RSS

Cobra: Update over de Val van de archons, 12 januari 2014

Er is een zekere belangrijke operatie van de Lichtkrachten achter de schermen gaande onder strikte geheimhouding. Insiders zijn geïnstrueerd om geen significante intel vrij te geven totdat dit is voltooid. Dat is de reden waarom ogenschijnlijk “niets” gebeurt, behalve over de gebruikelijke Fukushima en Dinar / RV hype.

Het enige dat ik over deze operatie kan zeggen dat het is gerelateerd aan de verwijdering van alle overgebleven archons van de planeet, en het is ook gerelateerd aan de ware oorzaak die het in de eerste plaats mogelijk heeft gemaakt dat het duister zich miljoenen jaren geleden door de galaxy heeft kunnen verspreiden.

Op de fysieke laag woont de huidige archon leider nu in een kleine provinciestad niet zo ver van Rome. Hij kwam in 1995 naar de Aarde via een portaal in een diep ondergrondse militaire basis nabij Verona, om de ascentie en het planetaire bevrijdingsproces te voorkomen dat toen in volle kracht was, en om de Kongo archon invasie in 1996 voor te bereiden en te organiseren. Hij behoort duidelijk niet bij oude Italiaanse zwarte adel. Maar hij is heel goed met ze verbonden en met het jezuïetennetwerk middels de volgende drie belangrijkste communicatie nodes:

http://www.orderofmalta.int/around-the-world/10689/holy-see/?lang=en

http://orderofmalta-malta.org.mt/wp/wordpress/home/

http://www.smomembassytoslovenia.org/contactus.html

Zijn rol is nu om de quarantainestatus van de planeet Aarde in stand te houden en om te voorkomen dat bepaalde dingen gebeuren.

De belangrijkste archon zwarte adel families waar nu nog aandacht aan kan worden geschonken zijn Farnese, Orsini, Aldobrandini en Chigi.

De Farnese familie is de hoofdarchitect van de cabal aangezien zij de jezuïeten hebben gecreëerd, met een beetje hulp van de Borja familie, in het jaar 1540. Onmiddellijk daarna hebben zij hun eerste Pentagon gebouwd in Caprarola nabij Rome:

In hun »kaartenkamer« binnen dat gebouw hebben zij de bestemming van de wereld gevormd tijdens de 16e en 17e eeuwen:

Het is interessant op te merken dat de wereldkaart van de 16e eeuw Antarctica laat zien, dat officieel was “ontdekt” in 1770. Rond die tijd hadden de Farnese besloten om jezuïet Adam Weishaupt te gebruiken om de illuminatie te creëren, de Rothschilds aan de macht te brengen, en de Farnese zetel van macht naar Washington DC te verhuizen. Zij hebben daar hun tweede Pentagon gebouwd. Het is ook interessant om te zien dat Larry Farnese, een lid van de familie, een senator is:

http://www.senatorfarnese.com/

De Orsini familie heeft een zeer sterke verbinding met het reptillian ras en is de belangrijkste verbindende schakel tussen de fysieke en niet-fysieke archons. Zij zijn degenen die het pact creëerden tussen het reptillian ras en de Romaans katholieke kerk. Lange tijd geleden was hun hoofdportaal in de ondergrondse tunnels onder Pitigliano. Dat systeem van tunnels ging helemaal door naar Orvieto en in ondergrondse kamers onder Orvieto hebben zij het Vaticaanse goud opgeslagen. De Orsini familie verloor veel van hun macht in mei 2010 in een belangrijke operatie van de Lichtkrachten met de codenaam Mission Blue Shield.

De Aldobrandini familie bevat leden van de oorspronkelijke groep die ervoor kozen om afscheiding van de Bron te ervaren miljoenen jaren geleden. Zij hebben geheime documenten in hun bezit over het bestaan van Atlantis en fragmenten van rituele van Atlantische mysteriescholen. Deze familie is zich bewust van het belang van de Godinnenenergie. Er is een bepaald feit over deze familie dat publiek zal worden gemaakt na de Event en dat veel mensen zal verrassen.

De Chigi familie zijn bankiers voor de jezuïeten en zij controleren Banca Monte dei Paschi de Siena. Zoals ik meer dan een maand geleden stelde is de Oosterse Alliantie hun financiële machinaties aan het verstoren en hier zijn de resultaten:

http://goldenageofgaia.com/2013/12/the-worlds-oldest-bank-is-on-the-brink-of-collapse/

Al deze families zijn snel macht aan het verliezen en de cabal is steun aan het verliezen die eeuwen lang hun ruggen heeft gedekt. Daarnaast is de cabal nu hier bezorgd over:

http://etheric.com/g2-cloud-likely-contain-star-increased-chance-core-explosion/

Dit is de reden dat veel mensen binnen de cabal structuur zich aan het voorbereiden zijn voor het einde van de huidige civilisatie en schuilplaatsen bouwen. Alle hoog niveau intel over Galactische centra activiteit, vooral in het maart tot mei tijdvak, moet nu nog geclassificeerd blijven.

De Oosterse Alliantie maakt grote vooruitgang, vooral in China, verwijdert cabal handlangers uit posities van macht en reformeren het systeem:

http://www.nation.com.pk/international/11-Jan-2014/over-182-000-corrupt-officials-punished-in-china

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/asia/china/10561434/China-abolishes-its-labour-camps-and-releases-prisoners.html

http://thebricspost.com/china-announces-new-private-banks/#.UtMCEvuNvGc

Bepaalde operaties van de Lichtkrachten zullen in een week of zo zijn beëindigd en de dingen zullen beginnen vooruit te gaan en meer intel en goed nieuws kan wellicht spoedig worden gemeld.

Op de niet-fysieke lagen gaat de verwijdering van archons, hun handlangers en hun technologieën door. Een van de gebieden waar goede vooruitgang is gemaakt is de verwijdering van etherische infrasound technologie wat de mensen trillingsfrequentie onderdrukt.

In de afgelopen maand is meer dan twee derde van deze technologie verwijderd. Etherische scalar apparaten kunnen fysieke infrasound produceren dat kan worden gemeten. In twee onafhankelijke metingen van het ambiente geluid in de natuur kun je zien dat de ambiente infrasound tot 100 Hz omhoog gaat tot 35 dB boven het ambiente geluid in andere frequenties. Je kunt ook een curieuze ultrasound piek zien bij 10 kHz in een meting en 15kHz in de andere. Zij corresponderen met etherische ultrasound netwerk wat de breinactiviteit scant:

De intensiteit van de etherische infrasound en ultrasound is gesteld om net onder de gehoorgrens te blijven van een doorsnee menselijk wezen, om te voorkomen dat mensen er nieuwsgierig naar worden en zich realiseren dat er iets vreemds gaande is. Je kunt zien dat de waargenomen mensen gehoor grafiek behoorlijk lijkt op de grafieken hierboven.

Sommige mensen zijn toch in staat om dat infrasound te horen en sommigen zelfs de ultrasound frequenties, en veel onderzoekers noemen dit de Taos hum. Deze hum was opgenomen met professionele geluidsapparatuur en het klinkt als dit:

https://jumbo.iskon.hr/dl/c2dbd730-5a9e-400d-8734-ef0de30abd08

Verwijdering van deze technologieën en structuren heeft veel hard werk door de Lichtkrachten nodig, aangezien de archons hun niet-fysieke controlenetwerken gedurende de laatste 25.000 jaar verbeterden. Het zal veel minder dan 25.000 jaar vergen om dit alles te ontmantelen, maar wees niet ontmoedigd als er een paar maanden voorbij gaan zonder enige zichtbare doorbraken. Er zullen spoedig genoeg resultaten zijn en in de tussentijd kun je dit zeer informatieve artikel lezen:

http://www.ascensionhelp.com/blog/2013/11/21/tell-the-lords-of-karma-that-you-are-sovereign-no-longer-a-lightworker-part-2/

Vertaald door Veronica

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: