lagen boven de Buddhi Manas, naar de lagen daaronder. Deze zielen zijn de zogenoemde sterrenzaden, die kwamen met het doel om te helpen het Licht te verankeren in de lagere lagen, en dualiteit terug te transmuteren naar Eenheid. Elk sterrenzaad heeft sleutels voor de AN conversie.

Tijdens hun incarnaties op Aarde hebben sterrenzaden veel spiegels van de riem van Orion gebouwd over de planeet, om te verbinden met de AN stargate:

De AN conversie zal effectief dualiteit beeindigen en onze gehele realiteit transformeren naar een universum van puur Licht en Liefde, waar Overvloed, Vreugde en Geluk de staat zal zijn waarin wij bestaan in onvoorwaardelijkheid. Wij zijn ankers van de AN conversie door het gebruik van onze vrije wil om voor het Licht te kiezen. Door dat te doen lijnen wij de kwantum realiteit uit zodat het AN conversie kan ontvangen, progressief alles van de creatie genezend. Wij kunnen verbinden met de AN stargate in meditatie, en ook de oorspronkelijke klank AN gebruiken, veel gelijkend op hoe wij de klank OM gebruiken, om de AN conversie aan te roepen.

Bevrijding Nu!

https://recreatingbalance1.blogspot.fr/2016/05/an-conversion.html

Vertaald door Veronica

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: