RSS

Bijgewerkte Violette Vlam Meditatie voor Long Island en Yaldabaoth, 14 juni 2017

Volgens de laatste update van Cobra bevindt zich op dit moment een Zwarte Steen van het Rigel sterrenstelsel (wat het centrum was van de kosmische anomalie in die tijd) in de ondergrondse faciliteit van de chimera nabij de RHIC deeltjesversneller op Long Island.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/06/vacuum-metastability-event.html

NL: https://eventnl.wordpress.com/2017/06/14/cobras-update-vacuum-metastabiliteit-event-12-juni-2017/

“Interactie van anomalie plasma met de zwarte steen creëert een enorm negatief plasma vortex van zo’n 1000 mijl in doorsnede met zijn centrum op Long Island.”

“Deze vortex is het zuiveringsstation voor overgebleven primaire anomalie op de oppervlakte van de planeet. Topleden van de cabal en veel leden van de chimera gebruiken de anomalie van deze vortex als een schild tegen het Licht en dit is waarom de Oostkust de hoogste concentratie heeft van de cabal op de planeet.”

Er is ook een Pleiadian piramide die zich dicht bij Long Island onder water bevindt, die fungeert als het positieve ankerpunt om de negatieve effecten van de Long Island plasma vortex tegen te gaan.

Om de Lichtkrachten te helpen om zo snel momgelijk de zwarte steen te verwijderen en de negatieve plasma vortex, hebben wij besloten om de bestaande meditatie voor Long Island en Yaldabaoth bij te werken, die elke dag om 2pm GMT wordt gehouden.

Hiervoor is een nieuw Facebook account gemaakt:

https://www.facebook.com/events/1870696119907985/1871474606496803

Hier zijn de nieuwe instructies, er zullen nieuwe geleide audio’s in verschillende talen worden gemaakt:

1 – Speel voordat je begint deze alleen-muziek track af van de epische Etherische Bevrijding Meditatie, om de kracht en focus van jouw intentie te versterken.

https://youtu.be/bruaKH2bqHo

2 – Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

3 – Richt je intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces te versnellen van het genezen van de Aarde en haar bewoners.

Visualiseer dit door jezelf te gronden in het centrum van de planeet en visualiseer gouden en groen Licht dat rondom jou spiraalt, om jouw verbinding met Gaia te versterken.

4 – Visualiseer een kolom van Licht die komt van de Galactische Centrale Zon, dan gaat door alle wezens van Licht binnen ons zonnestelsel en dan door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde.

Visualiseer een andere kolom van Licht die oprijst uit het centrum van de Aarde, dan omhoog door jouw lichaam, en omhoog de lucht in naar alle wezens van Licht in ons zonnestelsel en onze galaxy.

Je zit nu in twee kolommen van Licht, het Licht dat zowel omhoog als omlaag stroomt, tegelijkertijd. Houdt deze kolommen van Licht gedurende een paar minuten actief.

5 – Visualiseer nu een Violette Vlam die het laatste overgebleven chimera bolwerk op Lons Island zuivert – inclusief de RHIC en zijn energieveld op plasma, etherische en astrale lagen.

Visualiseer dan dat deze violette vlam zich uitbreidt door geheel Noord-Amerika en het zuivert.

Breidt het dan zelfs verder uit totdat het de gehele planeet omvat, haar energieveld op de plasma, etherische en astrale lagen zuiverend.

6 – Visualiseer dat het Licht van de Opgestegen Meesters de Aarde omhult met de Witte Duif van Vrede gloeiend in gouden Licht, samengaand met de Violette Vlam op het chimera bolwerk op Long Island.

Zie een violette en witte bloem van Leven grid de Aarde omhullen om het planetaire grid met Licht te activeren.

7 – Visualiseer dat de Lichtkrachten de controle nemen van het plasma grid rondom de Aarde, het hoofd van Yaldabaoth oplossend, en dan de ontmanteling versnellend van alle toplet bommen, om de bevrijding van de planeet naar de Event te versnellen.

(Hier begin het nieuwe deel wat nog niet is opgenomen in de geleide audio:)

8 – Visualiseer dat de enorme negatieve plasma vortex van zo’n 1000 mijl in diameter met zijn centrum op Long Island wordt overspoeld door de Violette Vlam.

9 – Visualiseer dat de Pleiadian Atlantische onderwater piramides die zich niet ver van Long Island bevinden worden geactiveerd en dienen als het positieve ankerpunt dat de negatieve effecten van de Long Island plasma vortex tegengaat.

10 – Roep Aartsengel Metatron en het Witte vuur van AN aan om volledig de zwarte steen nabij de RHIC collider op Long Island te transmuteren.

Overwinning van het Licht!

https://theeventhub2015.blogspot.fr/2017/06/updated-violet-flame-meditation-for.html

Vertaald door Veronica

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: