RSS

‘Cobra-conferentie’ 21/22 maart 2015

Cobra Portal-2012

‘Cobra-conferentie’ op 21 en 22 maart 2015 in Konstanz

Deze aantekeningen zijn gemaakt door iemand met de codenaam ‘Antares’, en iemand anders die ook op de conferentie aanwezig was, met de codenaam ‘Taygeta’, heeft ze nagelezen om ze te controleren en om gemiste onderdelen toe te voegen. Dit was oorspronkelijk gepost in het Duits op transinformation.net

Dit is naar het Engels vertaald door Inana, sommige woorden zijn toegevoegd met de beste intenties omdat de vertaler eveneens op de conferentie aanwezig was. Dit is gepubliceerd op http://recreatingbalance1.blogspot.tw/

Dit zijn persoonlijke aantekeningen die met de beste bedoelingen en vaardigheden zijn gemaakt; het zijn niet de exacte woorden die Cobra heeft gezegd. Echter, Cobra heeft deze aantekeningen gelezen en bevestigd.
Hoe dan ook, we denken en hopen dat je het interessant zult vinden en dat ze je wat nieuwe inzichten zullen geven.

Antares, Taygeta, Inana & Untwine

naar het Nederlands vertaald door Veronica

—–

Deel 1

Cobra conferentieAan het begin spreekt Cobra over de programmering waar we doorheen moesten gaan, hoewel we uit verschillende sterrenstelsels kwamen. We werden gedwongen om een zielcontract met de archonten te maken. Ons doel was altijd om de overgang van de planeet en de mensheid in de Gouden Eeuw te ondersteunen.
De Archons probeerden door het inbrengen van implantaten vanaf het begin te voorkomen dat wij ons onze missies zouden herinneren. De eerste implantaten uit de tijd van Atlantis – die we nog steeds binnen ons systeem hebben – zijn de oorzaak van de geloofssystemen van vandaag. Details over deze eerste laag van implantaten kunnen nu nog niet worden gegeven, omdat de tijd hiervoor nog niet is gekomen. Cobra benadrukt alleen dat dit een aparte werkelijkheid creëerde die de basis vormt van de structuur van de Matrix. We zijn nog steeds onderworpen aan deze kunstmatige structuur.

We waren, en zijn nog steeds vandaag de dag, binnenin de gevangenis van reïncarnatie en dit is een belangrijk onderdeel van de programmering.
De tweede laag van implantaten wordt ontvangen bij elke geboorte. Dit is een van de redenen dat we onze vorige levens vergeten. Dus alle implantaten van elke geboorte zijn nog steeds in ons aanwezig en ieder leven waarvan we niet meer weten wordt geblokkeerd door de laag van die specifieke incarnatie.
De derde laag van de programmering komt van onze ouders tijdens onze jeugd, ook nog steeds aanwezig in elke jeugd van elke incarnatie. Dit zijn emotionele en mentale patronen die worden gezaaid in ons en “zorgen voor” een basisvorm.

De vierde laag van de programmering wordt gemaakt door kinderdagverblijven en scholen. Het gaat daarna verder in de wereld thematrixvan de carrière en het bedrijfsleven, en zo zijn we dus op een zodanige manier geprogrammeerd dat we gedwongen worden om te blijven binnen het programma van de Matrix.
Bijvoorbeeld: op universiteiten, wat er in de natuurkunde wordt geleerd is meer dan 100 jaar oud is, waarbij de kwantumfysica wordt genegeerd, die overigens ook niet helemaal up to date is.
Wetenschap wordt geïnfiltreerd met opzettelijke fouten, om te voorkomen dat de mensheid ontwaakt: de tweede wet van de thermodynamica is ontworpen op een zodanige manier om het te laten lijken dat vrije energie iets onmogelijks is.
Volgens de relativiteitstheorie is de lichtsnelheid de hoogst mogelijke snelheid. Superluminal snelheid (sneller dan de lichtsnelheid) waarmee ruimtevaartuigen functioneren, lijkt daardoor niet mogelijk.
De vijfde laag van de programmering wordt bereikt door middel van de media, religies en organisaties. Deze laag omvat bijvoorbeeld het programma dat alles met betrekking tot UFO’s wordt beschouwd als dwaas. Dit alles is geïnstalleerd om de massa in het programma te houden en open discussies over deze kwesties te onderdrukken. Openlijk ‘eerst contact’ kan alleen plaatsvinden wanneer deze barrière is verwijderd.

Aan het einde van vorig jaar, is de ‘Doorbraak-fase’ geïnitialiseerd, die zal uitmonden in de ‘Event’. Dit is een proces in ontwikkeling. De positieve rassen hebben besloten om dat proces te versnellen. Echter, WIJ behoren tot deze operatie; we ondersteunen hen met onze actieve en bewuste deelname, met onze beslissingen, intenties, wil en acties.

Nearspace2Cobra spreekt over zijn vlucht buiten de Quarantaine en toont een foto van zichzelf binnenin van dat vliegend object (je kunt ook dit interessante artikel lezen “Cobra beyond the veil”. (Zie hier de NL versie) Hij rapporteert over de schoonheid en de rust daar, en dat hij veel over de Chimera heeft begrepen toen hij daar was. Hij is ervan overtuigd dat een heldere en rustige toekomst eraan komt voor de mensheid.

De IS:IS Portal Activering vorig jaar in december was de moeilijkste – met zeer positieve gevolgen. Eén daarvan is de terugkeer van de Godin Dou Mu. Ze ging door een plaats het Agartha Netwerk binnen, en was afkomstig uit een ander sterrenstelsel. De Dragon families beschermen haar en zorgen voor haar welzijn. Ze hebben een speciale laser technologie die de werking van haar pijnappelklier ondersteunt.

Bij de IS:IS Portal Activering op 15 december 2014 werd een astronomische driehoek van licht gebouwd. In onze regio van de kosmos zijn er 20 lokale galaxies. De belangrijkste zijn de Melkweg, de Andromeda galaxy en de Triangulum galaxy. Deze drie sterrenstelsels bouwen een energieke driehoek. Vele miljarden jaren geleden is besloten dat deze drie sterrenstelsels zullen dienen om alle spirituele duisternis te ontbinden.
De Triangulum Galaxy is zoiets als de ‘overziel “, de toezichthouder van polariteiten met het doel om de dualiteit te ontbinden. In december vorig jaar stuurde het Triangulumstelsel een lichtflits naar de Melkweg en de Andromeda Galaxy, die de energieën van deze twee twinflame sterrenstelsels verbonden. Dit zorgt ervoor dat de laatste bestaande duisternis voor altijd zal verdwijnen, want er is een enorme transformatie-energie-technologie geïnitialiseerd van deze twee sterrenstelsels. Deze twee sterrenstelsels zijn van tegengestelde polariteit en ze zullen elke duisternis die tussen hen in komt transformeren.
Je kunt meer lezen over deze astronomische gebeurtenissen in deze post:
http://2012portal.blogspot.com/2014/12/make-this-viral-isis-portal-activation.html)

Binnen de ringen van de asteroïde Chariklo bevinden zich kleine moederschepen. Op die moederschepen zijn er veel vrouwen, uit verschillende sterrenstelsels en van de Verzetsbeweging, die de Godin energie kanaliseren en naar onze planeet sturen. Al deze energie wordt overgedragen door vrouwen. Dit heeft een enorme transformatie van het hele zonnestelsel gestart.

Over de MOSS (Multidimensional Operations Solar System), legt Cobra uit dat sinds de IS:IS Portal Activering in december vorig jaar, de lichtkrachten uit verschillende sterrenstelsels in toenemende mate ons zonnestelsel binnenkomen. Alle duisternis wordt verwijderd uit de fysieke en niet-fysieke gebieden, die alle overblijvende leden van de Chimera omvatten.

Tijdens de laatste Archon invasie, die begon op 11 januari 1996, werd een negatieve Stargate gecreëerd door ondergrondse nucleaire explosies en deeltjesversnellers. Deze energie vortex brengt elke resterende anomalie uit de hele kosmos naar de aarde. De lichtwerkers en lichtkrachten onder, boven en op het oppervlak van deze planeet zijn transmutatie stations van al die energie; ze transformeren duisternis. Dit clearing proces vindt plaats op dit moment.

isis-portalDoor de IS:IS Portal Activering, werden lichtgolven naar de aarde gebracht, die op hun weg zichtbaar waren als tekenen aan de hemel. Cobra vraagt of de deelnemers van de conferentie in Konstanz ze hebben gezien en velen deden hun armen omhoog. Cobra was er erg blij mee.

Komeet Lovejoy: de naam is de familienaam van de ontdekker en het past zo goed. Vanaf de aarde gezien, passeerde de komeet de Pleiaden afgelopen januari. Het effect hiervan was een stijging van zuivering en een energie boost. Energie uit de Pleiaden kwam met de staart van de komeet.

Secret Space Program (SSP): er zullen in de nabije toekomst vele rapporten over de Secret Space Program verschijnen en meer en meer feiten zullen worden bekendgemaakt. De SSP begon aan het begin van de vorige eeuw tijdens een vergadering van de Thule Society in Untersberg in Duitsland. Een jong medium was daar aanwezig, Maria Orsic. Ze had zeer gedetailleerde informatie ontvangen over hoe een vliegende schotel te bouwen. De natuurkundige W.O. Schumann van de universiteit van München was ook aanwezig op deze bijeenkomst en hij was degene die die voorwerpen heeft gebouwd volgens de instructies die Maria Orsic had ontvangen. De vliegende schotels zijn gebouwd en functioneel in de jaren ’20. De eerste vergadering van de Thule samenleving in de beschreven context vond plaats in een jachtverblijf in de buurt van Berchtesgaden, en daarna vonden andere plaats op verschillende locaties.

Korte tijd daarna kwamen de Pleiaden en boden hun technologieën aan met één voorwaarde: om de tweede wereldoorlog te voorkomen. De overeenkomst werd gemaakt, en vervolgens gebroken door de nazi’s, zodat de Pleiaden zich onmiddellijk terugtrokken uit elke interactie met de nazi’s.
In plaats van de Pleiaden, kwamen kort daarna de Draco’s bij de nazi’s en werkten samen met hen.

Zelfs tijdens de oorlog was er een intensieve fase van de SSP waaruit ‘Operatie Paperclip’ is ontstaan. Door middel van Operatie Paperclip werden wetenschappers en technici ‘geadopteerd’ in de Verenigde Staten, gebracht door Wernher von Braun. Hierdoor werd de SSP en de opbouw van raketten voortgezet, nu in de Verenigde Staten. Publiekelijk werd het genoemd als Apollo-programma, in het geheim was het de SSP.

Op de achtergrond werkten de VS en de Sovjet Unie samen, en in de 60er jaren hadden zij reeds bases op Mars en op de achterzijde van de maan. Het geld voor dit programma was afkomstig uit twee verschillende bronnen: de eerste bron is nazi-goud en het gestolen goud uit Azië. De tweede bron van dat geld is van ons allemaal, want er zijn vele manieren waarop we percentages van ons inkomen en algemeen geld moeten geven aan de staat (ten minste 30-40 procent).
Vanwege het mondiale financiële systeem zijn alle mensen betrokken, niet alleen de mensen in de Verenigde Staten. Ruimteschepen zijn duur, of ze waren erg duur vooral in het begin van de SSP (nu is het verboden om ze te bouwen). Cobra noemt een bedrag van 1.000.000.000.000 Dollar, al met al. Het ISS zelf kost 100 miljard dollar.

explore_marsAl in de jaren ’60 was er een gigantische vloot van schepen die naar Mars, onze maan en de manen van Saturnus en Jupiter vlogen. De officiële naam van deze operatie is Solar Warden (voogden van de zon) en de officiële reden voor deze operatie is om ons zonnestelsel te beschermen. Sommige presidenten van landen wisten van deze operatie. Er was een geheime groep binnenin de VN, die het toezicht daarop had.
Het ware doel van Solar Warden was om de Draco invasie voor te bereiden. Daarnaast hebben de Dracos geïnfiltreerd in de militairen, het militair-industrieel complex, het Amerikaanse regime en alle regeringen over de hele wereld. Alles werd onderworpen aan dat plan. Dit zorgde voor iets als het Paard van Troje voor de Archon invasie in 1996, die werd volbracht door de ondergrondse bases die waren voorbereid. Door de SSP werd door de jaren heen een enorm netwerk van 2.000 ondergrondse bases opgericht, wereldwijd, velen van hen in de Verenigde Staten.

Tussen 1960 en 2000 was er een intense ruimteoorlog gaande. De lichtkrachten begonnen verstoringen op te ruimen in de ruimte. In 2012 was het grootste deel van dit zonnestelsel geschoond, maar de Chimera groep was overgebleven. Deze groep vertegenwoordigt slechts een paar wezens, maar het grootste probleem was hun verbinding met de Strangelet en Topleţ bommen (op het fysieke en plasma gebied).

Dick Cheney en Donald Rumsfeld reisden ook door het zonnestelsel. Multinationals hadden deelgenomen aan de bouw van ruimteschepen zoals bijvoorbeeld Boeing en Airbus. De ingenieurs die er werken dachten dat ze vliegtuigen ontwierpen; in werkelijkheid werd hun kennis gebruikt voor inzichten om ruimteschepen te creëren. Binnen deze context toont Cobra een foto van een space shuttle die het logo van de US Post Company erop heeft.

Nu zitten we in de laatste fase om de Chimera te verslaan. Vele malen rijst de vraag: waarom heeft het eerste contact nog steeds niet plaatsgevonden, en waarom is er nog geen volledige geopend openheid van zaken? De Chimera groep heeft een systeem van detectoren, gecontroleerd vanuit Long Island, die elk ruimtevoertuig dat zou landen of contact maakt detecteert. Ook is in Long Island nog steeds de deeltjesversneller en de kloonfaciliteit. De kloonfaciliteit heeft het onmogelijk gemaakt om de belangrijkste leden te arresteren voor de Event / reset van het financiële stelsel.

Lichtkrachten komen nu uit alle hoeken van het universum in ons zonnestelsel. Het Ashtar Commando is een samenwerkingsverband van verschillende sterren / rassen / landen die tot doel hebben om de planeet aarde te bevrijden.
Het Ashtar Commando had rechtstreeks contact met Eisenhower in de jaren 1950. Het contact vond plaats op van de Edwards Air Force basis. De publiekelijk aangekondigde reden van Eisenhower’s afwezigheid was een afspraak met de tandarts. (Cobra noemt Poetin’s recente afspraak met de chiropractor in Wenen – Cobra glimlacht). Een schip landde en de Pleiadiërs van het Ashtar Commando boden nogmaals hun technologische hulp aan Eisenhower aan, met de voorwaarde dat alle kernwapens in de wereld zouden worden verwijdert. Het leger van de VS flipte en dus werd het contract niet ondertekend. Het Ashtar Commando gaf een waarschuwing dat nu andere ET krachten op de planeet zouden komen. Toen kwam de Draconians en ze boden ook technologie.
cnnMet hen werd een contract getekend: technologieën voor het leger, de bouw van ondergrondse bases en er werd hulp bij de SSP gegeven. In ruil mochten ze mensen ontvoeren om hun geest te bestuderen en om tests te doen met het lezen van hun gedachten en het verwijderen van herinneringen. Sommige rassen hadden of hebben geen emoties en ze wilden het onderzoek op mensen doen. Dit was de verkeerde manier.

Een tijdje geleden heeft David Wilcock gerapporteerd over de sferische moederschepen. Cobra legt uit dat de eerste golf van die schepen in maart 2001 arriveerden in ons zonnestelsel. Deze schepen zijn 3.000-4.000 km lang. Ze begonnen de energieën te stabiliseren om rampen te voorkomen en deze operaties zijn zeer succesvol geweest. Toen de cabal besefte wat er gebeurde, antwoordde ze met 9/11.

De tweede golf van moederschepen kwam in december vorig jaar, direct na de IS:IS Portal Activering. Er zijn nu ook grotere schepen betrokken, die een lengte hebben van 10.000 km. Aangezien deze echt grote schepen te groot zijn om direct binnen het zonnestelsel te werken, opereren ze energetisch vanuit de ‘Oortcloud’ en ze zijn verhuld. Ze bundelen de energie afkomstig van de meer en meer actieve Centrale Zon, en ze sturen het in ons zonnestelsel. Cobra benadrukt dat we hier niet meer zouden zijn zonder deze schepen, en dat het oppervlak van de planeet onbewoonbaar zou zijn zonder hun operaties.

De wezens op deze schepen (waarnaar David Wilcock verwijst als de Blue Avians) zijn lid van de centrale beschaving, dat is het eerste en oudste intelligente leven in onze galaxy, dus de meest geavanceerde. Ze komen nu voor de uiteindelijke bevrijding van deze planeet. Deze wezens zijn ook bekend als de Wingmakers. Zij zijn gevleugelde engelen, fysieke engelen. Iona is een godin uit de kern van ons melkwegstelsel en ze bracht, in de oudheid, de mysteries van de Godin naar Atlantis.
De tijd “capsules” van de WingMakers zijn gecodeerd en nieuwe zullen alleen worden gevonden wanneer de tijd rijp is, wanneer de lichtwerkers van deze planeet hun vibraties en begrip voldoende omhoog zullen hebben gebracht om de kennis en leringen te kunnen integreren.

Cobra toont een foto van de Oortcloud met ijs objecten en kometen erin, die ook fungeren als zendende punten. Daartussen zijn verhulde moederschepen. De Oortcloud heeft een diameter van één lichtjaar.
Cobra toont een ander beeld van ons zonnestelsel met de Kuipergordel. Kleinere schepen zijn daar geplaatst die de energie van de schepen in de Oortcloud doorgeven aan ons zonnestelsel.

Tot vandaag hebben de wezens van de sferische moederschepen slechts indirect wisselwerking met aarde bevolking en ze werken alleen achter de schermen, want ze hebben de hoogste wijsheid, daarom hadden ze altijd een communicator ertussen nodig. De vibrerende mismatch tussen de oppervlaktebevolking en hen was gewoon te groot. Door de tijd heen werden ze begeleid door het Ashtar Commando en de Pleiadische vloot. Nu hebben ze voor een meer directe interactie met de planeet Aarde gekozen.

unholy fourEen vraag: waarom kan de ‘Unholy four’ (de ‘top-4′ van de duistere krachten) pas na de verwijdering van de Chimera worden verwijderd? Cobra antwoordt: dit is vanwege de klonen.
Een andere vraag: willen de wezen van de sferische schepen echt het proces van bevrijding langzamer laten verlopen? Cobra’s antwoord is dat David Wilcock alleen de informatie van zijn contactpersoon genaamd “Luke” doorgeeft (deze persoon wordt nu door de wezens als communicator gebruikt,( zie zijn blog ). De wezens staan voor egalisatie en evenwicht in de hoogste zin.

De Centrale Zon is een gigantische Godin. Ze wordt steeds meer en meer actief. Ze wil de vrijheid van alle wezens in de melkweg en ze wil dat alle duisternis uit de hele melkweg is verwijdert. Dit is waarom ze is nu de “Oceaan van kosmische Liefde” uitzendt. Cobra zal binnenkort een post schrijven over de oceaan van liefde, die uitgaat van het hart van de Melkweg. Dit is een groot energieveld door de hele melkweg, en dit leidt tot het grote ontwaken.

De Centrale Zon is de bron van alle energie, de bron van alle subatomaire deeltjes in onze melkweg. Tachyon werden gecreëerd als de allereerste deeltjes. Cobra is benaderd door de Pleiaden met het verzoek om tachyonen beschikbaar te maken voor de mensheid. Nu zijn er verschillende tachyon kamers rond de planeet en Cobra biedt ook tachyon producten die mensen helpen, en zal ook het collectief helpen als een sterk netwerk van tachyon kamers op aarde zal zijn gerealiseerd.
Een vraag: hoe zit het met de Pleiadiens en de Sirians en de ascentie? Het antwoord is dat ze fysieke lichamen hebben en een 5e of 6e dimensionale bewustzijn. Dit betekent dat ze niet allemaal zijn “geascendeerd”.

Cobra werd gevraagd over zijn eerste contact met de Pleiaden. Zijn eerste contact vond plaats in 1977, toen hij op reis was door het zonnestelsel en hij wilde niet teruggaan naar “huis”, naar de aarde. De Pleiadiërs moesten ongeveer 30 minuten op Cobra inpraten om hem te overtuigen om terug te gaan binnenin de Matrix om te helpen voorkomen dat een ​​nucleaire oorlog zou plaatsvinden binnen de mensheid. Hij begreep het toen nog niet helemaal.

Deel 2,

geschreven door Antares, vertaling en aanvullingen door Inana. Vertaald door Veronica.

Deze zijn geschreven alsof Cobra sprak, hoewel hij dit niet woord voor woord zo vertelde, maar het zijn delen van wat hij zei. Cobra heeft deze aantekeningen gelezen en ze bevestigd.

 

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Lezing Cobra:

The Event is een dynamische situatie, een co-creatie van ons allemaal, een besluit op een collectief niveau.

~ De Broederschap van de Ster / Orde van de Ster ~

De leden van de Sisterhood en de Broederschap van de Ster zijn bewakers van het licht op, boven en onder het oppervlak van de planeet. Door de eeuwen heen beschermden ze het licht en hielden het levend.

lichtwezen-100x100De Orde van de Ster bestaat uit 144.000 lichtwezens die het licht laten schijnen en duisternis ermee transformeren. Op dit moment, sinds de IS:IS portaal activatie afgelopen december, stroomt licht van de Galactische Centrale Zon, gestuurd door de facetten van de ‘moldavite chalice’ van de Heilige Graal die als een lens functioneert, naar de 144.000 om hen te laten ontwaken. Wij, hier in deze kamer, en degenen die dit lezen, horen daarbij. Wij ‘weten’ het en we zijn al onze levens getraind voor dit grootse moment, de “Shift of the Ages”.
Al onze vroegere incarnaties zijn voorbereidingen voor de impact die we nu kunnen hebben, op dit moment. Dit is de reden waarom de lichtkrachten hebben besloten de Cintamani steen vrij te geven aan de meest ontwaakte lichtwerkers. Dit in zo’n breed spectrum te doen was nooit eerder mogelijk, tot dusver was de informatie over deze steen onder strikte geheimhouding.

Het is nog steeds een onderwerp dat van ons allemaal uiterste verantwoordelijkheid vraagt. Deze steen zal ALLEEN worden gegeven aan degenen die een duidelijke keuze hebben gemaakt voor het licht, voor actieve ondersteuning in de bevrijding van de planeet aarde, voor het eerste contact en voor ascentie.
Deze steen zal ALLEEN worden gegeven aan degenen die heel bewust en actief werken aan hun eigen patronen, schaduwen en issues, teneinde capabel te zijn om de planeet te bevrijden -met hun volledige ‘zijn’.
Als je deze keuze nu maakt, kan dit jouw moment zijn.
Geef deze steen NIET aan mensen die halfslachtig zijn, niet ontwaakt, of degenen waarvan JIJ denkt dat zij deze steen nodig zouden kunnen hebben terwijl zij buiten hun patroon reageren. Geef hem niet aan mensen die weigeren actief te participeren of hun eigen verantwoordelijkheid te nemen om hun eigen patronen te doorbreken (zelfs als zij ‘slachtoffers’ zijn, dat is geen rechtvaardiging om deze steen onverantwoordelijk te gebruiken). Wanneer je hem aan deze personen zou geven zou het het effect hebben dat de duistere energieën die zij onbewust en onwillens doorgeven versterkt worden. Dit zou een heel negatieve impact hebben op jou, je zielsfamilie, en het hele Netwerk van Licht en daardoor voor de hele planeet.
Dus, alsjeblieft, wees heel voorzichtig met deze steen, het is een deel van de Heilige Graal, zorg er altijd goed voor en heb er een speciale plek voor. Het is het beste om hem dag en nacht bij je te dragen. Dit heeft een speciale reden: ten tijde van The Event zullen de energieën door precies deze steen stromen. Deze steen is HET doorgevende element voor de Event-energieën om precies jou te bereiken. Jullie zijn samen met deze steen de doorgevers van de Event-energieën op het culminatie moment, het moment van The Event.
Dit betekent ook dat degenen die een speciale rol hebben ten tijde van The Event een multidimensionale boodschap zullen krijgen over wat zij moeten doen.

Wie zullen een speciale rol hebben bij The Event. Jullie. Je zult absoluut weten wat je moet doen. Je zult goddelijke leiding Zuiveringsproceskrijgen door deze steen op een heel intense en krachtige manier. Het is ook een sterke doorgever van jouw positieve energie en hij zal je volledig doen ontwaken voor alle aspecten van jouw missie, elke dag meer, vanaf het moment waarop je die hele bewuste en onconditionele 100% keuze hebt gemaakt: het besluit om je over te geven aan je goddelijke rol, die je nu belichaamt, op dit moment.
Hij zal je helpen om blokkades te overwinnen, trauma’s, onopgeloste patronen, implantaten, etc., maar, ik benadruk het opnieuw, alleen met jouw volledige participatie. Het is niet belangrijk hoe ‘ver’ je denkt te zijn in je ontwikkeling of niet, het is alleen afhankelijk van JE EIGEN beslissing en wil, dat is het sleutelelement hier.

Op dit moment staan wij, het Netwerk van Licht rondom de planeet, in speciale aandacht. De lichtkrachten zijn actief aan het werk om dit lichtgrid voor The Event te stabiliseren. In 1996 is een negatief portaal gecreëerd door de Archons en op dat moment was het Netwerk van Licht bijna helemaal veroverd. Deze situatie is voor altijd opgelost. Sinds de invasie in 1996 zijn de lichtkrachten bezig om het Netwerk van Licht volledig vrij te krijgen. Het begint nu al weer te werken. Je ziet hiervan een bevestiging als je kijkt naar de opkomende stabilisering van systemen in de politieke, economische en sociale structuren, waardoor heel snel vrede, bevrijding en een eind aan alle oorlogen wereldwijd zal ontstaan. Het Netwerk van Licht zal dan volledig functioneel zijn waardoor de hele mensheid gestabiliseerd zal zijn in alle aspecten van het leven op alle niveaus.

Dus wij – en daarmee ook de massa – is zich nu aan het klaarmaken voor The Event.

HET NETWERK VAN LICHT IS BELANGRIJKER DAN WAT DAN OOK !
EN DE CINTAMANI STENEN SPELEN HIERBIJ DE BELANGRIJKSTE ROL !

~ Manifestatie gereedschappen ~

De 3 belangrijjkste stappen om wat dan ook te manifesteren zijn:

1. BEWUST ONCONDITIONEEL BESLUIT (dit is het belangrijkste, aangezien dit de conditie is voor alles wat volgt)
2. INVOCATIE
3. FYSIEKE ACTIE

Alles wordt in de niet-zichtbare gebieden voorbereid om in de materiele wereld te manifesteren. Dit betekent dat alles wat zich in de fysieke wereld manifesteert, komt van de hogere sferen naar de lagere, waarbij de grenzen in elkaar overvloeien. Om een beter begrip te krijgen van dit proces zie je hier de verschillende lagen:

1. mentaal (gedachte)
2. astraal (ziel)
3. etherisch (emotie)
4. plasma (samensmelten van etherisch en fysiek)
5. fysiek (lichaam)

1. ideeën – visie – gedachte – kennis – dieper begrip – bewonen spirituele rijken – realisatie – inzicht – besluit – wil – bereidheid om actie te ondernemen op alle niveaus: mentaal, astraal etc.
(gaat in de richting van multidimensionale vermogen: telepatie / toegang tot “universele kennis” = goddelijke mannelijke aspect van de creatie)

2. intuïtie, deelname op volledig zielsniveau, verbinding met hogere spirituele rijken en wezens, aanroeping voor het assisteren van lichtwezens die tot de hogere dimensies van het goddelijke licht behoren, het goddelijke toestaan zich te manifesteren door jou
(gaat in de richting van multidimensionale vermogen: astrale projectie / astraal reizen = goddelijke vrouwelijke aspect van de creatie)

3. voelen, proeven, horen, zien, ademen in de nieuwe creatie, alles dat zich zal manifesteren, erin zitten alsof het al werkelijk is, met je hele wezen, met al je vermogens om het te omarmen met je volledige emotionele lichaam
(gaat in de richting van multidimensionale vermogen: teleportatie)

4. hetzelfde als in 3., zelfs meer fysiek: denk aan de momenten in je jeugd dat je een gordijn wilde laten bewegen puur met je wil
(gaat in de richting van multidimensionale vermogen: telekinesis)

5. fysieke actie: bijvoorbeeld: doe je meditatie, doe je yoga, eet gezond voedsel, neem contact op met iemand, maak een website, schrijf een e-mail, praat met mensen, print flyers, kijk mensen in de ogen en glimlach, geef een workshop, breng een belangrijk bezoek aan een andere ‘starseed’, netwerk, creëer een Event-ondersteuningsgroep, creëer een Sisterhood of the Rose groep, stuur de link van je groep naar
http://prepareforchange.net/create-join-a-group/
of post het op Facebook, nodig je vrienden uit per e-mail, creëer in meditatie, etc.

Dit zijn natuurlijk alleen voorbeelden om je te inspireren. Je weet zelf het beste wat je kunt doen, door je te verbinden met je hogere zelf.

Ik vraag iedereen om te netwerken in het gebied waar je woont of elders op de planeet en lid te worden van een Event ondersteuningsgroep / Sisterhood of the Rose groep, of er een op te richten. Mijn vriend Untwine is hierin erg actief, dus neem alsjeblieft contact met hem op voor adviezen en informatie over netwerken, want netwerken is een van de belangrijkste zaken die je nu moet doen.

(Notitie van Untwine: je kunt naar mijn artikel kijken waar ik voor iedereen de basis stappen uitleg om te netwerken:
als je, na deze stappen te hebben geprobeerd, vast zit kun je contact met me opnemen:
untwine1@yahoo.com, laat me weten waar je zit en wat je tot dusver hebt gedaan)

spaceNetwerken heeft een belangrijke bijdrage aan de volledige bevrijding van het Netwerk van het Licht en dit, nogmaals, is nu HET MEEST BELANGRIJK, belangrijker dan wat dan ook binnen het bevrijdingsproces van de planeet aarde.
En ik neem aan dat iedereen nu The Event wil laten plaatsvinden. Ik vraag jullie toch om geduld te hebben, want alles is gereed wanneer het gereed is, en The Event kan plaatsvinden zodra alles in de juiste positie is.

Maar eerlijk, als je het mij vraagt: Ik zou willen dat The Event nu onmiddellijk plaatsvindt !

Deze manier, zoals zaken zich hebben gemanifesteerd, is ook de reden waarom in de laatste jaren alle activaties hebben plaatsgevonden, zoals bijvoorbeeld “Reboot of the Grid”, de “AION Portal Activation” en de “IS:IS Portal Activation”. Deze activiteiten zijn ankerpunten binnen het planetaire etherische lichaam, en wij – als het Netwerk van Licht – kunnen hierin integreren.
Dus, het Netwerk van Licht kan goddelijk opereren. De activaties hebben het volledige functioneren van het Netwerk van Licht voorbereid, wat nu weer begint te werken, en het zal volledig compleet worden door gebruik te maken van de manifestatie gereedschappen op een vooruitstrevende manier, door ze te gebruiken als een planetaire groep.
Aangezien dit hele proces nog nooit eerder op deze manier heeft plaatsgevonden, en het bewustzijn op deze planeet voor eonen onderdrukt is geweest, moeten we een dieper begrijpen bereiken over hoe dit kan werken, hoe we onze individuele goddelijke rol kunnen vervullen in perfecte harmonie met het planetaire Netwerk van Licht, ons bewust zijn van elk ander individueel wezen van licht rondom deze planeet.

The Event is een collectief besluit. Dit betekent dat we de wet van de manifestatie nu verheffen naar een nieuw en hoger niveau. Dit is nieuw voor ons allemaal.
We zijn geprogrammeerd, verder dan ons begrip gaat, dus we hebben enorme problemen om bewuste collectieve (en zelfs individuele) besluiten te nemen, en de Archons gebruiken deze verstoringen met behulp van de media. Zij triggeren dagelijks onbewuste collectieve besluiten door het programmeren van de massa. Dit betekent dat WIJ dit NU veranderen met ONZE absolute heldere collectieve beslissing.
Het Hogere Bewustzijn leidt ons altijd:

1. We nemen nu individueel en onconditioneel een bewust besluit, en collectief een onconditioneel groepsbesluit om onze goddelijke individuele missies en onze goddelijke groepsmissie te aanvaarden. Om te assisteren bij: de bevrijding van de planeet Aarde, het eerste contact, en de ascentie.

2. Wij vragen om hulp. als individuen en als groep, wezens en groepen van de hogere spirituele rijken van licht; hulp voor ons als individuen en hulp voor ons als een groep voor de bevrijding van de planeet Aarde, het eerste contact, en de ascentie.

3. We werken met deze onconditionele bewuste beslissing als individuen behorend tot een planetaire groep; het Netwerk van Licht. Wij werken met deze onconditionele bewuste beslissing voor de bevrijding van de planeet Aarde, het eerste contact, en de ascentie, unieke wezens van licht die samen een planetaire groep van licht zijn, als een diamant met vele facetten.

Het nu herwonnen Netwerk van Licht zal zo blijven bestaan voor altijd en eeuwig en vanaf nu zal het met het uur beter worden, met elke beslissing, aanroeping en actie van jou, nu, op dit moment. Het is nu voor de Archons onmogelijk om dit ooit nog te verstoren. Het Netwerk van Licht wordt stabiel, daardoor is de mogelijkheid voor The Event om plaats te vinden heel hard aan het toenemen.

~ Vrijgave van zeer geheime informatie ~

De situatie op de planeet is zoveel verbeterd, dat mij is toegestaan om informatie vrij te geven die tot dusver top geheim is gehouden.
De wervelingen binnen het Netwerk van Licht, die ontstaan vanuit rasterpunten, zijn de ingangen voor de lichtschepen ten tijde van The Event. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom de duistere krachten het Netwerk van Licht hebben veroverd en gecontroleerd. Tijdens The Event (en daarna) zal via deze wervelingen het eerste contact plaatsvinden, en de schepen gebruiken de hogere dimensionale etherische energie van deze wervelingen om zichzelf te manifesteren in het fysieke. Dus dit houdt in dat zij binnen deze wervelingen zichtbaar zullen zijn.

Tijdens The Event zal een impuls vanuit de Galactische Centrale Zon gestuurd worden door de sferische moederschepen die GalacticOrientationzich in de Oort Cloud bevinden. Deze moederschepen geven deze impuls door naar de kleinere schepen binnen het zonnestelsel, die vervolgens de energie doorgeven aan het planetaire Netwerk van Licht, en dat zijn wij.
Degenen die gevoelig zijn voor energieën zullen zeer opwindende energieën ervaren. Hele opwindende. Zij, en ook anderen zullen voelen dat er iets gaande is en zij zullen op zoek gaan naar wat er gebeurt. Het zullen hele sterke energieën zijn, heel opwindend en extreem positief. Het zal een intense ervaring zijn dat er is gebeurt, iets nieuws, dat nog nooit eerder heeft plaatsgevonden.

Deze impuls dient er ook voor om mensen te verbinden, zodat zij geïnformeerd worden over The Event, en dat zij worden aangespoord om te communiceren en samen te komen. Daarom is het zo ongelooflijk belangrijk om Event support groepen op te richten overal op de planeet, nu.
Vele groepen zullen nu worden opgericht, nu, door jou, precies jou, die luistert en leest op dit moment. Niemand anders zal dat voor jou doen. Dit is de uitdaging nu, om iets te doen, dat nog nooit eerder is gedaan door iemand anders, dat nog nooit eerder is gedaan.
Daarom is het zo belangrijk dat je je innerlijke gids volgt om je te verbinden met de spirituele rijken en wezens en je hogere zelf. Dit is waarvoor je bent voorbereid, gedurende al je levens. Je bent zo intens voorbereid omdat deze situatie en de daaruit voortvloeiende taak absoluut uniek is in de hele menselijke geschiedenis, eigenlijk in de hele kosmische geschiedenis.
Dit betekent dat IEDEREEN van jullie, ja, jij, luisterend of lezend, een unieke speciale rol heeft ten tijde van The Event, die niemand anders kan vervullen. Ieder van ons heeft een speciale functie, vooral ten tijde van The Event, en natuurlijk ook ervoor en erna. Dit is waarnaar wij gedurende al onze levens hebben gezocht, dit is ons moment.

Tijdens The Event zullen de Sisterhood of the Rose groepen mediteren om de energie te stabiliseren. Zij zijn nu het vrouwelijke aspect van het bevrijdingsproces. Het mannelijke aspect van het bevrijdingsproces zijn de Event support groepen. Zij zullen bijeen komen en de Resistance Movement en de lichtkrachten zullen rechtstreeks of indirect contact opnemen met de Event support groepen.
De lichtwerkers van de Event support groepen zullen instructies krijgen om zekere contacten te leggen, bijvoorbeeld met de media. Wij hier, fysiek aanwezig en luisterend of lezend, hebben een dieper begrip van wat er gebeurt dan wie dan ook op deze planeet, zoals bijvoorbeeld politici of anderen die tot dusver publieke functies vervulden. Deze mensen, die tot The Event in de publiciteit stonden, zullen over het algemeen volledig verward zijn als The Event heeft plaatsgevonden. Zij zullen hulp en leiding nodig hebben omdat zij niet zullen begrijpen wat er gebeurt en wat zij aan de massa moeten vertellen.
WIJ zijn degenen die spreken tot de massa, die moeten uitleggen wat er gebeurde, wat er gebeurt en wat zal gebeuren. De toekomst van de planeet is in onze handen, nu en ook na The Event.
De infrastructuur kan blijven functioneren dankzij onze acties.

Wij zullen degenen zijn geweest die de mensen hebben geïnformeerd, de elektricien, de man van de watervoorziening, de bazen en werknemers van de supermarkt en van elke andere organisatie.
Wij zullen degenen zijn geweest die moesten uitleggen wat de situatie is, wat er aan staat te komen en wat te doen.
Wij zullen degenen zijn geweest die hebben gecommuniceerd met deze mensen rondom ons huis en gebied, hoe de situatie zich ontwikkelt naar de positieve toekomst en hoe we allemaal een rol hierin kunnen spelen.
Wij zullen hen hebben uitgelegd wat hun rol is en het belang van hun handelen in deze cruciale tijd, ongeveer de eerste 1 tot 2 weken na The Event.
Wij zullen degenen zijn geweest die de acties hebben geïnitieerd die een domino effect hebben, de acties van al deze mensen gedurende deze intense transitie, wanneer de meeste mensen verward zijn en sommigen – hopelijk niet – kunnen in paniek zijn.

Dit is waarom wij nu, op exact dit moment, de Event support groepen creëren, overal op de planeet. De Event support groepen zullen degenen zijn die ervoor verantwoordelijk waren dat de infrastructuur intact bleef.

galaxy2Wij zijn verantwoordelijk omdat we weten.

Wij weten omdat wij begrijpen.

Wij begrijpen omdat we zijn wie we zijn. De Orde van de Ster.

Wij zijn verantwoordelijk voor de bestemming van de planeet. Planeet Aarde.

De toekomst van de mensheid is afhankelijk van hoe wij onze rol vervullen ten tijde van The Event.

De toekomst van de mensheid en de planeet Aarde is afhankelijk van ons besluit, nu, op exact dit moment.

Wij zijn degenen die besluiten nemen, omdat ieder ander verward is.

We zijn degenen die de mogelijkheden hebben, omdat wij onze talenten gedurende al onze leven hebben getraind, voor precies dit moment.

Vanaf het moment van The Event bouwen we samen aan de nieuwe gemeenschap.

The Event is het nulpunt voor de hele kosmos.

Met The Event beginnen we opnieuw, fris en nieuw, vanaf nul.

Nogmaals: wij ontwikkelen de nieuwe gemeenschap, vanaf nul, een nieuw begin, een nieuwe dageraad, de dageraad van de Gouden Eeuw, waar we al zo lang op hebben gewacht.

En de toekomst van de planeet is in onze handen, in de handen van elk van ons.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Deel 3

Cobra :

We kunnen nu al ‘healing centers’ en gemeenschappen visualiseren, met ecosystemen die zijn hersteld en met overvloed voor iedereen. Wij creëren dit allemaal en we krijgen begeleiding en ondersteuning als we dit doen.

Vraag van een deelnemer: hoe zit het met de balans tussen natuur en technologie, met de heilige geometrie, harmonie terugbrengend tussen aarde en lucht?

Cobra’s antwoord: we recreëren dit terwijl de gehele gemeenschap gezamenlijk de snelheid van het proces bepaalt.

LYrUIKYDe positieve buitenaardsen zullen zich publiekelijk laten zien als de massa er klaar voor is. Sommigen kunnen een dergelijk contact al hebben kort na The Event. Er kan contact met ons worden opgenomen als we er klaar voor zijn.
In het begin zullen de contacten met de buitenaardsen plaatsvinden met mensen zoals wij, dus onze rapportages kunnen in de media verschijnen en de mensen zien dan dat het niets gevaarlijks is. Gedurende deze contacten zullen wij veel plezier hebben en wanneer het door de media wordt getoond zal het de massa deprogrammeren. Als iets in de media verschijnt wordt het als goed gezien. Zo zit het in elkaar. Als Brad Pitt zou vertellen dat hij positieve contacten met buitenaardsen heeft zal de massa geloven dat het iets goeds is. Dus dit moet door de media worden rondverteld. Alleen voor de mensen met een diep religieuze programmering kan het wat moeilijker zijn.

Financiële Reset :

Op deze planeet heeft iedereen en alles te maken met geld omdat met opzet het leven is zo georganiseerd; iedereen moet vechten om te overleven. Nu al zijn er vele technologieën beschikbaar die het mogelijk maken dat iedereen in overvloed leeft zonder de onnatuurlijke staat van gebrek aan bewustzijn. Tot dusver is geld gebruikt als een instrument om ons te controleren en niet als een middel om energie uit te wisselen. Het wordt aan de massa gepresenteerd alsof het een middel voor uitwisseling is, maar in werkelijkheid wordt het gebruikt om de oude machtsstructuren over de massa in stand te houden.

The Event is een financieel nieuw begin en we bevinden ons nu in de Pre-Event fase, Wat er op dit moment gebeurt binnen het financiële systeem is de creatie van een alternatieve realiteit door de Oosterse Alliantie / BRICS landen. Zoals je kunt zien is dit tot het nieuws van de reguliere media doorgedrongen.
De BRICS landen hebben de Development Bank opgericht. Afgelopen vrijdag (20 maart 2015) is de goudwisselkoers opnieuw vastgesteld; hij wordt nu mede door Shanghai bepaald en niet meer alleen door Londen. Dit betekent dat de Oosterse Alliantie ook invloed heeft op de goudprijs.
Door de geschiedenis heen was het financiële systeem altijd gedekt door goud en pas in de laatste eeuw is dit veranderd. Gedurende de Reset zal de dekking door goud van het financiële systeem opnieuw worden geïntroduceerd.
Op dit moment groeit de nieuwe infrastructuur gestaag; de lichtkrachten en de Oosterse Alliantie hebben de Development Bank opgericht, de nieuwe goudwisselkoers vastgesteld, en verschillende alternatieve betaalsystemen. Dit is vooral dankzij China en Rusland. Alles gebeurt stap voor stap en wordt in gereedheid gebracht voor het moment van de Event, zodat het globale financiële systeem kan worden stopgezet.
De instituten van het oude systeem zijn gecreëerd door de cabal en werken alleen maar voor hen: Worldbank, IWF, FED, Swift. Vrijwel al het geld vloeit naar hen door middel van een door hen zelf beheerd computer netwerk.

system-failureAlleen de Resistance Movement heeft speciale toegang tot dat systeem; in juli 2012 hebben ze een specifiek virus gecreëerd dat op elk moment kan worden geactiveerd en dan zal het dit gehele computernetwerk van het oude financiële systeem vernietigen. Aangezien het virus constant wordt bijgewerkt op het cabal-financiële-computersysteem kan het op elk willekeurig moment worden geactiveerd.
Als de knop wordt ingedrukt zal niets in het financiële systeem nog werken: er zal geen geld uit de machines komen, credit cards kunnen niet meer worden gebruikt, en er zijn geen beurzen meer. Iedereen zal van dit alles worden uitgesloten ten tijde van The Event. Het doel hiervan is om de cabal de toegang af te snijden tot het geld op de wereld. Dit is een heel belangrijk deel van de Reset.
Alle schulden worden kwijtgescholden (met uitzondering van enkele schulden tussen mensen onderling – na goedkeuring). De meeste schulden zijn onterecht gecreëerd; zij komen voort uit het oneerlijke geldsysteem van de cabal.

Wie is aan wie geld schuldig? Bijvoorbeeld: Griekenland staat in de schuld bij de Europese Centrale Bank (ECB). Achter de ECB zitten de Jezuïeten en achter de Jezuïeten zit de Chimera die het gebruikt voor hun geheime ruimteprogramma (Secret Space Program, SSP). Het is hetzelfde verhaal voor alle andere schuldenconstructies. Dit zal fysiek veranderen op de dag van de Reset.

Een voorbeeld over hoe het oneerlijke cabal-geldsysteem geld uit niets creëert: als wij een huis willen kopen gaan we naar de bank, we lenen geld, we ondertekenen een contract. Het neemt maar een paar minuten in beslag om dit alles op een computer vast te leggen, en 200.000 euro zijn gecreëerd uit niets. De bank ziet nooit iets van dit fysieke geld dat in dit contract is vastgelegd en we werken nu 20 tot 30 jaar als slaven om dit ‘geld’ terug te betalen. Deze slavenarbeid komt uit ONZE levensenergie, een 9 tot 5 baan. Een enorm deel van dit geld gaat automatisch al direct naar de SSP en door de ‘rente’ zelfs nog meer. Belastingen en verzekeringen gaan allemaal naar de SSP. We krijgen het geld ook niet bij onze pensionering, het verdwijnt gewoon.
Met de Reset stopt dit spel volledig. De centrale banken zullen niet door kunnen gaan zoals ze deden.

Nu zijn we druk bezig om het nieuwe systeem te bouwen met behulp van de BRICS landen en de lichtkrachten. Met The Event Bank-Closedzullen de banken ca. 2 weken gesloten zijn. Het is verstandig om wat contant geld in huis te hebben. Zilver of goud is het beste gedurende deze periode. Wij zijn erop voorbereid dat er wellicht wat chaos onder de mensen ontstaat en we werken eraan om dit tot een minimum te beperken.
Financieel en technisch zal alles prima verlopen. Het onvoorspelbare is de menselijke psychologische factor. Winkels die open blijven zullen contant geld accepteren, en kort daarna alleen goud en zilver als het vertrouwen in geld is verdwenen. Er zal uitwisseling plaatsvinden van goederen, en buren die elkaar helpen. Massale arrestaties zullen snel na de Reset volgen (of op hetzelfde moment plaatsvinden) en de lichtkrachten zullen via de media de massa’s vertellen wat er gebeurt. Een deel van de achterliggende informatie zal in de openbaarheid worden gebracht en we zullen beginnen met enorme deprogrammeringsprocessen.

De voorziening van elektriciteit, water, gas en voedsel is een absoluut fundamenteel aspect dat moet blijven functioneren. The media hebben tot taak dat deze systemen blijven werken, dat de mensen die hierin werken hun werk blijven doen. Dit is een overgang.
Gedurende deze fase zal het nieuwe systeem worden geïntroduceerd. Onzekerheden kunnen opdoemen maar zij zullen maar van korte duur zijn omdat het nieuwe financiële systeem the impact heeft om de frequentie van de massa’s snel te verhogen en dat heeft een onvoorstelbaar positief effect.
De frequentie stijgt daarna op zo’n manier dat we in de nabije toekomst geen geld meer nodig hebben. De massa’s zullen het bewustzijn bereiken dat we een gemeenschap zonder geld kunnen zijn. WIJ hebben dit bewustzijn nu al. Voor het grootste deel van de mensheid is het een kwestie van groei, dus zij hebben wat tijd en begeleiding nodig na The Event om eveneens dit punt te bereiken.

De nieuwe technologieën die na The Event worden vrijgegeven zijn een belangrijke hulp bij dit proces. Zij zullen een voor een worden vrijgegeven. Tot dusver zijn de mensen op aarde heel sterk verbonden met hun banen en dagelijkse werk en ze zijn geprogrammeerd om hard werken te zien als een basis voor het leven. Zij denken dat zij iets moeten doen om te kunnen leven en als zij stoppen met hard werken denken ze dat zij geen recht hebben om te bestaan. Een belangrijk ding dat zij zich moeten realiseren is dat wij goddelijke wezens zijn, zonder beperkingen van fysieke grenzen.
De nieuwe technologieën zullen helpen om dit nieuwe bewustzijn te manifesteren en om een nieuw begrip te hebben over het leven. Zodat alle mensen begrijpen dat hun basis voor het leven hun oneindige vonk is, in plaats van het harde dagelijkse fysieke werk.
Voedsel, kleding en een dak boven het hoofd is dan iets vanzelfsprekends, zonder twijfel. Een enorm creatief potentieel wordt met deze verandering vrijgegeven, als de ‘bezetting’ van mensen door middel van geld is verdwenen. Een nieuwe vorm van uitwisseling zal naar voren komen na een korte periode van gelduitwisseling binnen het nieuwe geldsysteem, dat wordt gedekt door goud.
De ‘special drawing rights (SDR)’ worden gebruikt als betaalmiddel om de nieuwe munteenheid te creëren. Deze financiële gemeenschap omvat iedereen op aarde. Het nieuwe financiële systeem is alleen maar een middel in de overgang naar een gemeenschap zonder geld, en de lichtkrachten zijn de bewakers van dit proces. Zij zullen iedereen tegenhouden die probeert ertussen te komen.

cabal exitNa 1 tot 2 weken, wanneer de banken weer opengaan, zal geld weer beschikbaar zijn. De banken die met de cabal samenwerkten zijn dan failliet. Als jouw geld in zo’n bank was, wordt je gecompenseerd. Binnen multinationale ondernemingen zullen herstructureringen plaatsvinden.
Monsanto zal zijn verdwenen, ondernemingen als Microsoft bijvoorbeeld zullen op dezelfde wijze worden behandeld; sommige delen blijven en worden geherstructureerd, andere delen zullen worden verwijderd. En hetzelfde zal gebeuren met al die ondernemingen in alle geledingen van de samenleving. Fabrieken worden teruggegeven aan de lokale gebieden waar zij onderdeel van uitmaken. De aandelenmarkt zal volledig en definitief gesloten worden. De aandelen worden teruggegeven aan de mensen. Het monopolie-spel is afgelopen, geen obligaties, geen derivaten, alles gewist. Het nieuwe financiële systeem heeft zijn basis op de echte waarden zonder speculaties.

Achtergrond van de ‘onderpand rekeningen’. Deze zijn door de koninklijke bloedlijn families gecreëerd na de eerste wereldoorlog als een globaal financieel systeem om hun vermogen bij elkaar te houden. Officieel deden ze het voorkomen alsof ze nobele redenen hadden om het goud te nemen, maar in werkelijkheid is het gestolen.
Gedurende de dertiger jaren is al het geld van de Amerikaanse bevolking in beslag genomen door deze rekeningen. De cabal heeft in Azië het goud van Japan gestolen gedurende de tweede wereldoorlog. Daarna is het, samen met het Nazi goud, naar de Jezuïeten in het Vaticaan gebracht. Omdat het daar niet veilig was is het goud teruggebracht naar Azië, waar het werd verborgen in Maleisië en de Filippijnen. Een deel van het goud is gebruikt voor de SSP en om ondergrondse bases voor de cabal te maken.

Dick Cheney heeft al het geld gestolen om het te investeren in de Mars corporatie (door hem aangestuurd), de bases op Mars en de Mars kolonies.

Het grootste deel van het goud in Azië is in de gaten gehouden door de Resistance Movement. Drie jaar geleden is het naar niet nader gespecificeerde locaties gebracht onder de oppervlakte van de planeet. Na The Event zal iedereen op aarde een deel van dit goud krijgen op verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld door nieuwe infrastructuur, nieuwe technologieën, vrije energie en door zuivering van het milieu.

Maar als eerste zal het geld worden gebruikt om onmiddellijk een einde te maken aan armoede, wereldwijd. Eerst zal gezorgd worden voor de armsten op aarde zodat is voorzien in de basisbehoeften. Voorkomen zal worden, en verboden voor iedereen zonder machtiging, om aan dit geld te komen. Als iemand dat alleen maar zou proberen zal hij/zij onmiddellijk van de planeet worden verwijderd, zonder dat er verdere vragen worden gesteld.

De St. Germain Trust is opgericht door St. Germain, een opgestegen meester die in de 18e eeuw is geïncarneerd. Gedurende Saint-Germain...for book 1-23.06zijn aanwezigheid heeft hij een enorm vermogen verkregen totdat hij ‘verdween’ van de oppervlakte van deze planeet. Zijn geld is op een bepaalde manier in een bank gezet en door de rente-inkomsten is het gegroeid tot 10 triljoen dollar.
Dit geld is bestemd voor de lichtwerkers en zal door hen worden gebruikt om ‘healingcentra’ op te richten en andere projecten van het licht, zodat deze mensen volledig hun missie kunnen volgen om het welzijn van de mensheid te dienen.
De fasen van de Reset :

De belangrijkste BRICS landen zijn Brazilië, Rusland, India, China, South Africa.
De nieuw opgerichte Development Bank staat open voor nieuwe leden, zoals onlangs zelfs Engeland, Australië, Frankrijk en Duitsland (zie de rapportages van Benjamin Fulford).
Dat is de reden dat de USA op dit moment dol draait. Het oude financiële systeem breekt af op dit moment. Een van de oorzaken daarvan is de psychologische factor, omdat de mensen hun vertrouwen verliezen in het geldsysteem. Een andere fysieke factor speelt ook mee; het oude systeem is een gesloten zichzelf onderhoudend systeem. Als we de simpele tweede wet van thermosdynamiek gebruiken, moet het oude systeem verkruimelen wanneer een zekere hoeveel fouten is bereikt.
Aangezien dit oude systeem geen mogelijkheid heeft om te worden verbeterd of om gevuld te worden met positieve energie en ideeën, zal het zichzelf vernietigen, vroeger of later. De fouten die het elke dag verzameld zonder mogelijkheid om gezonde verbeteringen en correcties te krijgen, vermenigvuldigen deze fouten dagelijks met triljoenen. Dit betekent dat het fysiek onmogelijk is voor het oude systeem om nog veel langer te bestaan.
Zo zeker als de zon opgaat en ondergaat, zo zeker zal het oude financiële systeem zichzelf vernietigen.

Wat is de werkelijke waarde van een 50 euro bankbiljet? Ongeveer 11 cent.
Als de ECB morgen failliet gaat, zal het onmiddellijk duidelijk zijn dat er geen vertrouwen is in geld. Opeens zullen mensen het principe begrijpen dat kennis en informatie macht is. Wanneer genoeg mensen dit nu al begrijpen, zal het systeem sneller instorten.
De mensen die binnen het financiële systeem werken zijn gehersenspoeld door hun studie, door programmering en door hun banen daar. Zodra zij begrijpen hoe het Rotschild systeem, de onderpand rekeningen, de SSP en de fondsen functioneren, zullen zij dit niet langer ondersteunen.
Dit soort zaken heeft vele malen in de geschiedenis plaatsgevonden, zoals bijvoorbeeld de hyperinflatie in Duitsland in 1929. Een globale hyperinflatie kan plaatsvinden als het systeem zou instorten. Misschien is er geen tijd over voor dit proces en zal de verandering sneller plaatsvinden. Het is ook mogelijk dat het morgen wordt aangekondigd en dat de banken zijn gesloten.
Hoe dan ook, HET ZAL GEBEUREN, op de ene manier of de andere.

The Event zelf is niet te vermijden !!

Niemand weet wanneer, maar het komt met grote stappen dichterbij, elke dag. Als alles goed is voorbereid op een allesomvattende manier, kan de overgangsfase meer harmonieus plaatsvinden.

ArmoedeOnze persoonlijke financiële situaties zijn gebaseerd op onze programma’s en voornamelijk door de condities en voorwaarden die het financiële systeem op ons heeft. Het is een programma van de MATRIX.
Vanaf onze geboorte, tijdens onze schooltijd en later in ons werk, heeft geld altijd de belangrijkste rol gespeeld in onze levens. De meeste mensen op de planeet hebben een constant gebrek aan geld. Zij hebben problemen om de huur voor hun huisvesting te betalen en met het verkrijgen van de basale behoeften.

Iedereen werkt, en werkt, en werkt, en moet hoe dan ook naar de bank om wat geld te lenen. En dan werken ze weer om dat geld terug te betalen en ook de rente daarover.
Dus het bankensysteem gebruikt dit proces om slavenarbeid te creëren.

Wij hebben de kracht om uit dit proces te stappen en het begint met een energetische verandering. Allereerst begrijpen we nu dat de mensen die het oude systeem hebben gecreëerd occulte wetenschap hebben gebruikt.
Wij gebruiken onze hogere spirituele wijsheid om scheuren in de Matrix te maken; zodra wij onszelf onzichtbaar maken voor het systeem hebben we deze scheuren gemaakt.
De mensen die het duistere systeem onderhouden gebruiken het collectieve onbewustzijn om dingen aan te sturen die onzichtbaar zijn, zij controleren op deze manier. De sleutel tot financiële vrijheid is om in tussenruimtes te gaan, om in de scheuren in de Matrix te gaan, in de niet zichtbare rijken.
Een mogelijkheid om onzichtbaar te worden voor het systeem is door alleen contant geld te gebruiken. Het systeem is minder in staat om contant geld te ‘zien’ dan elektronisch geld. Als we credit cards of bankcards gebruiken kan het systeem al onze acties detecteren. Als we het geld van de rekeningen afhalen weet niemand wat we ermee doen.
Het is goed om nu al het geld van de bank af te halen en er goud of zilver voor te kopen en andere werkelijk waardevolle zaken, of een droom te realiseren, te investeren in projecten ten bate van de hele mensheid. Het is zelfs beter om het te laten circuleren ten bate van goede zaken dan het als contant geld of goud en zilver te bewaren. Door dit soort acties zal de ‘flow’ van de gemeenschappelijke geldenergie al verbeteren, omdat het geïnvesteerde geld al een hogere frequentie krijgt, nu al.

In Cyprus is het geld van alle mensen gestolen door de banken. Als je wilt voorkomen dat jijzelf in zo’n mogelijk scenario terecht cyprus bankkomt, haal dan je geld van de bank. Vóór the Event zijn dit soort situaties heel goed mogelijk. En het is van vitaal belang dat je je geld uit de aandelenmarkt haalt, nu onmiddellijk. Ik heb het zelf meerdere keren ervaren, dat aandelen worden verhandeld, gecontroleerd en persoonlijk gebonden. De beurskoers wordt persoonlijk en de mensen zijn behandeld als vee, ook hier. Beurskoersen voor investeerders die niet samenwerken met de cabal worden gemanipuleerd waardoor ze failliet gaan.
Dit gebeurt ook met privé personen. Dus de sleutel is, wordt financieel onzichtbaar. Het is interessant dat aan de ene kant lichtwezens met echte goede intenties en die werken voor de bevrijding van de planeet met hele positieve projecten, vaak, meestal, falen. De cabal manipuleert dat zo. Aan de andere kant, het hele proces wordt daardoor ook aangejaagd, tientallen jaren geleden al. Mensen met grote inspiraties zijn onderdrukt en geblokkeerd of verwijderd, en hoe verdrietig dat ook is, het systeem breekt daardoor sneller af omdat wanneer elk lichtwezen schulden heeft er geen nieuwe energie is die het systeem voedt, dus het oude systeem sterft af door stagnatie.

Dus het maakt niet uit welke keus de cabal maakt, hun systeem is genoopt tot falen. En in het algemeen gesproken, we koersen toch al met hoge snelheid af op een geldloze samenleving. Hoe wij nu omgaan met fysieke waarden is van immens belang voor onze positieve toekomst.

De cabal controleert alle vooruitstrevende technologieën en dit veroorzaakt een blokkade in ontwikkeling. De enige oplossing is The Event, de Doorbraak. Zelfs ‘gewone’ mensen beginnen zich te realiseren dat iets niet goed werkt op deze planeet, bijvoorbeeld op het terrein van de computertechnologie. Deze ontwaking is niet te stoppen, aangezien het elke dag duidelijker wordt, uur na uur. En wij kunnen doelbewust deze ontwaking bespoedigen.

In het fysieke, in de 3D dimensie, is de lichtstroom langzaam, dus geduld is belangrijk. De Rotschilds begonnen met hun plannen in de 18e eeuw en wat we nu ervaren is het resultaat van deze plannen. Zij wisten dat hun achter-achter-achter-zonen het wereld-financiële systeem zouden hebben. Zij hadden visies en volharding en de enige reden dat zij met hun wrede plannen konden slagen is omdat het collectief het toestond te gebeuren, omdat de mensen niet massaal NEE zeiden.

no-no-noNu is de tijd aangebroken dat we NEE zeggen!
We hebben een lange termijn strategie nodig in plaats van de korte termijn. Onze besluiten kunnen sterker zijn dan die van de Rotschilds. Met geduld en volharding manifesteren wij onze visies, seconde na seconde. De resultaten worden zichtbaar, over de hele wereld.
Er zijn berichten in kranten en TV over het succes van Oosterse Alliantie. St. Germain is, in waarheid, degene die het nieuwe financiële systeem heeft geïnitieerd en hij is DE lichtkracht achter de Oosterse Alliantie. Je met hem verbinden helpt om de bevrijding te bespoedigen!
Een ander krachtig middel is het geschreven woord. Het is van belang hoe wij de waarheid met elkaar delen en wat, zoals informatie (=bewustzijn=licht) op het internet op onze blogs en al die netwerken. Hoe meer de waarheid wordt verspreid, des te meer mensen worden wakker en des te sneller zal de verandering plaatsvinden.

(Noot: Op de zondagavond van de conferentie hebben we – ca. 120 mensen van verschillende landen – met elkaar gemediteerd om het nieuwe financiële systeem voor Europa te activeren, hetgeen ‘succesvol’ was. Het was dezelfde meditatie als in Taiwan. Iedereen had een zilveren munt en we hebben deze een voor een op de tafel in het midden van de kamer gelegd – wat een hele intense en heilige energie was – en we zegenden ze en we mediteerden met de violette vlam en St. Germain. Hij was heel erg aanwezig in de kamer. We stonden hand in hand in twee grote cirkels. Nu heeft iedereen thuis zo’n zilveren munt en we kunnen ons altijd opnieuw verbinden met de energie, het opnieuw versterken, denkend dat de hele planeet edele metalen bezit.)
Vragen en antwoorden :

Vraag: hoe is het met levensverzekeringen?

Cobra: levensverzekeringen behoren tot het oude systeem. De mensen zullen hun geld terugkrijgen, niemand heeft een levensverzekering nodig.

Vraag: wat met betrekking tot een basisinkomen?

Cobra: het is een goed idee, maar al tientallen jaren oud. Het zal zich manifesteren als een onderdeel van het nieuwe systeem. Iedereen zal worden voorzien met de basisbehoeften zonder naar zijn werk te hoeven gaan. Iedereen die vindt dat hij meer geld nodig heeft kan iets doen waar hij veel plezier aan beleeft – voor het welbevinden van iedereen.
Een voorbeeld om je te helpen begrijpen welke hoeveelheid geld inderdaad aan ons, de mensen, toebehoort: de nieuwe “Fighter” (een militair vliegtuig) in de USA kost zoveel geld dat, wanneer dit geld zou worden gegeven aan ALLE daklozen in de GEHELE USA, zij allen nu een villa zouden bezitten (niet een klein huis). Dit is alleen om de dingen wat duidelijker te maken.

Vraag: hoe lang zal de overgangsperiode na The Event duren, totdat wij een geldloze samenleving zullen hebben?

Cobra: een paar maanden of een paar jaar, het hangt ervan af hoe de mensen de veranderingen zullen accepteren en hoe ze met de nieuwe energieën zullen omgaan.

Vraag: hoe snel zal het klimaat veranderen?

Cobra: het verandert nu al. De kunstmatig gecreëerde opwarming is aan het veranderen in een mini-ijstijd op dit moment. Na The Event zal het meer harmonieus worden, want het weer is een reflectie van het collectieve bewustzijn. Dus wanneer de dingen harmonieuzer en positiever zijn, wordt dat zichtbaar in het weer.

Vraag: hoe belangrijk is het leylijnen werk waar Monty Keen ons toe aanmoedigt. Wat kunnen we precies doen?leylinen

Cobra: daar is al informatie over verschenen, lees alsjeblieft ook de artikelen van Untwine en creëer groepen, verbindt je met zijn blog

Vraag: is CERN een gevaar voor de samenleving?

Cobra: nee, de lichtkrachten en de Resistance Movement waken daarover.

Vraag: hoe zit het met de derde wereldoorlog?

Cobra, nee, geen derde wereldoorlog.

Vraag: is er meer energiewerk nodig in Konstanz in verband met de gemeenteraad?

Cobra: ja, hier is meer werk nodig omdat de oude energieën gedeeltelijk nog steeds aanwezig zijn.

Vraag: hoe denk je over Ubuntu / Michael Tellinger?

Cobra: wij zijn allemaal soevereine wezens en we hoeven onze soevereiniteit niet te bewijzen door op die manier te vechten met instanties en autoriteiten. We hoeven geen drama te maken over onze soevereiniteit, we kunnen gewoon leven als soevereine wezens en de sleutel daartoe is informatie, en het begint met ons besluit om onszelf te bevrijden, eerst energetisch, en daarna manifesteert het zich in het fysieke.

Vraag: zullen er vrije energie apparaten zijn voor The Event?

Cobra: alleen als een investeerder dat kan bieden zonder dat deze tot het oude financiële systeem behoort. Tot op de dag van vandaag is dit niet gelukt, dus ik ga ervan uit dat het zal duren tot na The Event.

Vraag: Duitsland is in feite ‘stateloos’, we hebben hier in dit land een illegaal systeem, zonder legale wetgeving en velen zijn zich daar niet van bewust. In feite zijn wij nog steeds oorlogsgevangenen. Hoe zal dit veranderen?
(NB: lees alsjeblieft dit artikel als je deze situatie wilt begrijpen, het is gebonden aan alles van de NWO, gelukkig als een falende constructie. Wanneer het artikel je niet het verschil kan uitleggen tussen ‘joden’ en ‘nazi-zionisten’ (wat iets totaal verschillends is), is het toch een geweldig informatief artikel:
http://forthosewitheyestosee.blogspot.com/2015/03/truestory-germany-part-iii.html

Enige tijd geleden heeft Cobra ook een artikel gepost dat heette “The Red Pill”; wanneer je meer over de achtergrond wilt lezen:
http://2012portal.blogspot.com/2012/07/normal-0-microsoftinternetexplorer4_22.html)  Zie ook onderaan deel 3. *

Cobra: achter de schermen gebeuren zaken die laten zien dat de economische situatie sterker is dan het politieke spel. Landen worden gedwongen samen te werken met de Oosterse Alliantie. Dus connecties met Rusland en China volgen gauw. Ja, er zal een herstructurering zijn ten tijde van The Event. Toch worden nationaliteiten op de langere termijn steeds minder belangrijk. Het bewustzijn verandert drastisch wanneer de mensen de verschijningen van de lichtschepen zien, het laat de mensen zich de galactische natuur van de planeet realiseren en van het bestaan in het algemeen, en daarom zullen nationale staten en grenzen doelloos worden en oninteressant.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Notities van de Engelstalige vertaler:
Heel veel dank aan Antares en Taygeta, de mensen achter de Duitse website
Transinformation.net. Ik persoonlijk geloof dat tenminste 70% van degenen die de conferentie bijwoonden dit deden dankzij de fantastische informatie die Antares en Taygeta altijd voor Duitsland beschikbaar stellen, ondanks mogelijke persoonlijke taken en omstandigheden die ook zij zullen hebben. Ik hou van jullie.

Ik wil hier ook een belangrijke oproep plaatsen van Freddy Ground Crew voor de volgende Cobra conferentie :

“We zullen een ‘Breakthrough’ conferentie hebben in Napels, Italië. Napels is een heel belangrijk vortexpunt op het planetaire energiegrit dat heel veel genezing nodig heeft en het heeft een enorm potentieel. Jullie zijn welkom om er bij te zijn op 25 en 26 april, Cobra.”

De plaatsen op de aarde waar de belangrijkste vortexpunten zich bevinden worden onder vuur genomen door de cabal, en gemanipuleerd en onderdrukt en verstoord op veel verschillende manieren. In dat opzicht is Napels geen uitzondering.
De 25.000 jaren durende oorlog tussen licht en duister op deze planeet is op zijn hoogtepunt. Wij zijn hier om de planeet te bevrijden en te genezen, vooral op belangrijke vortexpunten als Napels, die speciale genezing nodig heeft. Degenen die zich hiervan bewust zijn en die bevrijders zijn en lichtstrijders opgeroepen voor deze speciale missie, zijn van harte uitgenodigd om er in Napels bij te zijn, ongeacht alle obstakels die de archons proberen op hun pad te leggen.

Victory of the Light !!!

Alsjeblieft, doe massaal met ons mee zodat we overwinnen, alsjeblieft, zorg dat het gebeurt, elk van jullie telt ! De bevrijding is van ons !

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

* (Naar deze post wordt verwezen aan het eind van het derde deel van de aantekeningen van de Cobra-conferentie in Konstanz op 21 en 22 maart 2015.)

The Red Pill (de rode pil)

Ik heb er zolang als mogelijk mee gewacht om deze informatie vrij te geven omdat dit heel erg verontrustend is. Maar de mensen hebben het recht om de waarheid te weten. Dat is het enige pad naar genezing.

red pillDus, je hebt een keuze. Je kunt de blauwe pil nemen, dit vergeten en doorgaan met je dagelijkse leven.
Wanneer je op de links klikt heb je de rode pil genomen. Wees je ervan bewust dat wat je hier zult lezen je wereldbeeld dramatisch zal veranderen en je zult wat tijd nodig hebben om dit te verwerken.
Maar nadat je dat hebt gedaan zul je een pilaar van kracht zijn voor de mensen in deze wereld, want elk menselijk wezen zal deze informatie vroeger of later moeten lezen, in ieder geval tot een zeker niveau.
Alsjeblieft, begrijp dat ik geen verantwoordelijkheid kan nemen voor degenen die deze informatie leest en hun psychologische reacties erop.

 

Beide links zijn zeer betrouwbaar en zeer dicht bij de waarheid.

Als eerste kun je de echte achtergrond lezen van de Nazi-Jezuiet holocaust:

Daarna kun je lezen over het illuminazi mind-control programma, wat de ruggegraat was van de illuminati-macht tot zeer kort geleden:

De cabal moet worden ontmaskerd en zulke zaken mogen nooit meer gebeuren. De komende overwinning van het licht zal daarvoor zorgen, en de genezing van vele slachtoffers hiervan zal beschikbaar komen.

 

Deel 4

Godinnen energie en de ‘Sisterhood of the Rose’

~ Nieuwe communicatie gereedschappen ~

Isis:

De toenemende instroom van godinnen energie zal alles veranderen, dus het zal ook de manieren veranderen waarop wij met elkaar communiceren.
Wanneer wij communiceren maken de woorden zelf als ‘informatiepakketten’ slechts 7% uit van de volledige communicatie. Dit betekent dat de andere 93% plaats vindt door lichaamstaal en energetische intentie. De meeste mensen realiseren zich dit niet en luisteren alleen maar naar de woorden, en raken in de war door gevoelens die zij daar soms bij hebben, zelfs wanneer er niets slechts is gezegd. Het is in feite alleen de perceptie van de 93% van de gecommuniceerde informatiecodes die vreemde reacties oproept omdat het resoneert met hun eigen programmering.
In de toekomst zullen we meer gebruik maken van onze telepathische en intuïtieve vermogens en op een meer complete manier telepathiecommuniceren. Het helpt in dit proces om de connectie met onze eigen ziel te activeren. Deze connectie kan worden verdiept door jezelf af te vragen: ‘wat raakt mij, wat maakt mij blij, wat zorgt ervoor dat mijn hart zingt? Dit is de richting waarheen mijn ziel mij leidt, dit is wat mijn leven inspireert.’
Dit is de eerste stap; dat we onszelf leren kennen, wie we werkelijk zijn. Wanneer we ons ‘zijn’ uitbreiden naar onze eigen werkelijke zielsaanwezigheid, zal onze manier van communiceren ook meer in lijn liggen met ons goddelijke ‘zijn’ en trekt daardoor ook frequentie aan, wat betekent: gelukkiger communicaties.

Wij zijn geprogrammeerd binnen ons onbewustzijn (zie deel 1 van deze aantekeningen), we kijken door zonnebrillen van verschillende kleuren naar de wereld. Vaak zijn we ons er niet van bewust dat anderen anders denken, voelen en communiceren dan wijzelf. Als wij onszelf uitdrukken en we hebben niet voldoende bewustzijn bereikt over onszelf en over anderen, doemen veel problemen op binnen onze communicaties, en soms denken we dat we alleen zijn en dat niemand ons begrijpt.
We nemen nu de verantwoordelijkheid terug in eigen hand. Prachtige tijden liggen voor ons en we zullen SAMEN groeien door toe te staan dat de verandering plaatsvindt. We ondersteunen elkaar gedurende deze overgang met echte compassie vanuit het hart en de omarming van de verandering.
We willen zo graag de getuigen zijn van veranderingen die we nooit eerder konden meemaken. En we staan onszelf toe de veranderingen te eren die anderen hebben bereikt. Wij eren deze successen en laten de oude ideeën over onszelf en over anderen los.

Photo illustration by Mindy Ricketts

Photo illustration by Mindy Ricketts

En terwijl communicatie zo belangrijk is hebben we nooit genoeg bewuste focus erop gehad. In plaats daarvan is ons alleen onbewuste communicatie geleerd door het gedrag van onze ouders, leraren, etc. Al deze programmeringen creëerden vele ‘slachtoffer’ situaties.
Gevoelens van niet goed genoeg zijn, competitie en negatief gedrag zijn gecreëerd en ondersteund.
Binnen de nieuwe energieën zullen er alleen win-win situaties zijn. De nieuwe manieren van communiceren zullen in alle geledingen van het leven plaatsvinden, dus bijvoorbeeld ook in de handel; de kwaliteit zal belangrijker zijn dan het doel van geld. Er zal diep respect, eerlijkheid en waarachtigheid zijn. Het is in de nieuwe wereld ook heel belangrijk om excuses te maken maar zij moeten wel waarachtig zijn.

~ Keel chakra ~
De keel chakra is belangrijk bij de communicatie, maar ook de andere chakra’s moeten er volledig bij betrokken zijn om de hele stroom van de energie te hebben. Daarom is het altijd nuttig om met de chakra’s te werken en daarvoor zijn vele middelen beschikbaar; vooral het werken met de godinnen energie is heel krachtig.
Het oude patroon is zo gemaakt dat wij alleen luisteren naar de gesproken woorden, en terwijl we luisteren denken wij al na over ons antwoord. Iedereen begrijpt verschillende dingen als wij bijvoorbeeld de woorden ‘liefde’, ‘bewustzijn’, ‘wil’ horen. Dit zal gaan veranderen naar een meer volledig luisteren met ons hele wezen. Als wij onszelf in stilte vinden kunnen we met onze hele aanwezigheid luisteren, naar alle aspecten van de ander, en we kunnen dan binnen ons eigen ‘zijn’ de aanwezigheid van de ander voelen.
Dit is de eerste stap om de godinnen energie in ons leven te laten vloeien : overgave aan de godinnen begint met luisteren. Wij ontspannen binnen het huidige moment en het antwoord komt spontaan. Dit is hoe wij verantwoordelijkheid nemen voor onze nieuwe kunst van communicatie. Eerlijkheid, respect, empathie, ontvankelijkheid, en onze gevoelens tonen : dit zijn de eigenschappen van de echte vrouwelijke kracht. Dit is hoe het goddelijk vrouwelijke kan worden uitgedrukt en waargenomen.

Het is in de komende tijd van wezenlijk belang dat we ons uitdrukken met onze gevoelens, en ook onze talenten van vreugde en blijdschap. Kijk binnenin je, wat inspireert je het meeste, zoek uit wat het is dat jou midden in de nacht zou doen opstaan om het precies op dat moment te doen. Als je dit vindt heb je de echte passie gevonden en dit leidt je naar je echte pad. Gebruik alle middelen en creëer je weg op deze manier.

Soms heeft het meer zin om je te verbinden met mensen op dezelfde golflengte dan om naar antwoorden te zoeken in boeken samenen op seminars. Samenzijn met anderen die dezelfde interesses hebben vermenigvuldigt ons plezier en je zult vinden hoe je jezelf in plezier uitdrukt. Echte vreugde en interesse zal ook leiden naar zoveel respect dat je gemakkelijk je eigen beperkingen respecteert en die van je geliefden. Zodra je in je echte kracht staat ben je vol respect voor jezelf en voor anderen, en dan zul je niet verward raken als anderen ‘nee’ zeggen. Je zult gewoon in je hart aanwezig zijn, binnenin gecentreerd, met diepe wortels naar beneden in moeder aarde en met vleugels omhoog in de lucht.

De godinnen energie komt door de ‘Sisterhood of the Rose’ terug naar de aarde. Het is het echte bewustzijn van eenheid zonder competitie, zonder jezelf te vergelijken met een ander levend wezen. Het is een deel van de zielsaanwezigheid binnenin. Het gaat allemaal over onconditionele liefde, respect, begrip. Wij zijn allemaal facetten van één enkele, prachtige, schitterende diamant.
De aspecten van de godinnen als Isis, Hathor, Sekhmet, Bastet, zijn allemaal verschillende expressies van de Ene. Dit begrip komt nu terug op aarde. Het helpt mannen en vrouwen om te ontwaken en om hun eigen echte kracht terug te krijgen en opnieuw te gaan leven.
Voor de mannen is het een ‘wake-up call’ om niet langer hun gevoelens te onderdrukken en om ze laten zien zonder angst om belachelijk gemaakt te worden.
Voor de vrouwen betekent het dat zij nu in hun eigen waarheid kunnen zijn zonder te mannelijk te worden, zij kunnen zacht en krachtig zijn op hetzelfde moment.
Het goddelijke kind is een symbool voor de volledig gebalanceerde energieën van mannelijk en vrouwelijk. Dus, Horus is hiervoor een symbool, het symbolische kind van Isis en Osiris/Ashtar. Als een goddelijk kind van de godin, helpt het ons om de aanwezigheid te voelen van het goddelijke kind binnenin ons, het creëert evenwicht binnen onszelf en het staat de godinnen energie toe om door ons te stromen. Door onze connectie met de godin vinden we onze balans, spiritueel, emotioneel en fysiek. Nieuwe voorkeuren en nieuw bewustzijn ontstaan. Geven en ontvangen, actie en receptie zijn in evenwicht.

[Noot van Untwine : ik wil graag iets belangrijks in mijn ogen toevoegen. Als wij ons verbinden met het goddelijke kind is het belangrijk te begrijpen dat het innerlijke kind/goddelijke kind niet hetzelfde is als een fysiek kind. Elke volwassene heeft dit archetype in zich, we hebben het allemaal, welke leeftijd we ook hebben. Daarom gaat het innerlijke/goddelijke kind niet over de reïncarnatie cyclus, het is niet ons verwrongen idee van een fysiek kind op aarde dat afhankelijk is, niet volledig gegroeid, heeft behoefte aan autoriteit, is niet in staat om voor zichzelf te zorgen. Dat is niet het innerlijke/goddelijke kind.
Het goddelijke kind zit in ons allemaal en het weet, het heeft geen autoriteit nodig of andere bron, het gaat over het verbinden met onze onschuld, ons gevoel van curiositeit en onderzoeken, van neutraal zijn, wat betekent om geen eerdere ervaring te hebben over de manier waarop we de wereld zien, als een blanke pagina gereed om op te schrijven, door onszelf. Dus het goddelijke kind houdt deze kwaliteiten en is op hetzelfde moment in staat, bekwaam, onafhankelijk. Het weet voor zichzelf zijn keuzes te maken. Het gaat over pure goddelijke onschuld binnen ons allemaal.)

tempel in egypteIn de oude tijd in Egypte werden mannen en vrouwen ingewijd in de mysteries van de godin. Zij leerden hoe bepaalde symbolen te gebruiken, gereedschappen en kennis om de godinnen energie naar de planeet te brengen. De hogepriesteressen wisten ook hoe ze klanken in hun volledige impact konden gebruiken. Maar, het eerste mysterie van de godin is inderdaad : stilte. Stilte is de doorgang naar ontvangen en dit leidt naar overgave. En overgave maakt het mogelijk voor godinnen en gods energie om volledig aanwezig te zijn in je fysieke lichaam. Het is de uitdrukking van de geest in de materie, het de ziel mogelijk maken om volledig in dit leven te zijn. De ziel dient het hoogste goed van alles wat is, de hele schepping. Elke daad is een ceremonie om het leven te vieren. Door de godinnen aanwezigheid leren we hoe natuurlijk te zijn, de goddelijke energie door ons heen te laten stromen. De kennis over al deze zaken is wat de hogepriesteressen leerden in Egypte en dat zal ook weer aanwezig zijn in de nieuwe samenleving.

Een heel belangrijk symbool hierbinnen is het pentagram. Het pentagram balanceert de vijf elementen: vuur, aarde, lucht, water en ether. Het is een magisch nummer en het leven is alleen mogelijk door deze 5 elementen samen te smelten. Wij zijn microkosmossen die de 5 elementen bevatten. De ‘Fibonacci spiral’ en de Orde van heilige geometrie laten zichzelf al zien in elk embryo, in een schelp, in stenen, in het DNA. De nieuwe samenleving zal de 5 elementen bewust gebruiken.

°°°°°°°°°°°°°°°
Cobra:

De heilige symbolen zijn kosmische energieën in manifestatie. De Melkweg met het Galactische centrum is een dubbele spiraal met een goddelijk patroon, waaruit de oceaan van liefde voortvloeit.

~ Tempel op Malta ~

Het centrale ras is de eerste geavanceerde civilisatie die hoge wijsheid vergaarde in deze galaxy miljoenen jaren geleden, omdat zij bij de Centrale zon leven. Deze wezens brachten hun wijsheid binnen de hele galaxy. Zij stonden bekend als ambassadeurs, ‘angelos in greek’, boodschappers, engelen. Het zijn niet alleen etherische wezens, zij zijn ook fysieke engelen met vleugels. Iona is de gevleugelde godin die de mysteries naar de aarde bracht in de tijden van Atlantis. Isis/Astara was haar leerling. Toen Iona de aarde verliet gaf zij de missie aan Isis om de kennis over de godin levend te houden. Isis richtte de mysterie scholen op Atlantis op en zij moesten ondergronds gaan toen Atlantis ten onder ging.
De belangrijkste plaats van de mysterie scholen op aarde was in Egypte. Dit gebied was groter dan we het nu zien, het omvattemalta-tempel2 ook vele eilanden van de middellandse zee. Op Malta bevond zich de hoofdtempel die altijd een lichtpilaar is geweest.
Volgens de legenden zijn de tempels gebouwd door reuzen. Dit was het begin van de Sisterhood of the Rose vele duizenden jaren geleden in Egypte. De Sisterhood of the Rose bestond uit verlichte wezen van hoge geavanceerde wijsheid en mogelijkheden, die heilig in de tempels leefden en vierden. Zij waren dus heel, heel krachtig en de archons hielden daar uiteraard niet van. De archons vernietigden de tempels en de kennis van de Sisterhood werd ondergronds verborgen. De archons zonden boodschappers om tot hun God genaamd Aton te bidden. Zij verboden het bestaan van de mysterie scholen die toen onder de oppervlakte gingen als Isis tempels. De priestergemeenschap was echter heel sterk en daardoor konden zij zich na een korte periode hergroeperen en zo waren de tempels weer actief in de mediterrane gebieden.
Gedurende het Romeinse rijk verspreidden tempels van de Sisterhood of the Rose zich over het gehele rijk, zoals bijvoorbeeld Avalon in Ierland. De kennis van de Sisterhood of the Rose werd extreem geheim gehouden en alleen ingewijden wisten wat er in de tempels gebeurde. Zij zwoeren om nooit iets over de mysteries te vertellen aan iemand buiten de Sisterhood. De mysteries van de godin zijn heel heilig. Zij zijn niet bedoeld voor wezens die er niet klaar voor zijn om ze te ontvangen. Als zij aan de massa’s zouden worden verteld zouden zij worden vervormd en misbruikt. Dus de diepere mysteries van de godin zijn alleen verteld aan de ingewijden. Zelfs de meeste van de meest ontwaakte wezens op deze planeet zijn er nog niet klaar voor om het hele spectrum van de mysteries van de godin te ontvangen. De programmering is dieper dan zelfs de meeste lichtwerkers zich bewust zijn.

In de loop van de tijd, en alleen na The Event, zullen de volledige mysteries worden vrijgegeven aan degenen die er klaar voor zijn om ze te ontvangen. De naam van een eenvoudige mysterie van de godin kan nu al worden vrijgegeven:
het mysterie van de onsterfelijkheid van de ziel.

Ook in de Romeinse tijden probeerden de archons de mysteries te vernietigen. In de 4e eeuw wilde Constantijn de Grote een onechte religie creëren die een bundeling was van alle religies. Bisschoppen door het hele rijk werd opgedragen zich te verenigen tot de welbekende ‘Council of Nicaea’. Daar moesten alle bisschoppen een document ondertekenen want anders zouden zij deze kamer niet meer levend verlaten, de ‘wachters’ zouden zich daarmee bezig houden. Het decreet van Nicaea is de basis van de katholieke religie, die werd en nog steeds wordt gebruikt als een speciaal middel om de massa’s te controleren.
Sinds die dag was al het andere verboden binnen het Romeinse rijk. De mysteries van de godin bestonden niet in geschreven vorm. De tempels werden vernietigd en de priesteressen en priesters werden gedood. Later werkten de gereïncarneerde leden sisterhoodvan de Sisterhood of the Rose vanuit het ondergrondse, zij verspreidden hun kennis indirect door symbolen te gebruiken, bijvoorbeeld in de architectuur, schilderijen en muziek. De kathedraal van Chartres is een van de gebouwen waar je veel van deze symbolen kunt vinden.
De Heilige Graal is een van die symbolen en het heeft zijn faam gekregen doordat het aanwezig is in gebouwen en in poëzie. Een ander symbool is de kelk van de godin, gevormd als een roos, dus de roos is ook een symbool dat is verbonden aan de mysteries van de godin, aanwezig in poëzie en kunst.

Er bestaat een geheim boek, met de naam “The Red Book”, en de katholieke kerk kon het nooit in handen krijgen. Het werd van moeder aan dochter doorgegeven, en zo verder.

De Sisterhood of the Rose heeft vanachter de schermen vele malen invloed uitgeoefend op gebeurtenissen in de politieke wereld, zoals het geval was met Hitler, toen de Sisterhood of the Rose contact opnam met Eva Braun. Zo konden de meest erge scenario’s worden voorkomen.
Aan het hof van Saladin is vele malen voorkomen dat gevechten plaatsvonden en vaak werd vrede bereikt dankzij de invloed van de Sisterhood. Een nieuw leger werd aan Richard Löwenherz gestuurd toen hij hevig gewond was, een volledig onlogische manoeuvre in de geschiedenis.
The Sisterhood of the Rose heeft voorkomen dat er een atoomoorlog op aarde ontstond. De godin wil vrede, en vrede zal er zijn.

Met the Event zullen de leden van de Sisterhood of the Rose de energieën en stilte en vrede verankeren. De massa zal niet begrijpen wat er gebeurt, dus er zal wat agitatie zijn, en de Sisterhood of the Rose zal dit kalmeren door hun meditaties. Dit betekent dat zij een sleutelrol vervullen bij The Event.
Ook al realiseren de meesten zich nog niet wat dit allemaal betekent, het is belangrijk om nu de groepen te beginnen, zodat gedurende the Event alles kalm en vredig zal zijn. Op dit moment lijkt het waarschijnlijk dat de meeste mensen die de Sisterhood of the Rose groepen vormen ook het mannelijke aspect van The Event samenbrengen, de Event support groepen. Dit is vaak het geval omdat de anderen nog niet voldoende zijn ontwaakt. In ieder geval is het goed om je eigen rol in dit hele proces te vinden en om je innerlijke gids te volgen, zoals altijd.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Isis:

Isis-464x300Het pentagram is ook een symbool voor de godin en de cirkel rondom de pentagram betekent bescherming. De energie van de godin is heel erg zacht en op hetzelfde moment heel erg krachtig. Het is de energie van creatie.
Door de geschiedenis hebben de duistere krachten vele malen geprobeerd om deze energie te onderdrukken. Sterke vrouwen, helers en heksen, waren inderdaad hogepriesteressen.
Door de Sisterhood of the Rose kunnen mannen en vrouwen hun levensenergie en levenskracht terugnemen die in het verleden is onderdrukt.

~ Het oorspronkelijke ontwerp van de creatie ~

Een belangrijk ding in het universum is de vrije wil. Vrije wil betekent vrijelijk onconditionele liefde uitdrukken van de Godin en de God. Onze kennis over de godin maakt het ons mogelijk om toegang te krijgen tot onze vrije wil. Er is geen wil die boven onze vrije wil staat: de oorspronkelijke blauwdruk. Onze vrije wil staat overal boven, wordt tot op de hoogste niveaus gerespecteerd.
De religieuze systemen zijn bang voor de sterke vrouwelijke wil en vaak gaven vrouwen zich niet over aan religie. Door wijsheid komt de geest in de materie. Als de vrije wil in harmonie is met het goddelijke, zal de vrije wil van iemand anders nooit aan banden worden gelegd en alles gebeurt voor het welzijn van het geheel. Dit is hoe wij oorspronkelijk waren bedoeld te leven.

Nu, terwijl we de balans weer terugbrengen, is het heel belangrijk voor ons om te leren hoe wij onszelf kunnen uitdrukken zonder competitie en vergelijkende patronen te activeren. We kunnen hiermee beginnen met te stoppen onszelf te vergelijken met wie dan ook. Het oude systeem dat zijn belangrijkste basis heeft in programmering van de competitie – wat ertoe dient om de godinnen energie te onderdrukken – zal niet veel langer meer werken. Vooral vrouwen hebben nu het moment bereikt dat zij het proces binnengaan van het elkaar ondersteunen in plaats van competitie en vechten. Dit is echt heel erg belangrijk : om als vrouwen werkelijk te leren om een andere vrouw te ondersteunen. Dit is de absolute basis voor de hernieuwde opkomst van de Sisterhood of the Rose, want een groep vrouwen die elkaar ondersteunen is de belangrijkste basisstructuur van de ingewijden binnen de priesteressen van Isis. Het goddelijke, de godin heeft vele facetten en dit kan niet worden uitgedrukt door maar een vrouw, dus er zijn vele facetten mogelijk om de godinnen energie uit te drukken op verschillende manieren en kleuren, en tezamen bouwen zij een godinnen diamant.

Dit is het begin om het goddelijke te verankeren in de materie.
De godinnen energie verzorgt zichzelf door zichzelf, en is absoluut magnetisch. Een vrouw die in de godinnen energie zit hoeft niet te vechten of om aandacht te vragen, omdat zij een magneet zal zijn door haar ‘zijn’, door zichzelf te zijn. De mannelijke energie is elektrisch, dus de twee energieën trekken elkaar altijd aan zonder er iets te doen of aan toe te voegen.
Dit is creatie, goddelijk vrouwelijk en goddelijk mannelijk, elkaar aantrekkend door hun basis constructie.

Hoe meer wij onszelf binnen onszelf vinden, hoe meer de twee energieën aanwezig zullen zijn in hun oorspronkelijke manier en dit betekent dat wij tegelijkertijd magnetisch en elektrisch zijn. Dit is de kracht van de leeuwin/leeuw in ons. De Egyptische Sfinx heeft een leeuwenlijf en een vrouwenhoofd als een symbool voor deze leeuwinnenkracht in mensen. Vrouwen en mannen die zijn gevuld met gebalanceerde energieën zijn dragers van deze leeuwenenergie.
Vele godinnen hebben een dier aan hun zijde, die een zekere kracht of vermogen representeren. Een van de symbooldieren van Isis is de duif.

ankh1Leringen over de Ankh, de sleutel van het leven, de adem van het leven, zijn beschreven in Atlantis/Egypte als een symbool voor het potentieel van creatie. De Ankh ziet eruit als een engel, een menselijk wezen, een sleutel.
[Noot van Untwine : het symboliseert ook een ‘Yoni’ en een ‘Lingam’, klik hier voor meer informatie]-
Het kan ook worden gezien als het oneindigheidssymbool, twee maal over elkaar gelegd met open einden – de ‘voeten’ en de ‘armen’ die tweemaal het open oneindigheidssymbool zijn – wat betekent iets in het leven brengen (dat komt door de loop) van de eeuwigheid.
Isis gaf het leven terug aan Osiris door haar adem te laten stromen door de Ankh.
De Ankh kan ook boven het hoofd worden gehouden om je te verbinden met het hogere zelf of als een lens om in de spirituele rijken te kunnen ‘kijken’. Langzaam maar zeker leren we opnieuw hoe we deze symbolen kunnen gebruiken met diep respect en eerbied voor alle creatie.
De Ankh is de sleutel om verantwoordelijkheid te nemen binnen de Sisterhood of the Rose groepen en ook om onze zielsenergie in ons lichaam te brengen. Een van de diepste mysteries van Isis is om met de Ankh de geest in de materie te brengen.

Op het moment verwijdert de krachtige lichtenergie alles dat onecht is, alles dat niet leeft. Dus de duistere krachten onderdrukken godinnen energie, omdat zij weten dat zij door haar zullen worden verwijderd omdat zij niet zijn gevuld met goddelijke energie. Nu vloeit veel ondersteuning van de Galactische Confederatie en van zijn Centrale zon naar ons. De Centrale zon is een gigantische godin en zoals we kunnen zien, het beweegt in spiralen. Dus dit betekent dat godinnen energie en godinnen bewustzijn spiraalt. Godinnen bewustzijn en godinnen kracht is spiraal bewustzijn. Als we nu de spiraal bewustzijn begrijpen, begrijpen we ook dat wij degenen zijn die moeten activeren, toestaan dat de spiraal bewustzijn door ons vloeit, zichzelf manifesteert door ons waardoor wij de kanalen zijn voor de godinnen energie.

Isis en Osiris zijn archetypes van de energie van het evenwicht. De legende over hen houdt in dat hun liefde voor elkaar zo sterk was dat het alle obstakels overwon.

De kracht van de creatie is de energie van de goddelijke moeder. De moeder geeft geboorte aan leven door zich over te geven aan de stroom van de natuur. Bij een geboorte veroorzaakt weerstand meer pijn. Wij zijn onderwezen en geprogrammeerd om deze energie te weerstaan. Als wij leren onszelf over te geven aan de godinnen energie, wordt geboorte in alle geledingen van Hathorhet leven prettiger en makkelijker.
In de mysteries van Isis is melk de goddelijke drank waardoor het goddelijke kind zijn leven ontvangt. De kroon van Hathor, met de horens, de zon omhelzend, symboliseert dat heel erg mooi.
De koe met de horens is een heilig dier dat de goddelijke drank geeft, de melk. Het is magisch, een mysterie van de natuur. Binnen het vrouwelijke lichaam is alles aanwezig om natuurlijk leven te geven en te onderhouden – in de baarmoeder en ook daarna door de borsten. Hetzelfde met dieren en de natuur, leven komt uit een zaadje en in het zaadje is al alles aanwezig om het zich te laten ontvouwen.

We vinden het nummer 5 weer bij de vingers en de tenen en in de 5 elementen.

De conferentie die we nu hebben gehouden vond plaats gedurende de equinox, een moment in de tijd van evenwicht van de energieën. Het is de geboorte van nieuw leven.
Alles op de planeet komt nu terug in evenwicht. Dit ritme is de hartslag van het universum. druk en ontspanning. De aarde beweegt samen met het universum in hetzelfde ritme, als een golf in de oceaan, als eb en vloed.
Zo is de energie van de Godin en van God een balans van dynamiek en spontaniteit.

~ Einde van de aantekeningen ~

Vertaling: Veronica

 

3 Reacties op “‘Cobra-conferentie’ 21/22 maart 2015

 1. Annelies Jelgerhuis

  5 juli 2015 at 13:14

  Ik ben halverwege met lezen van dit artikel en de tranen stromen over mijn wangen. Zou het ECHT waar zijn? Gaat het ECHT gebeuren? Ga ik dit ECHT meemaken? Kan ik ECHT van dienst zijn en helpen? Alles wat ik meegemaakt, telkens weer teleurstellingen maar toch met liefde en positiviteit doorgaan. Al deze zaken heb ik al geloofd en weer verworpen omdat het niet waar leek. De grote eenzaamheid hierin. Niemand die je gelooft. Toch maar weer delen op Facebook, voorzichtig zonder oordeel. Ben ik daarom in Tunesie gaan wonen? Om weer warmte en eenheid te voelen met mensen? Ik heb het mijn hele leven al gezegd: we gaan terug naar ruilhandel! Zou het ploeteren ECHT voorbij kunnen zijn? Zouden we ECHT kunnen gaan genieten van het leven, van elkaar van de AARDE. Zal ze ECHT herstellen? Zullen we ECHT zorgvuldig zijn met de DIEREN?
  Ik hoop het met heel mijn hart. Zeg maar wat ik kan/moet doen. Lichtcirkels heb ik jarenlang gehad. Ik hoop dat het iets anders mag zijn….

  Liefs aan iedereen!

  Like

   
  • eventnl

   5 juli 2015 at 14:08

   Zeker gaat dit gebeuren.. 😉 Zendt licht en zoals Cobra zegt, mediteer op ‘Long Island’, dat is nog een heel ‘gevaarlijk’ station. Maak het licht daar… X

   Like

    
 2. Yvonjana

  20 februari 2016 at 11:41

  Ja Annelies, ik ben daar al redelijk lang nu overtuigd van, wij zijn hier daarom ook weer op Aarde.
  Dit is het goddelijke in ons allemaal! Ik ben niet voor niets op 6/5 geboren en mijn tijd was ook weer precies half zes ’s morgens.

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: