RSS

Cobra: ISIS?, 18 juni 2014

Recent is een jihadistengroep vanuit Syrië Irak binnengekomen en overwon een significant deel van zijn territorium:

http://www.businessinsider.com.au/isis-controls-shocking-percentage-of-iraq-and-syria-2014-6

Hun doel is om een totalitaire islamitische staat in dat territorium te creëren, en zij noemen het de islamitische staat van Irak en Syrië (ISIS).

Deze groep is een gezamenlijke creatie van de Saoedie’s en de US cabal (met jezuïeten en hun Blackwater/Adademi vrienden achter de schermen):

http://nsnbc.me/2014/06/15/isis-unveiled-identity-insurgency-syria-iraq/

http://nsnbc.me/2014/06/13/natos-terror-hordes-iraq-pretext-syria-invasion/

De agenda van de US cabal is om een voorwendsel voor militaire invasie te creëren, en zo het leven van de petrodollar te verlengen:

http://philosophyofmetrics.com/2014/06/13/us-attempting-overthrow-of-iraqi-government/

En voor het militair industrieel complex om wat leuke winsten in de zak te steken:

http://www.infowars.com/war-industry-stands-to-make-billions-off-isis-threat/

Op een dieper niveau is er een occulte oorlog gaande. 4.300 Jaar geleden creëerden de Annunaki archon heersers over de cabal het wat wordt genoemd Akkadian rijk:

http://en.wikipedia.org/wiki/Akkadian_Empire

Het Akkadian rijk was een extreem gewelddadige en patriarchale gemeenschap die was gecreëerd om een zeer belangrijke Godinnenenergie vortex te onderdrukken, gecreëerd in dezelfde regio meer dan 7.000 jaar geleden door de Halaf en Hassuna-Samarra culturen:

http://en.wikipedia.org/wiki/Halaf_culture

http://en.wikipedia.org/wiki/Hassuna_culture

Nu willen dezelfde archons, geïncarneerd in zwarte adel families, een duister rijk van horror creëren in precies dezelfde regio, om deze Godinnenenergie vortex zelfs verder te onderdrukken.

Je kunt de kaart van de Halaf/Hassuna/Samarra culturen vergelijken:

Met de kaart van het Akkadian rijk:

En met de kaart van de huidige status van islamitische staat van Irak en Syrië:

Het is interessant op te merken dat de invasie van ISIS militanten begon in de stad Samarra, wat in het centrum ligt van deze Godinnenvortex en ook de zetel was van het Abbasid Kalifaat. Abbasid dynastie in de 9e eeuw was verbonden met de geheime witte adel afstammingen en triggerde de islamitische gouden eeuw met grote vooruitgang in wetenschap en kunst:

http://naptimewriter.blogspot.com/2010/10/abbasid-caliphate.html

De archons zijn behoorlijk bedreven occultisten. Wat zij doen is om een symbool van Licht te nemen en massamedia propaganda te gebruiken om mensen eraan te wennen om dat symbool te associëren met duister, pijn en lijden, en om Godinnenenergie te onderdrukken. Dus zij voorkomen een enorme hoeveelheid Licht om te stromen in de hoofden en harten van mensen.

Zij hebben dat gedaan met het getal 666 (eens een heilig getal van Godin Venus, nu een symbool van de duistere krachten in de hoofden van de massa’s), met Lucifer (eens een symbool van Godin Venus – Lichtdrager – ochtendster, nu een symbool van de leider van de duistere krachten voor de onbewusten), met swastika (eens een symbool van spirituele evolutie en nu geassocieerd met nazisme).

Je kunt hier een goed artikel daarover lezen:

http://www.wakingtimes.com/2014/06/03/reclaiming-spiritual-symbols-hijacked-used-us/

De archons hebben opzettelijk ISIS gekozen als de naam van de jihadistengroep en hun islamitische staat om de naam van Isis (zij is een Godin van Licht) te associeren met duister en horror in de hoofden van de mensenmassa’s, vooral nu nadat wij gedeeltelijk het IS:IS portaal hebben geopend en er groot verder potentieel is voor Godinnenontwaking in 2014. Daarom is Isis niet een cabal-vriendelijke Godin; de illuminatie proberen gewoon haar prachtige energie te misbruiken voor hun misdadige doelen. Ironisch, de naam illuminatie betekent de ‘verlichten’, waar in realiteit deze mensen het verst weg staan van ware spirituele verlichting.

Om de situatie te verduidelijken, de Godin Isis steunt ISIS niet, Isis wil vrede, en er zal vrede zijn.

Vertaald door Veronica

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: