RSS

Berichten van de Galactic Federation of Light

Sinds eind maart 2020 plaatst Prepare for Change artikelen afkomstig van “Galactic Federation – SaVi”. Hieronder vind je Richtlijnen voor het lezen van verschillende artikelen van Lichtkrachten en vervolgens de vertalingen van de artikelen op volgorde van verschijning.

Elk bericht begint met de volgende Disclaimer: deze boodschap is alleen bedoeld voor diegenen bij wie de inhoud positief resoneert en het overeenkomt met de eigen innerlijke waarheid. Laat alle andere informatie die niet resoneert gewoon buiten beschouwing. 

Let op: Een artikel kan en zal natuurlijk vaak gedeeld worden. Maar verwijs altijd naar de bron (auteur) en geef een * hint hoe om te gaan met deze informatie (kosmische wet).

Richtlijnen voor het lezen van verschillende artikelen van Light Forces

We hebben gemerkt dat er soms irritaties ontstaan ​​over de informatie die wij geven. Met deze uitleg proberen we je meer inzicht en begrip te geven bij het decoderen van berichten die we naar je sturen. Zodat je zelf informatie kunt onderscheiden.

Er komt steeds meer informatie van en contact met ons en onze bondgenoten, met onze geïncarneerde sterrenbroeders en -zusters op Aarde. Alle sterrenbroeders en -zusters die naar deze planeet komen, hebben hun contact met hun geïncarneerde broeders en zusters opgezet of voortdurend vergroot, terwijl ze altijd rekening houden met de vrije wil. We respecteren altijd de vrije wil en de persoonlijke ruimte van elk individueel wezen.

We zijn gepositioneerd op verschillende niveaus, dichtheden, dimensies en realiteiten. En vanuit deze posities zien we de bevrijding van deze planeet vanuit verschillende perspectieven. Dit betekent dat het perspectief van waaruit we rapporteren niet noodzakelijkerwijs dezelfde perspectieven of effecten heeft in de fysieke dichtheid op de oppervlakte van de planeet. Of de effecten ontvouwen zich anders in deze dichtheid.

Een voorbeeld: als we melden dat hoogfrequente helende energieën de aarde overspoelen, kan dit resulteren in oude emoties die genezen willen worden om los te komen van je wezen. Dit kan in het begin een beetje ongemakkelijk aanvoelen en neemt geleidelijk af. Dit kan je een beetje irriteren.

Houd er dan rekening mee dat, in tegenstelling tot onze ambassadeurs in het fysieke lichaam op aarde, we ons slechts in beperkte mate kunnen inleven in jouw situatie of deze beoordelen. Daarom zijn we afhankelijk van de rapporten van onze ambassadeurs op de aarde, die rechtstreeks verband houden met de gebeurtenissen, om jouw situatie beter te begrijpen. Vervolgens passen we onze berichten aan om ze voor jou begrijpelijker te maken.

Houd er ook rekening mee dat we over het algemeen een andere taal en uitdrukking hebben. Daarom moeten sommige berichten eerst door onze geïncarneerde broeders en zusters op aarde worden ontvangen, gedecodeerd en vertaald. Daar komt bij de hoeveelheid informatie die uitdrukt en beschrijft wat ze zouden moeten uitdrukken of beschrijven. Soms moeten we meer verzenden, omdat de ontvanger meer informatie nodig heeft om te begrijpen wat we willen uitdrukken. En dit kan enkele dagen of weken duren. Pas als alle informatie die nodig is voor de download is uitgelijnd en voltooid, wordt de download naar onze sterrenzuster of -broeder op aarde gestuurd. Daarna moeten deze de informatie in hun systeem integreren, decoderen, begrijpen en meestal voor jou vertalen. Bovendien is de vertaling soms moeilijk, omdat jouw taal beperkt is en niet kan uitdrukken wat we willen uitdrukken. Daarom is de volledige informatieoverdracht soms een grote uitdaging voor onze geïncarneerde broeders en zusters op aarde.

Wees daarom alsjeblieft dankbaar voor iedereen die bereid is om onze berichten voor jou te ontvangen en aan je door te geven.

Houd er ook rekening mee dat iedereen alleen kan ontvangen en doorgeven wat hij met zijn eigen bewustzijnsniveau begrijpt, zijn eigen ervaringscyclus, zijn eigen vermogen om te ontvangen en te decoderen, zijn eigen waarnemingsperspectief en zijn eigen manier van uitdrukken.

Dit betekent bijvoorbeeld dat als we een en dezelfde boodschap geven aan verschillende van onze sterrenbroeders en -zusters op aarde, er kleine variaties zullen zijn in decodering en expressie. Er is geen goed of fout. Er is alleen de gedecodeerde reproductie van de ontvanger in de uitdrukking van hun mogelijkheden, die ook authentiek en waar is in hun perceptie.

We proberen je dit in meer detail uit te leggen. Wij geloven dat een mier zijn wereld anders bekijkt dan een konijn, vogel, mens of walvis. Ze zouden allemaal, zelfs als ze op dezelfde plek zijn, het anders beschrijven en voor hen allemaal zou het hun eigen weergave van de wereld zijn en dus hun eigen waarheid.

Daarom dringen we er bij je op aan – veroordeel niemand die jou onze berichten op welke manier dan ook brengt. Degenen die met ons verbonden zijn en bereid zijn om onze boodschappen aan jou over te brengen, doen dit met hun hart en zij doen het voor ons en voor jou. Ze brengen ons dichter bij jullie allemaal. Waardeer daarom hun moed, hun kracht en de tijd die ze moeten besteden om onze berichten voor je beschikbaar te maken.

Maar nu rijst de vraag, hoe kun je de informatie die je voor jezelf hebt ontvangen verifiëren, en of deze overeenkomt met jouw eigen waarheid of niet.

Ongeacht welke informatie of berichten je leest, ga naar binnen en voel of de gesproken of geschreven woorden op een positieve manier bij je resoneren. Als er een positieve resonantie is die goed voor je voelt, kun je ervan uitgaan dat deze informatie geschikt voor je is en overeenkomt met je eigen innerlijke waarheid. Controleer alles of het overeenkomt met je eigen innerlijke waarheid. Als dat zo is, dan is dit informatie die op dit moment belangrijk voor je is – maar dit kan in de loop van de tijd ook veranderen. Alles is in beweging.

Voor alle andere informatie: laat ze op dat moment gewoon achter. En beoordeel ze in geen geval. De informatie die mogelijk niet bij je resoneert kan belangrijk zijn voor de ontwikkeling van andere wezens om je heen. Wat je niet kunt evalueren.

We laten je met grote liefde achter

Je sterrenbroeders en -zusters

Pleiadians, Sirians, Blue Avians, Cosmic Central Race, Hathors, Santines, Freyats en anderen …

https://eventnl.wordpress.com/de-laatste-rebellie-van-het-oude-een-rapport-van-de-galactic-federation-26-maart-2020/

https://eventnl.wordpress.com/een-boodschap-van-ashtar-sheran-27-maart-2020/

https://eventnl.wordpress.com/situatie-update-galactic-federation-of-light-31-maart-2020/

https://eventnl.wordpress.com/gfol-update-2020-04-lichtkrachten-25-april-2020/

Ashtar Sheran – Galactic Federation, 11 mei 2020

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: