RSS

Cobra: Ontwikkelingen in het Agartha netwerk, 7 januari 2015

In het westen is het Agartha netwerk meer dan een decennium geleden geïntegreerd met de Resistance Movement. In het oosten is het tot dusver om veiligheidsredenen als een aparte entiteit gehouden.

Het oosterse (Aziatische) Agartha netwerk was 25.000 jaar geleden gecreëerd toen veel onsterfelijken (xian) de oppervlakte van de planeet verlieten:

http://en.wikipedia.org/wiki/Xian_%28Taoism%29

En creëerden een ondergronds koninkrijk van Licht in hun grot-firmamenten:

http://en.wikipedia.org/wiki/Grotto-heavens

Ik maakte recent deze foto in zo’n grot ergens in Azië:

Het oosterse Agartha netwerk is de bron van Taoïstische alchemie en onsterfelijkheidleringen:

http://www.all-dao.com/immortality-achievements.html

Tot een paar eeuwen geleden hadden veel taoïstische kloosters toegang tot het ondergrondse Agartha netwerk via een grot of een tunnel dichtbij of onder het klooster.

Een zekere dragon groep is nog steeds een bewaker van deze toegangen en portalen.

Het oosterse Agartha netwerk is een zeer markante ondergrondse cultuur waarover niet veel is geschreven:

http://agarthanalliance.blogspot.com/2014/11/bilocation-above-gobi-desert-and.html

Zij leggen soms contact met de oppervlaktebevolking, zoals je in dit zeer interessante boek kunt lezen:

https://jobsfactory.selz.com/item/54858d02b7987213e8a8ca6e

Afgelopen jaar in november, toen wij de IS:IS portaal activatie in december naderden, was een belangrijk integratieproces geïnitieerd tussen de Resistance Movement en het oosterse Agartha netwerk. Er waren veel protocollen uitgewisseld en een diepgaand schoningsproces is geïnitieerd, aangezien de hoogste ondergrondse laag tot zo’n 30 meter (100 feet) onder de oppervlakte in Azië was – en tot op zekere hoogte nog steeds is – een schuilplaats voor cabal-gerelateerde individuen en hun misdaadsyndicaten, op dezelfde manier als de ondergrondse tunnels niet zo diep onder Napels in Italië nog steeds een schuilplaats zijn voor de maffia.

Tijdens en na de IS:IS portaal activatie was een hoog niveau verbinding gemaakt tussen de Resistance Movement, het oosterse Agartha netwerk en het Andean Agartha netwerk. Op dit moment kan verder niets meer worden gezegd over deze verbinding.

Met de IS:IS portaal activatie heeft een kosmische Godin met de naam Dou Mu haar thuis sterrenstelsel verlaten, is geteleporteerd in het oosterse Agartha netwerk, en arriveerde toen op de oppervlakte van de planeet. Nu leeft zij in haar fysieke lichtlichaam op een zeer krachtig vortex punt op de oppervlakte ergens in Azië, en channelt kosmische Godinnen archetypes van Nut (lucht), Maat (gerechtigheid) en Hathor (liefde) voor de planeet, met leden van een zekere dragon groep die haar wachters zijn:

https://journeyingtothegoddess.wordpress.com/2012/04/13/goddess-tou-mou/

Dit is een zeer significante ontwikkeling aangezien het de doorbraakfase heeft geïnitialiseerd voor de planetaire bevrijding en het begin van de desintegratie van de sluier. Dit is de eerste keer in vele millennia dat een kosmische buitenaardse entiteit van Licht leeft op de oppervlakte van deze planeet.

Dou Mu is de Godin die 7000 jaar geleden de Halaf/Hassuna-Samarra vortex heeft geactiveerd. Nu is zij naar de planeet teruggekeerd om deze vortex te genezen, aangezien IS militanten proberen het vrouwelijke in dat gebied te vernietigen:

http://www.bbc.com/news/world-middle-east-30573385

De aanwezigheid van Dou Mu heeft al positieve effecten, aangezien na de IS:IS portaal activatie hoge regeringsambtenaren beginnen te weigeren om de naam Isis te gebruiken voor islamitische staat:

http://edition.cnn.com/2014/12/18/politics/pentagon-now-calls-isis-daesh/index.html?iref=obinsite

Taiwan is een van de hoofdlocaties met krachtige dragon aanwezigheid en een diepe verbinding met het oosterse Agartha netwerk.

De eerste doorbraakconferentie zal daarom plaatsvinden in Taiwan, op 24 en 25 januari. Jullie zijn meer dan welkom om erbij te zijn:

http://portal2012.org/Taiwan.html

De doorbraak is nabij!

Vertaald door Veronica

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: