RSS

De dag dat de Aarde stilstond

14 april 1964

door Richard J. Boylan, Ph.D.
Op 14 april 1964 vond een van de meest bijzondere vergaderingen plaats in de historie van de Aarde.
De locatie was 15 niveaus onder, binnen een ondergrondse regeringsinstallatie, gesitueerd onder El Capitan Peak in de ver weg liggende Guadalupe Mountains van noordwest Texas, (in wat nu is Guadalupe Mountains National Park), grenzend aan de New Mexico grens.

Aan de ene kant van de vergaderkamer waren aanwezig 24 vertegenwoordigers, persoonlijk geselecteerd door de vier regeringen die aanwezig waren. Deze regeringen waren :

 • de United States,
 • de Sovjet Unie,
 • de People’s Republiek van China, en
 • de Council van Europa.

Twee Special Forces bewakers stonden bij de deur, gewapend met ontgrendelde M-16s.

Deelnemers

 • Sovjet premier Nikita Khruschev was het hoofd van de USSR delegatie.
 • Chinese premier Mao Tse-Tung (Zedong) selecteerde een bescheiden jonge man, een vertrouweling met ervaring in internationale veiligheidszaken, om hem te representeren op deze vergadering als zijn officiële afgezant, en om de Chinese delegatie aan te voeren.
 • De Council of Europe’s secretaris-generaal Ludovico Benvenuti had een expert in internationaal recht aangewezen, een professor van Cambridge en commissaris van de Council van Europa, Anthony Bradley, om de Europese Council op deze vergadering te vertegenwoordigen, en Benvenuti’s opvolger een maand voor de vergadering, Peter Smithers, bevestigde deze afspraak.
 • “Vertegenwoordigend” de United States, en al hebbend buitengesloten van de eerdere vergadering de naar behoren verkozen US president John F. Kennedy, en niet toelatend dat Lyndon Johnson die net vier maanden president was de US zou vertegenwoordigen op de bekrachtigingvergadering, was de arrogante superrijke patriarch van de Rockefeller familie, David Rockefeller, de organisator en de zelfbenoemde voorzitter van de kant van de mensen van de vergadering.

Voorzichtig i.v.m. de bezoekers van de sterren, had Rockefeller een plaats bij de deur ingenomen om zichzelf een snelle aftocht te garanderen indien nodig. Aan zijn zijde was een secretaresse die alles noteerde, een vrouw met lang blond haar. Rockefeller had zich van haar zwijgen verzekerd door haar met haar dochter te bedreigen als zij ooit zou praten.

Aanwezig aan de andere kant van de vergaderzaal waren drie vertegenwoordigers van de High Council van de Star Nations (het regerende lichaam van de galactische federatie van sterren civilisaties in contact met de Aarde) : het raadslid voor de “Tall Zetas”, het raadslid voor de “Praying Mantis” mensen, en het raadslid voor de “Reptoid” (reptillian-menselijk) mensen. (1)

Eveneens aanwezig waren vier “Short Zetas”, die dienden als beveiliging voor de raadsleden en die erop voorbereid waren om een snel vertrek te bewerkstelligen, gebruik makend van energieveld “tunnels”, indien nodig.
Een andere Short Zeta zorgde voor de registratie van de voortgang voor de sterrennaties.

Doel en uitwerking

Het doel van deze historische vergadering was om een overeenkomst te bekrachtigen over zaken waarover gediscussieerd was en waaraan gewerkt was door individuele contacten van Star Nations met de leiders van de vier regeringen, in de periode 1957 – 1961.

Het doel van deze contacten was om deze leiders te laten instemmen met een gezamenlijke bijeenkomst en politieke overeenkomsten te sluiten die een eind zouden maken aan de aanvallen op personen en voertuigen van Star Nations, en om de Star Nations toe te staan door te gaan met hun beschermingsmissie hier. De reden dat deze vier regeringen aanwezig waren en geen andere, was dat déze regeringen betrokken waren in de aanvallen op Star Nations voertuigen en personen.
President Dwight Eisenhower had al eerder voor de US ingestemd tijdens een voorbereidende vergadering. En in maart 1960 hadden alle vier de leiders toegezegd dat zij vertegenwoordigers zouden hebben voor een voorbereidende vergadering in Londen op 12 december 1961.

Deze vergadering ontwikkelde de onderwerpen voor verdere verfijning, en verdere individuele discussies tussen mensenvertegenwoordigers en vertegenwoordigers van de Star Nations. Deze uitgewerkte onderwerpen werden dan ingebracht in een finale ratificerende vergadering van 14 april 1964, voor de uiteindelijke vaststelling door de vier regeringen en de Star Nations (verdere details over deze voorbereidende vergadering op 12-12-1961, zoals locatie, activiteit en wie er aanwezig waren, worden later in dit rapport gegeven).

Uitgangspunten Star Nations

De belangrijkste redenen voor de Star Nations om met deze bijeenkomsten in te stemmen was dat deze cabal-gecontroleerde (2) vier regeringen voortdurend en gewelddadig ingrepen in de missie van de Star Nations om de levende Aarde te beschermen (“Earth Being” zoals genoemd door de Star Nations), en om de ontwikkeling van de mensen te beschermen en te assisteren, alsmede het dieren- en het plantenrijk.

Het probleem met de vier regeringen aanwezig bij de Star Nations werd beschreven door een Star Nations woordvoerder die niet fysiek aanwezig was bij de vergaderingen, raadslid Asheoma Meata, als volgt :

“Star Nations moest moeilijke keuzes maken. Onze eigen pogingen om direct te communiceren met mensen werden begroet met geweld en er zijn vele records van gevangenneming en marteling van Star Nations wezens, gemanifesteerd op dit niveau (Aarde). Het was op hetzelfde moment dat planeet Aarde werd geconfronteerd met problemen van vernietiging in de vorm van nieuw ontwikkelde wapens (nucleair, elektromagnetisch, scalar, en quantum). Ons ingrijpen in een poging om Earth Being te beschermen werd niet positief begroet door degenen die de middelen hadden om ons uit de lucht te schieten. Voor de Star Nations; wij zijn niet in een positie om af te dwingen dat alleen degenen die eerlijk in het hart zijn wordt toegestaan om met ons te spreken. En zonder communicatieve uitwisseling en de daaruit voortvloeiende overeenkomst, was de kans heel groot dat Star Nations werd gedwongen om alle assistentie van Earth Being in te trekken.”

In de basis wilde Star Nations een staakt-het-vuren overeenkomst, zodat zij ongedeerd zouden blijven tijdens hun belangrijke missie van bescherming, restauratie en verbetering van de Aarde, zijn ecosystemen, en de gekoesterde broeder intelligente wezens erop, de mensheid.

Uitgangspunten cabal

De egoplutocratische cabal, door zijn proxies aan het hoofd van de vier regeringen, had een hele andere agenda. Zij zagen deze onderhandelingen als een gelegenheid

 • om voordeel te krijgen van Star Nations hoge ethiek en cultuur om alleen te handelen in eerlijkheid,
 • om de Star Nations te manipuleren en geavanceerde technologie informatie aan ze te onttrekken.

De vertegenwoordigers deden zich voor alsof zij verantwoordelijke officials waren, alleen geïnteresseerd in de Star Nations verantwoordelijkheid voor zijn verkeer in de luchten van de Aarde, en het garanderen van culturele autonomie van de mensen op Aarde.
De cabal’s echte belangstelling lag ergens anders.

 • De vertegenwoordigers van de vier regeringen eisten, in ruil voor een staakt-het-vuren, dat de Star Nations hen gedetailleerde informatie zou verstrekken over de energiewerking van de Star Nations voortuigen, uitrusting en andere energiebronnen die werden gebruikt in de atmosfeer van de Aarde.
 • De vier regeringen stelden restricties aan hoe dichtbij de schepen van de Star Nations konden komen. De overeenkomst beperkte de ultragrote moederschepen tot een afstand of locatie waar zij niet konden worden gezien door de mensen. De kleinere schepen werden gelimiteerd tot hoe laag zij konden vliegen binnen de atmosfeer, tenzij op een missie die van te voren was aangemeld bij de regering.
 • De vier regeringen drongen aan op wetenschappelijke en technische assistentie om vooruitgang te boeken op de gebieden van energieën (inclusief energie fysica), transport (vooral antizwaartekracht) en biologie (wat ook inhield gen en cel fysica).
 • Deze vertegenwoordigers eisten ook dat de Star Nations hen genetische voorbeelden zouden geven van de sterrenrassen die de Aarde bezochten, evenals onderscheidende energiehandtekening monsters voor elk van de rassen van de Star Naties.
 • En de vertegenwoordigers eisten dat de Star Nations voortdurend informatie zou verstrekken over de identiteit van elke menselijke persoon wiens bewustzijn / ziel / persoonlijkheid van oorsprong van een sterrenbezoeker was voor de huidige incarnatie in een menselijk lichaam, evenals van elke persoon die een verbeterde mens was op grond van het hebben van een paar Star Visitor genen die aan hun menselijke genen waren toegevoegd : de sterrenkinderen en de sterrenzaden volwassenen (3).
  De rapporteringeis was niet alleen van toepassing op de mensen die al in 1964 leefden, maar ook op alle personen die daarna werden geboren.
 • De vier regeringen vertegenwoordigers eisten dat de Star Nations zich onthielden van elke invloed op religieuze instituten en vestigingen. Star Nations hadden hier geen probleem mee omdat zij opmerkten dat een graduele ontwikkeling in spiritueel bewustzijn “door de Bron is beschermd om vrijheid van groei toe te staan en verandering in vooruitgang overeenkomstig de species”.
 • Aanvullend; Rockefeller en zijn trawanten eisten ook dat de Star Nations zich onthielden van beïnvloeding van de ontwikkeling en richting van regeringen en commerciële handel op Aarde. De cabal wilde geen enkele “invloed van buiten” op hun plannen om Aarde’s regeringen, instituten en bronnen van welvaart te controleren.
  Star Nations gaf geen weerstand, vanwege hun respect voor het feit dat “overzicht en ontwikkeling en de bescherming van de species zaken zijn die door de species zelf worden bepaald”.
 • Rockefeller en company had het lef om erop aan te dringen dat de taal in de overeenkomst werd opgenomen en dat zij het recht hadden om de Aarde te representeren als “dominate species” (een ecologische term voor het hebben van sterkere competitieve capaciteiten dan andere species). Met andere woorden, Rockefeller was aan het oprekken het oude “Manifest Destiny and Monroe Doctrines”, om te waarborgen dat de vier regeringen van aarde het recht hadden om dominantie uit te oefenen over alle andere rassen die zij in de ruimte tegen kwamen. Inderdaad, de boog over de toegangsweg naar Shriever Air Force Base, Colorado Springs, Colorado, het hoofdkwartier van de U.S. Space [Warfare] Command, heeft als inscriptie het motto “Masters of Space” (sic).

De feitelijke redenen dat de vier regeringen al deze informatie wilden waren verschillende. De vier regeringen wilden niet dat de Star Nations enige invloed op georganiseerde religies hadden omdat deze krachtige gereedschappen zijn, indirect door de cabal aangestuurd, om te helpen de menselijke populaties te regeren.

Uitvoering

Door de cabal binnengebrachte wetenschappers binnen regeringen namen en gebruikten de gedetailleerde informatie over de Star Visitor energiebronnen en voertuigaandrijving en instrumenten om deze informatie in de technologie te brengen om geavanceerde wapensystemen te creëren. En vervolgens werden deze wapensystemen gebruikt door cabal-gecontroleerde militaire units, in samenwerking met bronnen om de energie signaturen van de Star Nations voertuigen te detecteren en van de Star Visitors zelf, om de Star Nations wezens op te sporen, in een hinderlaag te lokken, te ontvoeren, te ondervragen en te martelen, en om hun voertuigen neer te schieten. Cabal regeringsofficials hebben de Star Nations verteld dat ” voertuigen per ongeluk waren neergeschoten, of door een misverstand van identificatie informatie, geleverd door de Star Nations”.

De restricties op de vlieghoogte van de Star Nations voertuigen maakten het mogelijk voor de cabal-gecontroleerde regeringen om gedurende decennia het bestaan van UFO’s te ontkennen, claimend dat wat gezien werd ijskristallen waren, inversielagen, of trekkende ganzen, etc.

Niet alle informatie die van de Star Nations kwam was omgeleid naar cabal globale-controle doelen. Geavanceerde informatie in energie, transport en biologie werd langzaam vrijgelaten door regeringen, en heeft geleid tot spectaculaire vooruitgang in wetenschap, gezondheidszorg, communicaties, metallurgie, engineering, etc. En de Star Nations zijn verder gegaan dan de in de overeenkomst verlangde gebieden van informatie door vrijwillig aanvullende kennis te bieden over spiritualiteit, astronomie, fysieke processen, sterrenculturen, metafysica, en andere kennis.

Maar cabal-wetenschappers hebben de Star Nations informatie benaderd, gemonopoliseerd en misbruikt voor de ontwikkeling van geavanceerde technologie voor duistere doeleinden, zoals : psychotronische geestbeïnvloedende wapens, scalar-energie kunstmatige-aardbevingsmachines, en elektromagnetische-puls en neutrale particle-beam-killer-ray wapens.

Zij hebben ook vloten ontwikkeld van verschillende antizwaartekracht voertuigen, door mensen gemaakt (4), en maakten idiote voorbereidingen voor een volledige “Star Wars” om de Star Nations uit Aarde’s luchten te verdrijven.

De cabal-wetenschappers misbruikten genetische monsters die de verschillende Star Nations rassen aan de regeringen hadden verstrekt, voor gensplitsing en het klonen van hybridenmenselijke supersoldaten klonen, die werden begiftigd met geavanceerde fysieke en psychische krachten, in een streven om deze tenslotte te gebruiken tegen de Star Nations. (5)

En cabal-georiënteerde regeringsofficials wilden de informatie over elk mens die door de Star Nations was bezocht, zodat zij zulke visites konden laten volgen door brute cabal-paramilitaire ontvoeringen, drogering, ondervraging en misbruik van deze mensen, die dan werden achtergelaten met valse geïmplanteerde herinneringen dat hun contact en beproeving deel uitmaakte van een ontvoering door “duivelse buitenaardsen”.

Voor hun deel in de overeenkomst accepteerde Star Nations

“voortdurende verantwoordelijkheid om te voorzien in de verdediging en bescherming van Earth Being, menselijke wezens en afhankelijke wezens (levensvormen over de gehele Aarde), tegen “Outside Energy Beings” (OEB). Star Nations zegde toe “de menselijke species te beschermen tegen van buiten komende inmenging door OEB : wezens die niet gerepresenteerd zijn binnen Star Nations, …. en die niet werken volgens de Star Nations principes en missie doelen, …. maar die werken met ego bewustzijn nog steeds op hun eigen [lagere] niveaus van ontwikkeling.”

(Star Nations onderhoudt surveillance en een beschermingskordon rond de Aarde om infrequente benaderingen te voorkomen door deze lagerontwikkelde wezens. Zulke benaderingen zijn zeldzaam. In de 42 jaar sinds de overeenkomst is geratificeerd, zijn slechts vier OEB’s hier geïdentificeerd door Star Nations, en voorkomen is dat zij hier in circulatie kwamen.)

De Star Nations waren in staat om de menselijke erkenning van hun rechten veilig te stellen, om door te gaan met hun activiteit overeenkomstig met de Star Nations primaire missie van bescherming en het “bevorderen van de groei en de ontwikkeling van de opkomende menselijke species op alle terreinen, consistent met de wens van de Bron [God]”.

Voorts hebben de Star Nations raadsleden verklaard “dat de wetten van de Bron [in het bijzonder de Spirituele Wet van de bescherming van de mens, en de Spirituele Wet van de groei van de mens (6)] worden gevolgd met betrekking tot de selectie en benadering van alle [menselijke] wezens voor zulke doeleinden”.

Star Nations verkreeg specifiek de menselijke erkenning voor Star Nations “om zich te manifesteren [verschijnen, bezoeken] bij individuele voor het doel van individuele groei en ontwikkeling als gevraagd door het individu, of als geaccordeerd door het individu”. (7)

Een van de primaire doelen van contacten door de Star Visitors is om te verzekeren dat Star Visitors die incarneren als mensen als zodanig zijn bevestigd aan Star Nations, en worden voorzien van bewustzijn en ondersteuning door Star Nations, als deze incarnaties groeien en ontwikkelen op Aarde. Star Nations helpt deze individuen ook om bewust te worden en “de persoonlijke missie waar zij naar toe werken, zoals de Bron hun heeft toegestaan” te vervullen.

Een ander doel van de Star Visitor contacten is om bewustzijn en ontwikkeling te verstrekken en te werken met deze mensen die genetisch zijn verbeterd, de sterrenzaad volwassenen en sterrenkinderen.. Voor een uitgebreider stuk over de plaats van de Star Visitors sinds het begin van de mensheid, zie “The Role of the Star Visitors in Human Development” (8).

Historisch perspectief

Laat ons nu een moment nemen om de ontwikkeling van de overeenkomst in het historisch perspectief te plaatsen. Terwijl verschillende gebeurtenissen insiders in de regeringen bewust maakten van de Star Visitors aanwezigheid, sinds tenminste begin jaren 40, heeft het zien, in juni 1947, van een formatie UFO’s over Mount Rainier, Washington State, door deputy sheriff en piloot Kenneth Arnold, en de UFO crash bij Roswell (Corona), New Mexico, drie weken later, beide breed gerapporteerd in de kranten, een brede publieke bewustzijn gebracht over bezoekers uit de ruimte. (Dit was in de periode voor de UFO cover-up.)

President Harry Truman creëerde een super geheime MJ-12 commissie om te adviseren over hoe om te gaan met deze ontwikkeling. De Army Air Corps (later Air Force) verzamelde de Roswell UFO wrakstukken en vervoerde het naar Wright-Patterson Air Force Base, Ohio, en daarna naar Los Alamos National Laboratory, New Mexico, om het te bestuderen en analyseren.

Zoals gerapporteerd door legerkolonel Philip Corso (9), zijn geselecteerde delen van de exotische apparaten en uitrusting gradueel doorgesluisd naar bevoorrechte commerciële maatschappijen om te worden verwerkt in “brandnieuwe Amerikaanse apparaten” zonder dat hun buitenaardse herkomst werd vrijgegeven.

De Star Nations vergrootten de druk op de US regering om het Star Visitor contact te erkennen, door laag over Washington DC en het Capitool te vliegen, herhaaldelijk in juli 1952.

Vier maanden later werd Dwight Eisenhower tot US president gekozen. Hij had snel individueel contact met de Star Nations, (net zoals andere leiders van de belangrijkste regeringen). President Eisenhower arrangeerde en ontmoette later vertegenwoordigers van Star Nations op 20 februari 1954, in een droge meerbedding dat nu Edwards Air Force Base is (10).

Twee maanden later, op 29 mei, zijn bijeen geroepen:

 • Eisenhower’s CIA directeur, Walter Bedell Smith,
 • prins Bernhard van Nederland,
 • David Rockefeller,
 • andere top wereld financiers,
 • de latere Secretary of State Dean Rusk,
 • de latere Britse Minister van Defentie Denis Healey,
 • en andere Westerse machthebbers

voor de instellende vergadering van de Bilderberg groep, een politiekmakende groep top-gewichten met cabal types, om een uniforme globale strategie te plannen. Bovenaan hun agenda stond wat te doen met het “buitenaardse issue”.

Nadat de belangrijkste regeringsleiders het gedurende 3 jaar hadden overwogen, begonnen de Star Nations vertegenwoordigers individueel de leiders van de US, Council van Europa, USSR en China te ontmoeten, om hen de Star Nations missie hier (op Aarde) uit te leggen en om de aanvallen op de Star Nations voertuigen te stoppen. Deze discussies leidden tot het bijeen roepen van de voorbereidende vergadering van 12 december 1961.

Deze voorbereidende vergadering werd gehouden in de “Grand Ballroom of the Duchess Palace”, Londen, UK. Gezeten rondom een grote ovale kersenhouten tafel waren 26 menselijke vertegenwoordigers, geselecteerd door de leiders van de vier regeringen.

 • (President Eisenhower had eerder David Rockefeller’s vastbeslotenheid gedoogd om de US delegatie aan te voeren en de vergadering te leiden. Derhalve werd de net gekozen president John Kennedy, pas een paar maanden op zijn post en niet volledig ingelicht over de op handen zijnde vergadering, voor een fait accompli gezet, alhoewel hij weerstand had tegen de keuze van mensen die de US vertegenwoordigden.)
 • De Council van Europa werd vertegenwoordigd door internationaal recht professor Anthony Bradley.
 • De premier van de Sovjet Unie Nikita Khruschev was persoonlijk aanwezig.
 • De Chinese premier Mao Tse-Tung stuurde zijn meest vertrouwde ingewijde, een expert in internationale beveiligingszaken, als zijn officiële vertegenwoordiger. De chinezen hielden heel lang de identiteit van deze persoon verborgen.

In aanvulling op deze leiders is de identiteit van enkele andere aanwezigen aan mij bekend gemaakt door het eerder genoemde Star Nations raadslid, en is hier vrijgegeven.

 • Laurence Rockefeller was aanwezig op de vergadering die door zijn broer David Rockefeller werd voorgezeten.
 • Ook aanwezig was David Rockefeller’s hoofd adviseur, Heinz “Henry” Kissinger (die door de Britse krant The Guardian een internationale oorlogscrimineel is genoemd), en die in die tijd een lid was van de US National Security Council.
 • De Engelse koningin, Elizabeth II, was aanwezig bij deze voorbereidende vergadering. Gedurende de vergadering had de koningin wellicht problemen met de ervaring van het horen van reptoid, praying mantis, en grootogige grijshuidige zeta raadsleden, die telepathisch in het hoofd spraken. Of het was wellicht, zoals raadslid Meata noteerde, dat zij de enige aan de tafel was met een energie signatuur “onbeslist in bewustzijn”. (Deze laatste zinsnede betekent dat Elizabeth II, 35 jaar oud op dat moment, ambivalent was over de vraag of zij voortging op een manier die voorrang gaf aan haar bewustzijn over haar relatie met de Bron [God], of om mee te gaan met de cabal-methoden en -agenda.) Maar om welke reden dan ook… hare majesteit verliet de ratificatie vergadering.
 • Prins Bernhard van Nederland, voormalig Nazi SS officier, president van (Royal Dutch) Shell Oil, en co-oprichter van de Bilderberg groep, was ook aanwezig.
 • De energie ‘scanning’ door het raadslid voor de identiteit van een andere aanwezige wijst op E.H. van der Beugel, secretaris-generaal van de Bilderberg groep, en opvolger van Joseph Retinger, die Bilderberg oprichtte. Van der Beugel was president van KLM luchtvaart en voerde het internationale instituut voor strategische studies in Londen aan (het Britse equivalent van de US globale politieke groep, de Council on Foreign Relations).

De Star Nations geven aan dat alle vertegenwoordigers, met uitzondering van één, allemaal ego georiënteerd waren (Star Nations noemt het, voor ons gemak, onder cabal invloed).

Die enige atypische deelnemer aan de voorbereidende vergadering was Dr. W.E.B. DuBois, toen 94 jaar oud. Deze genoteerde Afrikaans-Amerikaans geleerde en burgerrechtenactivist, met een Ph.D. van Harvard, was co-geselecteerd door USSR premier Nikita Khruschev en de Council van Europa om vertegenwoordiger te zijn. Hij verschafte inzichten die heel anders waren dan de rest van de menselijke vertegenwoordigers. Raadslid Meata beschreef Dubois als “van vriendelijke energie en in staat te spreken in open communicatie met de leiders van Rusland en China”. Dubois had een sterke wens om onderwijs onder culturen te brengen, en dit onderwerp werd gezien als een eerste zorg”.

Voorafgaand aan de voorbereidende vergadering bracht Star Nations lange visites aan Dr. DuBois, die plaatsvonden in een beschermde omgeving zonder gestoord te worden. DuBois werkte absoluut in bewustzijn van zijn relatie met de Bron.

Toen de vertegenwoordigers samenkwamen op 12 december 1961, bruiste de kamer van vijandigheid en afweer om DuBois aanwezig te hebben. DuBois pleitte ervoor om de communicaties van Star Nations met de mensheid bekend te maken. Maar David Rockefeller, de voorzitter van de vergadering, “verzocht” DuBois niet over de vergadering en de communicaties te praten, een aanwijzing die Rockefeller ook aan de andere vertegenwoordigers gaf.

Eind augustus 1963, toen de voorbereidingen werden afgerond voor de ratificatievergadering in april van het jaar daarop, is DuBois dood in zijn nieuwe huis in Ghana, Afrika, gevonden. De Ghanese regering gaf geen reden voor zijn dood. Maar DuBois overleed maar een paar uur voor de door een kwart miljoen mensen gelopen burgerrechtenmars in Washington op 28 augustus 1963, waar Dr. Martin Luther King zijn fameuze “I have a dream” speech hield.
Raadslid Meata gaf aan dat DuBois’ dood plaatsvond “onder verdachte omstandigheden”. De timing suggereert dat de cabal “een boodschap zond”.

Dus, toen de ratificatievergadering werd gehouden in de lente daarna, waren er maar 24 vertegenwoordigers van de mensen bijeen; twee van de aanwezigen op de voorbereidende vergadering waren niet aanwezig : koningin Elizabeth II en Dr. W.E.B. DuBois

Slechts een paar details van belang voor de mensheid zijn vrijgekomen over de voorbereidende vergadering. In wat een van de grootste blunders van de twintigste eeuw en daarna moet zijn; toen de voorbereidende vergadering net was begonnen sprak Laurence Rockefeller en hij zei “wij komen in vrede” en lachte daarna nerveus. De rest van de vertegenwoordigers grinnikte ook nerveus.
De Star Nations raadsleden, die bijzonder sensitief zijn voor de energie waarmee de communicaties komen, wisten niet goed wat ze moesten denken van het gezegde en het lachen. Maar gegeven de status van de mensen waarvan we weten dat zij op de vergadering aanwezig waren (met uitzondering van DuBois) had Laurence Rockefeller’s uiting ongeveer net zoveel oprechtheid als het Dolph Lundgren karakter in de “schlock 1990 sciencefiction” film met dezelfde naam.

Het andere punt van belang voor de mensen was dat op enig moment Sovjet premier Nikita Khrushchev opstond en erop aandrong dat hij zich in een zijkamer kon terugtrekken voor een privé conversatie met het raadslid van de reptoid mensen. David Rockefeller maakte krachtig bezwaar tegen elke aparte bespreking waarbij hij niet zelf aanwezig was. Maar Khrushchev stond erop en won. In de aparte bespreking heeft Khrushchev gelobbyd om exclusieve informatie voor de USSR te krijgen over geavanceerde wapensystemen. Onnodig om te zeggen dat hij niets bereikte met het Star Nations raadslid in zijn poging om dit punt los te krijgen.

Na de ratificatie

In de volgende 4 decennia (en volgende) sinds de overeenkomst van 1964 was geratificeerd, heeft de Star Nations zich eervol gehouden aan zijn verplichtingen binnen de overeenkomst.

De vier regeringen hebben dat niet gedaan, zoals duidelijk is voor iedereen die zichzelf heeft geïnformeerd over het misbruik van geavanceerde technologie, hun doorgaande beschietingen van Star Nations voertuigen, en hun misbruik van informatie over menselijke sterrenzaden, door ze te ontvoeren, ondervragen, mishandelen, en pogingen om ze mentaal te herprogrammeren zodat ze vergaten wie hen werkelijk had ontvoerd en de verkeerde herinnering hadden dat de Star Visitors de slechteriken waren.

Met de cabal die zijn controle over de voornaamste regeringen en instituten gedurende al deze tijd versterkte, is de situatie nijpend geworden. Dat wil zeggen, tot 29 september 2005. Op die datum hadden vertegenwoordigers van de Star Nations een ontmoeting met vier mensenvertegenwoordigers, inclusief het raadslid van/voor Aarde, om een formele hoorzitting (11) te houden en een aanklacht tegen de cabal voor hun herhaaldelijk geweld doen aan de universele wetten. De cabal werd hiervoor veroordeeld. De implicatie van deze veroordeling is enorm.

Eerder, zoals raadslid Meata noteerde,

“het is echter niet zo dat de Star Nations voor de gek werden gehouden door de cabal-mensen. Wij mochten simpelweg niet volgens de wetten van de Bron een differentiatie maken in energiebepaling [goed / slecht] voor een species die nog in ontwikkeling is. Zelfs toen bekend was dat bedrog of manipulatie ‘waarschijnlijk’ was, gebaseerd op energielezingen, was Star Nations gehouden de ontwikkelende species te zien zonder voorkeur voor de individuele referentie. Star Nations heeft al het mogelijke gedaan om met de mensen te werken in volledig respect voor de bestuursorganen, wetten, en leiders die deze representeerden. Als u toestaat, het was in alle opzichten ‘de beste poging’ van de Star Nations om te doen wat nodig was. Het is nu [sinds de formele hoorzitting van 29-9-2005] in de handen van de Star Nations om voort te gaan met een nieuwe richting, en met de juiste mogelijkheid een verschil te maken tussen de egowezens [cabal] en deze in bewustzijn die mensen zijn.” (12)

Dit betekent dat de Star Nations nu ethisch vrij zijn om, en dat ook zijn begonnen, de cabal te discrimineren bij met wie de Star Nations informatie delen en assistentie verlenen op Aarde.

Terwijl de tijd voort gaat zal het feit dat zij in de kou blijven staan de cabal de macht ontnemen. Zoals het raadslild ook zei “Earth Being en haar veiligheid, groei en geluk, behoort niet tot degenen die van trots en ego zijn. Het is de erfenis van de nederigen en de eerlijken van hart”.

Ik zal dit rapport beëindigen met een laatste herinnering en vermaning van mijn raadslid informant:

“De tijd van de overgang van de Aarde. Het zal òf gebeuren en in een nieuwe wereld worden geboren, … òf het wordt gezien als [vast in] ego bij het bereiken van volwassenheid, en ik kan niet zeggen wat zich zal voordoen als dat gebeurt, als het niet langer in de handen is van Star Nations, als dat zou gebeuren.

Star Nations werkt in de service van het Licht en de Bron door het pad van Bewustzijn.”

Nawoord

Er zijn verschillende bronnen van informatie voor deze rapportage. Door de voormalige ultrageheime natuur van de zaken die nu worden vrijgegeven, moest de belangrijkste informatiebron zijn, en was het ook, de Star Nations, vooral raadslid Meata.
Ik wil ook erkennen de informatie assistentie en consultatie van het raadslid voor de praying mantis mensen en het raadslid voor de ‘watchers’, met additionele assistentie van de zeta.
Ik heb geen informatie ontvangen van regeringen of andere menselijke ‘insider’ bronnen voor dit rapport.

Het middel van communicatie is voornamelijk telepathie, alhoewel raadslid Meata soms ook boodschappen via internet doorgaf en, uitzonderlijk, telefonisch contact, als aanvullende communicatiemiddelen.
Ik kreeg assistentie bij het ontvangen van de telepathische communicaties van de Star Nations van andere leden van het vier-personen mensenvertegenwoordigers team van de formele hoorzitting, vooral Wendi Powers. Mijn dank voor deze onschatbare assistentie is hier weergegeven.

Zoals hun stijl is communiceren de Star Nations af en toe ook symbolisch, en gelijktijdige gebeurtenissen en omstandigheden om een boodschap over te brengen.

En uiteraard zijn bepaalde delen van dit rapport de producten van mijn eigen onderzoek. De verantwoordelijkheid voor de accuraatheid van het rapport ligt uiteraard bij mij.

U kunt zeggen als u dit leest “dit rapport is dynamiet”. Ja, dat is het. En net zoals dynamiet kan het een goed doel dienen, of niet.

Als de lezer hieruit een nieuw begrip van de Star Nations heeft, en het delicate pad waartoe zij gedwongen waren om de mensheid in vriendschap en assistentie te benaderen, is er iets goeds voortgekomen uit dit rapport.

Als de lezer ontzet is bij het leren van de grotere diepten van het verraad en bedrog door de egoplutocratische cabal, die de mensheid onze erfenis en bestemming miskent om een bewuste, komische civilisatie te worden, en de lezer is ertoe bewogen, zoals nieuwslezer Howard Beale was in de 1970 film ‘Network’, om uit te roepen “Ik ben woedend en ik pik dit niet langer”, en vervolgens in geschikte actie komt, dan is er zelfs iets beters voortgekomen uit deze inspanning.

Richard J. Boylan, Ph.D., LLC
Councillor of/for Earth
March 17, 2006
drboylan@outlook.com
<><><><><><>

Eindnoten

1. Voor meer informatie over de verschillende rassen van Star Visitors, zie: http://www.drboylan.com/etraces.html .
2. Voor een uitgebreidere beschrijving van de cabal, zie: http://www.drboylan.com/cabal.html
3. Voor meer informatie over sterrenkinderen, sterrenzaden, zie: http://www.drboylan.com/strkidsigns.html
4. Zie “Classified Advanced Antigravity Aerospace Craft”, http://www.drboylan.com/xplanes2.html
5. Zie: http://www.drboylan.com/wolfqut2.html , and, http://www.drboylan.com/wolfdoc2.html
6. Voor de 11 Universele Wetten en de 11 Spirituele Wetten van de Kosmos, zie: http://www.drboylan.com/11.11laws.html ; also: http://www.star-knowledge.net/eleven.htm
7. Een samenvatting van de voorwaarden van de overeenkomst van 1964 vindt u in het Addendum. (red: hierna)
8. Zie: http://www.drboylan.com/revhxhomosap.html
9. Corso, Philip, The Day After Roswell (1997). New York: Pocket Books.
10. Zie: http://www.drboylan.com/basespst2.html
11. Zie: http://www.drboylan.com/formalhearing.html
12. Voor meer hierover, zie: http://www.drboylan.com/12.25.05starnatnmsg

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>

Addendum: Samenvatting van de overeenkomst van 1964

door Star Nations Raadslid Asheoma Meata

Doel: Deze samenvatting heeft tot doel om aan de ‘Councillor of Earth’ en aan de Aarde de overeenkomst te presenteren tussen Star Nations en de mensen zoals begrepen door de Star Nations.

Disclaimer: De samenvatting is gepresenteerd naar beste kunnen door raadslid Meata met als doel informatie te verschaffen aan raadslid Boylan als een vertaling zoals Star Nations de overeenkomst begrijpt. Deze samenvatting is niet gepresenteerd als een volledig item aangezien vele details in energetisch begrip zijn en zich niet lenen om te worden vertaald naar mensentaal.

Samenvatting:

[datum van de overeenkomst 14 april 1964 – RB]

I. Definities

A. Wezens beïnvloed door de overeenkomst

1. Afhankelijke wezens – Dependent Beings (DB)
Definitie: alle wezens van aardse energiemanifestatie, niet menselijk.

2. Aarde wezens – Earth Beings (EB)
Definitie: planeet Aarde zoals gerepresenteerd in de lagen van energie, te observeren of waar te nemen door menselijke wezens op het moment van gerepresenteerde ontwikkeling ten tijde van de overeenkomst

3. Menselijke wezens – Human Beings (HB)
Definitie: de menselijke wezens definitie was overeengekomen om specifiek die te zijn in de fysieke Earth Being energiemanifestatie, die van genetisch materiaal zijn van menselijke vrouwelijke en menselijke mannelijke bijdrage. Genetisch materiaal van Star Nations ter verbetering van het bijgedragen materiaal was inbegrepen als deel van deze definitie.

4. Buiten energie wezens – Outside Energy Beings (OEB)
Definitie: alle wezens komend van een energie niet van Earth Being energiepatronen of manifestaties. Deze definitie sluit Star Nations wezens uit, die als zodanig zijn gedefinieerd.

5. Buiten planetaire wezens – Outside Planetary Beings (OPB)
Definitie: alle planetaire wezens, inclusief alle afhankelijke satellieten of primaire zonne-objecten, zoals gemanifesteerd in de lagen van energie, te observeren of waar te nemen door menselijke wezens op het moment van gerepresenteerde ontwikkeling ten tijde van de overeenkomst.

6. Star Nations Beings (SN)
Definitie: alle wezens die vertegenwoordigd zijn binnen de Star Nations. Star Nations is een brede term, gebruikt om deze energiewezens en species te representeren die werken onder de wetten van de Bron om te assisteren in de grotere primaire missies van de exploratie van de vele lagen van manifestatie die de Bron heeft gevormd, en de bescherming en behulpzame ontwikkeling van wezens en species van wezens gelocaliseerd.

B. Bepaald niveau van overeenkomst impact

1. Huidige niveaus van manifestatie – Current Levels of Manifestation (CLM)
De overeenkomst is gelimiteerd in impact and beperkt tot niveaus van huidige occupatie van Earth Being, alle planetaire wezens, afhankelijke wezens, en menselijke wezens, zoals te observeren of waar te nemen door menselijke wezens.
((NOTE: mensenvertegenwoordigers zetten druk op te begrijpen ‘alle niveaus van energie’ in de overeenkomst. Star Nations kon deze brede range van impact niet toestaan, wegens het onvermogen van mensen om te begrijpen, realiseren, of verantwoordelijkheid te nemen voor lagen waartoe zij geen toegang of manifesteringsvermogen hadden op dat moment. Star Nations heeft heel veel tijd besteed met een delegatie, hen toegewezen vanuit de mensen, voor dit onderwerp. De mensen wilden details uitgelegd hebben over de methode van energie impact op andere niveaus. Deze informatie werd geweigerd op grond van dezelfde redenen als hierboven genoemd.))

2. Buiten lagen van manifestatie – Outside Levels of Manifestation (OLM)
Star Nations handhaafde het volledige recht van verantwoordelijkheid voor alles betrekking hebbend buiten lagen van menselijke occupatie. Star Nations wilde geen verantwoordelijkheid overdragen om de impact te monitoren van de acties van menselijke wezens acties op andere lagen.
Star Nations gaat door te werken zoals overeengekomen bij grotere missie doelen om de buiten niveaus te beschermen tegen “schadelijke” impact energie manifestaties gecreëerd door mensen met of zonder intentie. Gerapporteerd wordt dat de mensen dit deel van de overeenkomst “Containment” noemen, maar dat woord reflecteert niet de werkelijke natuur van de Star Nations energie bij dit onderwerp. Star Nations doel is niet om iets te bezitten. Alle acties zijn erop gericht om de groei te bevorderen van de beschermde wezens en tegelijkertijd ook de grotere beschermingsdoelen voor andere ontwikkelende wezens te behouden.

3. Toekomstige niveaus van manifestatie – Future Levels of Manifestation (FLM)
Star Nations onderkende dat de overeenkomst voorwaarden moest bevatten voor de natuurlijke groei en ontwikkeling van dezen waarop de overeenkomst impact heeft. Als betrokken wezens het natuurlijke vermogen behouden om zich te manifesteren en te observeren, of energie te manipuleren op niveaus anders dan deze op het moment van de overeenkomst, reserveerden zowel Star Nations als de mensen het recht om te vragen om aanpassing van de overeenkomst om de nieuwe zaken te verwerken.

C. De voorwaarden uitgelegd

1. Gevraagd – Requested
Definitie: de conditie wordt gezien als een die onder bepaalde condities wellicht niet behaald wordt. Gevraagde items moeten worden uitgevoerd naar beste kunnen.

2. Verplicht – Required
Definitie: de conditie wordt vastgesteld als een verplichtend item binnen de overeenkomst.

II. Manifestatie Items

A. HB Manifestatie

1. HB behoudt het recht EB te representeren als “Dominate Species.”

2. HB accepteert verantwoordelijkheid om te voorzien in de verdediging, bescherming en groei van alle DB binnen de CLM.

3. HB accepteert verantwoordelijkheid voor item 2 in voorbereiding voor FLM.

4. SN stemt in HB te voorzien van training om te assisteren met item 3.

5. HB verplicht SN ermee in te stemmen HB niet te verplichten records te verstrekken van pogingen, experimenten, of succes in het bereiken van manifestatie capabiliteit in enig formaat aan OLM.

6. HB accepteert als een conditie van item 5 dat SN niet de rechten overgeeft van verantwoordelijkheid of overzicht en observatie van HB terwijl in OLM

B. OEB Manifestatie

1. SN accepteert voortgaande verantwoordelijkheid om te voorzien in de verdediging en bescherming van EB, HB en DB, van OEB.

2. HB verplicht item: SN rapporteert OEB activiteit aan HB.

3. SN verplicht item: HB rapporteert elke gelocaliseerde OEB activiteit aan SN.

4. HB verplicht item: verdediging moet worden toegestaan om DB, HB, en OPB tegen OEB te beschermen.

5. SN gevraagd item: verdedigingswapens worden bekeken en gemonitord door SN.

C. SN Manifestatie

1. SN verplicht CLM manifestatie rechten voor het doel van verdediging of bescherming van allen (DB, EB, HB, OEB, OPB, and SN).

2. HB verplicht SN rapporteert alle SN CLM activiteiten aan HB. SN gelimiteerde verplichting aan EB en OEB, wat vermindert tot de regio van EB nabijheid. OEB verplichting was ook gelimiteerd tot HB vermogen om SN manifestatie te observeren.

3. SN gevraagd item: HB staat toe aan SN en OEB CLM in doorgangsmodus door niveaus zonder te rapporteren aan HB. Doorgangsmodus was overeengekomen te zijn beperkt tot items van alle design buiten doelgerichte intentie van SN manifestatie binnen de HB CLM. Item was geaccepteerd door HB met de aantekeningen dat rapportages worden gemaakt voor doorgangsoperaties waarvan SN wist dat ze door HB worden geobserveerd.

4. SN verplicht item: HB staat SN manifestatie toe voor doelen van alle primaire missiedoelen om te beschermen en te overzien de ontwikkeling van allen – (DB, EB, HB, OEB, OPB, and SN).

5. HB verplicht item: SN rapporteert details van contacten met HB op EB of alle OPB
a. Vooraf rapportering aan HB verplicht voor geplande SN items.
b. Items van “impulse” of “noodzaak” worden gerapporteerd aan HB ASAP door SN.

7. HB verplicht item: SN voorziet in methoden van identificatie van SN wezens en transporteren in CLM op EB en OPB. Het doel was vastgesteld als noodzakelijk item om HB toe te staan te differentiëren SN van OEB manifestatie.

8. HB gevraagd item: SN voorziet in verdere identificatie methoden voor item 7 als HB toegestaan begrip en toepassing.

9. SN verplicht item: HB wapens voor bescherming zullen op geen enkele manier worden ingezet tegen SN.

10. HB stemde in met verplicht item 9 als “best te doen” afhankelijk van items 1-8.

III. Ontwikkelings Items

A. Technologie vooruitgang

1. Vormen / Typen – alle items waren in detail bediscussieerd met HB demonstratie voor SN op huidige situaties en discussie van noden
a. Biologisch
b. Energie
c. Transport

2. Verantwoordelijkheid
a. HB vroeg SN assistentie met bovengenoemde items. SN heeft de assistentie beperkt tot items van toepassing op HB CLM.
b. HB vroeg SN assistentie met items van FLM indien nodig.

B. Spiritueel

1. HB verplichte SN zich te onthouden van elke invloed op ‘religieuze’ instituten of bedrijven, hetzij rechtstreeks, hetzij indirect. SN adviseerde dat dit item van ontwikkeling is beschermd door de Bron om vrijheid van groei toe te staan en verandering in het proces volgens de species.

2. SN vroeg HB te werken aan het promoten van individuele vrijheid en groei, zoals getoond te zijn in het beste belang van de ontwikkeling van de species mens.

3. SN verplichte voortdurende mogelijkheid om zich te manifesteren aan individuen voor het doel van individuele groei en ontwikkeling zoals gevraagd door het individu of zoals ingestemd door het individu.

4. HB accepteerde item 3 met de voorwaarde dat de overeenkomst op items van manifestatie en rapportering in stand bleef

C. Maatschappelijk

1. HB verplichte SN zich te onthouden van elke invloed of ontwikkeling op maatschappelijke items, waarbij inbegrepen regeringen, cultuur, en interne handelsvraagstukken. SN opnieuw adviseerde dat overzicht van ontwikkeling en de bescherming van de species noodzaakten dat deze items door de species worden vastgesteld en niet door SN.

2. SN suggereerde HB om maatschappelijke groei aan te moedigen om te gebeuren met de beweging naar bewustzijn

IV. Andere Items

1. SN accepteerde te functioneren binnen de voorwaarden van deze overeenkomst, omdat zonder deze overeenkomst HB zou overwegen om SN te zien als vijandige entiteiten.
SN primaire missie van bescherming van HB, EB, DB, en OPB werd gezien als in gevaar komend zonder deze overeenkomst.

2. HB accepteerde te functioneren binnen de voorwaarden van deze overeenkomst omdat het werd gezien als voor het beste belang van de species HB en voor het beste belang van DB en EB voor SN om door te gaan binnen de primaire missie van bescherming.

V. HB en SN kwamen overeen de methoden, procedures, en contacten om deze overeenkomst in stand te houden.

[eind van Samenvatting van de Overeenkomst van 1964]

<><><><><><><><><>
PRESS RELEASE
Release Date: March 17, 2006
Sacramento, California, USA
No restrictions on dissemination via any media. Author grants broad rights to quote from all portions of this Release.

Contact Information:

Richard Boylan, Ph.D., Councillor

Richard Boylan, Ph.D., LLC
drboylan@mail.com
http://www.drboylan.com
POB 1009, Diamond Springs, CA 95619-1009

To join my on-line interactivegroup, UFOFacts2, send one subscribing email to: UFOFacts2-subscribe@yahoogroups.com

 

Vertaald door Veronica

 

Een Reactie op “De dag dat de Aarde stilstond

 1. nan

  29 juli 2015 at 19:03

  Bedankt voor deze vertaal tekst en andere Veronica en je andere mede collega’s

  Maar een aantal dingen begrijp ik nog niet, in deze tekst. Eerst wordt er geschreven, de Star Nation mag (aarde mensen meenemen en onder zoeken of wat dan ook) en dat wordt later door de cabal weer misbruikt (die mensen). Zij moesten imers ook een lijst geven van die mensen.En later in de tekst staat: De Star Nation; verkreeg specifiek de menselijke erkening voor Star Nation öm zich te manifesteren (verschijnen, bezoeken) bij individuele groei en ontwikkeling als gevraagd door het individu,of al geaccordeerd door het individu! En wat betreft klonen, is dat onstaan via Star Natoin? Via hun kennis e.v.t. wijsheid?? En wat betreft Star Nation zij werden van binnen (aarde) en buiten ( buitenaartse aangevallen in hun energie van de Bron in hun wijsheid. Oeps, zoals in deze tekst.Het lijkt de aarde wel helaas. Wat een verwarrende wereld leven wij nu.Mijn vraag is nu ook, bestaan wij aarde mensen uit onderdelen, van uit en mede buitenaardse mensen? Ook gezien de teksten via channelings die ik niet allemaal lees en geloof of vertouw.
  Vriendelijke groet nan

  Like

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: