RSS

Dagelijkse toplet bommen verwijdering Meditatie, 3 september 2017

In het laatste rapport over de Eenheid Meditatie is door Cobra gesteld dat het belangrijkste obstakel voor het triggeren van de Event de plasma toplet bommen zijn die nog steeds moeten worden geschoond.

https://2012portal.blogspot.com/2017/08/unity-meditation-report.html
NL: https://eventnl.wordpress.com/2017/08/24/bericht-van-cobra-23-augustus-2017-eenheid-meditatie-rapport/

Hier wat meer over deze zaken:

“Zelfs met het gebruik van deze geavanceerde methoden is een klein onoplosbaar deel van de primaire anomalie overgebleven en dat stort dan in binnen de ‘accretie’ vortex rondom de toplet bom. De Lichtkrachten gebruiken dan nogmaals de ATVOR technologie totdat de kritieke massa van de primaire anomalie is opgelost, en dan zullen zij de overgebleven toplet bommen voor eens en voor altijd vernietigen.”

https://2012portal.blogspot.com/2016/06/situation-update.html

NL: https://eventnl.wordpress.com/2016/06/23/bericht-van-cobra-22-juni-2016-situatie-update/

“Het verwijderen van de chimera groep gaat door. Er was onlangs een drastische verbetering van de situatie in ons zonnestelsel. De Lichtkrachten zijn erin geslaagd om het meeste van de plasma anomalie uit ons zonnestelsel en daar voorbij te verwijderen, en het overgrote deel van plasma anomalie met de meeste overgebleven toplet bommen is nu geaccumuleerd dicht bij de Aarde binnen 3 Aarde radii van het centrum van de Aarde.”

https://2012portal.blogspot.com/2017/02/situation-update.html

NL: https://eventnl.wordpress.com/2017/02/13/bericht-van-cobra-12-februari-2017-situatie-update/

DUS… WAT KUNNEN WIJ DOEN?

Je kunt de Violette Vuur Meditatie gebruiken die al is gebruikt om de Zwarte Steen op te lossen:

https://theeventhub2015.blogspot.com/2017/06/updated-violet-flame-meditation-for.html

NL: https://eventnl.wordpress.com/bijgewerkte-violette-vlam-meditatie-voor-long-island-en-yaldabaoth-14-juni-2017/

OF dit gebruiken.

Eerst, de ATVOR technologie door de Lichtkrachten gebruikt is een geavanceerde methode van AN conversie:

https://recreatingbalance1.blogspot.com/2016/05/an-conversion.html

NL: https://eventnl.wordpress.com/an-conversie-door-untwine-28-mei-2016/

AN conversie is: “… systeem van rechtstreekse transmissie van Licht dat voorbij contingentie filters gaat en daardoor de golf van Licht in zijn geheel doorgeeft, de hele weg naar beneden door de lagen. Dit maakt het mogelijk dat de Goddelijke Wil door Licht wordt doorgegeven, tot in de dichtste vorm van alle lagen, transmuterend, genezend, en alle realiteit terugverbindend met de Ene. Dit AN conversie systeem transformeert het universum progressief in een realiteit waar de Ene geheel machtig is. Wanneer de AN conversie voltooid is, zal het universum een exact spiegelbeeld zijn van de Ene.”:

https://recreatingbalance1.blogspot.pt/2017/05/white-fire-of-an.html

NL: https://eventnl.wordpress.com/het-witte-vuur-van-an-door-untwine-14-mei-2017/

TIJD:

17 (5 p.m) CEST Dagelijks

Dit is 1 uur voor Wekelijkse Ascentie Meditatie en 1 uur na Violette Vlam Meditatie.

Hier kun je jouw tijd checken:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=White+Flame+AN+Toplet+bombs+removal+meditation&iso=20230915T17&p1=37&am=15

Mijn idee voor een meditatie om dit proces te versnellen:

1 – Gebruik je eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat van bewustzijn te brengen.

2 – Richt je intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces te versnellen van genezing voor de Aarde en haar bewoners, de verwijdering van de toplet bommen, en om de Event te triggeren.

3 – Visualiseer een kolom van elektrisch blauw licht die komt van de Galactische Centrale Zon, dan gaat door de Orion stargate dat zich bevindt in de Orion constellatie, dan komend naar het zonnestelsel en gaand door alle wezens van Licht binnen ons zonnestelsel en dan door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde.

4 – Visualiseer een andere kolom van Licht die oprijst vanuit het centrum van de Aarde, dan omhoog door jouw lichaam en verder omhoog de lucht in naar alle wezens van Licht in ons zonnestelsel en onze galaxy. Dan gaand naar de Orion constellatie en uiteindelijk verbindend met het Galactische Centrum en de Bron.

5 – Je zit nu in twee kolommen van Licht, het Licht dat zowel omhoog als omlaag gaat, tegelijkertijd. Houdt deze kolommen van Licht gedurende een paar minuten actief.

6 – Visualiseer nu een witte vlam van AN – komend van de kolom van Licht tussen de Bron en de Aarde, verspreidend door de gehele Aarde, haar atmosfeer, en dan verder in de ruimte, die in het zonnestelsel alle overgebleven toplet bommen op alle lagen zuivert (etherisch, fysiek, plasma, etc.), en alle anomalie zuivert, en eenheid brengt die het de Bron makkelijker maakt om zichzelf op Gaia te manifesteren en de quarantaine te beëindigen.

7 – Visualiseer Licht dat alle overgebleven toplet bommen verwijdert en oplost, tot bepaalde drempels wanneer alle andere overgebleven bommen direct worden verwijderd, en dat de Event triggert.

*7. Als jij je daartoe voelt geleid kun je Aartsengel Metatron aanroepen om te helpen bij het zuiveringsproces.

Overwinning van het Licht!

https://spearoflight.blogspot.fr/2017/09/toplet-bombs-removal-meditation-protocol.html

Vertaald door Veronica

 

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: