RSS

Uit de interviews met Cobra: onderwerp De Event

Website: http://esaccoalition.org/matrix-faq/
Onderwerp: The Event
Subonderwerp: The Event – After

N.B. Elk fragment uit een interview is gescheiden door een lijn, zoals hieronder:
———-

Onderwerp: The Event

“Rob – ….. het antwoord mensen is op de website voor degenen onder jullie die lezen. Maar wij hebben veel nieuwe luisteraars die niet op http://www.prepareforchange.net (PFC) zijn geweest, waar je moet gaan kijken en lezen (nb: de NL versie is http://nl.prepareforchange.net/). Je zou het boek moeten kopen met de titel The Event, via Cobra’s of mijn website, of PFC. Dat zal je een geweldige achtergrond geven over wat er gaande is.

—ref rp0814″

———-

Elizabeth. Beschrijf de Event voor degenen die dit voor de eerste keer horen ….
Cobra: OK, Ik zal het kort beschrijven.

  • Het eerste aspect van de Event is de reset van het financiële systeem. De reset van het financiële systeem zal de huidige onbalans eindigen die een van de belangrijkste bronnen van lijden is op de planeet. Het nieuwe financiële systeem zal transparant zijn en eerlijk voor iedereen.
  • Het tweede aspect van deze reset is de arrestatie van de leden van de controlerende machten van de cabal, van die mensen die feitelijk de mensen in slavernij hielden gedurende al deze eeuwen.
  • Het derde aspect van de Event is dat eindelijk de waarheid naar buiten zal worden gebracht door de massa media, de waarheid over de planetaire situatie, de waarheid over onze geschiedenis, de waarheid over UFO’s, over buitenaards contact, over vrije energie, over de ware fysica, over alles – zal eindelijk aan de massabevolking worden vrijgegeven.

Er zal ook het niet-fysieke aspect van de Event zijn, wat een flits zal zijn, de golf van energie die komt van de galactische centrale zon. Veel mensen die meer spiritueel bewust zijn zullen in staat zijn om die flits te voelen. Dat zal een begin zijn van een proces van massa ontwaking dat door de mensheid gaat na de Event.

E: Dus we kunnen vaststellen dat niemand van ons dezelfde zal zijn na de Event.

C: Niemand van ons zal dezelfde zijn. Het zal verder gaan dan onze verwachtingen.

E: Het is zo bijzonder om dit soort informatie te horen.

—ref ew1113

———-

(Alfred) … kunt u ons laten zien wat de Event is en het min of meer uitpakken voor ons?

(Cobra) De Event is het moment van de doorbraak – het moment van bevrijding. Onze planeet is in de quarantaine status geweest voor de laatste 25.000 jaar. Deze status is de mensheid opgelegd door de negatieve buitenaardse rassen. Dus we hebben in een gesloten systeem gezeten en overeenkomstig de fysica neigt een gesloten systeem ertoe om entropie te ontwikkelen, meer en meer chaos. Dit is precies wat wij nu op deze planeet hebben.

Als je een levend organisme in een kleine doos stopt zal het beginnen te ontbinden en dit is wat er gebeurt met de mensheid – we waren opgesloten in deze kleine box voor een veel te lange tijd. Dus de Event is het moment dat de box zal worden geopend. Het eerste licht begint binnenin te schijnen en laat zien wat er is.
Dan moeten we gaan uitzoeken wat er in de box is. We moeten het gedeformeerde verwijderen, tegennatuurlijke delen van de mensheid. We moeten de rest van de mensheid helen. We moeten het ecosysteem restaureren en dit alles zal worden gedaan in een partnerschap met de positieve Lichtkrachten die nu voorbij de oppervlakte van deze planeet zijn. Zij zullen zich achter de schermen bevinden. Zij zullen niet op de voorgrond treden. Zij zullen adviseurs zijn, leraren, instructeurs, maar zij zullen niet als eerste een actieve rol spelen.
De mensheid zal nog steeds zijn eigen lessen moeten leren en zijn eigen bestemming vormen. Zij zullen support en leiding krijgen ja, maar dit zal niet gebeuren zonder de actieve participatie van elk menselijk wezen.

—ref aw1213

———-

Elizabeth: Ik vraag mij af welke voorbereiding wij kunnen doen voorafgaand aan de Event. Wij verwachten het, we leren erover …. hoe kunnen wij beginnen om te helpen deze informatie te integreren en het te delen op manieren die niet ieders scepsis en zo opwekt? U weet heel goed wat het klimaat van opnemingsvermogen is dat bestaat over delen van deze informatie. Wat is een goede manier om een fundering te bouwen waarin het kan gebeuren?

Cobra: O.K.  Het zou het beste zijn om te beginnen met het financiële systeem, omdat bijna iedereen op deze planeet zich ervan bewust is dat er iets verkeerd is met het huidige financiële systeem. Er is een groep van wat ik zou noemen centrale bankiers die het financiële systeem op de planeet controleren. En ik denk dat de meeste mensen dit zullen willen accepteren als een feit. We kunnen daarvandaan beginnen. Van dat punt kunnen wij de mensen onderwijzen over de natuur van deze controle en dat het zich uitbreidt voorbij het financiële systeem, want dezelfde groep die de financiën controleert, controleert de massa media, en controleert de hele informatie van de mensheid. We kunnen daar verder gaan.

Dus we kunnen beginnen de mensen te leren dat er ook goede krachten op de planeet zijn die aan het werk zijn om tegenactie te geven aan het plan van deze controleurs, feitelijk om de mensheid te bevrijden, en de Event is feitelijk de culminatie van hun plannen. En, uiteraard, is het heel natuurlijk om te begrijpen dat hun plannen geheim waren in het verleden want het is een oorlog tussen Licht en duister. En nu zijn we dichterbij aan het komen bij de feitelijke bevrijding zelf, dat we dichterbij komen bij de uiteindelijke overwinning, er komt meer en meer in de publiciteit. En er zal bewijs zijn wanneer de tijd er rijp voor is.

—ref ew1113

———-

Vertaler: Altijd ervan uitgaand dat ons publiek niets weet en niets weet over de Event, kunnen we hen wat vertellen, waar de Event over gaat, wat het is?

Cobra: Ok. De Event is feitelijk de uiteindelijke doorbraak op de planeet, de uiteindelijke overwinning van het Licht op de planeet. Op de fysieke laag zal het de reset zijn van het financiële systeem. Het zal de arrestatie zijn van deze leden van de cabal die de mensheid onder controle hielden. Het zal het vrijgeven zijn van informatie over vrije energie, over de geheime ruimteprogramma’s, en andere zaken.

—ref gx1113

———-

Korte geschiedenis

(Alfred) Ik snap het. Nu over dit Event, dit is iets dat sommigen van ons in deze beweging of deze gemeenschap al voor decennia volgen. Ik weet dat in de tachtiger jaren sommige groepen waar ik deel van uitmaakte het op dat moment noemden “de kosmische verandering”. Het is waar er een virtuele paradigma shift zou zijn, en het zou heel snel komen. Dus het is een concept dat al langer bestaat en ik kan mij herinneren “Oh, het zou gebeuren in de 70er jaren, het zou gebeuren in de 80er jaren”. Dus kunt u ons nu vertellen over de Event in de huidige tijd, 2013 / 2014.

(Cobra) Ik zou eerst wat willen uitleggen over de achtergrond. Deze zogenaamde Event of …. wat was uw naam ervoor?

(Alfred) Toen ik voor het eerst te maken kreeg met het concept begin 80er jaren was het de kosmische verandering. Dat was niet mijn naam, maar het was een naam die groepen die werkten voor iets zeer gelijkwaardigs eraan hadden gegeven.

(Cobra) Feitelijk was dit genoemd de ‘Shift of the Ages’, eeuwen geleden, door de mysteriescholen, en het was bekend dat er een moment zou zijn van een drastische doorbraak voor de planeet Aarde. De exacte timing was niet bekend maar het symbolische jaar was altijd bekend als het jaar 2000 – een symbolisch getal dat honderden en honderden jaren geleden was gegeven. De mensen verwachtten dat dit zou gebeuren. Het is niet mogelijk om het exacte moment te voorspellen door de vrije wil van iedereen die erbij is betrokken.

Na de tweede wereldoorlog heeft de Galactisch Confederatie ervoor gekozen om sommige mensen op de oppervlakte van de planeet te benaderen om hen meer details te geven over dat plan, vooral na 1953 waren er veel fysieke contacten. En terwijl wij het jaar 2000 naderden kwamen wij er heel dichtbij. Deze mensen probeerden toen om deze verandering te faciliteren en velen wensten dat het zou gebeuren, maar natuurlijk was het niet mogelijk. Maar toen, terwijl wij het jaar 2000 naderden, kwamen we er heel dichtbij. Toen de archons, de controlerende machten, zich realiseerden dat wij op het punt stonden om de planeet te bevrijden creëerden zij de laatste mogelijke blokkade, wat de zogenoemde Kongo invasie was die plaatsvond in 1996.

In die tijd zijn veel van de negatieve buitenaardse rassen de ondergrondse gebieden in de bovenste korst van de planeet binnengestroomd, vooral door diep ondergrondse militaire bases op de fysieke laag, en ook op de hogere lagen waren er veel reptillians die binnenkwamen op de etherische en astrale lagen. Dus dit is wat er gebeurde in de laatste twee decennia en nu gaan wij het punt bereiken waar de meeste van de consequenties van deze invasie verwijderd zullen zijn. Dus we zijn het omslagpunt aan het naderen. En dit is de reden waarom wij spreken over de Event in de nabije toekomst. Ik zal u geen data geven omdat dit alleen maar speculatie zou zijn.

—ref aw1213 (see General Vortex/Portals: Congo Invasion of 1996)

———-

Overzicht

(Alfred) Nu we dit hebben vastgesteld, voor het kwadrant van de geesten van de luisteraars om hen gesetteld te krijgen, ontvouw alstublieft wat de Event is, en je zult dit in de komende tijden zich zien ontvouwen.

(Cobra) O.k. De Event heeft fysieke en niet-fysieke delen. De fysieke delen zijn; eerst de reset van het financiële systeem. De reset van het financiële systeem zal elektronisch gebeuren. De Resistance Movement heeft al een virus in het computernetwerk gestopt dat de belangrijkste banken in het huidige financiële systeem met elkaar verbindt. Zij kunnen op afstand een shutdown van het banksysteem triggeren en dit is wat zij zullen doen.

De reden dat zij dit zullen doen is dat de cabal hierdoor niet in staat zal zijn om toegang te hebben tot fondsen voor hun operaties. De tweede reden is dat het gehele financiële systeem moet worden gereset. Deze reset zal een paar dingen inhouden: het afschrijven van de meeste schulden op deze planeet die een kunstmatige creatie waren, implementatie van controles en balansen om te verzekeren dat het nieuwe financiële systeem eerlijk zal zijn en transparant, en de ontmanteling van bepaalde instituties die niet werkten voor het welzijn van de mensen. Een voorbeeld is de Federal Reserve, die zal worden ontmanteld.

Als de banken opnieuw openen; deze banken die zullen overleven zullen het nieuwe financiële systeem volgen. mensen die geld op de banken hadden die er onderdoor zijn gegaan zullen een restitutie van hun geld ontvangen door de onderpandrekeningen. De onderpandrekeningen bevatten simpelweg geld dat door de cabal was gestolen van de wereld, en het is een enorme hoeveelheid geld. Dit geld zal aan de mensen worden teruggegeven, iets ervan rechtstreeks en iets ervan door bepaalde projecten die de economie zullen aanjagen, nieuwe technologieën zullen brengen en nieuwe economieën laten groeien.
Dit is wat gebeurt op de fysieke laag. Er zullen ook arrestaties zijn van de cabal. De wetshandhaving agentschappen rondom de planeet zullen degenen arresteren die misdaden tegen de mensheid hebben gepleegd. De Resistance Movement heeft al het bewijs over alles dat gebeurde. Niets zal worden verborgen.

Degenen die verder zijn gegaan dan wat getolereerd en geaccepteerd kan worden in een geciviliseerde gemeenschap zullen wat moeilijke vragen moeten beantwoorden. Er zullen geen jachtpartijen zijn maar er moeten eerlijke rechtszaken zijn, en er zal wat balanceren nodig zijn zodat de menselijke gemeenschap kan helen en vooruit kan gaan in de nieuwe eeuw.

Op de niet-fysieke lagen zullen we enorme energiegolven hebben die komen van de Galactische Centrale Zon. Degenen die meer spiritueel georiënteerd zijn zullen in staat zijn om dat te voelen. Het censorschap en controle van de media zal worden verwijderd en echte informatie zal komen door de massa media kanalen. Dit is heel belangrijk omdat de massa’s reageren op de massa media. Wanneer de massa’s beginnen te ontwaken, dan kunnen wij een planetaire transformatie hebben. Dit zal de condities opzetten voor het eerste buitenaardse contact.

—ref aw1213

See Light Forces: First Contact
See Light Forces Sightings and Landings – The Event/After

———-

(Alfred)  Dus kunt u ons verder meenemen in de ontvouwing van de Event en beschrijven hoe u deze verschillende krachten ziet moduleren en voorwaarts bewegen naar 2014.

(Cobra) Om verschillende redenen kan ik geen tijdframes geven, want de menselijke geest heeft de tendens om gebonden te worden aan een bepaald tijdframe. Het is een hele dramatische situatie op dit moment en dingen kunnen elk moment veranderen. Het kan nog steeds behoorlijk wat tijd vergen, maar het kan ook in een minuut veranderen. Bijvoorbeeld, ontwikkelingen die dit afgelopen weekend plaatsvonden waren maandenlang niet verwacht dus dingen die gewoonlijk maanden vergen hebben plaatsgevonden in het tijdsbestek van een paar uur. Het ging werkelijk heel erg snel.

Ik verwacht de uiteindelijke overwinning heel snel te gebeuren. Wanneer het begint zal niets of niemand in staat zijn om het te stoppen. Het zal iedereen bij verrassing nemen. Het zal niet van tevoren worden aangekondigd en het moet zo gebeuren, vooral om de cabal te verhinderen om tegenmaatregelen te nemen. Zij zullen volledig verrast worden. Het sleutelelement hier is dat de Lichtkrachten de controle overnemen over de massa media, want dit is wat het menselijke bewustzijn vormt op dit moment op deze planeet. Alleen zo kunnen menselijke wezens klaar zijn voor het eerste contact.

—ref aw1213

———-

Algemeen

Alexandra –  Terugkomend op het oorspronkelijke ding – De Event. “Er zal geen levende ziel of dier of insect of creatuur of plant, alles dat leeft, er zal niets zijn dat er niet door wordt geraakt. Zij zullen er niet doorheen slapen. Zij kunnen niet doorgaan met televisie kijken. Het zal ons allemaal beïnvloeden.” Hoe Cobra, ziet u de dag van de Event. Hoe ziet u het zich ontvouwen?

COBRA  – Er zal zeker een spiritueel aspect zijn. De mensen zullen het waarnemen op hun eigen vibrationele frequentie. Het fysieke aspect zal niet te ontkennen zijn. Er zullen aankondigingen zijn in de massa media. Het financiële systeem zal worden stilgelegd. Dit zal een enorm iets zijn voor de mensen. Er zullen informatielekken zijn langs de massa media vanaf de eerste dag, om de massa’s te onderrichten. Dit is heel belangrijk. Er zullen informatielekken zijn. Vanaf de eerste dag. De mensen zullen drastisch beginnen te ontwaken.

Alexandra – Het voelt zo dichtbij. Er zijn veel goede overwinningen van het Licht geweest.   (Yes)

—ref am1013a

———-

Rob – …Ik ben het met u eens dat de spirituele krachten op enig moment zullen zien dat er zaken plaatsvinden. En dit is het dilemma. We spraken hier eerder over. We hebben een situatie waar we al deze verschillende facties hebben met al deze verschillende idealen die voortgaan. Hoe intenderen de Resistance en de Galactische krachten hiervoor om naar beneden te komen, en tot een uitleg? Uiteindelijk zal de hogere spirituele kracht zichzelf in de situatie brengen en verklaren als een leraar voor de klas. “Tap, tap, tap wereld, jullie mensen moeten samenkomen in eenheid hier en komen tot een soort van consensus op universele transparantie en overvloed voor de planeet”. Met al deze mensen in verschillende gebieden in geheime gemeenschappen, waar gaan de bijeenkomsten naar voren komen? Als wij dit niet voor elkaar krijgen op het menselijke element hier beneden, het lijkt zo ver uit elkaar. Wat is het plan van de Confederatie en de Resistance om werkelijk dit in te brengen om een einde te maken aan al dit geruzie, om het zo te zeggen, voor macht en controle, en het universele principe van overvloed toe te staan en tegemoetkoming en loyaliteit naar elkaar om naar voren te komen in ons financiële systeem.

Intel/Anti Corruption

COBRA – OK.  Wat zal gebeuren is dat op een zeker moment, wanneer het veilig genoeg zal zijn, zal de Resistance Movement simpelweg behoorlijk substantiële informatie geven aan bepaalde mensen op de oppervlakte en deze intel zal worden vrijgegeven voor deze bepaalde mensen op de oppervlakte, en dit zal de regels van het spel veranderen, want opeens zal deze informatie daar buiten zijn en voor iedereen zichtbaar. Al deze groepen die nu hun achterdeur deals hebben… dit zal niet langer kunnen worden toegepast omdat dingen zullen veranderen en een intel vrijgave van deze natuur kan de regels van het spel voor iedereen veranderen.

Rob – Heel goed. Dus deze intel zal feitelijk, voor sommige van deze individuen die wellicht wat persoonlijke agenda’s leren, zij kunnen feitelijk in het licht, in de onthulling van deze nieuwe informatie, hun acties en hun gezichtspunten bijstellen naar een hoger doel. Klopt dat?

COBRA – Nee, wat zal gebeuren is dat mensen zullen …. het begrijpen van de massa’s zal zo zijn dat deze manipulaties niet langer mogelijk zullen zijn, omdat de mensen erdoor heen zullen zien.

Rob – Ja, veel mensen zien door veel van de situaties. Hier zijn veel mensen die geloofden dat 9-11 …. ik bedoel het percentage is nogal hoog dat hier iets gaande is en er gebeurt niets. Is dit deel van onze onthulling van open declaratie van de Resistance Agartha netwerk of de Confederatie. Zou dat daar deel van zijn?

ET Disclosure

COBRA – Ik zal zeggen dat er intel zal zijn over het buitenaardse leven, en als dit naar buiten komt zal geen groep in staat zijn om de openbaarmaking nog langer te vertragen en dit, uiteraard, zal serieuze implicaties hebben in het financiële systeem. Dus veel dingen die nu mogelijk zijn zullen opeens niet langer mogelijk zijn voor deze groepen.

Rob – Yea, het gaat heel interessant zijn hoe ze dit gaan doen omdat ik aanneem dat het een top geheime operatie is, maar op dit moment in de tijd zouden zoveel mensen reageren in angst met de controle van de mainstream media. Dit komt na de arrestaties, correct?

Plannen voorafgaand aan de arrestaties

COBRA – Nee. Dit kan gebeuren voor de arrestaties. Ik ga niet op de details in, maar er zijn wat plannen om bepaalde dingen te doen voordat de arrestaties plaatsvinden, voor de Event, want het duurt eenvoudigweg te lang en de Resistance zou voorwaarts willen duwen dat bepaalde dingen gebeuren voor de Event. Ik kan geen enkele belofte doen, maar zij hebben er ook genoeg van. Zij willen niet langer wachten. Zij willen sneller bepaalde dingen triggeren. Opnieuw, ik zal niet op de details ingaan, maar dit is hoe het gaat werken, maar bepaalde plannen zijn onderweg.

Rob – Wel, dat is goed nieuws. Ik dacht altijd zoiets als laat iets zien. Dit zou ons verder kunnen duwen, wat van de militairen die op het hek zitten die informatie hierover krijgen. Het zou ze een ander niveau van begrip kunnen geven over de realiteit, ja?

COBRA – Ja, natuurlijk..

—ref: rp1115b

———-

Proces bespreking

AM: Nu Cobra, toen u voor de eerste keer uw conferentie had, in New Port Beach, had u een heel specifiek uitgewerkt plan over hoe het hele Event proces en het ontvouwen zou plaatsvinden, en ik geloof, het was rondom december – misschien kunt u mijn geheugen opfrissen, u zei dat dingen zijn veranderd. En het voelde niet alsof het een hele gladde transitie zou zijn. Veel mensen vragen zich dit af, bent u het ermee eens, en als u dat bent, wat is het nieuwe plan waarvan u denkt dat het gaat plaatsvinden.

Cobra: Okay, het basisplan blijft hetzelfde. het betekent gewoon dat er meer elementen in het plan zijn die we niet eerder hebben vrijgegeven. Het basisplan is nog steeds hetzelfde. Wat waar is, is dat de transitie wellicht niet zo soepel zal zijn als waarop we hadden gehoopt. Dat is een mogelijkheid.

AM: En wanneer u zegt “niet zo soepel als waarop we hadden gehoopt”, heeft u het er dan over dat we rellen in de straten zouden kunnen hebben?

Cobra: Wij zouden meer instabiliteit kunnen hebben, rellen in de straten, mensen die gek worden, problemen in de voedselketen, dit soort dingen, het is mogelijk. De Lichtkrachten werken eraan om al deze instabiliteiten te verwijderen in de [moradal ?] ruimtetijd voor de Event, maar op het moment zijn nog niet alle problemen opgelost. Vooral als wij de Event wat eerder moeten triggeren, wat ook een mogelijkheid is.

AM: Okay, en bent u het er nog steeds mee eens dat we een of twee weken plat zullen liggen, zonder toegang tot fondsen, of moet dat worden verlengd.

Cobra: Ik denk dat dit deel hetzelfde blijft, dit verandert niet veel.

AM: Okay cool.

—ref 0314

———-

….. Wat over zijn commentaar over de Washington DC politici groep. Hij zei dat zij zich erg bewust waren van de ondergrondse bases. Zij zijn allemaal overgenomen. Alle politici zijn heel erg bang voor hun toekomst.  (Dat is waar.)   Ik dacht dat dit echt indrukwekkend was. Hij specificeerde heel veel, een heel gedetailleerd verslag over hoe te VS te bevrijden. Hij zei om 12 Federal Reserve bankbranches te bezetten en nationaliseren, om senaat en congres te controleren, en al degenen die zijn omgekocht arresteren. Vervang Supreme Court rechters die de frauduleuze verkiezing van George Bush jr. hebben toegestaan. Gooi de VS van Amerika corporatie plat en herstel de republiek. Nationaliseer elke bank die frauduleuze derivatenhandel heeft uitgevoerd. Verwijder alle militaire en agentschap personeel dat is omgekocht. Schrijf alle schulden af, publiek en privaat. Start met het opnieuw opbouwen van de VS met een door de regering uitgegeven munt. Is dat zo ongeveer hoe u de nieuwe PFC gemeenschap zou definiëren waar wij allemaal naar uitkijken?

Cobra – Fulford beschreef een deel van het plan vóór de Event, en heel kort na de Event.

—ref am0214

———-

Voorbereiding

Judi – Ik heb wat vragen van George. George zou willen weten of het nog steeds noodzakelijk is in het geval van de Event om voedsel en watervoorraden aan te houden.

COBRA – Ja, dit deel van het plan is niet veranderd. We hebben nog steeds die periode waarin de mensen voorbereid moeten zijn op verstoringen in de distributiekanalen.

—ref pc0215

———-

Vertaler: de volgende vraag had te maken met de respons, hoe wij ons zouden kunnen voorbereiden voor de Event. We zijn geadviseerd om wat voedsel en water in voorraad te hebben, wat geld, en ons tanks gevuld, voor een eventuele interruptie van services. We hebben deze vraag, weet u, de meeste mensen weten niet af van de Event, dus het lijkt niet erg juist dat sommigen van ons voedsel en water apart hebben staan en de rest niet. Zou het niet beter zijn om een meer vijfdimensionale respons te hebben op enige manier, of wat kunt u hierover zeggen?

C: Dit is het beste wat degenen op de oppervlakte van de planeet kunnen doen en wij kunnen geen soepele overgang voor iedereen verzekeren als de oppervlaktebevolking niet meewerkt. Dit is feitelijk, er was veel goddelijke goedgunstigheid voor de mensheid. En de transitie zal zo soepel zijn als het zal zijn, en als ze het beter zouden willen hebben dan moeten ze meer meewerken.

Vertaler: Ok, bedoelt u het in voorraad houden van voedsel en water en dit soort zaken op de fysieke laag, bedoelt u meer meewerken?

C: In het bevrijdingsproces als de mensen niet verder ontwaken….. als zij meer bewust zijn zou het makkelijker zijn om een meer vijfdimensionale respons hierop te hebben.

—ref gx1113

———-

Website Info/Disinfo (Over het Event Proces)

Rob – Heel goed. Dit mensen, zoals Cobra als zo vaak heeft aangegeven, is een tijdelijke transitie als de mensheid is geheeld en de na-Event openbaringen duidelijk zijn. De wetten van creatie en genezing van mensen vinden plaats, het begrip van het gebruik van energie en krediet zal veranderen naar een geldloos systeem. Dames en heren, dit is een nogal lange post. Veel mensen hebben mij gevraagd om aan Cobra vragen te stellen over verschillende zaken. Hij heeft geen tijd om al deze dingen te lezen.

Er was er een in het bijzonder die iemand mij zond. Ik vroeg vóór het interview aan Cobra of dit waar was. Het had in feite zo’n 19 aandachtspunten die allemaal iets bevatten met betrekking tot de Event. In feite, ik heb het gevoel dat het rechtstreeks was overgenomen van Cobra’s informatie over de Event. Sommige van de punten zijn: nieuwe presidentiële congres verkiezingen binnen 120 dagen na de Nesara aankondiging. Het claimt dat op een avond in maart 2000 een geschreven quorum was overhandigd door een Delta Force Navy Seals aan 15 leden van de VS senaat en VS House die waren gesponsord en co-sponsors van Nesara. Zij waren onmiddellijk geëscorteerd door Delta Force en Navy Seals naar respectievelijke stemkamers waar zij Nesara hebben bekrachtigd. Deze 15 leden van congres waren de enige mensen die het wettelijk recht hebben om kantoor te houden overeenkomstig het 13e amendement. Het gaat in op bepaalde dingen die min of meer waar zijn.

Dames en heren, Cobra heeft aangegeven dat dit niet heeft plaatsgevonden. Alhoewel; wat van de informatie hierin maakt de vrijgave mogelijk van meer dan 6.000 patenten, het vestigen van vrede door de hele wereld, het stoppen van alle agressieve VS militaire krachten wereldwijd, het herstellen van financiële privacy, het elimineert de Federal Reserve. Dit is allemaal juist. Dit was gepost op een eerdere ‘White Hat’ site die nogal vijandig is geweest en feitelijk een combinatie is van verschillende individuen, waarvan een verondersteld is te zijn overleden in Mexico na de kidnap van zijn kind, maar er zijn andere mensen die hebben de breuk hebben opgevuld. Dit is waarschijnlijk een misinfo – disinfo.

COBRA – OK. Ik zal het uitleggen. De meeste van deze informatie komt van de Lichtkrachten maar is …. bepaalde aspecten zijn geïnfiltreerd in deze post. Ik zou zeggen de algemene info over de Nesara Wet is juist, maar er zijn bepaalde feiten die erin zijn opgenomen die niet kloppen.

Rob – Ja, dat is de disinfo, dat was waar ik het over had. Dank u hiervoor. Ik zal deze website helemaal niet aanprijzen.

—ref rp1114

———-

Poll

Rob – OK. Een paar maanden geleden heeft u gepeild hoeveel mensen klaar zijn voor de Event. Wanneer de Event verondersteld wordt plaats te vinden, wanneer het verwacht te gebeuren – wat was het doel van deze poll en wat is ermee bereikt?

COBRA – Het doel van deze poll was om vast te stellen de opinie van de oppervlaktebevolking over de Event zelf, en natuurlijk was het heel belangrijk omdat de menselijke vrije wil moet worden gerespecteerd. In feite gaf het resultaat van de poll een bepaald groen licht voor bepaalde acties van de Lichtkrachten, vooral de verwijdering van de chimera groep. Dit heeft het proces nogal dramatisch versneld. Het gaat nu heel snel. Wij zijn 25.000 jaar van controle aan het verwijderen, 25.000 jaar van laag op laag cabal netwerken.

—ref rp0614

———-

(Alfred) Ik snap het. Heel, heel interessant, Dus nu kijk ik gewoon naar uw laatste update en u vraagt de mensen te stemmen en u zegt dat er een optie is. Een ontwerp van de Event is dat het niet zal plaatsvinden voordat de lagere astrale lagen zijn geschoond. Ben ik juist?

(Cobra) Ja, min of meer, ja.

(Alfred) En zo zegt u dat de eerste optie is om de Event zo snel mogelijk te triggeren omdat de RM, een speciale task force, heeft gevraagd of wij een poll kunnen houden om vast te stellen wat de opinie van de oppervlaktebevolking is over hun plan – vraagt ons, het grondpersoneel hier beneden: “de resultaten van de poll zullen niet de koers van hun acties bepalen maar geeft hen onbetaalbare feedback waarmee zij in staat zijn hun plan te verbeteren, en om de noden van de menselijke bevolking op de oppervlakte te accommoderen. De eerste optie is om de Event zo snel mogelijk te triggeren, alhoewel dit een ver maar potentieel groot risico op leven en de fysieke veiligheid van onszelf en onze geliefden zou kunnen zetten. En de tweede optie is, wacht op het veiligste moment voor de Event om te gebeuren, zelfs als dit betekent dat wij significant langer moeten wachten.” Waarom zou iemand de Event zo snel mogelijk willen triggeren?

(Cobra) Omdat vele menselijke wezens ontzettend lijden onder het huidige systeem van de cabal. Niemand helpt ze. Er zijn veel mensen met dodelijke ziektes en tegelijkertijd hebben wij genezingen voor al deze ziektes en de cabal onderdrukt ze. En wij kunnen door blijven gaan. Kinderen sterven van de honger. Als de Event plaatsvindt zal voor dit alles worden gezorgd. Dit zou een hele goede reden kunnen zijn waarom de Event zo snel mogelijk zou moeten plaatsvinden.

(Alfred) Juist, hoe voelt u daarover?

(Cobra) Mijn opinie is dat het moet gebeuren op het juiste moment en dat is vóór de niet-fysieke lagen zijn geschoond – misschien niet exact op dat moment maar wanneer alle factoren samenkomen moet het vrij snel zijn. Dus ik ondersteun deze speciale task force in hun eigen vastbeslotenheid. We zouden wellicht niet helemaal klaar kunnen zijn, maar we kunnen heel snel klaar zijn.

—ref aw1213

———-

Tijdslijnen / voorspellingen

(Alfred) Juist. Nu, een van de terugkoppelingen die ik constant hoor, en ik ben ervan overtuigd dat u ze ook hoort, is “oh, ze praten er altijd over en dan gebeurt het nooit”. Ik beschouw dat een elkaar napraten, maar het is een behoorlijk gemeenschappelijk napraten, en dat is heel ontmoedigend want het ontmoedigt iemand van het zelf posten van informatie. Hoe ga je om met dit napraten?

(Cobra) Het is feitelijk heel simpel. Het is een psychologische reactie op iets dat nooit eerder is gebeurd. Alles dat gebeurde in de menselijke geschiedenis moest eens voor de eerste keer gebeuren. Bijvoorbeeld, voordat de Mt. Everest was beklommen was het onmogelijk voor iemand om dat te doen. Hetzelfde is waar met de Event. Wanneer we voorbij een psychologische grens gaan, een onmogelijkheid en geloof systeem, creëren wij de doorbraak.

Ik kan geen bewijs geven over de Event omdat het nog niet heeft plaatsgevonden. Het bewijs zal de Event zelf zijn wanneer het gebeurt. Hetzelfde is waar over elke grote prestatie die iemand had in zijn leven. Totdat je er bent ben je er niet, en je kunt het niet bewijzen. Het is een psychologisch mind spel dat mensen spelen – het is niet belangrijk. Wat belangrijk is, is om onszelf te focussen op het doel, het nemen van een besluit en er zijn veel specifieke manieren om te manifesteren. Ons besluit, onze dedicatie en een herhaling van dit proces, zal resulteren in de manifestatie van ons doel. Dit is een wetenschappelijk feit. Maar het zou wat tijd kunnen vergen, dat is alles.

—ref aw1213 (keep on top)

———-

Rob – Wat is uw aanname, een percentage, dat de Event zal plaatsvinden voor 2020.

COBRA – OK.  Ik geef geen enkele tijdslijn en dat houdt ook in alle mogelijke voorspellingen.

—ref: rp1115b

———-

Rob – Yea. Iemand zei dat wij weten dat Cobra geen tijdslijnen geeft, maar Wilcock zei iets over 2016 als zijnde de eindtijd. Ik ben verrast dat hij een jaar tijdlijn gaf hiervoor. Zou u overeenstemmen of zou u zeggen dat er zeker veel variabelen zijn die een rol spelen en dat het mogelijk langer duurt.

COBRA – Ik zou zeggen dat de tijdslijnen die mensen geven zijn gebaseerd op hun geprojecteerde begrip van de situatie en de plannen van de groep waarmee zij in contact staan. Bijvoorbeeld, de Oosterse Alliantie heeft een doel datum van de eerste januari volgend jaar. Bepaalde andere groepen hebben bepaalde andere doeldata en sommige van deze doeldata vallen in het jaar 2016. Maar ik zal geen enkel commentaar geven over mijn perspectief over deze tijdframes. Ik geef geen enkele tijdlijn om verschillende redenen die ik al vele malen heb uitgelegd.

—ref rp0515

———-

Angel Eyes – Cobra, is er enige mogelijkheid dat wij wellicht het Event dit jaar zien gebeuren.

COBRA – Ja, die mogelijkheid is er.

—ref pc0215

———-

Rob – Sommige mensen wilden wat helderheid, zij volgen u voor een lange tijd. Ik persoonlijk voel dat de Event een goddelijke interventie is en een goddelijk spiritueel iets. En ook, u heeft gezegd dat de timing van de Event in handen ligt van de Resistance.

COBRA – Niet precies. De Resistance heeft iets te zeggen maar het finale woord zal komen van de Bron die het volledige overzicht heeft over de situatie.

Rob – Ja, u heeft gesproken over ‘ramen’ voor de Event alsof de astrologie ook een effect heeft en toen heeft u gezegd dat onze participatie een factor is en de wekelijkse meditatie kan de Event sneller laten komen.

COBRA – Yea. Dat is waar. Het is een interactie tuisen menselijk bewustzijn en de kosmos. Het gaat beide kanten op. Wij kunnen het proces versnellen en de kosmische energieën kunnen het proces ook versnellen.

Rob – Ja, het is een interactie van al deze dingen die zorgt dat het zal gebeuren. Iemand heeft ook gevraagd met betrekking tot de bewuste datum: is er enige mogelijke tijdlijn dat dit moet gebeuren. Iemand noemde 2025.

COBRA – OK. Ik zal geen enkele garantie tijdlijn geven om verschillende redenen. Een van de redenen heb ik al vele malen gegeven, de cabal moet deze informatie niet kennen.

Rob – Heel goed. We zullen het daarbij moeten laten. Ik respecteer dat. Als de cabal denkt dat zij kunnen doorgaan tot 2025 dan zullen ze hun best doen om dat te doen.

—ref rp0914

———-

Rob – …Ik wilde hier wat dingen hebben. Dit is een kleine Robbie ik tijd. Cobra zal zaken ophelderen. Ik rolde met mijn ogen toen u dit zei. Ik persoonlijk denk dat de Event een jaar is, anderhalf of twee. Misschien zelfs langer. Dat is mijn ding. Ik weet dat wij hier eerder over hebben gesproken. U zei, en dat heeft veel mensen opgefokt over u en uw ego. Ik krijg veel e-mails. Als niemand weet wanneer de Event zal plaatsvinden, waarom zou Cobra dan zeggen dat de Event er niet zal zijn in 10 dagen. #1. U heeft opgelicht over het feit dat niemand de tijd zal weten, niemand weet de dag. #2. Voor sommige mensen lijkt het alsof Cobra weet wanneer de Event zal gebeuren en hij gaat het niet zeggen. Kunt u commentaar geven op waarom u weet dat de Event niet zou gaan gebeuren in 10 dagen?

COBRA – Het is heel eenvoudig. Ik heb bepaalde intel die mij ervan overtuigde dat het niet mogelijk was dat de Event zou plaatsvinden in dat 10 dagen tijdframe. Ik heb dat gepost omdat er veel speculatie was op het internet over de RV op de 22e of 21e juli en veel speculaties over de Event, ‘die gebeurt vandaag of morgen’. Ik wilde alleen maar de mensen afkoelen, dat was alles. Het heeft niets te doen met mij of mijn reizen. Ik wilde gewoon wat perspectief geven. Ik weet de datum van de Event niet.

Rob – Prachtig. Ik denk … prachtig antwoord. Dank u hiervoor.

COBRA – Er is meer hierover. Als er bepaalde operaties van de Lichtkrachten gaande zijn kan ik voor zeker zeggen dat voordat deze operaties zijn afgerond de Event niet kan gebeuren. Ik krijg bepaalde intel van tijd tot tijd hierover.   (OK, heel goed)   Maar het is niet steen gebeiteld. Ik weet de datum van de Event niet.

Rob – Dat is goed, u heeft dat duidelijk gemaakt. Ik waardeer dat. Als u om u heen kijkt dames en heren, als u rondom de wereld kijkt. Als u denkt en kijkt langzaam naar de situatie over wat er gaande is. Wij zijn niet geheel klaar voor de Event. Ik denk dat het belangrijk is voor de mensen om dit te zien. Als je beter kijkt. Ik ben hierin nu voor 45 jaar betrokken. Van mijn persoonlijke perspectief heb ik een kalmere langere kijk hierop.

—ref rp0714

———-

Rob – OK, 2 andere vragen. Is er een verstrijkingsdatum voor de Event?

COBRA – Ik zou niet zeggen een verstrijkingsdatum maar er is een bepaald tijdraam wanneer de Event meer waarschijnlijk is en wanneer het is verondersteld en gepland te gebeuren. Wij zitten nu in dat tijdraam.

—ref rp0614

———-

Rob – Is er de mogelijkheid dat de Event niet zal plaatsvinden in onze levenstijd?

Cobra: Nee. Nee, nee. Nee, het zal gebeuren gedurende onze levenstijd. Natuurlijk, niet iedereen zal leven maar ik zou zeggen dat het overgrote deel van ons het zal meemaken.

…Ik zou een klein beetje willen toevoegen aan mijn eerdere antwoord op een van de gestelde vragen.

Rob – (OK)

COBRA – Ik zou zeggen het was een vraag over wanneer de Event zou gebeuren, en ja, het zal gebeuren in onze levenstijden, maar niet de levenstijden van iedereen want dagelijks sterven er mensen, maar voor het grootste deel van ons zal het gebeuren in onze levenstijd. Gewoon om dit antwoord te verduidelijken.

—ref rp0514

———-

Rob: Een andere vraag. Wij weten dat tijdlijnen veranderen en de zogenoemde menselijke realiteit, zoals wij het zien, verschilt overeenkomstig het collectieve menselijke bewustzijn. Is de voorspelling over de manier waarop de Event zal gebeuren op enige significante manier veranderd zoals het oorspronkelijk was gepland? Of hebben de tijdlijnen zich aangepast aan een meer zachte en rustiger benaderingsscenario ten aanzien van de sociopolitieke en financiële reset die we allemaal al enige tijd verwachten?

Cobra: Ok, het algemene plan is nog steeds hetzelfde zoals ik het twee jaar geleden heb gecommuniceerd. Dit is niet veranderd. Het enige ding dat veranderde was dat het wat langer duurt omdat de oppervlaktebevolking niet meewerkt zoals werd gehoopt, maar het algemene plan is nog steeds hetzelfde.

Rob: Het is duidelijk in een staat van flux natuurlijk met de wereldsituatie, en duidelijk met veel mensen daar die nieuw voor deze informatie zijn en die niet de achtergrond kennen. Zoals gebruikelijk, elk nu en dan met verschillende ‘ramen van gelegenheid’ krijgen mensen kriebels in hun broek en zij zijn teleurgesteld dat de dingen niet veranderen. Een andere grote vraag die wij krijgen van veel mensen is, en ik heb de mensen het antwoord erop gegeven, en zij zeiden gewoon dat zij het van u wilden horen. Denkt u dat de Event zal gebeuren in 2014? Zou u een percentage geven, is het mogelijk?

Cobra: Ik zal geen exacte tijden of data voor de Event geven. Ja, natuurlijk is het mogelijk dat de Event in 2014 zal gebeuren, maar ik geef geen enkele garantie.

Rob: Heel goed. Ik wist dat het dit zou zijn.

—ref rp0514

———-

Alexandra – 11 april. Heeft u gehoord dat er verondersteld was dat er een soort van aankondiging zou zijn gisteren. Dat kwam en ging. Weet u daar iets over?
Cobra – Feitelijk zouden er elke paar dagen aankondigingen zijn, maar dat zal niet gebeuren totdat de tijd er rijp voor is. Ik kan nu zeggen dat er geen aankondigingen zijn gepland voor 15 april.
Alexandra – OK.

Cobra – En de Event is niet gepland voor 15 april.

—ref am0414

———-

Alexandra – Hier is iets waar ik over struikelde. Bent u het ermee eens dat op 21 december 2012, toen iedereen verwachtte dat de Event zou gebeuren, was dit in basis het gevolg van het feit dat de oppervlakte van de planeet niet op een voldoende hoge vibratie was?

Cobra – Ik heb lang voor 21 december gezegd, toen iedereen verwachtte dat ascentie en eerste contact zou plaatsvinden, het zou nog niet gebeuren omdat de wereld er niet klaar voor was. Het is eenvoudigweg dat niet iedereen klaar was.

—ref am0214

———-

Elizabeth: Wij zijn geconditioneerd om te denken over lineaire tijd als een soort van treinschema waar wij op onze horloges kijken en zeggen, wanneer gaat het gebeuren? Maar het zit niet in dit framewerk.
Cobra: Er is een bepaald moment wanneer het zal gebeuren, maar zelfs wanneer ik het zou weten zou ik het niet zeggen, eenvoudigweg omdat ik deze informatie niet aan de cabal zou geven en natuurlijk, zij luisteren hiernaar. Zij hoeven het niet te weten.
E: Zij hoeven het niet te weten! Wel, betekent dit dat zij dit alles weten waar wij het over hebben, dat hun portalen worden geschoond, dat er die data zijn? Het geeft hen geen enkel voordeel om deze specificaties te kennen in dit stadium, nietwaar?
C: Weet je, ik zit in een hele delicate situatie. Ik kan gewoon intel vrijgeven dat meer voordeel geeft aan de Lichtkrachten dan het geeft aan de duistere krachten. Dus er zijn dingen die ik niet kan zeggen. Het is een hele delicate balans. We zijn nog steeds niet bevrijd. Daarna is het geen probleem, dan kan ik alles zeggen dat ik weet, maar nu nog niet.

—ref ew1113

———-

Vertaler: ok, dit is altijd de vraag. Iedereen wil altijd weten of we min of meer weten de Event, wij weten dat de tijd niet bekend kan zijn maar kunt u ons enige vorm van een tijdlijn geven? Ik weet dat wij nu een ‘raam van gelegenheid’ hebben en in de lente is er weer een, klopt dat?

Cobra: Ja, dit is alles wat ik kan zeggen over de tijd, niets anders.
V: Wanneer was het raam in de lente, ik herinner het mij niet. Dus dan kan ik het aan het publiek vertellen.
C: Het was feitelijk afgelopen jaar. Dit is het eerste raam van dit jaar.
V: Is er ook niet een waarover u het had in de lente, in april of maart?
C: Er was een activatie van het portaal op de 25e mei van dit jaar, maar er was nog geen mogelijkheid in dit jaar.
V: OK, en de volgende weten wij nog niet.
C: Ik zal niet speculeren over wanneer het zal gebeuren.

—ref gx1113

———-

Vertaler: Ah, Cobra, wij vroegen ons af wat u zou kunnen zeggen tegen de Lichtwerkers die zoveel voorwaarden hebben gehoord, zoveel vooruitzichten die nooit uitkwamen en nu twijfelen ze eraan of er werkelijk iets zal gebeuren.

Cobra: OK, de situatie op deze planeet, wij hebben vrije wil. En dit is niet gemakkelijk. Ik zou zeggen dat het vrijwel onmogelijk is om tijdvoorspellingen te doen over wanneer iets zal gebeuren. Dingen zullen gebeuren, maar ik denk niet dat iemand in staat is om precies te zeggen wanneer zij zullen gebeuren.

—ref gx1113
See  Universe Cosmic Events (Windows of Opportunities)

———-

@The Event: obstakels

Alexandra: .Is er op dit punt nog iets anders waarover u ons een update wilt geven? Voor deze week? Elke update.
Cobra : Ik zou eenvoudigweg willen zeggen dat er veel mensen zijn die zouden willen dat de Event nu plaatsvindt, en ik begrijp dit volkomen. Ik zou ze willen zeggen dat de Resistance Movement zich bewust is van de condities op de oppervlakte van deze planeet. De RM weet dat veel mensen niet in goede condities zitten. Er zijn veel mensen die nu assistentie nodig hebben. Zij weten dat het triggeren van de Event voor het optimale moment meer schade zou kunnen veroorzaken dan problemen oplossen. De cabal zou veel idiote dingen doen die niet bij voorbaat zijn voorkomen.

Alexandra:  U heeft dit vele malen gezegd.    (Ja, dat klopt)  Het is zo’n dunne lijn in hoe agressief de Lichtkrachten kunnen zijn zonder hele delen van de mensheid weg te vagen.
Cobra : Het is een hele delicate gijzelingssituatie. De bevrijdingskrachten zouden de gijzelaars vrij willen krijgen zonder ze te doden.
Alexandra:  Het is zo’n gesleur.

—ref am0114

———-

Strangelet Toplet Bommen / Plasma Veld

Rob – Wanneer deze allemaal zijn verwijderd, zal dat onmiddellijk de Event activeren?

COBRA – Ja.

—ref: rp1015

———-

Rob – Dus dat is zoiets als het kantelpunt; wanneer deze missie is volbracht kan de Event plaatsvinden.

COBRA – Volgens mijn intel is dat het laatste ding dat moet verdwijnen.

Rob – Juist, is er niets anders dat in de tussentijd kan opkomen?

COBRA – Dat is altijd mogelijk, want ik ben God niet. Ik zie niet alles, maar volgens mijn intel is het in basis mijn begrip dat dit het laatste is dat moet verdwijnen.

—ref: rp1015

———-

Rob – Zal de Event worden uitgesteld als de oppervlakte omstandigheden allemaal gesteld en klaar zijn, behalve dat het plasma scalar field nog niet volledig is geschoond? Zouden ze proberen om dat te fiksen totdat dit klaar is, het plasma veld moet zijn neergehaald voordat de Event plaatsvindt?

COBRA Feitelijk, het plasma field met de strangelet en toplet bommen is het meest kritieke deel van de situatie en moet zijn geschoond tot een hoge graad voordat de Event kan gebeuren. In basis moeten alle strangelet en toplet bommen volledig zijn verwijderd voordat de Event kan plaatsvinden.

—ref rp0815

———-

Rob – Is er iets dat nog een ander obstakel zal zijn dat gepasseerd moet zijn om de Event te kunnen starten?

COBRA – OK. Wanneer wij deze strangelet en toplet bommen schonen, de plasma, zal het een enorme doorbraak zijn en het zal worden gevoeld. Wanneer we dat doen zal het heel dichtbij zijn.

Rob – Er kunnen duidelijk nog andere obstakels zijn die nog niet bekend zijn die in ontwikkeling zijn, maar dat is de uiteindelijke, dat is de ultieme? Niets anders verder …

COBRA – Het zou kunnen of het is niet zo. Ik zou noch het een noch het ander willen zeggen. Wij zijn met de chimera groep bezig gedurende het afgelopen jaar of zo en er is veel vooruitgang.

—ref rp0415

———-

Rob – OK. Hier is een andere vraag die door veel mensen is gesteld. Wij hebben dit de laatste keer aangegeven, het nooit eindigende verhaal. Hoeveel vertrouwen kunnen wij hebben na deze laatste horde – met andere woorden, de verwijdering van de finale top quark strangelet bom nadat deze geschoond zijn en wij zijn klaar en gaan voor de Event, dat we niet een andere belemmering zullen hebben voor het triggeren van de Event. Hebben de Lichtkrachten en de RM er vertrouwen in dat zij op de top van de situatie zitten en alles weten dat verwacht kan worden en geen verdere belangrijke additionele issues zullen hebben die zomaar opdoemen?

COBRA – Voor zover mij bekend is dit het laatste. Natuurlijk, ik heb niet alle intel in het universum. Ik heb veel intel. Ik heb hele goede bronnen, maar ik zit niet op de top. Niemand hier op de planeet zit daar. Vanuit mijn perspectief, voor zover ik weet, is dit het laatste. De Event zal gebeuren wanneer de Event zal gebeuren.

Rob – Juist, ik weet het. Ik zeg altijd tegen de mensen 5 jaar, zodat zij stoppen met mij uit te horen. .

—ref rp0914

———-

Chimera

Rob – Dank u. Hoe snel zal de Event beginnen nadat de laatste chimera groep locatie is uitgeroeid.

COBRA – OK. Wanneer de laatste chimera locatie is uitgeroeid kan de Event onmiddellijk gebeuren.

—ref rp0115

———-

Rob – OK. Deze volgende vraag over de Event is wat veel mensen hebben gevraagd, omdat zij betrokken willen worden. Ik vertel de mensen altijd om naar binnen te kijken en je eigen keus te maken. Maar, wat zien de Resistance krachten als de grootste kritieke factoren voor de Event te gebeuren?

COBRA – De grote factor in dit proces is de verwijdering van de chimera groep. Dit is nummer 1. Wanneer dit is gedaan zal alles veel makkelijker zijn.

—ref rp0914

———-

Chimera, Archons, Cabal

Rob: Op het hoge niveau, hoe dicht zijn wij bij schaakmat en tot welke graad is er significante overeenkomst over welke belangrijkste projecten zullen verschijnen gedurende en direct na de massa arrestaties en de financiële reset? Zal er tot een significante graad sprake zijn van globale samenwerking in veel van deze projecten?

Cobra: OK, we moeten stap voor stap gaan. Een vraag na de ander, een voor een. Dus wat is de eerste vraag.

Rob: OK. Op een hoog niveau, hoe dicht zijn wij bij schaakmat?

Cobra: Wij zijn heel dicht bij schaakmat betreffende de meeste acties van de cabal. Dus er zijn geen, voor de Resistance Movement, zij zijn geen obstakel meer. Zij kunnen de Event niet voorkomen. Zij kunnen natuurlijk de oppervlaktebevolking controleren, maar, door henzelf, zij kunnen de Event niet voorkomen. Het enige belangrijke probleem hier is de chimera groep en de etherische archons met hun technologie. Deze twee groepen hebben nog steeds voldoende macht om problemen te veroorzaken ten aanzien van de Event. Met deze twee groepen moet volkomen worden afgerekend voordat de Event kan plaatsvinden. Er is, zou ik zeggen, behoorlijk wat vooruitgang met betrekking tot de chimera groep in de laatste, ik zou zeggen, week of zo. Ik zou zeggen een beetje vooruitgang met betrekking tot de etherische archons, maar nog niet genoeg. Wij zijn er nog niet.

—ref rp0514

———-

Subonderwerp: De Event – Erna

Vrije wil

Rob –
Dit is een individueel proces, maar hoe beginnen we onderscheidingsvermogen te ontwikkelen over wie wij werkelijk zijn als soevereine individuen om te differentiëren van de duistere systemen van controle?
COBRA – OK. Er is veel drama over dit soevereiniteit ding. Het gaat niet om dat jij dit systeem bevecht. Het gaat om hoe jij leeft in de scheuren – in de matrix. Dus je hoeft niet het systeem te bevechten. Je verlaat gewoon het systeem en leeft in de scheuren – wanneer je onzichtbaar bent, wanneer je leeft in een andere vibrationele frequentie dan het systeem.

—ref rp0814

———-

AM: Okay dus Cobra, voelt u dat sinds wij in deze matrix leven dat wij feitelijk vrije wil hebben?
Cobra: Ja, iedereen heeft vrije wil, en natuurlijk is deze vrije wil gecompromitteerd met alle oppressie van de cabal, maar er is een sprankje vrije wil dat nooit dood gaat. En als je gewoon dit sprankje vrije wil onderhoudt en laat groeien, zal het groeien totdat je uiteindelijk wordt bevrijd in je eigen volledige soevereiniteit. En de gehele soevereiniteit is niet alleen een declaratie die je ondertekent, het is geen [Prose (?)], het is een proces van dit sprankje vrije wil verbeteren en dan bekrachtigen, totdat je een volledig bekrachtigd, bevrijd wezen bent geworden.

AM: Excellent, ik zou het niet beter hebben kunnen zeggen.

—ref am0314

———-

Elizabeth: Een van de dingen waar ik iets over zou willen vragen …. mijn overwegingen over de dingen die u onlangs heeft gezegd en zo …. Het interesseert mij echt hoe de menselijke species kon worden gemanipuleerd tot het punt waar het nogal moeilijk voor mij is om te zeggen dat wij vrije wil hebben. Als ik met mensen ben en luister naar hoe zij de realiteit zien – of in de familie en zo – ben ik gevoelig voor het gevoel dat ongeacht wat wij zeggen zij zich niet veilig voelen. Kunt u iets meer zeggen over onze species, hoe wij zijn geworden zoals wij zijn, en hoe onze uittocht eruit zal zien? Ik denk niet dat het zo erg gaat over onze pogingen om uit te stijgen boven alles als – wat u heeft gezegd – dat wij moeten worden vrijgemaakt van de bondage. Misschien kunnen we daar wat meer op ingaan?

Cobra: OK, ik ben het er niet mee eens dat er geen vrije wil is overgebleven. Er is altijd een deel vrije wil. En zelfs als het een klein beetje is, als je het uitbreidt kun je er meer van krijgen. De reden dat dit zo ver kon gaan – er zijn daar vele redenen voor. Een van de redenen is ook de verantwoordelijkheid van de mensheid. Menselijke wezens maken vele keuzes in hun levens en de mensheid als geheel in de menselijke geschiedenis. Het gaat niet alleen over de cabal. Het gaat niet alleen over de archons. Het gaat ook over de menselijke vrije wil. De mensen hebben de neiging om het pad van de minste weerstand te kiezen – de onmiddellijke verschijning van de minste weerstand. De eenvoudigst mogelijke oplossing, die meestal niet echt de eenvoudigst mogelijke oplossing is. Door deze neiging hebben de menselijke wezens in feite hun vrije wil genegeerd. Het is iets als een spier. Als je de spier traint wordt hij sterker. Als je hem niet traint wordt de spier zwakker. Dit is wat is gebeurd met de mensheid. Gedurende de cyclus van incarnaties hebben de menselijke wezens er niet voor gekozen om deze vrije wil te gebruiken, om deze spier te trainen.

Het is nu tijd om het tij te keren. Een zekere hoeveelheid van ontwaakte mensen op de oppervlakte van de planeet heeft ervoor gekozen om dat te doen en zij breiden hun vrije wil uit. Het is precies waarom dit bevrijdingsproces voort kan gaan. Natuurlijk, de Lichtkrachten zullen helpen, en het grootste deel van het werk zal worden gedaan door de Lichtkrachten, maar zonder de actieve menselijke participatie is bevrijding niet mogelijk. Er moet een zekere kleine hoeveelheid van vrije wil aanwezig zijn onder bepaalde segmenten van de populatie, en dit is precies wat is gebeurd. Natuurlijk, als de last zal worden verwijderd zal het veel makkelijker voor de menselijke wezens zijn om hun vrije wil te oefenen en zij zullen het opnieuw ontdekken. Zij zullen hun keuzes begrijpen en hoe zij hebben bijgedragen aan de hele situatie.

—ref ew0314

———-

Levensomstandigheden

E: Als ik mij bewust ben van de stress van het gewone leven voor zoveel mensen op het bord, in termen van mijn cultuur en de culturen waarover ik heb geleerd, kan ik zeggen dat deze oefening van vrije wil moeilijk is als de dagelijkse levens van mensen zo vol met afleiding zijn. Ik vind het fijn dat u zegt dat een klein groepje mensen de vrije wil kan activeren en helpen het te verspreiden, maar ik voel ook sympathie naar de mensen voor wie het een overweldigend idee is. Ik weet dat zij er binnenin mee kunnen werken, maar wanneer hun gezondheid onder druk staat en hun voedsel, en zij hebben zieke kinderen …. Ik voel gewoon veel meer empathie voor mensen die deze moeilijke levens moeten hebben.

C: Ja, daar ben ik het mee eens. De levensomstandigheden op deze planeet zijn extreem stressvol voor veel menselijke wezens, ik zou zeggen wellicht voor zelfs het grootste deel van de mensheid op deze planeet op dit moment. Het leven was nooit bedoeld zo te zijn. Ik zeg alleen dat zelfs in deze stressvolle omstandigheden de mensen kleine stappen kunnen zetten naar de bevrijding. Zij kunnen niet de hele situatie omkeren, maar in hun eigen levens kunnen zij kleine stappen zetten door betere keuzes te maken, door beter voedsel te eten, door betere levensbeslissingen te nemen, door kleine daden van goedheid te doen. Wat hun levenssituatie ook is, er is altijd een kleine verbetering die ze kunnen doen. Dit zal het hele proces helpen.

Ook, de Lichtkrachten weten dat de levensomstandigheden op deze planeet ver, ver weg zijn van hoe ze zouden moeten zijn, en de mensen verdienen veel betere levensomstandigheden om hun vrije wil weer te ontwikkelen. Dit is wat de Lichtkrachten aan het doen zijn als zij beginnen met het verwijderen van de controlerende machten. Een aspect is dat het heel belangrijk is dat de cabal de genezingstechnologieën heeft onderdrukt en dat zij feitelijk het lijden van de mensheid op gang houden door ziektes. Dit is een hele grote misdaad tegen de mensheid en degenen die hiervoor verantwoordelijk zijn zullen tegenover de hele mensheid hun acties moeten verantwoorden. Dat is waarom de Lichtkrachten genezingstechnologieën zullen brengen die in staat zullen zijn om onmiddellijk het meeste van de chronische pijn te verwijderen, en de meeste van de ziektes op deze planeet. Nadat dit is verwijderd zullen de meeste menselijke wezens in staat zijn om meer hun vrije wil uit te oefenen.
En de tweede pilaar is het financiële systeem. De meeste mensen leven in armoede in condities die zelfs niet de minimum condities voor overleving zijn. Als het nieuwe financiële systeem op zijn plaats komt zal elk menselijk wezen de basisbenodigdheden voor het leven krijgen: voeding, kleding en onderdak. Dit zal zonder voorwaarden aan elk menselijk wezen worden gegeven. Niemand zal hoeven te werken om een dak boven zijn hoofd te hebben, om drinkwater en voedsel te hebben. Dit zal onvoorwaardelijk worden gegeven. De mensen die wat meer zouden willen hebben zullen wat meer energie aan de mensheid moeten geven. De basis levensomstandigheden zullen worden verstrekt. Het is een universele wet: elk menselijk wezen verdient het om deze minimale condities vervuld te hebben.
E: Dat is werkelijk het hart van wat ik vroeg, want ik geloof dat het een universele wet is. Ik voel hoe misbruikt onze planeet is, dat we niet deze minimale condities hebben.

—ref ew0314

———-

Na de Event

Rob – …Na de Event, “Zal vrije wil in positie zijn?” Iemand zegt “Kijk, ik wil hier niet zijn. Ik wil in een hoger luminal licht gaan, terugkeren naar ons zielsaspect.” Zullen zij in staat zijn om dat te doen of moeten zij door het normale proces gaan van ascentie en bewustzijn? Hoe werkt dat voor de gemiddelde ziel?

COBRA – Okay. Na de Event zullen vele opties beschikbaar zijn, maar zij komen geleidelijk beschikbaar. Dus op een zeker punt na de Event zal het mogelijk zijn om de planeet te verlaten, en het zal mogelijk zijn om naar andere locaties te gaan, en spirituele groei zelf zal behoorlijk versneld worden omdat de sluier zal zijn verwijderd.

—ref rp1015?

———-

3D/4D/5D… / Keuze

Rob –  Zou de Event het de planeet Aarde en de hele mensheid mogelijk maken om makkelijker te stijgen naar vier- of vijfdimensionaal?

COBRA – Ja natuurlijk, de Event zal deze transitie veel, veel makkelijker maken.

—ref rp1114

———-

Rob – Zullen sommige mensen ervoor kiezen om in driedimensionaal bewustzijn te blijven? Niemand zou dat feitelijk kiezen als zij bewust waren, juist? Het zou kunnen stijgen in een hogere frequentie.

COBRA – Sommige mensen zullen op de fysieke laag blijven. Veel mensen zullen blijven en mensen incarneren, maar in voorwaarden zonder dualiteit, zonder oorlogen, zonder vernietiging en zonder de cabal.

—ref rp1114

———-

Tabel 2.1: De volgende lijst zijn secties/topics die informatie over de Event bevatten, of na de Event.

Topic Category @Event After
Addiction Healing – Ailments View
Autism
Blindness
Body New/Parts (Regrowth)
Degenerative
Morgelloans
Light Chambers Healing Technologies View
Replicator
Veg/Fruits Extracts
Teleporting Technologies View
Agriculture (Food) Control Tactics View
Ascension Chambers Ascension View
Darkness Liberation of Earth View
DNA Science View
First Contact / Interaction Light Forces View
Jesus Religion View
Retreats With Teachers
Spiritual Development
Pole Shift Earth Changes View
Reunion with Family Members Crossing Over View
Royal Families View
Secret Space Program View
Spiritual Hierarchy View
Twin Soul Soul Evolution View

Snelle Tips: Gebruik de browser’s back knop of de backspace om terug te gaan naar dit Index scherm

 

Vertaald door Veronica

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: