RSS

De Staande Vortex of Buddhic Kolom, Ronald B. Tiggle, Ph.D., 2003

Figure 9. Buddhic Column or Standing Vortex

Een Buddhic kolom is een permanente kolom van Buddhic vuur, verbonden aan het planetaire netwerk, die virtueel overal kan worden gebouwd – zoals markten, vliegvelden, theaters, locaties met slechte reputatie, gevangenissen, hospitalen, verzorgingshuizen, jouw huis, en andere publieke of private plaatsen. Het functioneert om continue het gebied te schonen van negatieve energieën. Het is gebaseerd op de wentelend draaiende beweging van alle materie, inclusief het atoom, wat zelf is samengesteld uit kleine draaikolken. Het kan zo groot worden gemaakt als noodzakelijk.

De componenten van deze structuur zijn:

1.Een 5-puntige ster, vaak genoemd de ‘Star of the World Teacher, Bodhisattva, Christ’ (vijfpuntige ster).

2.Een draad van Buddhic substantie van de ‘Great Deva’ (engel) van de Buddhic laag die diep in de Aarde is verankerd.

3.Een roterende tornadoachtige massa van atomische sublaag materie, gecentreerd rondom deze draad, met de punt verbonden met de ster.

Rondom de verankerde Buddhic draad creëert de discipel met de samenwerking van de Great Deva van de Buddhic laag een grote en krachtige draaikolk, zijn punt verbonden met de 5-puntige ster en zijn bredere deel op de oppervlakte, als een ondersteboven draaiende top zoals vertoond in het diagram hierboven. In feite hoef jij je geen zorgen te maken over welke kant je de staande draaikolk laat draaien. De Devas zijn heel bekend met deze gedachtevorm en zullen het automatisch in de juiste richting laten draaien zonder leiding van jou. Echter, de volgende informatie over de draaiing van de draaikolk wordt gegeven voor de nieuwsgierigen.

Van bovenaf gezien, naar beneden kijkend, zal de draaiing in dit geval waarschijnlijk tegen de klok in zijn. In sommige gevallen zal de ster posities veranderen, naar beneden naar de aarde bewegen en terug omhoog, of tot stilstand komen op de oppervlakte. In het laatste geval zal de draaikolkpunt naar beneden zijn en de draaiing zal waarschijnlijk met de klok mee zijn, zoals gezien van bovenaf. In ieder geval zal rotzooi naar binnen gezogen worden (vanaf de zijkanten) en omhoog in de draaikolk en zal worden verbrand in de ster aan zijn top. Deze draaikolken zijn stabiele structuren en zullen blijven, zonder verdere aandacht, als permanente “schoningsstations”. Hun doel is om de astrale laag te schonen.

Aangezien de Buddhic kolommen van vuur en de verankerende draaikolken al deel uitmaken van het planetaire netwerk, is de inspanning van de discipel een van het bewegen van een bestaande draaikolk, eerder dan het creëren van een nieuwe. Dus, technisch, wanneer wij zeggen dat wij een Buddhic kolom bouwen op een specifieke locatie zijn wij in feite alleen een in beweging aan het zetten en zijn afmeting hetzij uitbreiden hetzij verminderen. Het heeft alleen de samenwerking nodig van de Great Deva van de Buddhic laag. Als je een Buddhic kolom in je eentje verankert eerder dan in een groep dan zou je jouw eigen centrale kanaal moeten hebben gebouwd omdat de Buddhic draad die is gebruikt om het te construeren door jouw kanaal zal gaan. Dit vereiste hoeft niet van toepassing te zijn bij Buddhic kolommen die door een groep zijn gebouwd.

Hoe een Buddhic Kolom te “bouwen”

1.Zeg de Ziel Mantram en link zielster met ster met jou of andere groepen.

2.Zeg “als de persoonlijkheid opgenomen door de ziel en als de ziel de persoonlijke zelf absorbeert, roep ik (wij) de Ene aan. Als de Ene, gecentreerd in het witte Licht van de Ene, link ik (wij) met de Great Deva van de Buddhic laag. Met de samenwerking van de Deva, trek ik (wij) het planetaire netwerk in dit instituut of plaats met de staande, reinigende draaikolk onder de 5-puntige Ster van de Wereld Leraar van Christus”. Plaats de Ster boven de locatie. Pauzeer als het is geplaatst. Met de hulp van de Great Deva van de Buddhic laag is een draad van Buddhic substantie naar beneden gebracht door de 5-puntige Ster en diep de Aarde in, waar het is verankerd in het netwerk. De energieën van rood of groen kunnen verschijnen om te helpen de Buddhic draad te verankeren. Als dit zich voordoet en wordt gezien kun je helpen door de gewenste kleurenergie aan te roepen.

3.Visualiseer een draaiende staande draaikolk van energie rondom de Buddhic kolom zoals die hierboven in figuur 9 getoond, die alle lagere trillingen transmuteert en ze omhoog brengt naar de 5-puntige ster voor transmutatie.

4.Stel je voor dat de nieuw opgerichte Buddhic kolom is verbonden met het netwerk door het zenden van lijnen van Licht van de 5-puntige ster van de nieuw opgerichte Buddhic kolom naar de sterren van andere Buddhic kolommen in het planetaire netwerk.

5.Als de gedachtevorm is gemaakt en geïmplementeerd door de Devas, hoef je geen aandacht meer te besteden aan het resultaat. Zoals eerder aangegeven zijn Buddhic kolommen stabiele structuren en zullen blijven, zonder enige verdere attentie, als permanente “schoningsstations”.

Christan Hummel was een lid van de Rainbow Bridge Prototype groep waar zij en ik beiden leerden hoe Buddhic kolommen te bouwen. Op haar website beschrijft zij ook hoe een Buddhic kolom te bouwen evenals sommige van de groepsprojecten waaraan wij deelnamen als leden van de Rainbow Bridge Prototype Groep. Een van de projecten betrof werken met de Devas om de San Andreas breuk te stabiliseren. Wanneer wij als mensen leren om samen te werken met de Devas / engelen kunnen werkelijk verbazingwekkende dingen worden bereikt.

Copyright © 2003  Ronald B. Tiggle, Ph.D.  All rights reserved.

http://soul1.org/buddhiccol.htm

Vertaald door Veronica

 

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: