RSS

De Goddelijke Moeder: stel duidelijke grenzen terwijl je open blijft, Steve Beckow

Als ik dieper inga op de boodschappen van de Goddelijke Moeder aan ons, via Linda Dillon, kom ik items tegen die ik eerder niet heb gezien.
(Linda noemt de Goddelijke Moeder de Universele Moeder Mary. Verschillende namen maar dezelfde)
Deze boodschap bijvoorbeeld gaat over de discussie van de Moeder over wat zij van ons verwacht, wanneer wij tegenover iemand komen te staan die zijn harde kern heeft gesloten.
Dat iemand geen Liefde zal krijgen en nog geen voordeel zal hebben van onze diensten. Wat te doen? De Moeder legt de grenzen uit en de enig mogelijke positie.
Ik vond de discussie erg behulpzaam, een die vraagt om herlezing en integratie.- Steve Beckow

Moeder Mary via Linda Dillon, 31 juli 2017

http://sananda.website/mother-mary-via-linda-dillon-july-31st-2017/

Gegroet mijn zoete Annas! Ik ben Mare (de oceaan), Universele Moeder Mary. Ik ben jouw moeder, moeder van hoop en liefde. Moeder van verandering en transformatie. Moeder van allen.

Mijn geliefden, zoete kinderen van mijn hart, jullie doen het zo goed, en ik ben hier om tegen jullie te zeggen dat jullie mijn trots zijn. En, mijn dierbaren, jullie vullen mijn hart met vreugde in elk moment dat jullie kiezen voor liefde in plaats van angst!

Dit zijn snelle en turbulente tijden van verandering aangezien iedereen wordt beïnvloed door mijn Tsunami van Liefde. En velen daarbuiten reageren op dit intense licht in angst en boosheid, houden zich vast aan wat zij kennen, houden vast aan het oude.

Jullie zijn mijn helderen. Jullie zijn de moedige strijders van Licht, die zichzelf onderdompelen in deze dichtheid en … vasthouden aan het licht, om de weg te wijzen, om ze hoop te geven en om ze te laten zien dat er een andere weg is, een makkelijker weg om terug naar huis te komen.

Maar jullie hoeven daar beneden niet lang te blijven. Jullie gaan deze lage dichtheid tripjes doen voor een korte periode, aangezien ik erop wacht dat jullie terug naar huis komen, om je vast te houden, om je wonden te genezen en te verbinden, om je te koesteren en te vullen met mijn liefde.

Wanneer je je dagelijkse dingen doet, boodschappen of je taken doet, je dagelijkse baan waar je anderen ontmoet, stap je in de lagere vibratie, omdat je dit zo plande. Dus je ontmoet anderen die veel pijn en lijden hebben die naar jou toe komen voor jouw licht en voor jouw schoonheid.

Velen die vreedzaam en respectvol naar jou toe komen, vragen om hulp en advies, want zij willen echt de verandering. En jij verheugt je, op zijn zachtst gezegd, om elk partikel en onsje liefde te geven dat je hebt. Je voelt dat dit is hoe je jouw missie vervult en de belofte die je aan mij hebt gedaan.

Er zijn er enkelen echter, die diep gekwetst zijn en die hun vertrouwen hebben verloren in elk menselijk wezen. Zij hebben geen overgebleven hoop en dezen komen naar jou in boosheid en angst, vragen heimelijk om meer brandstof om aan hun woede toe te voegen en aan hun gevoelens van machteloosheid.

Dezen zijn inderdaad degenen die de meeste liefde en genezing nodig hebben, en jouw grote en prachtige hart weet dat.

Maar jij bent niet verplicht om ze te redden, om zelfs te proberen om ze krachtig liefde te geven, omdat in deze huidige staat zij volledig gesloten zijn en in een niet-ontvangende modus.

Blijf liefdevol en in hoge integriteit, terwijl je duidelijke en krachtige grenzen stelt, en wees dan niet bang om ze op hun weg te sturen, hen laat weten dat wanneer zij klaar zijn en bereid om zichzelf te helpen, je behulpzaam en beschikbaar zult zijn.

Laat de behoefte los om uit te leggen en jouw acties te rechtvaardigen. Geef ze niet jouw energie en attentie, en vooral reageer niet op een verdedigende manier door jouw hart te sluiten en jezelf af te schermen.

Het is nodig dat je sterk en helder bent. Wij moeten jou stabiel hebben en energieën kalmerend om die ruimte te houden voor degenen die wakker aan het worden zijn en de waarheid willen zien en om alle sluiers en illusies te verwijderen.

Vind vaak jouw weg terug naar mij, mijn geliefde en brave engelen. Kom en zit met mij elke ochtend en vele keren daarna gedurende de dag. Als je de nood voelt, aarzel niet, want ik ben altijd met jullie!

Ik verlaat jullie nu met mijn omhelzing en nooit eindigende liefde. Vaarwel.

http://goldenageofgaia.com/2017/09/25/the-divine-mother-set-clear-boundaries-while-remaining-open/

Vertaald door Veronica

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: