RSS

Cobra: Untersberg, 24 september 2014

Untersberg is een berg op de Duits-Oostenrijkse grens die een van de sleutel vortexpunten is voor de planetaire bevrijding.

Gedurende vele millennnia hebben veel grotten in de berg gediend als toegangspunten naar een enorm ondergronds tunnelsysteem dat leidt naar het Agartha netwerk:

Toen – in 1220 – verscheen Godin Isais (die een aspect is van Isis) voor een zekere tempelierridder genaamd Hubertus Koch toen hij reisde nabij Nineveh in Irak, wat heel dicht bij het centrum van de Hassuna-Samarra Godinnenvortex is. De Godin heeft hem geïnstrueerd om een Godinnentempel te bouwen nabij Untersberg en om de Godinnenvortex daar te verhuizen, omdat de Mongoolse invasie de Samarra vortex naderde. Zij gaf hem ook een stuk Cintamani steen, een steen van het Sirius sterrenstelsel, om naar Untersberg te brengen. Hij formeerde toen een tempeliergroep met de naam ‘Lords of the Black Stone’ om wachters te worden van de steen en bewaarders van de Godinnenvortex.

Deze steen is toen aan de Katharen gegeven, daarna aan de tempeliers in Frankrijk, was kort in het bezit van Adam Weishaupt – de oprichter van de illuminatie -, was later in handen van Edwar Bulwer-Lytton die zijn fameuze roman “The Coming Race” schreef, en daarna nam zijn zoon het mee terug naar de ‘Lords of the Black Stone’ in Wenen.

Cintamani steen, de steen van de Heilige Graal, wordt soms ten onrechte de zwarte steen genoemd, omdat het een uitgesproken paarsblauwe kleur heeft. Zijn functie is om het netwerk van implantaten op te lossen en te helpen de sluier te desintegreren.

Karl Haushofer, een zwarte magiër, de man die de chimera groep bij de mensheid introduceerde, heeft een groep van Pleiadian contactpersonen gemanipuleerd, genaamd de Vril vrouwen (de ‘Vrilerinnen’) en een vertegenwoordiger van de ‘Lords of the Black Stone’, om de Vril Society op te richten nabij Berchtesgaden, die onmiddellijk zijn ruimteprogramma begon te ontwikkelen onder leiding van Winfried Otto Schumann. Dit was het eerste begin van het ruimteprogramma op de oppervlakte van deze planeet. Schumann, die later werd ‘gepaperclipt’ (Operatie Paperclip) naar de Verenigde Staten, werkte daar voor het militair-industrieel complex op de Wright-Patterson basis en is bekend voor zijn vaak verkeerd begrepen Schumann resonantie:

http://www.viewzone.com/vril22.html

De Aldeabarans (een voormalige factie van de Pleiadians) zijn een samenwerking aangegaan met de Vril Society in ruil voor een belofte dat er geen massa uitroeiing zou zijn van Joden door het nazi regime. Toen d nazi’s met de vervolging van Joden begonnen hebben de Pleiadians alle banden met het nazi regime verbroken, ergens rond 1938.

De nazi’s hebben een van hun hoofdkwartieren in het Berchtesgaden gebied nabij Untersberg opgericht, want zij wilden occult voordeel behalen van de Godinnenvortex die daar aanwezig is.

Na de tweede wereldoorlog werd dat gebied een van de belangrijkste bolwerken van de chimera groep. Berchtesgaden zit in een schotelvormige vallei, omgeven door bergen en is een ideale plek voor experimenten met scalar golf technologie:

http://www.gate-testbed.com/en/gate-overview.html

http://de.academic.ru/dic.nsf/dewiki/487146

Heel recent is de aanwezigheid van de chimera groep uit het gebied verwijderd. Nu is het een van de meest krachtige Lichtpunten op de planeet, met veel verborgen toegangen naar de Resistance Movement en verdere portalen naar het Pleiadian sterrenstelsel.

Het hele gebied is een heel krachtig inter-dimensionaal portaal, wat kan worden gezien door een krachtige magnetische anomalie in hetzelfde gebied:

De Godinnenvortex is heel recent door de Lichtkrachten gereactiveerd in het meer van Godin Isais nabij Untersberg:

Er is een stuk Cintamani steen teruggebracht naar Untersberg. Godin Isis is nu de energie van heel Europa aan het harmoniseren middels de Untersberg vortex.

Vertaald door Veronica

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: