RSS

Cintamani stenen – fragmenten uit interviews

Rob Potter – april/mei 2017

Rob: Okay, ik zou wat willen spreken over de positieve effecten van wat mensen kunnen doen voor … als jij zou kunnen … Wellicht zou je wat kunnen delen over het verhogen van bewustzijn zo ver als sommige van jouw technologie gaat met betrekking tot de tachyons, en wellicht zouden wij wat andere vragen kunnen doen over de Cintamani. Mensen stellen vragen … Maakt de grootte veel uit bij de Cintamani stenen?

Cobra: Ja, natuurlijk. Hoe groter de steen en hoe hoger de kwaliteit van de steen, hoe meer effectief hij is. Maar elke Cintamani steen is een waardevol juweel. Het is iets dat niet kan worden vergeleken met wat dan ook op deze planeet.


International Golden Age Group – 29 juni 2017

P : Nu dat de Lichtkrachten teleportatietechnologie hebben, zijn zij niet in staat om een wereldwijd Cintamani grid te implementeren door het teleporteren van Cintamani stenen wereldwijd?

C : In basis wat de Lichtkrachten nodig hebben is de oppervlaktebevolking die Cintamani stenen met hun eigen energie op de oppervlakte van de planeet plaatsen, want wat wij aan het genezen zijn is de primaire anomalie verbonden met het bewustzijn van de mensheid. De Lichtkrachten zelf, bijvoorbeeld het Agartha netwerk, en de Resistance Movement, hebben de zorg op zich genomen van hun eigen Cintamani grids lange tijd geleden, en deze zijn gewoon goed, Maar wat nodig is, is een netwerk van Cintamani stenen dat is verbonden met de mensheid op de oppervlakte van de planeet. Want de energie die deze Cintamani stenen ontvangen moet gaan door een menselijk energienetwerk.

P : Ah, zo zijn wij op een manier ons eigen compressienetwerk aan het uitzetten.

C : Dit is precies wat er gebeurt.


P : Ik heb gemerkt dat het begraven van Cintamani stenen de activiteiten van de cabal kan tackelen via verschillende privé foundations. Daarom, noem alsjeblieft vijf foundations of NGO’s  waar wij – Lichtwerkers – zo snel mogelijk zouden moeten ingrijpen.

C : OK, het zou veel makkelijker zijn om op het internet te gaan, te zoeken naar door Soros gefinancierde organisaties, en dat zal een hele goede keus zijn. En natuurlijk kun je toevoegen de wereldgezondheidsorganisatie, de verenigde naties soort organisaties, en je zult zo al een enorme lijst hebben.


Prepare For Change – 30 juni 2017

Lynn – De laatste vraag hierover is: hoe heeft het tachyonisatieproces precies effect op Cintamani stenen?

COBRA – Tachyons versterken de verbinding van elk object met de Bron en met Cintamani stenen is dit proces zelfs meer effectief omdat Tachyons die uitwisselen met Cintamani stenen ze meer krachtig maken, want Cintamani stenen zijn een van de meest pure vormen van materie die op dit moment beschikbaar zijn op de oppervlakte van de planeet.   (OK, dank je)


 

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: